Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sieben

*** Poczujmy się lepiej, schudnijmy 5 - 10kg ***

Polecane posty

Cześć toa :D Ja od rana na Allegro kupowałam prezenty heheeee :) Pada snieg, zimno i biało. Dietka OK, @ w toku ale już mi o niebo lepiej niż wczoraj :) Na śniadanie zjadłam kilka drobinek (takie kiełbaski z indyka) a teraz Jogobellę a wy??

Hmmmm, no i cisza :( Ja się cholernie dziś nudzę :o Jeszcze 3 godziny w pracy...

jestem jestem :-) nie odpisywałaś to poszłam posprzątać i pogotować troszeczkę :-) ja też siedzę ostatnio na allegro i szukam prezentu ale ...dla siebie :-D dla bliskich jakoś nie mam problemu, ale ostatnio pewien Mikołaj dał mi zadanie znaleźć coś dla siebie i okazało sie, że problem zastanawiam sie nad prostownicą, ale nie wiem jaką wybrać bo dotąd nie używałam wiec się nie znam :-O

nie wiem czy firma jest tak ważna, ale ceramiczne płytki i regulacja temperatury na pewno :) my na Mikołaja kupiliśmy sobie ekspress ciśnieniowy - super sprawa :D na obiad zjadłam kapustę kiszoną a Ty toa??

ja na razie jestem po bananie, pomarańczy i kanapce z wędliną i sałatą obiad jem dopiero za jakieś 2-3 godziny ( obiadokolację raczej :-) )co do tej prostownicy, to oczywiście patrzę na te z ceramicznymi płytkami, turmalinem, teflonem, regulacją temperatury i może być jeszcze z jonizacją. z tym , że wybór wśród posiadających te funkcje jest bardzo duży...eeehhh! a Ty używasz prostownicy? a co do ekspresu, to mój facet też ma zamiar nam sprawić taki dolce gusto chyba, co go reklamują w tv ostatnio. a Wy jesteście z niego zadowoleni??

My również myśleliśmy o tym Dolce Gusto ale on jest na kapsuły więc kupiliśmy Boscha :) Jesteśmy BARDZO zadowoleni!! Naprawdę super sprawa :) Co do prostownicy to owszem- używam od ponad roku. Mam taką "bez firmową" i jestem zadowolona :) Popatrz na Rowenta czy Philips, moja fryzjerka chwali Babyliss czy jakoś tak, no ale wybór należy do Ciebie :)

a włosy Ci się nie poniszczyły?? bo tego się troszkę boję, dopiero co je do ładu doprowadziłam i nie chciałabym tego popsuć :-O dziś widziałam w gazetce reklamowej prostownicę remington z ceramicznymi płytkami z teflonem i turmalinem i z regulacją temp. Nie ma jonizacji, ale przeżyję. cena lepsza niż na allegro więc chyba się zdecyduję. o co chodzi z tymi kapsułami?? bo się zupełnie nie interesowałam wcześniej i si nie orientuję :-P przepraszam, że się wcześniej nie odzywałąm ale łaziłam po sklepach pół dnia - ufff! ale opłacało się! znalazlam buty :-)

Hejka :) Ja mam dość gęste włosy, prostuję co 2-3 dni i jak na razie nie ma tragedii, często też podcinam końcówki. jeśli nie masz bardzo słabych i łamliwych włosów to myślę że nie zrobisz sobie krzywdy.... Co do ekspresu - kapsułki to takie pojemniczki z tymi gotowymi czterema rodzajami kaw i z tego co sie orientuję to nie zrobisz w nim \"zwykłej\" świeżo zmielonej kawy tylko te gotowce.

witam witam :-) jak się trzymasz?? ja dość dobrze, śniadanie w miarę normalne jem a potem już dietkuję :-) zważę się pewnie po weekendzie ( kupię baterie, bo na razie jestem niemobilna ) i jeśli wynik mnie przerazi to postanowiłam sobie, że przejdę na przynajmniej tydzień kopenhaskiej albo norweskiej. tą pierwszą stosowałam pare razy, nigdy sztywno i do końca ale zawsze z dobrym ( choć nie dużym ) rezultatem :-) tej drugiej nie próbowałam ale jakoś mnie korci, wiec zobaczymy

ja się trzymałam .... do wczoraj, podrinkowałam a sko0ńczyło się to 3 kawałkami pizzy :( wiem wiem - należy mi się manto i to porządne!! w piątek ważę się, zobaczymy ile znowu w górę :( @ nadal mam :o zjadłam dziś: 10 drobinek, Jogobellę i wiejski przed chwilą, na obiad pomysłu nie mam

no i postanowiłam już dziś przyszaleć z tą norweską :-D tak na próbę... tylko przeraża mnie wizja śniadania składającego sie z 3 gotowanych jaj :-O no nic, będę silna...chyba

Dobre jajko nie jest złe ;) Dasz radę, ja osobiście bardzo lubię jajka tylko jest problem z zabieraniem ich do pracy ze względu na zapach... Jaki dziś pochmurny i mokry dzień brrrrrrrrrrr, zasypiam 💤

Witajcie, dziewczyny! Przez 3,5 dnia nie miałam internetu! XXI wiek, a drobna awaria rozwala pracę całego biura! U mnie z dietką jako tako, ale na weekend przyjeżdżają koleżanki, z czego jedna ma doła i obiecałyśmy jej terapię czekoladową. Będzie tort czekoladowy z bitą śmietaną, będzie sernik na zimno z czekoladami białą i mleczną, będzie nalewka domowa... Boję się ważyć jutro i potem w pn. Z drugiej strony- ciekawe, ile może przybyć przez 2 rozpustne dni? Coś cienko widzę swoje postanowienia o nieobjadaniu się! Ale za to od pn dieta ścisła i ćwiczenia!! Słowo honoru! Skończył mi się miesięczny @, pora zrobić porządek z hormonami i sobą! sieben- zdobyć ci te materiały o motywacji, o których wspominałam? :-)

