Gość gośćLIDIA Napisano Marzec 12, 2018 Gość bo ja kupuje stanik 75 a krawcowa mi go zmniejsza w obwodzie. Nie mogę spotkać dobrego stanika 70 pod biustem i są zazwyczaj takie ze mi się nie podobają. Ale mniejsza o to. Nie wiem o co Ci chodzi z tym „ wizualnym C „ Raczej różnica cm między obwodem pod biustem a w biuście mówi o rozmiarze a nie oko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćLIDIA Napisano Marzec 12, 2018 Tak ogólnie to nie wiem który chirurg włoży w 0 350 ml i więcej? Mój ledwo się zgodził na 330 a i tak wyszły moim zdaniem duże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćLidka Napisano Marzec 12, 2018 LIDIA ale co masz wrażenie ze za duże ? Bo się pogubiłam :) Jest szansa na te foto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćLidka Napisano Marzec 12, 2018 Wiec przy 300 jest szansa ze te C osiągnie się ? Przy 260 to raczej mogę zapomnieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćLIDIA Napisano Marzec 12, 2018 Gośćlidka to zależy jaka masz wyjściówkę i czy masz wąska klatkę czy szeroką ... mi chciał zrobić 300 ale się nie zgodziłam bo chciałam więcej wiec zgodził się na 330. Znaczenie tez ma profil... Ja mam średni bo dr powiedział ze wysoki będzie zbyt wystający i są szersze przy tym bo aż 12,5 szerokości. Gdybym miała wysoki byłyby pewnie 11 cm szerokie co tez by inaczej na klatce wyglądało. Ja mówiłam od początku chce ładnie rozłożone na klatce aby lekko wystawały z boku :) wyślę Ci zaraz jakaś fotkę to zobaczysz sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćAda Napisano Marzec 12, 2018 Lidia a bardzo ci się piersi zmieniły wizualnie? O co chodzi z tym ze mięsień puszcza? Bo moje wyglądają póki co jakby dostały z patelni , duże ale jakieś takie płaskie jak naleśniki :) tez tak miałaś na początku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćLIDIA Napisano Marzec 12, 2018 Lidka zdjęcia Ci podesłałam :) GośćAda tak piersi po miesiącu wyglądały już znaczenie inaczej jak po operacji. Jak doktor Cię operuje i otula implant mięśniem to jest on tak jakby nim przyciśnięty... po jakimś czasie się rozciągnie wiec troche puści ten implant do przodu :) mam nadzieje ze w miarę to wyjaśniłam :D teraz po 3 miesiącach wyglądają tez już inaczej niż wcześniej są bardzo miękkie :) nie wiem czy czytałaś forum do tylu ale ja po operacji byłam przerażona bo piersi miałam prawie pod pachą i jakieś dziwnego kształtu.. ale potem było już tylko lepiej. Nie mogłam na nie patrzeć :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćLidka Napisano Marzec 12, 2018 Dzięki bardzo czekam jak coś ;) A jakiej marki robiłaś. U mnie mentory maja mieć sredniowysoki pr i 11 cm szer Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćAda Napisano Marzec 12, 2018 Lidia ja mam je od początku bardzo blisko siebie aczkolwiek lekko pod pachy uciekają bardziej mnie martwiło ze są takie płaskie :) ale już mnie znacznie uspokoilas :) do tego strasznie mnie swędzą szwy , mam nadzieje ze jutro pozbędę się plasterków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćLIDIA Napisano Marzec 12, 2018 Lidka ja mam allergany :) są po 3 miesiącach bardzo miękkie nie idzie poznać ze są sztuczne po dotyku. GoscAda spokojnie one się naprawdę jeszcze zmienia :) tak po 1,5 miesiąca już będą wyglądały inaczej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćLidka Napisano Marzec 12, 2018 LIDIA super. Napewno będę się skłaniać ku tych 300. Bo te 260 mimo ze tylko 0,5 cm węższe to jednak mogą dac słabszy efekt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćAda Napisano Marzec 12, 2018 Lidia dzięki :) ja się trochę boje efektu jak zdejmę plastry bo jednak mam te cycki dość mocno pocięte Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 12, 2018 LIDIA, to jaki ja mam rozm skoro np w triumphie kupuje C a w salonie brafiterskim nawet G w zaleznosci od marki? :) dlatego uzywa sie określeń „wizualne”. Podejrzewam po twoim opisie ze wizualnie masz B :) a co do chirurgów to ojjj wielu włoży w zerówkę powyzej 350cc, w ramach rozsądku oczywiscie i bezpieczeństwa. Wystarczy poczytac jeden z wieeeluuu wątków na forum wizaż. 