Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutna niedziela

Kto jest w związku na odległość??

Polecane posty

OMG czacha mi pęka😭 wypiłam wczoraj o kilka drinków za dużo i mam karę :( Jutro się zamelduję z rana ....jak wstanę :D Ojeju ojeju boli😭

😭melduje się 😭 Jest u mnie ze 30 stopni i pada okropny deszcz i świeci ogromne słońce jak fajnie 😭 W sobotę zrobiłam tort ,udało mi sie znaleźć koktajl owocowy :)i sałatke też zrobiłam i zeżarliśmy :D Popiłam sobie wieczorem kilka drinków ,nie wiem chyba ze siedem ich było do tylu doliczyłam :Opotem ból głowy przez całą niedzielę :O To nic ,leżymy sobie z michem już dochodzi 24 a tu ktoś puka do drzwi :O sąsiadka przybiegła i powiedziała ,że jakieś szczeniaki sie pobiły pod klatką a jakaś pizda 17letnia skopała samochody pod klatka w tym nasz :( suka jedna pierdolona ,szmacisko napite skopała nam autko i lusterko wyrwała 😭 a mielismy schować autko do garażu ,ale michu miał dzisiaj jechać do pracy samochodem i sie nie opłacało dawać do garażu:( Teraz michu siedzi na komendzie ,musiał wziąć wycenę uszkodzeń i trzeba bedzie bić blachy albo wymienić na nowe i malować jeden cały bok auta :( myślałam ,że tą kurwę zabiję :O innym tylko lusterka wyrwala a naszego tak okopała :( a jak się policjanta rzucała ,musieli ja obezwładnić :O ja bym ja położyła na ziemi jednym uderzeniem kurwa 😭 nienawidzę nastolatków 😭 kurwaaaaaaaaaaaaaa Muszę iść na forum spytać się o coś ,kurwa mać już czwarty raz w tym roku chyba podpale ten monopolowy pode mną 😭 Jestem złaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa😭

Ryjeczku no niefajnie niefajnie :( mialabym ochote sie powyrazac, ale... no nie przystoi przeklinac :o Phill nozka, a raczej stopa tak sobie :o opuchlizna niby zeszla, ale caly czas mam taki wielki twardy babel, ktory swedzi niemilosiernie 😭

nieładnie 😭 A mnie komar ugryzł w poliko 😭 i mam taaaką bulbe na poliku 😭 trędowata normalnie ,kurde no😭 Misska ile kosztuje zrobienie frencza u dłoni? 😭 chciałam sobie zrobić raz u kosmetyczki czy gdzie to sie robi a potem bym już sama sobie robiła ,jeszcze wycięcie skórek wchodzi w grę 😭ile takie cos kosztuje mniej więcej ,zwykła kosmetyczka nie jakiś saloon 😭 Dzisiaj będę ryczała cały dzień 😭 autko popsute ,michu jedzie w delegację do czwartku ,chyba mam PMS😭 i kurde nie wiem co ,ale jest mi źle 😭kto przytuli biednego ryjeczka 😭 no kto ?😭

ja przytule ja ja 🖐️ tule Ryjeczka i jeszcze wycaluje tez 😘 😘 i w ten policzek pogryziony tez ucaluje 😘 😘 Ryjek a o jaki french dokladnie chodzi? pomalowanie Twoich paznokci czy zrobienie zelem, akrylem czy zalozenie tipsow?

Psieplasiam ,że tak długo ,ale z moim michem musiałam się pożegnać 😭:( Dziękuje za przytulanko i całuski no i za całokształt :D Co do frencza to chodzi mi opiłowanie bo chyba to jakiś kształt ma ,niby mam takie jakby kwadratowe czy po prostu prosto opiłowane a nie na okrągło mniejsza z tym chodzi o zrobienie kształtu ,wycięcie skórek (jak jak wytnę to do krwi :O)pomalowanie bezbarwnym lakierem i nie wiem co to jest to białe (kredka czy co ?) A Misska pamiętasz jak ci pisałam na gg o tym ciołku z rodziny co mnie tak wkopał z kasą ?No więc pomogłam mu i napisałam do za niego pismo o restrukturyzację kredytu i wyrazili zgodę :D jupii będę miała swoją kasę z powrotem :Dteraz będzie płacił mniejsze raty o połowę bo odsetek karnych nie będzie i oprocentowanie mniejsze niż miał :Djak przyszła zgoda to skakał jak szalony ,kurwa szkoda że wcześniej nie powiedział o problemach to bym co innego załatwiła ,ale i tak jest git majonez :D Moja kasę albo odda w ratach choć to długo by trwało ,ale sprzeda samochód swój ,jeszcze zobaczymy .Na razie jest dobrze jak jest ,ale mu ultimatum postawiłam ,że ma druki wpłat przynosić do mnie co miesiąc by pokazać czy płacone na czas ,chamskie to ale wole mieć rękę na pulsie :O A tak w ogóle to mam lody śmietankowe ,jak chcesz to się podzielę :D

Aha paznokcie moje nie jakieś tipsy czy żele ,moje własne bo mam zdrowe jak koń :D

Ryjek no to ciesze sie, ze chociaz w tej kwestii kredytowej sie sytuacja wyklarowala :) do frencha ksztalt paznokci mozesz sobie wybrac sama, ale wiadomo, ze lepiej wygladaja opilowane na prostokat :) to biale to bialy lakier, a na caly paznokiec potem lakier w kolorze takim mleczno-cielistym :) u mnie taka przyjemnosc u kosmetyczki to kolo 20 zl, ale to tez zalezy od cennika kosmetyczki, dokladnie nie powiem, bo ja jak juz to robilam tipsy, a cen manicuru zwyklego nie pamietam juz za bardzo :o

Ło kurczaczki to tanio jest ,muszę się spytać takiej jednej tutaj kolo mnie ma mały taki salonik czy coś ma też solarium ,kurcze bym sobie zrobiła a potem już sama bym jakoś pomału dawała radę :)muszę miec takie podstawy zrobione bo nigdy nie byłam nawet u kosmetyczki kurczaczki :O:D Phill głodować to może nie ,ale pożyczyłam pieniądze na czarną godzinę a raczej to były takie wyprawki dla dzieci w razie studiów czy czegoś tam .kasa sobie leżała i rosła pomału ,ale musiałam pomoc bo mój michu był jako poręczyciel i sie nas doczepili a tego to ja nie zdzierżę kurde . To nie tysiąc czy tam dwa to kupa pieniędzy ciężko zarobionych i pełna naszych wyrzeczeń w tym takich długich rozłąk .On pewnie by dla nas tego nie zrobił ,ale my to my ... Smażę sobie cukinię w panierce :classic_cool: jeju jak ja lubię takie żarełko :D

No to może ja ci cukinię a ty mi manicure :classic_cool: Zjadłam już 6 krążków i czekam na następne :O przed @ zawsze tak mam żrę jak psychik :O a to tak kurczaczki żałować se będę ,nie :classic_cool:

;ubię jeszcze kotlety sojowe z panierce coś a'la schabowe:Oja wszystko lubię prócz czerniny ,salcesonu i flaczków :D

tak tak kotlety sojowe pychotka :classic_cool: dobra, umowa stoi - Ty mi cukinie, ja Tobie manicure, a nawet i gratis dorzuce pedicure :classic_cool: :D kurde tak zglodnialam, ze zjadlam pelna miche salatki pomidorkowo ogorkowo cebulkowej :o

Misska nie mówiłam ci ,oglądałam fajny film "Pojutrze"coś jakby katastroficzny o nadchodzącej nieoczekiwanie epoce lodowcowej w naszych czasach.Fajny jest ,koleżanka mi poleciła :D Lubie taki sałatki ze świeżych warzyw :) ogórek taki pachnący ,pomidory najbardziej malinówki ,ależ te cholery pachną :classic_cool: Kurde mam w lodówce sałatę lodową ,pomidorki taki małe dziadek mi dał ze szklarni ,ogórki też się znajdą i jeszcze jaja ze wsi swojskie dostałam ,kurde jakby tak jakis dip do tego wymieszać i wszamać taką sałateczkę mmm...miodzio :classic_cool:

ogladalam "Pojutrze" moze byc :) ja od siebie polecam "Patologie" :D dobry filmik, ale nie wiem czy dasz rade obejrzec swym wrazliwym oczkiem :D Ryjek kurde chyba zaraz Cie trzepne laczkiem 😠 przez Ciebie ciagle czuje sie glodna, bo wymyslasz co chwile jakies pysznosci, a ja zaraz zasuwam do kuchni cos wszamac ! :o

Jak to ten kudłaty laczek to mnie możesz lać do woli :classic_cool::D A jutro to mam kurczaczki taka wyżerkę że hoho:classic_cool:knedle z brzoskwiniami ,okraszone masełkiem i bułką tartą i cukrzykiem posypane :classic_cool:mmm...pychotka :classic_cool:

nie, to nie bedzie ten kudlaty laczek, bo to ma byc kara a nie przyjemnosc :P zakopianskim laczkiem Ci przyloze :classic_cool: a jak nie skonczysz pisac o tych pysznosciach, ktore masz zamiar skonsumowac nie dzielac sie ze mna, to przestane czytac Twoje posty :P

Heloł🖐️:D Misska nie chcesz nie czytaj ,ja tam nadal będę żreć :classic_cool::D Tak bym sobie zjadła zupkę gulaszową mmm...:classic_cool:potem bym zagryzła wielkim pączkiem z dżemem różanym mmm..:classic_cool:pychotka :classic_cool::D Czy u was też była burza w nocy ?:) Kurde ja sobie już prawie zasypiam ,już komara powoli zacinam a tu jak jebło aż lampy na całym rynku pogasły :O Ah herbatkę dzisiaj ja stawiam (_)?(_)?(_)?(_)?(_)?zrobiłam więcej bo może ktoś do nas zawita :Di jeszcze coś słodkiego http://www.strykowski.net/chorwacja/paczki_z_polewa_i_orzechami_desery_fotografie_2974.jpg :classic_cool: