Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutna niedziela

Kto jest w związku na odległość??

Polecane posty

Kurde tak sobie gadacie a ja przy lekcjach siedziałam :( niesprawiedliwe :D Phill no to chociaż jedna osoba zadowolona z wyjazdu :D dobrze ,ze to nie teściowa :Dhehe:D Misska robota ,robotą a obowiązki jakieś względem nas się ma ,nie :D Kruca fix muszę spadać :( mam tyyyyyyle roboty a tu ciemno na dworze już i noc się zbliża :(ale juro mam luzz blues :D będę was zadręczać :D zgadzacie się oczywiście :D No to dobrej nocki życzę :)

Dzięki Ryjku jak już jest towarzystwo to spoko. Picie w samotności to podobno nałóg.

Mnie odkurzacz wessał :D To może ja zapodam muzykę do tej naszej herbatki:D choć pewnie nie możecie słuchać w pracy :Dza to ja sobie posłucham :D Będzie miło i spokojnie ,ostatnio jako" hit" to się zwie :Dmnie się podoba :) http://www.youtube.com/watch?v=YBo495Z0_7k A kurde jeszcze coś wam dam :D tak dla przypomnienia :) fajny hit :) http://www.youtube.com/watch?v=djSpI08F9J4 nie ma mocnych żeby komuś noga nie zadrgała :D A to ,to ostatnio mój hit number one :Dhttp://www.youtube.com/watch?v=KLpkXtM-VI8 muzyka zajebista:D O ho w niedziele idę na Dżem :classic_cool: ciekawe jak zagrają :) pierwszy raz będę ich słuchała na żywo ,mam nadzieję ,że pijaczur za dużo nie będzie na imprezie bo tego nie lubię :O walające się zwłoki młodych pijanych szczylów uważających się za fanów :Oblee:D Za godzinkę idę po odbiór małej :D ciekawe co mi dzisiaj powie ,jakie to przeżycia były :D

A kurde zapomniałam :D Misska sprawa do ciebie :Djako żeś znawczyni manicure muszę się ciebie coś doradzić :D Zrobił am tym z eveline frencz na pazurach i kurde po jednym dniu mi odprysły te białe paski z paznokci :D kurde a tylko naczynia umyłam i wieczorem masakra :D jak bym miała obgryzione tal wyglądały :O Może ja za dużo dałam tej białej emalii i była za grubo i zaczęło odpadać po myciu ?:)chyba będę musiała w rękawiczkach gumowych sprzątać i myć się żeby chociaż ze trzy dni się trzymało :DMisska co ty robisz ,że to ci się trzyma ?:D Oczywiście zrobiłam wszytko po kolei,najpierw emalia biała na paski ,potem lakier z kolorem i na końcu utwardzacz :D tak by najmniej pisało aby tak zrobić :D Misska ratuj kurde bo mi sie to podoba ,ale nie mam czasu co dzień tego robić od nowa :Do a nawet mojemu michowi sie podoba :D a i u gir też sobie zrobiłam i się trzyma już czwarty dzień :D of course nogi szoruję co dzień ,żeby nie bylo że pieczarki hoduje i lakier sie trzyma :Dhehehe:D

Tak, szczególnie otwarte złamania są kiepskie :D rekonwalescencja jest dłuższa :D Mam dzisiaj fajną wyżerkę ,której przepisem podzieliła się moja koleżanka :D kotlety ziemniaczane z mięsem mielonym i pieczarkami :D takie paczuszki z nadzieniem mięsno pieczarkowym :D mniam :D do tego mam sos czosnkowy i sałatkę warzywną :D hehe lubię taką wyżerkę :D swojskie żarełko najlepsze :D

Kluseczki dobre są :classic_cool::D a gulasz ...hm..gulasz to taki kociołek przyjemności :D Misska pewnie przebija dziurę na nowy kolczyk ,albo dezynfekuje skórę na nowy tatuaż :D