350 to ogolnie niewielki implant. Mi pierwszy chirurg zaproponował max 260, nastepny 380 i piersi sa idealne. Jakims cudem zmieścił i absolutnie nie sa duze. Oczywiscie pojemnosc to nie wszystko liczą sie jeszcze wymiary implantów i osoby. Ale ogolnie rzecz biorąc to te wymarzone c (dla większości dziewczyn :) trzeba brac wiekszy implant Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 12, 2018 Witam..a czy ja moge poprosic o jakas fotke? Bylabym niezmiernie wdzieczna...startuje z a i mam mentoor 275 cc...to juz w czwartek jestem przerazona...Z gory dziekuje za to ze tu jestescie i za ewentualne fotki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Bena Napisano Marzec 12, 2018 Lidia ja też ma w piersiach 88cm teraz ale pod biustem 71cm. Tylko że jeszcze trochę czasu minie zanim zacznę szukać jakiegoś fajnego staniczka:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Bena Napisano Marzec 12, 2018 I implant miałam 350ml włożony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Bena Napisano Marzec 12, 2018 A odpowiedzcie proszę czy lekarz też wam zalecił masowanie piersi np. oliwką? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćAda Napisano Marzec 12, 2018 Bena mi nie zalecał , tydzień temu byłam na kontroli tylko mi zdjął opatrunki , jutro mam podjechać do kliniki w sumie nie wiem co się wydarzy jutro bo mojego dr i tak nie ma Dam znać po wizycie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Monika88 już nie goscik Napisano Marzec 12, 2018 LIDIA Twoje piersi od początku wyglądały rewelacyjnie i rzeczywiście jak na pierwszy raz lekarz i tak zaszalal w Twoim przypadku z wielkością implantu :) :). więcej nie wcisnąlby. Zapewniam, że akurat w przypadku Lidii to nie jest "wizualne B", lecz piękne "wizualne D" :) :) ADA już chyba z górki co?? Zobaczysz będą piękne :) :) Dziewczyny ja już jutro :) :). Cieszę się jak dziecko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Monika88 już nie goscik Napisano Marzec 12, 2018 Co prawda dopiero wieczorem, ale bynajmniej pozałatwiam wszystko na spokojnie. Jedyne czego się boję, to że zapomnę się i coś zjem w ciągu dnia, a mam zakaz jedzenia po 8 rano. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Clarka0 Napisano Marzec 13, 2018 Hej, ja się zastanawiam czy a ogóle u mnie będzie efekt 250/270, ale lekarz powiedział że 300 będzie za duże, i większych to nawet nie ma mowy, pod biustem mam 70 , rozmiar ok 70c Ale bez szału, jak pusht upy mam to nawet potrafią sprawiać wrażenie niezłego biustu xd , boję się że za duże to wjada mi pod pache bo mam wąską klatkę co myślicie dziewczyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćjusta Napisano Marzec 13, 2018 Chubs mam atak paniki znowu oglądam zdjęcia innych piersi i porównuje do tego co mam, mam je strasznie blisko siebie chyba ten implant jest za duży (300cc) wyjściowe zero, czy od operacji przetrwa między piersiami tez Wam się zmniejszała? Bo jak tak to będę mieć jedna wielka piłkę na klatce :((((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość PannaMigotka Napisano Marzec 13, 2018 Kurczę Dziewczyny... tak sobie czytam Wasze wpisy o wielkiej różnicy 300cc nad 260cc, a w głowie mam już tylko, że za 5 dni na mojej klatce znajdą się okrągłe implanty 700cc ;) I zero stresu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćAda Napisano Marzec 13, 2018 Monika kciuki odpalone :))) Justa ja tez mam blisko siebie nie wiem jak będzie później ale wg dziewczyn jeszcze dużo się zmieni wiec zobaczymy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćLIDIA Napisano Marzec 13, 2018 Monika88 trzymam mocno kciuki będzie super zobaczysz!!!! :)))) dziękuję za miłe