18-08 hohoho! weekend szykuje Ci się ciężki :-D

Wiecie, czytam o dietach- norweskiej i kopenhaskiej i jakoś mi się słabo robi :-) Jak się gotuje dla rodziny, to trudno utrzymać taki rygor... Może męża namówię, on ma ze 30kg do zrzucenia, razem będzie nam łatwiej :-)

18.08 - no jesteś :D Jeśli nie będzie kłopotu to proszę o te materiały :) Weekend słodki Ci sie zapowiada :) Ja jutro idę na disco a w sobotę jadę do brata i wiem że lekko nie będzie :o Dziś jak na razie jedna cienka parówka na śniadanie była :)

Co do tych obu diet to ciężko, szczególnie teraz, kiedy organizm domaga się więcej kcal... Ja z czymś podobnym wyskoczę na wiosnę, bo teraz nie ma szans :o

toa - Philips wprowadził nową prostownicę, która używa fal dźwiękowych. Może dzięki temu jest mniej szkodliwa dla włosów? tak się nazywa: SALONSTRAIGHT SONIC - znalazłam w którejś gazetce z marketu. Nie używałam, nie znam, nie polecam, nie pracuję dla Philipsa. Po prostu informuję :-)

Ja zjadłam pół kanapki z serem i wędliną, wypiłam kawę, zieloną herbatę, a teraz mam czerwoną. A wczoraj nakupowałam sobie najróżniejszych herbatek owocowych! I zima mi nie straszna :-) Na disco przynajmniej coś spalisz! Ruszać się będziesz. A ja siądę na krześle i wstanę jedynie po to, żeby coś słodkiego donieść! Pamiętaj- nie mieszkaj z teściową, bo to grozi ciężką deprechą! I koniecznością kuracji w gronie przyjaciółek :-) Jeśli do następnego piątku nie dam ci znać, co z tymi materiałami, to mi się przypomnij koniecznie!

dzięki za informację, przyda się bo czasu coraz mniej a na coś się trzeba zdecydować :-) co do tych diet, to jak pisałam norweskiej nigdy nie stosowałam a za to kopenhaską pare razy i zawsze z powodzeniem choć nigdy sztywno i do konca :-D ja akurat nie jestem specjalnie uzdolniona jeśli chodzi o kuchnię dlatego taka prosta dieta jest dla mnie w sam raz, a wreszcie muszę się wziąć za coś rozpisanego od A do Z bo inaczej mi nie wychodzi. A tak to mam plan i wiem, że się muszę trzymać :-) nie wiem tylko co w weekend robić, kiedy mam zajęcia od rana do nocy....

Dzięki 18 :) Przypomnę się w razie czego :) Ja od rana cała w nerwach - szefostwo na głowie, jestem tak wkurzona że zaraz wybuchnę!! toa - a Ty jakie masz plany weekendowe??

Wy też się robicie nerwowe, jak jesteście głodne? Tego się najbardziej boję w takich ścisłych dietach. Ale skoro toa mówisz, że nie trzymałaś się sztywno jadłospisu, to może też spróbuję. Wystarczy mi podjadanie jabłek albo surówki z kapusty. Ale to po weekendzie może... :-)

to znaczy więcej raczej nie jadłam, raczej czasem coś z czymś zmieniłam , czasem czegoś tam nie zjadłam co było w jadłospisieno i zawsze zastępowałam szpinak brokułami ale to podobno dozwolone mi tam raz zleciało 5,5 kg, drugi raz jakieś 4 , trzeci nie wiem dokładnie ( nie miałam wagi ) ale też trochę zeszło poza tym dla mnie kopenhaska działała w ten sposób, ze później ( po jej zakończeniu ) miałąm mniejszy apetyt i łatwiej mi się dalej odchudzało albo utrzymywało wagę

ja to się robie nerwowa jak mało jem ( z głodu ) ale tak samo jak jem dużo ( z frustracji, ilekroć spojrzę w lustro ) także z dwojga złego wybieram te pierwsze nerwy :-D moje plany na weekend - zajęcia na studiach :-O

toa- dzięki za informację; też wolę brokuły od szpinaku Przynajmniej będziesz zajęta przez weekend i mniej zjesz. Pociesz się, że mogła ci się trafić taka impreza jak u mnie! :-) To bardzo źle wpływa na poziom tłuszczu w organizmie. A ciebie pokusy ominą!

Ja sie denerwuje ale nie z głodu tylko przez tych pacanów tu w pracy!! Ehhhhhhh, szkoda słów. Rozglądam sie za czymś innym, ale na razie cisza :( toa - współczuję, mnie to za tydzień czeka :o

Wy narzekacie, a ja się zastanawiam, czy na jakieś studia nie pójść :-) Ale jak pójdę, to pewnie będę sobie w brodę pluła, że dom, dziecko, praca i jeszcze sobie weekendy zawaliłam :-)

żadnych pokus?? taaa, już widze jak mnie na przerwie koleżanki na pizzę wyciągają, albo słodkościami częstują. albo jak wracam wieczorem głodna i zmarznięta i się rzucam na lodówkę :-D kurna....