Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ivett0

STARANIA Jesien -Zima 2008- DZIDZIUS LATO2009 kto zaczyna???

Polecane posty

Grazka, wiem ze ta krowa @ dzis przylazla ale w nagrode otworzylas 200 strone! GRATULACJE!

Pospalo sie mi popoludniem, taka senna ciagle jestem ze 24h moglabym spac... Grazka wiem ze te kilka dni bedzie nieprzyjemnych ale potem znowu bedziesz musiala miec duzo energii i nie poddawaj sie!! Ja w cyklu przed zaciazeniem tez sie bardzo czesto przytulalam, no i test wykazal owulke i sie prytulalismy rowniez i nici byly, bo nasz organizm to taki dziwny jest, tak jakby czekal na dobre jajeczko i super plemnika zeby potem cale 9 mieiecy bez problemu dzidzia sie rozwijala....tak sobie to wytlumaczylam i w nastepnym cyklu zaszlam... Grazka wiec w tym cyklu jajeczku sie nie spodobal zaden plemniczek, ale pewnie pogadali i juz wiedza jakie chlopaki teraz maja sie do jajeczka wybrac.... Z calego serca dziewczyny zycze Wam zafasolkowania 😘 dla Agi na te szaro-bure dni...

grazka nie martw sie .....bedzie lepiejja z pierwsza ciaza dlego czekalam i wiem jak to jest....teraz sie nie nakrecam...@powinna przyjsc do niedzieli....zobaczuymy

hej byłam dzis u ginekologa :) ale sie bałam bardziej niz przed jakims egzaminem,lekarz był super wszytko mi fachowo wytłumaczył nawet powiedział w jakie dni mamy sie przytulac:) a wiec tak normalnie zeby meza nie przemeczac , moze byc co 2 dni przed 21 3dni przerwy od 21-25 codziennie( spodziewana owulacja). Ale najwazniejsze jest to ze z fizjologicznego punktu widzenia jest wszytsko ok:) !!! jeszcze mam od 29-31 w tych dniach zrobic badanie prolaktyny itd. i jesli sie w tym mc nie uda to mam przyjsc w nast i powiedział \"będziemy pomagac\" :) cieszymy sie z męzem jak dwa durne dzieciaki !! Wiec teraz tylko czekam na owulacje A jak nie wyjdzie to w nast mc mam przyjsc przed owulacja aby mogł stwierdzic kiedy dokładnie bedzie owulacja

milka trzymamy aby nie przyszla. no wlasnie Asia, tak samo mi gin powiedziala. Ale jakos tak naturalnie sie wydaje ze czym czesciej sie przytula tym wieksze szanse.

no to super anna! Teraz tylko sie na przytulankach skupic! mi po wizycie u gina tez taki ciezarl spadl z serca, ja od razu dostalam leki aby mi pomogly i chyba przez to jakos tak pozytywnie jestem nastawiona :) jeden minus to w niecaly miesiac schudlam 3kg, a naturalnie jestem chudzizna :(

Asiu super to opisałaś :) teraz czekam na dni płodne :D:D:D Bedzie sie działo :P narazie to mamy smutny wieczór bo nie dosc że dostałam @ to dowiedziałam się, że mój sąsiad z córeczką zginął w wypadku samochodowym, zostawiając żone jeszcze z trójką dzieci... jestem w szoku :(

😡😡 zatrzasnęły mi się drzwi i nie mogliśmy do domu wejść ale zadzwoniliśmy do tych co nam je wstawiali i przyjechali chłopacy popukali młotkiem i nie chciały się otworzyć i mówią że ciężka sprawa że nic się nie da zrobić aż w pewnym momencie jeden z chłopaków nacisnął klamkę a te się otworzyły już mam dosyć tego dnia taka jestem wkurzona 😠😠

Grazka, to straszne! Boze jakie ludzie miaja tragedie! Pomodle sie za ich duszyczki wieczorem.

Hej, a ja mam juz dosc tych staran i dla odprezenia i zajecia sie czyms innym wlasnie zarezerwowalam apartament w 4* hotelu na Teneryfie. Lecimy z mezem w ten poniedzialek :), by odpoczac i sie zrelaksowac. To sa nasze najszybciej zorganizowane takie wakcje. Tzn. nie licze tutaj naszych spontanicznych wypadow nad morze, tj. 400 km przejechanych po to by rano zjesc swieza rybe nad morzem :)

🖐️ leniuchy :P:P:P:P:D:D:D:D:D:D:D:D hallooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo kawka czeka i herbatka :D:D przykro mi że Twój sąsiad i jego córeczka zginęli we wypadku :(:( i jak Kruszyna się czujesz po figlach zdzierałaś gacie :P

Jaka jest różnica między damskim a męskim ogródkiem??? Mężczyzna ma 2 pomidory i dorodnego(CZASEM) ogórka a kobieta zdeptany trawnik i dziurę po krecie :P

Kiedy pięcioletnia córeczka zaczęła wypytywać mamę o to skąd się wzięła na świecie, ta delikatnie jej opowiedziała. Po paru dniach dziewczynka dalej zafascynowana nowo zdobyta wiedzą pyta mamę: - A więc nasionko tatusia zapładnia jajeczko u mamy i mama nosi dziecko w w brzuszku? - Właśnie tak to jest, kochanie - odpowiada mama. - Ale jak nasionko dostaje się tam? - pyta córeczka - Czy mamusia je połyka? Mama odpowiada: - Tylko wtedy gdy chcę nową sukienkę...

Przychodzi baba do adwokata w sprawie rozwodu. - Potrzebny jest jakiś powód - mówi adwokat - mąż pije? - Ha, mam głowę trzy razy mocniejszą od niego! - Może pieniędzy nie daje? - Tylko by spróbował grosz sobie zatrzymać! - Bije panią? - Niechby mnie tknął, to by oknem wyfrunął! - A jak tam z wiernością małżeńską? - O, tu go mamy, panie mecenasie! Drugie dziecko nie jest jego! ____________________________ Przychodzi mąż wieczorem do sypialni i zastaje swoją żonę w łóżku z jakimś facetem. - Co wy tu robicie? Na to żona mówi do kochanka: - Mówiłam ci, że to idiota. ____________________________ Pewne małżeństwo zamówiło u renomowanego stolarza szafę. Mebel był piekny, stylowy, a jednocześnie bardzo pojemny i pakowny. Po pewnym czasie pani zwróciła się do stolarza z reklamacją, że drzwi szafy same się otwierają gdy nadjeżdża tramwaj. Rzemieślnik ochoczo wziął sie do pracy. Stukał, pukał, piłował, heblował. Aż w końcu oświadczył, że wszystko w porządku. Sprawdzi tylko, czy drzwi sie nie otworzą gdy nadjedzie tramwaj, w tym celu wszedł do wnętrza szafy. Wkrótce wrócił z pracy mąż. Udaje się w kierunku szafy, aby tam powiesić płaszcz, otwiera drzwi i zdziwony wykrzykuje: - A pan co tu robi? Na to stolarz: - Lej pan od razu w mordę, bo gdy powiem że czekam na tramwaj, to i tak mi pan nie uwierzysz. _________________________ - Słyszałem że twoja żona rozbiła twoje nowe Porsche. Stało jej się coś? - Jeszcze nie, zamknęła się w łazience... _________________________ Żona prosi męża: - Opowiedz mi jakąś bajkę na dobranoc. - Kocham cię...

W drodze do nieba spotykają się dusze dwóch facetów i zaczynają rozmowę: - Ja zmarłem przez zimno. No wiesz niska temperatura, organizm nie wytrzymał.. - Ja zmarłem że zdziwienia.. - Jak to że zdziwienia? - Wracam wcześniej z pracy, widzę gola żonę w łóżku, no to szukam faceta. Sprawdzam pod łóżkiem, za szafa, w szafie, na balkonie, w łazience, w kuchni, jednym słowem wszędzie i nie mogę go znaleźć. I z tego zdziwienia umarłem. - Oj, żebyś ty wtedy zajrzał do lodówki, to obaj byśmy żyli.

Dzień dobry kochane :) Sylwinek super kawały :) a co do Twoich drzwi to dość zabawne to było ale zawsze tam gdzie jestes Ty to jest śmiesznie :P:D

moja moja moja :P:P ale naprawdę zdenerwowałam się bo myślałam że nie wejdziemy do domu a co tam bym sobie igloo wybudowała i zamieszkała w nim :D:D:D:D:D:D

Dzień dobry! Sylwinka, gaci nie musiałam zdzierać, taki chętny był :P Ale mnie dzisiaj pośladki i nogi bolą :P Zapisałam się właśnie na 28 dni, pierwszy miesiąc jest za free, wpisałam dane do wykresu, obserwacje itp i..... dupa, nic mi z tego nie wychodzi :P Grażka- jak przeczytałam co wczoraj napisałaś, to tak sobie pomyślałam, że też mam takie dni czasem. Postanowiłam, że jeszcze miesiąc, góra dwa będę się obserwować i mierzyć temp, a potem dam sobie spokój :)

moja moja moja :D A okazało się, że musiałaś tylko nacisnąc klamke :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Kruszyna to chyba nie może się podnieść z łóżka :P koleżanko może Ci pomożemy wstać :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Chciałabym prosić o pomoc w interpretacji wykresu temp.... Bo sobie z tym nie radzę :( Sylwinka - z łóżka wstałam, bo do pracy trzeba było jechać, ale ciężko było :) Za to jaki uśmiech na twarzy :P

oni nawet sami nie wiedzą co się stało z nimi ale wcześniej mój szwagier z Pawłem próbowali otworzyć i nie dało rady a oni przyjechali popukali trochę młotkiem i widocznie musiały puścić te drzwi rok dopiero mają :) Kruszyna wolę na erotycznym siedzieć bo nie ma o czym z Wami gadać a tam się dużo nauczę :P:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Kruszyna to podaj wykresik jak bedziemy mogły to pomożemy :) Ja to wróżka jestem bo napisałam, że stronka moja i jest moja :P