Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutna niedziela

Kto jest w związku na odległość??

Polecane posty

Dziendoberek:) 1wsza:D tyneczka witaj...no coz, jak to w zyciu...roznie bywa. qrw* gdzie sie podzialiscie?Czyzby w tak szybki czasie umarl topic?:/

Witam Was:) Nooo to fakt, philozopha nie ma.....ddziwne, bardzo dziwne U mnie w koncu slonce wyszlo :d Az chce sie zyc:P

Czekoladko odległość jest zawsze tylko różne jednostki:) Można mierzyć począwszy od lat świetlnych kończywszy na mikrometrach:)

aj ja to wszystko wiem, że różnie mierzyć itd... ale jak się ktoś widuje codziennie jak Ty philozph, lub co weekend, jak Ty ryjku, to to już nie jest to samo... i jednak mniej się tęskni :)

No nie zakładałbym się czy mniej się tęskni. Poza tym nadal jest to w jakiś sposób związek utrudniony. Pamiętaj że jedna ze stron jest bardzo mocno "przesadzona".

Gość mam na imie anka
witajcie,ja mieszkam na odlegolos juz rok,widze sie z mezem tylko wekendy.mamy 2 dzieci,brak mieszkan w miesice gdize on pracyje,szlag mnie trafia,czuje sie jak kura,jak niedocenieona baba

oooo i Nasz rodzynek odnalazl sie:) Ja tez juz nie zyje w zwiazku na odleglosc a jednak lukam tutaj:D Pozdrawiam:]