Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutna niedziela

Kto jest w związku na odległość??

Polecane posty

Coś ten środek jest jakiś "mniejszy" niż na początku :classic_cool: która "tam"grzebała ?:classic_cool: Nóżki kawalerowi wykręciłam troszkę bo wiecie ...BDSM nigdy nie za wiele :classic_cool:🖐️:D:O

Gość balum balum
dobry :D balum balum :classic_cool: łyjekkk macha 🖐️:D

haaaaa huuuuuuuu ja też chucham :) nul alkohol ,nul :classic_cool: same kwiatki czuć :classic_cool:

Się obrażam kurcze :( że co ? że niby śmierdzi mi z pyska ?:( to ja ząbki pastą BHP wyszorowałam ,wypłukałam płynem do tkanin Silan gold i popsikałam perfumami i że co ? śmierdzi ?:( A niech leży ta zgaga jedna na tej ziemi ,bo moim skromnym zdaniem to padała nie z powodu naszych chuchów ,ale sama sobie w tajemnicy drinkowała i ją zwaliło z nóg :D Tej wróżka Aniela ,jak jeszcze raz się wtrynisz w nasz topic to serio zostaniesz Aniela Archaniela :D

Hallo :) Tu Wasz deszczowy, zimny, ponury poniedziałek :) Jak tam deprecha :)

Heloł :)deszczowy poniedziałku :) ja się nie złamię i z deprechami nie gadam :Dmam ciepło i to najważniejsze :) Korzystając z praw konsumenta chciałam złożyć zażalenie (proszę o książkę skarg i zażaleń)bo nie dostałam żadnego prezenta :( składam dodatkowo reklamację na towarzystwo tu przebywające :( ja chcę prezenta i już :(

Łaaaa poszłam po jogurt a wróciłam z jogurtem i kilkoma litrami wody na sobie :) jakiś panecek mnie ochlapał autkiem :) łiii :D

Lubię poniedziałki :) dzisiaj troszkę mi się w poszczęściło :) a najlepsze to to ,że dzisiaj mam pierogi na obiad :) mmm...już się za pierożkami stęskniłam :) jeszcze lepiej ,michu zostaje cały tydzień w domu :) to się nazywa zacząć dobrze nowy tydzień :)

Dobra ,przyznawać się kto mi pozazdrościł dobrej passy ?hę? Bo przysunęła głową w szafkę kuchenną i mam guziora jak stąd to Łiskansi :(

bry :classic_cool: a ja niecierpie poniedzialkow! 😭 nie chce mi sie pracowac nie chce mi sie uczyc nic mi sie nie chce :o no moze tylko jesc... gdzie moja paczka chipsow? :classic_cool: mi tez juz deszcze nie straszne, doszlam dzis do wniosku ze kalosze byly moim najlepszym zakupem w tym roku :D Ryjek tym razem to nie bylam ja :P to na pewno Phill albo Czekolada :classic_cool: :D nie zebym skarzyla :D

Ja też tak myślę ,na stówę to Phill on zawsze nam zazdraszcza :classic_cool:taki zazdrośnik z niego :classic_cool::D No albo Czekolada ,pewnie obgryza paznokcie i myśli sobie "aby się tylko nie wydało ,aby się nie wydało":classic_cool: Ale mi to migiem przyznawać się ,które mi tak zrobiło ,zleje dupsko i po krzyku .Do wesela się zagoi .:D

No to teraz gadaj szybko ,przyznałeś się bo chcesz dostać po dupie ?:classic_cool:lubisz to? :D ale wiesz ,dzisiaj mamy Dzień dziecka ,więc ja cię bić nie będę :) w końcu mój synek jesteś ;)osobiście cię piórem wiecznym wpisałam:D a tu coś dla mojego syneczka :classic_cool: http://www.torrentum.pl/static/img/3808.jpg żebyś miał co robić z upalne dni ,kiedy to stronisz od słoneczka ;)