słowa:) Dziewczyny odleglosc miedzy piersiami zalezy tez od Waszej budowy piersi przed operacją. Ja nie miałam ich blisko siebie. Jeśli Wy miałyście to implant tym bardziej jeszcze to pogłębi. Justa jeśli mówisz o jednym wielkim cycku, to jeśli miedzy piersiami skóra jest tak jakby wypięta wyzej niż naturalnie była na klatce to może to być spartoczenie tzw symmastia. Wpisz w neta i porównaj jesli znajdziesz podobienstwo to idz do swojego chirurga. PannaMigotka - W Twoim przypadku na pewno masz gdzie włożyć ten implant na co wiekszosc dziewczyn tutaj nie moze sobie pozwolic:) A jeśli chodzi o wielkosc implantu do wyjsciowki 0 - cóż. Myślę, że dobry chirurg nie idzie w wielkosc ale jakość. W moim przypadku implant 330 ml wygląda na duzy i naturalny. Jeśli chirurg wcisnąłby wiekszy wyglądalyby jak dwie naciągnięte skórą piłki. Niestety jestem estetką i wolałabym nie ryzykować:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćAda Napisano Marzec 13, 2018 Jestem po wizycie zdjęte plasterki , smarować piersi wazelina omijając blizny i delikatnie masować ponadto wszystko pomału się goi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćJusta Napisano Marzec 13, 2018 Musimy uzbroić się cierpliwość a ja z tych cierpliwych nie jestem, lekarz mi dzisiaj powiedział ze jak chce to mogę wrócić już do pracy jutro będzie tydzień od operacji, mimo ze czuje się Ok to może dam sobie jeszcze trochę na wstrzymanie żebym później nie żałowała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćAda Napisano Marzec 13, 2018 Justa ja jestem równo 2 tyg po i tydz temu dostałam od dr zgodę na prowadzenie auta a dziś mi pielęgniarka powiedziała ze teoretycznie nie ma przeciwwskazań ale nie jestem w stanie przewidzieć co się wydarzy na drodze a każdy gwałtowny *****może doprowadzić do przykręcenia implantu i ona by nie ryzykowała mówi ze lepiej sobie odczekać z mc aż wszystko ładnie się zagoi do tego ja mam dość mocno pocięte te cycki bo oprócz implantu miałam podnoszenie Już sama nie wiem co myśleć , można ześwirowac od tych ograniczeń :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sarenka100 Napisano Marzec 13, 2018 Jestem juz po konsultacji :) I w sumie to mam teraz mętlik w głowie. Nie dotyczy on chirurga, a samych implantów. Ponieważ mam nierówna klatkę piersiową, razem z doktorem zdecydowaliśmy, że w prawej piersi będę miała implant 345ml, a w lewej 295ml. Dzięki temu, jak powiedział, uzyskam dobry efekt wizualny, gdzie nie będzie widać moich nierówności ciała. Jestem drobna i niska osoba i chirurg powiedział również, że moje piersi beda troszke wystawać na boki poza klatkę piersiową (chyba to dobrze opisałam), dzięki czemu, jako ze mam szerokie biodra, ładnie wszystko będzie się komponowało. Pomimo, że przymierzalam różne implanty to nie jestem w stanie zwizualizowac sobie jak to wszystko będzie wyglądało w rzeczywistości. Te implanty co wybrałam wydają mi się dla mnie duże. Obawiam się czy nie są za duze. A z drugiej strony robie operacje po to, żeby czuć różnice. Chirurg sam powiedział mi, że większych nie poleca, a te co wybrałam będą dobre i ze patrząc na jego wcześniejsze klientki nie będę żałowała tego rozmiaru. A ja jednak boje się, że będę żałowała, że zrobiłam za duże, a z drugiej strony jeżeli zdecyduje się na mniejsze to boje się, że będę żałować ze wybrałam za małe, heh. Co o tym myślicie? Startuje praktycznie z rozmiaru deski :P dlatego nie jestem przyzywczajona do jakiegokolwiek obciążenia na klacie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość msnats Napisano Marzec 13, 2018 LIDIA czy ja też mogę prosić o podesłanie fotki? Mam zaplanowane mentory 320 ultrawysoki profil, niby węższe od zwyklych HP ale za to pełniejsze.. startuje z małego B, też jestem wąska, nie mogę sobie ich wyobrazić i cały czas myślę o tym czy nie przekabacić lekarza na większe.. :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach