stefcia31 0 Napisano Październik 27, 2008 Myszka to witam w klubie bo ja mysle tak samo,czemu to innym wychodzi od razu a niektorym nawet jak sie zabezpiecza a tu czlowiek lyka ziolka witaminki lezy na scianie a i tak d..a z tego wychodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niusiusia Napisano Październik 27, 2008 jak sie nie nastawiasz, to tym bardziej bedzie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stefcia31 0 Napisano Październik 27, 2008 O i znowu stronka moja :)cos mi sie to ostatnio czesto zdarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niusiusia Napisano Październik 27, 2008 a mi po raz kolejny zostala zabrana stronka przed nozem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niusiusia Napisano Październik 27, 2008 mialo byc nosem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Październik 27, 2008 Stefcia na zmiane z Tiamat zgarniaja stronki-oj chyba Wam sie szykuje jakies szczescie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stefcia31 0 Napisano Październik 27, 2008 Sorki niusiusia ale tak jakos samo wyszlo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stefcia31 0 Napisano Październik 27, 2008 Mam nadzieje Myszko ciekawe tylko kiedy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niusiusia Napisano Październik 27, 2008 niop stefcia wlasnie... kiedy ? :( (:(: ja tez juz chce. wlasnie widzialam w tv.... dwojga ludzi na wozku po wypadkach.... a wlasnie urodzila dziecko a my???? wszystko oki i i tak nie mamy !!!!!!!! troche to niesprawidliwe!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stefcia31 0 Napisano Październik 27, 2008 Troche?ja bym raczej powiedziala ze cholernie niesprawiedliwe,ja oszaleje chyba do tego 6:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niusiusia Napisano Październik 27, 2008 to tak bardzo boli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja bym mogla plakac dzien i noc ale nie mozemy sie poddawac!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Październik 27, 2008 Dziewczyny bo zaraz Was przez kolano przeloze i dostaniecie lanie:) Prosze o usmiech:) glowa do gory- uda nam sie wszystkim zobaczycie tylko troszke cierpliwosci moje drogie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niusiusia Napisano Październik 27, 2008 myszskaaaaaaaaaaaaaaaaaa................... ja popadne w alkoholizm jak nie bede mogla miec dzieci, bo jak ni e bede mogla miec dzieci, to bede sie bawic !!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niusiusia Napisano Październik 27, 2008 zeby zapomniec o tym wzystkim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Październik 27, 2008 Hej dziewczynki dla wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niusiusia Napisano Październik 27, 2008 ide ochlonac, bo znow zaczelam ryczec :(:(:(:(:(:( ;( :_( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Październik 27, 2008 co Wam się tak na płacz zebrało??;( widzę tu niedobór moich uśmieszków :P:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Październik 27, 2008 A tak szczerze to mnie już szlak trafia, tak bardzo chciałbym wiedzieć czy się udało:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stefcia31 0 Napisano Październik 27, 2008 Czesc siostrzyczko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Październik 27, 2008 hej siostra:D ja to sobie chyba meliskę zaparzę;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stefcia31 0 Napisano Październik 27, 2008 A ja sie musze za gary wziasc i za obiad a nie chce mi sie,dobrze ze juz chociaz ziemniaki obralam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Październik 27, 2008 Tak mnie dziś nosi że jedno słowo niezadowolenia od strony mojego a nie wiem co zrobię;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stefcia31 0 Napisano Październik 27, 2008 A mi z kolei smutno bo cos nie opuszcza mnie to przeczucie ze nie wyszlo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Październik 27, 2008 heheh ja muszę po zakupy a dopiero potem obiadek, a pogoda taka że się wychodzić nie chce, dobrze tylko że mój nie lunatykował to sobie pospałam(przedwczoraj w nocy obudził mnie i patrząc się na ścianę zapytał czy widzę tego pana- ja patrzę a tu nikogo nie ma- przeraził mnie tym, rzecz jasna rano nic nie pamiętał):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Październik 27, 2008 ja też tak mam dlatego chciałabym to sprawdzić- choć wiem że nic nie wyjdzie, cóż trzeba się w cierpliwość uzbroić;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Październik 27, 2008 Stefcia, Tiamat a jak dlugo sie staracie juz??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Październik 27, 2008 hej Myszko:) ja dopiero pierwszy miesiąc tak więc nie ma za bardzo na co liczyć:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Październik 27, 2008 Wiec dziewczyny narazie nie macie sie czym martwic...co byscie powiedzialy jakbyscie sie staraly tyle co ja czyli 18 cykli lub 2 lata albo i dluzej...nie wolno sie stresowac i denerwowac bo to wszystko blokuje nasza owulacje;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stefcia31 0 Napisano Październik 27, 2008 No my juz 5 miesiac probujemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stefcia31 0 Napisano Październik 27, 2008 Gdybym starala tyle co ty to juz bym sfiksowala i w wariatkowie by mnie zamkneli,takze podziwiam cie i zazdroszcze cierpliwosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach