Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutna niedziela

Kto jest w związku na odległość??

Polecane posty

Ja tez tego nie rozumiem :( nawet we dwie byśmy się zmieściły ,zobacz ile on ma miejsca na kocyku :( a jaki opalony :( ja też tak chcę :( Ja nie wiem ,ale mogłyśmy go wziąć na szantaż :( że jak nas nie zabierze o podamy go na kafe o bana :( tak sie koleżankom nie robi :( :classic_cool: Jak minął łikendzik ?:)

Ryjek teraz to juz za pozno na szantaz, bo on juz tam buzie zmazy :( aaaa weekend minal szybko :classic_cool: :D bylam z kumpela na zwiedzaniu centrow handlowych :D kupilam sobie buty i dziny :classic_cool:

Mnie czeka w tym tygodniu zakup butów dla dzieci :( kurde i teraz patrzyłam na all a tam takie zaczepiste buciory nike ,adidas ,puma ,reebok za 70 dych dla moich chłopaków :( kurde a ja już nie zdążę do piątkus ich zamówić i odebrać :( kurde kurde no 😭 Mają jedne nike to drugi rok latają :) takie mocne ,oczywiście rozmiar większy kupiliśmy ,żeby na dłużej wystarczyły bo nogi im rosną :D Kurde u mnie w sklepie 200 stowy za adki dla dziecka chcą :( nienormalnie czy jak ?:( Musze sobie jakąś bluzę kupić bo nie mam w czym śmigać jak się zrobi chłodniej :(wszystko już pospierane ,jakieś takie ni w dupę ni w oko :( Chyba jakąś kangurkę sobie kupię na zamek :( cieplusią taką :(

a buty dla dzieciakow to cenowo istna masakra :( my to chociaz jak zainwestujemy to sie troche ponosi, a dzieciak szybko wyrosnie i po butach. a takie male nike sa przeslodkie :D napatrzec sie nigdy nie moge na te malusie trepki :D

ja za moja bluze dalam 79 zl w przecenie w housie w zeszlym roku :) ta na all jest podobna, ale troszeczke :D moja jest cala wyscielana futerkiem a ta co pokazalas tylko kaptur ma wyscielany. no i moja jest z bawelny, a ta z all chyba welurowa jak dobrze widze? a buciki wypasione :classic_cool:

Qrwa co si dzieję 😭 nie ma ulubionych ,nie ma plusików kolo tematów i co to za trzcionka na spisie tematów ?:Co jest qrde się pytam 😭

Czekolad jak możesz 😭 to wszystko ze steru of course "czcionka "😭a wiecie mam pomysła jak zapisać ulubione :classic_cool:w pasku sobie zapisałam tadam :D

Wiem :classic_cool: błysnęłam :classic_cool:szkoda ,że tak rzadko :O Naleśniczki sobie zajadam :classic_cool:la la la :D

a ja jogurcik wiśniowy.. Danone.. ten co w reklamie jest 'zapraszam gości z dolnego pokładu' :D:D w ogóle byłam na urodzinach pieska... 2 latka skończył... na psie to będzie ze 14 nie? najebałam się winem z szampanem... masakra ;d

Czekolada ty umiesz przeklinać ?:O Chyba was brzydko nauczyłam mówić :O jakby co to co złego to nie ja :D A wiecie co :classic_cool:?Mam fajny program do obróbki zdjęć :classic_cool::D PhotoScape się nazywa i właśnie się bawię oraz oglądam w między czasie pokaz na YT żebym wiedziała co i jak :classic_cool:w ogóle co można z niego wydusić :D oj sie pobawię :D

doberek :) kurde co sie stalo z kafe :( czcionka bije po oczach :( nie ma ulubionych tematow :( juz myslalam, ze nie znajde naszego topiku 😭 co to za udziwnienia do cholery jasnej ! 😡

Jestem :D Ulubione są !!!:D tylko na głównej stronie ich nie ma :( trzeba wejść na jakieś forum w spis tematów i na górze po lewej jest "Moja tematy":) Musze iść na polycję :( złożyć zeznania w sprawie samochodu :( a mnie sie nie chce :( dali by lepiej kasę :D

No i chooj bombki strzelił :Obędę musiała z prywatniej stopy dochodzić roszczeń :( nosz kurwa mać ,dlaczego ?:(

czesc Ryjek 🖐️ no teraz widze, ze sa ulubione :D ale je ukryli 😠 no to ja sie dolaczam do pytania - dlaczego? a policja to od czego niby jest? ja bylam pare razy zeznania skladac i na prawde smieszne to bylo, przesluchanie niczym kabaret :o

Jedno z tego wszystkiego było przyjemne :( pan polycjant bł super przystojny :classic_cool:ze też mi takie rzeczy w głowie :O Kurde ja myślałam ,że jest winna choć nieletnia to rodzice ponoszą odpowiedzialność za jej czyny :( tak samo jak w zeszłym roku ,taki jeden chłopaczek przez głupotę wybił szybę w aucie (dzieciaki strzelały z procy i trafiło na szybę )i chyba w niecały tydzień jego opiekun (nie rodzić tylko opiekun prawny )musiał pokryć koszt wstawienia nowej szyby i kupna a ja kurwa muszę sama i to jeszcze wyskoczę z pozwem cholera wie ile to kosztuje ,nie daj boże nie przyzna sąd odszkodowania to się tylko wypukam z kasy ,bo nie dość ze naprawę będziemy musieli sami zrobić to jeszcze koszty sądowe będę musiała pokryć bo pewnie rodziców nimi nie obciążą bo niska szkodliwość kurwa :( Ja pierdole ja to mam pecha ,chyba zacznę palić znów z nerwów jak tak dalej pójdzie albo kupię sobie wiatrówkę i będę strzelać w każdą kurwę ,która pije pod naszą klatką :O no szlak mnie trafia ,nie popuszczę za ciula wafla :O

dobry :classic_cool: Ryjek kurde nic nie gadasz znowu topiku naszego odnalezc nie moglam :( a co do wczorajszego tematu - jasne, ze nie popuszczaj! dlaczego ma sie smarkuli upiec, a Ty masz miec tylko straty? u nas prawo dziala na odwrot - chroni przestepcow, a poszkodowani to tylko klopoty maja :o mnie gowniarze tez wkurzaja, coraz gorzej z tymi malolatami sie dzieje. komorki, internet, alkohol i zryty leb :o a Mezus w domku? czy juz gdzies pojechal?

Jestem :) wróciłam z Wrocka :) kurwa jaki tam gwar :D ja wolę mój małpi gaj ,spokój ,cisza :D A mała narzygała nam w aucie :D kurde musiałam lecieć na targ we wrocku po ubranie dla niej :D sam jogurt truskawkowy wyleciał :D a michu dał taki mulący zapach w aucie że nawet i mnie mdliło :D Ale duchota :O

Zakupy udane :classic_cool: kasy w chooj straciliśmy coś koło tysiaka ,ale wszystko mam :D teraz będziemy żreć chleb z cukrem cały miesiąc :classic_cool::D Muszę jeszcze wyskoczyć do matki i potem będę :D Kurde tak zapierniczałam po Wrocku ,że podkolanówki podarłam ,normalnie power miałam w butach iskry się sypały :D

Jestem kurde :D Podkolanówki ubrałam bo kurde pisałam ci że te stopki co kupiła to jakieś nijakieś :D a pory długie ubrałam i jeszcze bluzkę na długi rękaw bo zanosiło się na deszcz :D czułam sie jak w saunie :D Dobrze ,że w aucie było chłodniej :classic_cool: