Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutna niedziela

Kto jest w związku na odległość??

Polecane posty

słuchamy :D Mów synu co ci leży na sercu i kogo nominujesz :D

Gość BIG_SIOSTRA
ja zaraz bede miala prysznic, bo leje u mnie strasznie, ale wychodze na dwor w moich mega kaloszach i zaden deszcz juz mi nie straszny :classic_cool:

Gość BIG_SIOSTRA
kurde nicki mi sie kreca :D

wlaśnie wyszlam :D trafiles :D tylko mi nie mow ze podgladywales :> podsluch tez masz? :P a co do zwierzania to zawsze mozna nagiacm troche zasady :P

Czekoladko ja wszystko wiem :) Nawet jak śpiewasz :) Tylko z czego ja mam się zwierzyć. Nie piję, więc nie narozrabiam, kochanki na mnie nie polują, więc też nie ma z czego. Kraść nie muszę więc mi się nie chce. OOOO idę dzisiaj do sauny może tam się coś przytrafi ;)

Nie ma to jak posiedzieć sobie pośród spoconych męskich ciał :classic_cool:

mój ładnie pachnie ,można by żec ,że słodki ten jego zapach :classic_cool: "Jesteście zboczone "nie zaprzeczam :classic_cool:

to napiszę jeszcze za Philla i Angel i Smutną niedzielę ,że też nie zaprzeczają :classic_cool: nikt nie zaprzecza;)

a czy niezaprzeczanie jest wyrazem aprobaty? :classic_cool: :D w sumie lubie spoconego faceta, ale tyko podczas zapasow :classic_cool: w saunie to niekoniecznie :D chociaz... ja nie chodze do sauny przeciez :o

jest!jest!jest ! canal + wytargał prawa do puszczenia walki Sosnoswkiego z Kliczką :classic_cool: a już się bałam , że nie obejrzę :D o boziu o boziu o boziu !!!!!tralalala tralalala jest super jest super :D

a ja mam i canal + i cyfrowy polsat :classic_cool: tralala :D "Jesteś szalona mówię ci " ,że też ci się chciało girę dziarać :classic_cool: wariacie ty jeden :classic_cool: ty ty ty :P

Były tylko cztery babki. Dwie taki tlenione lafiryndy a dwie takie wpożo :) Jak wychodziłem to przyszedł taki kolo a'la karczycho ze 110 żywej wagi i jakiś długaj z synkiem. A tak to spoko. Miałem luzik po 5 saun no i przebój sezony grota ze śniegiem :)

Pięknie ,pięknie wszystko widziałyśmy :) bo wiesz wielki brat patrzy ;) Dzisiaj słonce zagościło z samego rana ,wspaniale :) Ja nie lubię sauny ani nie lubię kapać sie w gorącej wodzie ,czy to na basenie czy to w domu :) kąpiel biorę w ciepłej wodzie a na basenie musi być zimna ,to uwielbiam :)