Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlapany niezlapany

Dziewczyna chciala mnie złapac na dziecko

Polecane posty

Gość wwwwwwwwwwwwww
rece opadaja wez nie załamuj ludzi ze taka cudną młodzież mamy:)

\"a ja myślę, że to nie prowokacja, pracuję z młodzieżą i takie ewenementy to wcale nie rzadkość \" kurde mam tez takie odczucia jak patrze na młodziaków teraz dlatego cos napisac moge do tematu...

Gość wwwwwwwwwwwwww
ehh chyba stara już jestem:)

Gość wwwwwwwwwwwwww
no autorze czekamy na niusy

Gość wwwwwwwwwwwwww
tez tak moze byc albo rodzice go dorwali:)

kurde fajniejszy byl topik o dziewczynie zdradzonej z fryzjerką. te budzące dreszcze emocji śledzenie losów, robienie zdjęć jak On z Nią z lotnisku wychodzi.... ech, a tu słabizna :(

Gość jakaśta
a najbardziej śmiesza mnie wypowiedzi "jak nie jesteś odpowiedzialny to nie trzeba było uprawiać seksu gówniarzu". Zeby tylko odpowiedzialni ludzie uprawiali seks nie byłoby tylu samotnych matek.A tak wogóle to ciekawe ile lat mieliście jak zaczynaliście? Tyle że co niektórzy mieli większą wiedze o antykoncepcji..

Gość zlapany niezlapany
jej matka napisała ze jesli nie dam tego umeru to przyjdzie z corka do mnie do domu i bedzie rozmawiac z obydwojgiem rodzicow odpisalem jej ze juz rozmawialem z mama i zeby daly nam spokoj ale nie wiem co zroibc dlaczego wszyscy mnie wyzywaja nie obrazalem nikogo, staralem sie byc odpowiedzialny to ona zawiodla wszystkich mnie pewnie swoja mame a teraz ja jestem tym najgorszym matka gdyby nawet znala prawde pewnie bylaby po jej stronie

nie unikniesz odpowiedzialnosci...i lepiej nie psuj relacji z ekhm..przyszla tesciowa...

Gość zlapany niezlapany
kolega napisal mi na gg ze to nimozliwe zeby zaszla biorac uczciwie tabletki musiala albo klamac albo byc nieodpowiedzialna i robic akies zakazane rzeczy powiedzial ze jesli udaloby mi sie udowodnic to przed sadem to moge nawet byc zwoliony z alimentow a wlasciwie moi rodzice tylko jak wziac dowody ? moze nie jest za pozno na te testy hotmonalne w tym topiku co podawalem wczesniej ktos isal ze sie takie robi

Gość zlapany niezlapany
testy hormonalne !!! oczywiscie to byla literowka

Gość wwwwwwwwwwwwww
jakaśta to nie chodzi o to ze dziewczyna zaszała w ciąze chodzi o postawe autora.

Gość wwwwwwwwwwwwww
zadam retoryczne pytanie a jakby gumka pękła to ciąza była by tylko twoją wina tak?? tylko szkoda ze faceci nie zachodzą w ciąże.

Gość zlapany niezlapany
moja mama o niczym nie wie !!!! napisalem im tylko zeby juz daly mi spokoj nie mowilem niczego moej mamie tak tylko napisalem w smsie

Gość wwwwwwwwwwwwww
chociaz wtedy bys pewnie tłumaczył że to jej wina bo pewnie uszkodziła. Mila7 on chyba jeszcze nie powiedział rodzicom

hehe ale kombinator. nie chce mi sie czytac od poczatku. gosciu, przeciez to wyjdzie wszystko tak czy siak. lepiej nie zaogniac sprawy tylko rozwiazac jakos sprawe :P

jestes duzym optymista jesli myslisz ze jej matka tak to zostawi...

Gość wwwwwwwwwwwwww
złapany niezłapany lepiej powiedz sam o wszystkim rodzicom, to po pierwsze uwierz tak bedzie lepiej. nic nie poradzisz stało sie i już badz na tyle odpowiedzialny chociaz i zdobądz sie na rozmowe. masz wątpliwosci co do ojcostwa?? są testy dna i po problemie.

Gość wwwwwwwwwwwwww
co do wiedzy twojego kolegi dot tabletek to bzdura totalna. wiesz co dolegało twojej dziewczynie jakie tabletki brała jak była chora?? można zajsc w ciążę jak sie bierze tabsy. nawet na forum o ciąży są wypowiedzi na ten temat:)

wwwwwwwwww.....nie ma co sie udzielac, perfidna prowokacja...ale koles ma bujna wyobraznie, trzeba przyznac... nie ma ludzi az tak glupich....

Gość wwwwwwwwwwwwww
hehehe masz racje ale rozbraja mnie ze za zródło info o pigułkach uważa sie kolege... już zrozumiem dziewczyne kolegi:) ehh no ale co ja tam wiem:) tyle razy czytałam tą ulotke ze pewnie coś pokręciłam:)

Gość swoją drogą ludzie głupoty
piszą "kolega napisal mi na gg ze to nimozliwe zeby zaszla biorac uczciwie tabletki musiala albo klamac albo byc nieodpowiedzialna i robic akies zakazane rzeczy powiedzial ze jesli udaloby mi sie udowodnic to przed sadem to moge nawet byc zwoliony z alimentow a wlasciwie moi rodzice" kolejny mądry inaczej. dzieciaku jak zmajstrowałeś dzieciaka to NIKT nie zwolni cię z płacenia alimentów. ojciec jest odpowiedzialny finansowo za uczące się dziecko do 26 roku życia. a dopóki nie będzie cię stać na alimenty płacić będą kochani dziadkowie, a jak nie to komornik da wam popalić.

Gość nie chce mi sie wierzyc ze
jest taki kretyn, ktory wierzac w tabletki nie przeczytal zadnego artykulu na temat, ze rzadko, ale moga zawieśc. Kazde wspolzycie moze sie skonczyc ciaza. Poza tym zawsze ryzykujesz ze kobieta nie wezmie tabletek przez zapomnienie albo z premedytacja, matołku - i co? Kobieta kobietą , moze byc lepsza i gorsza a dziecko i tak bedzie twoje. No a z matka dziecka i tak bedzisz przez nie zwiazany do konca zycia, wiec sie przyzwyczajaj. Plac i wychowuj, choc pewnie prowokacja, bo trudno o idiote, ktory mysli, ze dzieci bocian przynosi.

ja chyba tez musialam cos pokrecic....hmm...moze one sa jednak dla facetow, a nie dla kobitek?...a dla kobiet sa prezerwatywy zakladana na nos...

Gość zlapany niezlapany
ale jesli na ulotce to pisze to ona powinna ja przeczytac prawda ? nie wiem jak mam powiedziec matce a moze one beda chcialy jakos zatuszowac sprawe jak sie okazalo ze ja jej nie chce ?

Gość wwwwwwwwwwwwww
ty serio na nos?? kurde a ja myslałam ze sie je dmucha i zastępują baloniki:) albo takie rękawiczki same palce;) dzięki mila za oświecenie:) ehh niby mam 21 lat a taki gamon ze mnie:)