Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Koronkova

JESTEM PO ZABIEGU POWIĘKSZANIA PIERSI cz.2

Polecane posty

Gość Gosiunia26
Dzięki S_A_M_A_N_T_A za radę sportowy stanik nawet przez myśl mi nie przeszedł

Gość Gosiunia26
A i jeszcze jedno pytanko ,po porodzie dostałam hemoroidy czy mogą być przeciwwskazaniem do operacji?

Hej Kochane, dawno tu nie pisałam ale Was czytam;) u mnie juz mija miesiac i 2tyg, czucie jest juz jak przed op, dzis kupilam stanik \"na bazarze\" bo potrzebuje bialego, taniego, pod biała bluzke aby wyciagnac druty (narazie nie moge z druciakami chodzic) i powiem Wam, że jest ogromny problem by coś dostać.. kupiłam 75 D (i musze sie zapinac z tylu na ostatnia haftke- bo za duzy) . Piersiami juz moge \"operować\" w staniku, ukladac itd, zblizać;) a jednak szkoda mi kasy na porzadne staniki zwlaszca ze na codzien chodze w Triumphie Trophy;) a stanior zakladam jedynie pod biała bluzke.. (aby sutki nie przeswitywały bo mnie wkurza w Trophy). Dzis przeszłam wszytskie stoiska na bazarze (choc nigdy tam stanikow nie kupowalam) i normalnie szok, w jednym miejscu znalazlam 75 D (a potrrzebuje 70D/lub 70E). Jak sa D to 90 pod biustem i wogole babki patrzaly na mnie jak na wariatke że chce 70pod;| a mało tu pisze bo sesjaaa aaa:D

Gość mici
samanya pisze jak jest mnie plecy nie bolaly. gosiunia wiec ku mojemu zdziwieniu wygladaja baaaardzo naturalnie i sa duze a jestem od ciebie wieksza mam 171cm wzrostu 68 kg zywij wagi i bylam plecowato plaska. mi na konsultacje nie byl stanik potrzebny. a co do proby 70 e lub f to nie wygladalo to zbyt ciekawie bo byly zbyt blisko siebie gniotly jeden drogiego. wiec napewno musze szukac miseczki w rozm 75 ale juz wiem ze d jest za male.

Chcę ważyć, ja za to jak się uczę to non stop internet otwarty.. :P heh mici - to faktycznie, lepiej celuj w to 75E :) swoją drogą to musisz mieć dziwnie większy ten prawy miesień że aż 75ml trzeba było aby wyrównać - na serio niczego nie ćwiczyłaś? ;) dziewczyny które są na beauty - działa wam ono?

Gość Alessa77
Beauty dziala jak chce...powoli mnie wkurza :(

Chce wazyc lub dziewczyny od Kasprzyka,ponawiam pytanko ,jak to jest z cyckonoszem ,jest w cenie zabiegu czy za doplata,jakie ceny i jakie kolory:)I mam jeszcze jedno pytanie do dziewczyn z Krakowa ,czy ktoras zna jakis fajny i niedrogi hotel w okolicy kliniki dr.Kasprzyka?Chce zakwaterowac tam mojego mezczyzne na czas op.moze tak nie bedzie bolalo z Nim u boku;)

Gość ukdorotka
Chcę ważyć.... jaki masz rozmiar wkładki? Jesteś mojej budowy a ja jestem jeszcze przed zabiegiem. Mam wybrane 375 a chciałabym 70 D.

Mam pytanko do dziewczyn po jak długo boli,jestem 5-ty dzień po a piersi nadal bolą .Prawa pierś bardziej tak jakby mi ją rozsadzało, kiedy też można zacząć ruszać normalnie rękoma ,bo ja mam cały czas z tym problem.Kuje mnie też w sutku,ale to chyba jest związane ze szwami..

Janess biustonosz 150 zł dostaję w dniu zdjecia szwów. Nie wiem jakie kolory.

Tak, biustonosz 150zl biale widzialam, akurat nie miał mojego rozmiaru wiec polecił mi Triumph Trophy. Co do wkładek mam 325 okrągłe;) Trzymajcie jutro kciuki za mnie! Mam 4 ważne kolokwia:( :P

Aniula Gratuluję :)) super, ze masz to już za sobą :) co do Beauty to jw...działa jak chce i baaardzo wolno, jak już...no i nadal nie mam dostępu do GZ :o wrrrrr

Gość mici
aniula idz do lekarza z tymi piersiami ja jstem juz po 2 zabiegu wiec latwiejszym ale po pierwszym to 2 i poltygodmia i ja juz pomalu spalam na brzuchu i nic kompletnie mi nie rozsadzalo byly mieciutkie mialam czucie w calych piersiach a o bolu to daaaawno zapomnialam. teraz jestem 9 dni po zabiegu i juz sa mieciutkie mam czucie tylko minimalnieczerwona blizna pozostala . samanta czy nie cwicze niby nie ale jesetem stylistka paznokci i wlasnie ta prawa reka duuuuzo piluje zeli i akryli i ten miesien po latach rosnie jak po cw na silowni

Gość Alessa77
Mici-Aniula jest dopiero piaty dzien po zabiegu, wiec ma prawo jeszcze bolec i nie musi leciec odrazu do lekarza :) Miesien sie rozciaga i boli.

Gość Dom Women
Proszę o radę Jaki jest dr.Skupin czy robić u niego ewelaka4@wp.pl

Gość mici
sory dziewczyny analfabeta szybko czytalam przed praca i przeczytalam tydzien.sory.

Gość dudusia82
Cześć wczoraj dołaczyłam doposiadaczy żelków. Czuję sie świetnie, nawet ręce podnosze, schylam sie, umiem otworzyć drzwi (nacisnąć na klamkę). Mam chyba wysoki próg bólu bo od początku czułam się ok- 2 godz po narkozie wstałam do łazienki bez problemu. Tylko jedna doległośc mnie dopadła- po jedzeniu wymiotowałam - wczoraj dwa razy a dzisiaj raz. Ale już chyba nie bedę bo z 3 godz temu zjadłam i jest ok. Noc przespałam (proszki nasenne). Miałam tylko opatrunek na rane i taką matę położylimi na piersi- chłodzącą. Przed wyjściem miałam zmianę opatrunku, lekarz mnie obejrzał, powiedział że jest ok, założyli mi taki scisły staniczek i tak znalazłam się w domu. Swoje piersiatka już widziałam,ogląałam, porównywałam z koleżanką która ze mną miała zabieg. Wydająmi się małe..... chociaż kolezanka z którą miałam zabieg miała 575cc (tylko ze anatomiczne) a wyszedł jej newiele wiekszy niż mi (miałam 350cc). Sama juz nie wiem od czego to zależy. Jakbym jeszcze raz robiła wzięłabym większe (conajmniej 400cc). Ale i tak jestem przeszcześliwa!!!!! Buziaki ))) PS. Może uda mi się namówić męża zeby mi zrobił zdjęcie ale zobaczymy.

Dudusia a gdzie robilas, bo nie wiem czy juz pisalas czy ja przeoczylam, mam nadzieje ze bede sie tez dobrze czula po ale ja jeszcze 3 miesiace :-(

Gość dudusia82
Ja robiłam w Linea Corporis u Stańczyka - SZCZERZE polecam! Opieka świetna, doktor miły i sympatyczny (i przystojny ;)))))

Gość Alessa77
Dadusia, moj maz robil korekcje powiek w Linea, naprawde klinika niczego sobie :) Dom Women, jezeli masz zamiar zmienic piersi, to mozesz spokojnie udac sie do Skupina.

Dudusia, gratuluję :) masz pod mięsień? super że dobrze się czujesz! :) a co do beauty.. mi raz chodzi, raz nie, ale to jest wywołane jakimiś zmianami tam, przebudowują czy coś i dlatego teraz się wiesza. a co do zdjęć - teraz Kamila sama obsługuje wszystkie galerie i dlatego długo się czeka. ja też czekam na dostęp do jednej :) trzeba się uzbroić w cierpliwość i tyle.. mici - to nieźle z tym mięsniem prawym u Ciebie ;)

Jutro jade do kliniki żeby zdjąć bandarz tak mnie wszystko pod nim swędzi ,że umieram i w koncu zobacze swoje cycuszki ciekawe jak wyszły? Dudusia gratuluje i fajnie że dobrze się czujesz ja tak dobrze nie mam...

Gość autentica1
hejka Gratuluje wszystkim kobitka nowych nabytków:) ja jeszcze3 tygodnie. Dudusia82 też mam opcje kliniki lineacorporis Dr Łoń. Wtym tygodniu musze sie zdecydowac czy lineacorporis czy Dr Brzuchanski...Co wy na to?kogo byscie wybrały?może jakaś pomoc bo o Brzuchanskim naczytałam sie samych dobrych rzeczy a w linea widzialam swietna prace na zdjeciach noi teraz od Dudusi82.

Gość autentica1
to znowu ja, sluchajcie mam problem z beauty nie wiem dlaczego ale nie moge sie zalogowac na forum..juz mam chyba 3 konta bo za kazdym razem jest to samo na strone glowna sie moge spokojnie zalogowac ale jesli chce uzyc forum wyskakuje mi zetaki uzytkownik w ogole nie istnieje :((co wy na to?

Gość dudusia82
Autentika Ja moge szczerze polecić linea tylko że ja miałam u Stańczyka operacje. Ale z tego co wiem i słyszałam Łon też jest swietnym chirurgiem.Jateż byłam na 2 konsultacjach ale Stańczyk wygrał ;)))

Gość Micic
A dr. Jarliński Jacek iść do niego Błagam POTPOWIEDZCIE MI powyżej czytam że SKUPIN jest już GŁUPIA

Gość Miśka87
Dudusia82, ile czekalas na konsultacje a potem na zabieg u Stanczyka?

micic ja mialam op u jacka jarlinskiego,jest swietnym lekarzem,klinika super,czysciutki i przyjemnie,pielegniarki bardzo mile:) goraco polecam:) jak pojdziesz mozesz go pozdrowic od justynki co ma wkladki 500:) napewno bedzie wiedzial o kogo chodzi:)

Gość dudusia82
SAMANTA - takmam oktągłe 350cc po miesien. Miśka - Na konsultacje jak sie zapisywałam to musiałabym czekać ok 1,5 miesiaca ale poszłam po tygoniu bo ktoś zrezygnował. Operacje miałam też w najszybciej możliwym terminie - czekałam tylko z 1,5 miesiaca. Wiec całkiem nieźle uwazam. ;) Wiecie co dziewczynki - nie mam co ze soba zrobić w domu- lezeć już nie moge bo kręgosłup mnie strasznie boli...

JANNESS JA DOSTAŁAM 2 BIUSTONOSZE OD DR KASPRZYKA W CENIE ZABIEGU.PODCZAS ZABIEGU MÓJ MAŻ BYŁ NA MOJEJ SALI PRZEZ CAŁY CZAS ZABIEGU. PO ZABIEGU SIEDZIAŁ ZE MNA W SALI CAŁA NOC. NIE BYŁO NIKOGO INNEGO W TYM CZASE W MOJEJ SALI. WIEC DOSTAŁ POZWOLENIE NA ASYSTE NOCNA. I TAK JESZCZE PO ZABIEGU SPAŁAM CHYBA Z 5 GODZIN.TAK ZE HOTL NIE BYŁ POTRZEBNY.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się