Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamilloooo

Za co daliscie facetom kosza po pierwszej randce?

Polecane posty

Gość kobiety czemu umawiacie sie
nie gada sie 3 miesiecy, po co tracic czas, trza sie szybko umowic i wybadac czy zonaty czy nie, sa na tych durniów sposoby

1. Za to, że po bliższym przyjrzeniu uznałam że absolutnie nie ma szans na pociąg fizyczny z mojej strony. 2. Za to, że był natrętny, irytujący, upierdliwy i nie przyjmował do wiadomości mojego \"nie\". 3. Za to, że był despotyczny, decydował co mi zamówić zamiast tego co sama wybrałam z menu. 4. Za to, że zachowywał się obleśnie. 5. Za to, że nie mieliśmy o czym rozmawiac, tzn. po 15 minutach tematy się skończyły.

Gość umówiłam się po
a to ciekawe jakie to sposoby, oni zawsze byli dostępni, nie kręcili, odbierali, gdy dzwoniłam, wchodzili na netka, gdy wysłałam sygnałek

skad sie biorą takie chłoptasie jak Bene Nati :O i to jeszcze chcialyby zapewne dziewczyne miec :O

umawiasz sie szybko, spotykacie sie potem dosyc czesto, żadasz zeby zaprosił Cię do domu na 3-4 randce :P, chesz poznac jego rodzinę i znajomych :P, oczywiscie zero seksu przez ten czas

widzisz dziewczyn parę miałem i jakaś żadna nie wymagała by ją odwozić...widocznie nie wszystkie są rozpuszczone jak dziadowski bicz...spoko nigdy na siebie nie trafimy bo zapatrzonych w siebie księżniczek unikam

bo to byly desperatki ktorych nikt inny nie chcial i z checia same postawilyby ci obiad, dały na taksówke i jeszcze w łapę za wspolnie spedzony czas

za to ze traktował mnie jak bustwo i niestety mnie to nie brało bo wole jak facet traktuje mnie jak człowieka a nie jak obrazek

Gość ergergrg
Nie w kolejności, kosze zaliczali określeni tutaj, roboczo literami panowie: 1) A za złoty łańcuch na szyi, próbę dotykania moich kolan i kompletny brak zainteresowań, za to mało udolne komplementowanie mnie 2) B za upicie się pierwszym drinkiem, mieszkanie z matką (facet po rozwodzie, w okolicach trzydziestki) i próbę wproszenia się do mnie na nocleg 3) C za brak charakteru i wrażenie osoby o mentalności małomiasteczkowej, może kompleksy Nie przypominam sobie więcej przypadków żebym to ja, wyraźnie, komuś dała kosza. Raczej gdy nie wychodziło, to z powodu małego zainteresowania nas obojga sobą, na początku znajomości.

nie kazda kobieta nie wie jak sie szanowac, tak trudno to zrozumiec? sa takie co zrbią wszystko by miec kogos

Gość ergergrg
4) no tak, był i E, dostał kosza za mało interesującą osobowość i wygląd

Gość aparatka agatka
za wyrwanie mi z reki telefonu i przeszperanie go w poszukiwaniu moich zdjec !

Gość ergergrg
5) przypomniał mi się F, temu dałam kosza za coraz śmielsze żarty a w końcu zaproszenie mnie na wspólny wyjazd na konie, na następną randę i za powierzchowność miśka, i jakieś takie mało męskie zachowanie, w tym nerwowy chichot

do kobiety czemu umawiacie sie [zgłoś do usunięcia] bo to byly desperatki ktorych nikt inny nie chcial i z checia same postawilyby ci obiad, dały na taksówke i jeszcze w łapę za wspolnie spedzony czas No już nie przesadzaj :) ja nikomu obcemu nie pozwalam za siebie płacić, to przywilej, na który trzeba sobie zasłużyć :)

Gość Psedłonim_
:-) Ciekawe, Trzydziestolatka, jak skomentowałabyś spotkanie ze mną. :-)

Nieodprowadzenie dziewczyny do domu w nocy = od razu koleś skreślony bez dwóch zdań. Swoją drogą nawet moi koledzy ze studiów zawsze odprowadzali po imprezie dziewczyny, żeby same nie wracały. Trzeba mieć nie pokolei, żeby własnej dziewczynie w nocy powiedzieć "to wracaj sobie sama" :o

Gość Psedłonim_
:-) Przecież nowoczesna kobieta jest całkowicie samowystarczalna, więc zaproponowanie jej męskiego towarzystwa w powrocie do domu jest ujmą w czystej postaci na kobiecym honorze. :-)

Psedłonim , one by za ciebie zaplacily nie martw sie ;D i jeszcze dały na taksówke

Gość Psedłonim_
Nie miałbym nic przeciwko temu. Życie staje się z dnia na dzień coraz cięższe. Kryzys. Zawsze to problem transportowy z głowy. :-)

Gość Psedłonim_
:-) Więc co, Wyszłam z kąpieli? Potrzebujesz osiłka do ochrony tyłka?

Gość Ania 3
chciał sie drań całować!!!!!!!

Gość Psedłonim_
A co jest złego w całowaniu kobiety?

Gość Psedłonim_
Aha, Wyszłam z kąpieli. :-) Potrzebujesz mężczyzny, który by guzy za Ciebie zbierał. :-) Proponuję wynajęcie specjalistycznej ochrony. Przypilnuje Cię bardziej profesjonalnie i jest przy tym znacznie mniej upierdliwa. :-)