Być może i magnez pomoże :D A wracając do twojej wyprawy to mam zapytanko :D Jadłeś tam coś dobrego ,lub nowego ,nigdy nie spróbowanego nie koniecznie smacznego? :D

he he ja jem tylko pyszne rzeczy. Zdecydowanym przebojem były owoce i warzywa. Tam pomidory, cukinia, arbuz, węgierki i takie tam rzeczy smakują zupełnie inaczej niż u nas. Trzeba przyznać że tamtejsze słońce im służy. Jadłem też świeże figi w dużych ilościach. Figowce rosną dziko więc można używać do woli. Nawet troszkę ususzyliśmy i zabraliśmy na potem :). Mamy też śliwowice ( nie mylić z rakiją) domowej roboty. Pachnie prawie tak pięknie jak ten rum co kiedyś dostałem. No i białe wino domowej roboty. Dodane do ryby, mięska lub warzyw zamienia je w cud kulinarny. Jeśli chodzi o miejscowe potrawy to objadłem się rybami. Nie ma to jak świeża makrelka z grila i dużo sałaty z pomidorami:) No pyszności. No i trzeba jeszcze wspomnieć o "burek se mesam" albo "burek se syrem". Rodzaj ciasta z mięsem lub serem. Pychotki. Powiem tak dla jedzenia warto było cierpieć te upały :)

Jezusie ,ale ci zazdroszczę :D te figi mnie powaliły ,uwielbiam ich smak :D nawet suszone dobre są :D a rybka wędzona pewnie rarytasem była :D ach ...czuje już en zapach :Dkurde jeszcze taki placek z węgierkami z kruszonką ,matko odlatuję :D jednak coś miłego była dla ciebie :D Warto próbować miejscowych potraw i produktów bo tego nigdzie indziej się nie dostanie :) tak jak z naszymi polskimi jabłkami :D uwielbiam je ,prawdziwe jabłko ma swój zapach :) Podziel się figą ?:D ale bez maku :D

no ladnie ladnie :D chwile mnie nie ma i juz mnie obgadaja :P ale Wasz magnes zadzialal bo oto i jestem :classic_cool: :D Ryjeczku niestety, ale nie poradze Ci nic, bo mi tez lakier bardzo szybko odpryskuje :( i to szczegolnie podczas zmywania badz dlugiej kapieli. jedyne wyjscie to kupic lakier o przedluzonej trwalosci, chociaz to i tak gora 4 dni mi sie trzyma.

aaaa Phill jako zes informatyk - sprawe mam :classic_cool: mikrofon mi nie dziala :( poradzisz cos? :D podlaczony jest dobrze, nie jest wyciszony, glosnosc ustawiona na maxa, a mimo tego jest gluchy tak jakby windows go wogole nie widzial. co sie moglo stac? wczesniej dzialal bez problemu, a teraz ni z tego ni z owego przestal :(

Heloł :D Wstajemy :D Misska toś mnie pocieszyła z tym lakierem :Dchyba kupie rękawiczki do mycia naczyń:D Z tym mikrofonem to różnie może być :D może stery ,może trzeba w ustawieniach pogrzebać ( wybierz w opcjach programu do karty dźwiękowej > stereo (lub głośniki stereofoniczne), wejdź w > regulacja głośności > opcje > zaznacz, ptaszka przy mic (lub microphone), pojawi ci się suwaczek od niego w regulacji głośności, odznacz wycisz (lub mute) i mikrofon powinien działać) albo wejście na mikrofon jest uszkodzony ,albo wepchała panienka bolec mikrofonu nie w tą dziurkę :classic_cool::D Jak masz okazje wypróbować mikrofon na innym kompie to było by dobrze :) chociaż piszesz ,że od kogoś tam mikrofon też nie działa ,to zepsuty mikrofon nie wchodzi w rachubę :) A u mnie dzisiaj chłodno :D mielismy wczora j ulewę i neta nam rozłączyło :( nawet satelita nie działa:( normalnie epoka kamienia łupanego :D Phill podziękował za figę :D

Dzień dobry :) Miss zrób jak Ryjek mówi :) Jeśli nie zadziała to będziemy kombinować dalej :)

Hej ho 🖐️ dzieki za pomoc, ale niestety juz wszystko sprawdzalam i wszystko w ustawieniach jest ok, nie mam juz pomyslu co sie moglo stac :( zaniose lakpka do kumpla, bo pomysly na rozwiazanie tego problemu juz mi sie skonczyly :( Ryjek no niestety jak wieksze zmywanie to tylko w rekawiczkach :D