Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

crazy_bogie

ZAKŁADAM STAŁY APARAT ORTODONTYCZNY - CZ 2- KONTYNUACJA

Polecane posty

wrócę jeszcze do tematu -problemy z zaśnięciem przy pełni- to już rozumiem dlaczego wczoraj i przedwcz... nie mogłam zasnąć, generalnie to zawsze gdy jest pełnia nie mogę zasnąć, a wczoraj nie zwróciłam uwagi,że jest pełnia,więc to wszystko tłumaczy. Chyba zamieniam się w wilkołaka ;-)

Poprostu my kobietki jesteśmy wrażliwe na pełnie :) Dziwne to jest...może coś w nas siedzi :P

Gość klauuudia
hej Wam wszystkim;* jestem nowa, wiec może sie przedstawie;] soo jestem klaudia mieszkam w krakowie i dokładnie od 13 miesiecy mam aparat na górna szczeke;) mam do Was pytanie...jak wygląda sciaganie aparatu? i czy ktos z Was wybielał zeby potem? bo zastanawiam się nad tym, ale zupełnie nic o tym nie wiem (jesli ktos byłby łaska mi napisac co i jak i za ile, byłabym wdzięczna;]) pozdrawiam;*

ja bym Ci chetnie napisala, ale nie bardzo mam pojecie jak to wyglada. podobno odrywa sie zamki i poleruje zeby. tyle wiem. co do wybielania to jest kilka metod i pewnie roznia sie cena dlatego najlepiejzapytaj swojego orto czy jest w stanie Ci cos polecic.

ja też wiem że odrywa sie zamki i pierścienie i wiem że odrywanie pierścieni jest nieprzyjemne:P moje kumpela ma nawet w całości aparat ma dwa pierscienie pprzez nie łuk a do łuku ma poprzyczepiane zamki ligaturkami, więc chyba ona to odrywa w całości aczkolwiek nie mam pojęcia:P bym sie msuial zapytać koleżanki:P

Fiiiiliiip nie umieeeraaaj ;d Ja już umarłam z tymi separatorami... Ale odrodziłam się do życia hahaha ;D Aaaaa www czwarteeczeeekk zaakłaadaamy dóóóółł hihihi ;D Je Je Je ;D ;D ;D ;D Haaa. Tak sie ciesze a jak przyjdzie co do czego to znowu bede stękać że mnie wszystko boli i obciera i wogóle :P Grrr mam dziwne wrażenie, że zaraz nie bede żuła samej gumy tylko gume z dodatkiem "niebieskiego" ;D ;D ;D ;D

ja umieram z bólu:P dzisiaj nic tylko jogurcik kisielek:P więc umieram podwójnie bo jeszcze z głodu:P jeżeli tak mnie bedzie to boleć dłużej niż tydzień to będzie dieta cud

justka a ile płacisz za wizytę kontrolną z samą górą:P i o ile Ci siękoszta podniosą, jak będziesz chodziła z dwoma łukami:P a własnie jak Ci zmienia łuk to płacisz coś więcej?

właśnie wyszorowałem zęby tak porządnie:P ale ile mnie to bólu kosztowało... ałaja... teraz mnie boli jeszcze bardziej;/ ale musiałem je dobrze umyć chociaż przed spaniem... bo cały dzien unikałem mycia tylko 3x dzisiaj myłem zęby:D kurde auć... ale katorgi przechodze

Jaa zawsze płace 8 dych... Niezależnie co robi... chociaż od początku na każdej wizycie mam wymieniany łuk... Ejjj narobiłeś mi smaku i zrobiłam sie głodna!! Ehh troooche trzeba sie pomęczyć ;]

A ja sie wreszcie dzisiaj objadlam...dwa obiady, deser i big kolacja, jakies makarony mniam:D Ogolnie mi orto zalozyla od razu dwa luki i nie wiem czemu nei czekala...ufam ze wie co robi;P Ale poczulam caly \"kaganiec\" na raz:D Ale juz przyzwczajona;) Po 8 dniach gumki nadal przezroczyste;> Ciekawe o ktorej zasne... dzisiaj:P A dla ciekawostki musze podkreslic swoja glupote i powiem ze pisze posta trzeci raz, bo dwa razy pod rzad nie wpisalam swojego nicka i mi zniknelo wszytsko ;DDD lool

tak tak ;D właaaśnie do spania :D a jaa obejrzałam P.S. Kocham Cie. mmmm fajoowy ;))) ii ide spaaać ;***

Gość agentka88
**Filip** tak się składa że ja tez jeżdżę do Pani Bogusi :) jesteś z niej zadowolony? Teraz w piątek mam mieć zakładany aparacik na górę.... boję się... :(:( przez weekend nie miałam czasu do was zaglądać... ale teraz już wszystko przeczytałam i jestem na bieżąco... :P:P zaczynam odliczanie do piątku...

Moje robaczki nocne znów buszowały w neciku o tak póznej porze;P Ja o tej godzinie przerwacałam się już na drugi bok :):) Widzę ze perspektywa spotkania odeszła w dal ...:P Moja dziurka (bez skojarzeń) wciąż sie powiększa ;D Juuuuuuuupi:D

Gość agentka88
spotkanie pewnie w dalszym ciągu aktualne... tylko pozostaje ciągły spór gdzie... ??? :)

setsi. To jest tekst dnia :D Moja dziurka (bez skojarzeń) wciąż sie powiększa ;D Juuuuuuuupi A co do spotkania, to jak nie wiecie gdzie sie spotkać, to ja wam powiem... POZNAN CITY :)

Dzień dobry :) skoro temat spotkania znów ożywa to i ja się przyłączę...też proponuję Poznań- mam najbliżej z większych miast...a poza tym już tyle razy w tym roku miałam się tam wybrać i skończyło się jedynie na lotnisku Ławica ;) jak uda nam się słowa zamienić w czyn to będziemy debeściaki...:D ale na razie możemy sobie pogdybać...

xplosion :P Zawstydziłeś mnie teraz :D Kurcze, chciałabym się z wami spotkać :) Widze ze Poznań został przegłosowany :D Lepsze to niż Gdańsk :Palbo Gdynia - ktoś tam proponował :P Tak jak pisałam jestem z ok. Częstochowy więc nie wiem czy jest osoba która do Poznania miała by dalej niż ja :P

Gość Czarne_Oczka
Hallo Hallo :) tak ! Skoro wracacie do tematu spotkanie to ja wam podpowiem.. Najlepszym miejscem będzie POZNAŃ :D

Gość Czarne_Oczka
LOL, nie wiem co się stalo że nie musiałam hasła wpisac :P Setsi - wiem o jakiej mówisz dziurce bo moja się tez ujawniła :P I pielęgnuję ją bardzo starannie :)

Czarne_Oczka - haha :P Czyżby ktos dzisiaj był zakręcony :P Pielegnuj dziureczke :D hihihi Ja cały czas na nią zerkam i ciesze się jak małe dziecko :D

Mam problem :/ Zamki na trójce różnią się od pozostałych tym, że mają u góry taki jakby \"haczyk\". Dzisiaj zauważyłam, że go nie ma :/ (i miejsce w którym doszło do pęknięca mnie kaleczy). Problem w tym, że krucho u mnie z pieniążkami, a zapewne trzeba będzie ten zamek wymienić :( Mam aparat porcelanowy. Nawet nie wiem dlaczego to pękło :(

agentka88 ---> no jasne że chodzisz do tej samej orto co ja:P ona jest świetna:P najlepszy ortodonta pod słońcem:P dlatego z ostrowa dojeżdżam:P ja już do niej od 2000 roku chodze bo keidyś miałem ruchomy aparat ale strasznie go nie lubiłem i nie chciałem nosić i teraz mam staly jeden niedługo zakładam 2gi:P a Ty jesteś z niej zadowolona? masz już aparat u niej? justka ---> ja płacę 50zł też niezależnie co robi, ale jak mi założy dól to będę 100zł płacił.... a Tobie sie stawka nie zmieni:P?

no tak moje neidoczytanie:P widzę, że nie amsz jeszcze aparatu:P a właśnie:P jak będzie Ci ustalać wizytę to jak Cię będzie chciała wcisnąć przed świętami to powiedz że chcesz 22.12 koło 16 albo ogólnie 22.12 to się może w poczekalni spotkamy:P