Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutna niedziela

Kto jest w związku na odległość??

Polecane posty

No to berek :D🖐️ Czy ja wiem z ta dzisiejszą pogodą ?:D U mnie dziś z ranna jest chłodno :Dale patrzyłam za radą koleżanki na pogodę i ma być ciepło :classic_cool: Dzisiaj idę farbować włosy :classic_cool:i tego młodszego obciąć :D Wczoraj chciałam popisać ,ale te moje dzieci w tym największe dziecko "mąż":D nie mogły się obejść bez mojej pomocy:Oczasem mam wrażenie ,że bezemnie się wysrać nie mogą :Omamo to mamo tamto ,mamo sramto :O oczywiście ostatnia w łóżku kto ?mama kurde :Oech macierzyństwo :D Phill znów przesłał pozdrowienia http://expresskaszubski.pl/pictures/2007-08/wak-chorwacja-formela-nurek.jpg tutaj uczy się pływać :D

ja wczoraj bylam u fryzjera :) ale tylko podciac grzywe i koncowki :) farbowaniu poki co mowie stanowcze nie :classic_cool: o kurde, a co sie stalo z Philla wlosami? :D czy to wina tego upalu? :D a wogole to na jak dlugo Phill tam pojechal? juz go chyba jakos dlugo nie ma z nami... :o

Dzieńdoberek :) Misska gdzie się szlajasz ?:D Kurde ,ale wczoraj byłam wyjechana :O wyszłam z domu o 12 a wróciłam o 16 :O poszłam do pasmanterii małej po gumki do spódniczek ,potem do siory włosy pofarbować i kurde wyszłam od niej o 16 :O matko nasiedziałam się za wsze czasy :O obiad nie gotowy a za pół godziny michu miał wylądować z roboty :D kurde tak zapierdzielałam ,że iskry szły po kuchni ,ale obiadek zrobiłam ,tylko na ziemniaczki musiał chwilkę poczekać :D Dzisiaj mam luzzz :classic_cool: tylko do papierniczego wyskoczę po okładki na książki i wolna polska ludowa:classic_cool: najgorsza rzecz której mi się nie chce i chyba tobie podeślę bo pewnie lubisz :classic_cool: to wyhaftowanie imienia i nazwiska mojej małej sroki na ręczniku i worku na buty do szkoły :D Podobno lubisz haftować Miseczka :D to ci porzucę :D Phill się byczy a my ciężko pracujemy :( dlaczego on nas nie wziął ?:D Tej a Angel pojechała do Holandii ? Kurde nie pamiętam ,a w Holandii to bym chciała zobaczyć taki wielki targ kwiatami co na cały świat są wysyłane :D pewnie bym kilka sztuk ukradła :classic_cool:złodziejka ja :classic_cool::D

Ryjek hej ho 🖐️ lubie haftowac a lubie :classic_cool: ale tylko w srodkach lokomocji :D :o z eveline mam kilka lakierow do paznokci i sa fajne, wiec mozesz spokojnie zestawik zakupic :) tak Angel jest w Holandii w kraju kwiatow i legalnej marichuany :D

Witojcie ludzie ludziska 🖐️ Zostałam mamą prawowita zerówkowiczki :classic_cool: pewnie mi zazdraszczacie :classic_cool::D Od jutra polska ludowa się zaczyna :D czas prowadzenia do szkoły :classic_cool:szykowania śniadaniówek :classic_cool:pierwsze oceny ,uwagi :D A ja tam nasz rodzynek ?:D 🖐️ rodzyneczku coś ty robił jak cię nie było ? :D jaka pogoda była ?:D coś fajnego widział ?:D masz zdjęcia ?:D Spowiadaj nam się tu szybciutko :D czekamy :D

Ryjku nie wiele robiłem bo nie szło.:) Głównie się męczyłem z upałem. Pogoda ciężka dwa razy było 39 stopni, raz spad deszcz i wtedy było na prawdę przyjemnie. Fajnych rzeczy było kilka, mam na zdjęciach ale chwilkę to zajmie bo muszę się troszkę z innymi sprawami obrobić :) A tak poza tym to w normie.

Tak żeśmy przeczuwały :D skwar = wymęczony Phill :D A odcisków na "pupie" nie masz od kamienistej plaży ? bo wiesz my z Misską ci życzyłyśmy odcisków za to, że nas nie wziąłeś ze sobą :D chyba się nie gniewasz co ? :Da ja jeszcze co schodzącej skóry z pleców życzyłam :D czy jakieś z naszych życzeń się spełniło ?:D Na zdjęcia poczekamy ,spokojnie sobie obrób:) ja dzisiaj mam trochę roboty :D oczywiście na ostatnią chwilę zostawiłam oprawianie książek :O muszę okładki powycinać na wymiar :O ech jeszcze haftowanie inicjałów mnie czeka :O Następnym razem musisz się wybrać do krainy deszczowców :D tam będzie ci dobrze :D

He he z przykrością muszę donieść że się nie spełniły:). Na plaży bywałem krótko. Wpadałem troszkę ponurkować i spdaka do cienia. W opaleniźnie praktycznie żadnych zmian. Jestem mistrzem świata w unikaniu słońca :) No tak to bywa z oprawianiem książek jak się idzie do zerówki:) Następnym razem mam zamiar wybrać się do Bergen. :)

No ty to zawsze się uchronisz :D o żesz nie spełniło się :D Z tymi książkami to nie taki rarytas ,że tylko do zerówki :D jeszcze bracią są :D A gdzie jest Misska ? Czyżby znów topicu nie mogła odnaleźć ?:D A Phill zauważyłeś ,że nie ma na głównej stronie ulubionych ?:D Ach jak fanie dzisiaj jest :D słonko wiaterek ,fajnie ,fajnie :D

Oparzenia i odciski się nie spełniły za to spotkała nas inna nie miła sprawa. Misski nie widziałem od tygodnia:)

Cześć :D No i nadal nie ma Misski :) mam nadzieję ,że wszystko ok.u niej :) Phill a co się stało,że piszesz iż mieliście nie miłe zdarzenie ?:) chyba nic wam się nie stało ,co ?:( Pada :) Jaka moja córa szczęśliwa ,że poszła do szkoły :) aż serce się samo raduje na widok jej uśmiechu :)

jestem :classic_cool: Phill!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bardzo tesknilam! 😘 :D kurde zapieprz w pracy mam :( Phill opowiadaj nam wszystko ze szczegolami :D Ryjek widzisz Ty to? nie dosc, ze nas ze soba nie zabral to jeszcze nic nie opowiada :P

A co tu opowiadać. Jeden z najnudniejszych wyjazdów na jakich byłem. Gorąc, gorąc, gorąc i tyle :(

Ej ,to pięknie z tymi rowerami :Oto teraz jest nas więcej okradzionych :D ja z roweru i wy :D Phill ty musisz wybierać inne trasy na wycieczki :D gorąc ,gorąc to tylko dla mnie i miski :Dchociaż pewnie żonka była zadowolona :D opaliła się nieco na słonku a Phill pilnował domku :D Misska robota nie zając nie ucieknie :D