madzik255 0 Napisano Październik 26, 2008 a ja dzis kochane robie golabki na dachu byly 2 to z wiatrowki ich potraktowalam i mam obiadek heheh szybko mi zlecial weekend i jutro znow do szskolyL(L:P:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Październik 26, 2008 o stronka moja juz nie pamietam kiedy ostatni raz zlapalam stronke:):):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stefcia31 0 Napisano Październik 26, 2008 czesc Madzik! kurcze nie lubie weekendow bo zawsze was tak malo:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiaczki 0 Napisano Październik 26, 2008 madzik nono niezly z Ciebie mysliwy heheh stefcia witaj:0 m i sie wstac nie chce a czas i pora ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stefcia31 0 Napisano Październik 26, 2008 A mnie muli jak nie wiem,chyba po obiadku wskocze do wyrka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Październik 26, 2008 Witajcie dziewczynki:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Październik 26, 2008 Siostrzyczko widzę że u Ciebie powolutku wraca wszystko do normy, masz rację nie wracaj do tematu, rozdrapywanie ran tu nie pomoże a zaszkodzi, a te mdłości to może przez coś innego co??:D:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stefcia31 0 Napisano Październik 26, 2008 Siostra ty jeszcze spisz czy co?nie pisalam ze mnie mdli tylko muli,inaczej mowiac spac mi sie chce jak cholera:)a co do fasolki to zero objawow jak narazie ale to jeszcze za wczesnie zeby cos wyszlo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Październik 26, 2008 Stefcia u mnie w domu jak muli tzn. mdli heheheh niop ja też czekam na @ nawet wczoraj chciałam zrobić test ale się powstrzymałam bo po 2 tyg. mogło by nic nie wyjść choć pewnie i tak nic z tego:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ANIKA1410 Napisano Październik 26, 2008 Hej kobietki nie mogę za wami nadążyć dwa dni temu było tylko dziewięć stron naszego forum a dziś już 24 ale wy lecicie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stefcia31 0 Napisano Październik 26, 2008 siostra ty poczekaj z tym testem bo ci nic na nim nie wyjdzie,ja poczekam normalnie do @ jak dostane w terminie to znowu bedzie lipa ,dopiero jezeli sie spozni to zrobie,ale i tak nie licze na cud Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ANIKA1410 Napisano Październik 26, 2008 ja niedawno wstalałam byliśmy wczoraj na małej imprezce bylo super ale się szalało a dzisiaj bylo trzeba trochę odespać ale nadal mnie jeszcze muli to chyba przez zmianę tej godziny chyba po obiadku wskoczę jeszcze do łóżeczka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Październik 26, 2008 Wiem że mi nic nie wyjdzie dlatego jeszcze go nie zrobiłam ale fajnie by było zobaczyć w końcu te dwie kreseczki:D WitajAniko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ANIKA1410 Napisano Październik 26, 2008 stefcia 31 bądz dobrej myśli może akurat wyszło czego z całego serca ci życzę i trzymam mocno kciuki wiem trudo być dobrej myśli mam ten sam problem od niedzieli zeszłego tygodnia też niie za dobrze się czuje ma mi się na wymioty i strasznie mnie mdli mój mąż ma wielką nadzieję że się udalo lecz ja jestem innego zdania po co te wielkie nadzieje jak pożniej będzie wielkie rozczarowanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ANIKA1410 Napisano Październik 26, 2008 witaj Tiamat86 masz rację fajnie bybyło zobaczyć w końcu te 2 kreski pewnie tak jak ja byłabyś najszczęśliwszą kobietą na świecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ANIKA1410 Napisano Październik 26, 2008 wrócę za pół godziny idę podać mojemu mężowi obiad bo już tupie nademna jak male dziecko do usłyszenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Październik 26, 2008 kurcze ja to chyba do dermatologa będę musiała iść:( tak mnie wysypało że wyglądam jak bym była nastolatką przechodzącą okres dojrzewania mam całą czerwoną buzię już od środków do przemywania:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiaczki 0 Napisano Październik 26, 2008 no dziewczyny uda sie!!!!!!!!!!!!!!!!! zobaczycie!:) Smerfetko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Październik 26, 2008 oby się udało:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiaczki 0 Napisano Październik 26, 2008 Tiamant a dlaczego mialo by sie nie udac??? nie ma takiej opji na nie!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Październik 26, 2008 witam mala po spacerze śpi, ja zaraz robie obiad i cos poogladam w tv Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Październik 26, 2008 mam takie przeczucie, wiem to głupota ale tak jakoś mam:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiaczki 0 Napisano Październik 26, 2008 PaniMisiowa witaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Październik 26, 2008 PaniMisiowa witamy:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Październik 26, 2008 niop ja już po obiadku jestem, pyszny barszczyk był mniam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stefcia31 0 Napisano Październik 26, 2008 Chyba sie zaraz legne na wyrko bo normalnie zasne na siedzaco i tak mi jakos niewyraznie na zoladku sie zrobilo,boze jak bym chciala zeby sie w koncu udalo ale z moim pechem to niemozliwe,zreszta za wczesnie na jakiekolwiek objawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Październik 26, 2008 Stefcia senność to też objaw ciąży;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stefcia31 0 Napisano Październik 26, 2008 Wiem ale nie przewiduje,poza tym juz pisalam ze przed @ czuje sie dokladnie tak samo jakbym byla w ciazy,tak ze czekam na ta wstretna @,6 listopada powinna przylezc:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stefcia31 0 Napisano Październik 26, 2008 Anika dzieki za trzymanie kciukow tylko jak ty sobie biedna przez ten czas bez rak poradzisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stefcia31 0 Napisano Październik 26, 2008 No i gdzie was wszystkie wcielo? lezycie brzuchami do gory po obiadku? a wiecie ze ostatnio wyczytalam w necie ze w kolejnych ciazach mniej odczuwa sie jej obiawy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach