Folik32 0 Napisano Listopad 28, 2008 jak cos to jest tabeleczka NICK....................WIEK......DATA @.............TEST........CYKL alexxa82 ----------------26 -------- 30.11------------ 01.12---------2 lata fermina30---------------30----------30.11--------------- ---?-----------4 kate79 ------------------30 -------- 06.12.------------06.12 ---------- 1 dziewczyna_bonda----33---------11.12 ---------------?---------------1 Folik32 ------------------32 ---------13.12 ------------14.12 ---------- 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sara_24 0 Napisano Listopad 28, 2008 Ja folik dopiero zaczęłam 1 miesiąc brać. A bierzecie jakieś witaminy czy nadrabiacie owocami i warzywami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Listopad 28, 2008 kurka to ja juz musze byc teraz!!!!!! bo folik sie skonczyl a nie mam gdzie kupic, a tu jeszcze 8 dni w niewiedzy zyc trzeba :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Listopad 28, 2008 ja jedynie folik i nic poza tym w styczniu moze pojde do gina jak nic nie wyjdzie po jakies "Owoce" na razie czekam na naturalny "OWOC" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Listopad 28, 2008 kate 79 ale bedziesz miec prezencik cos czuje przez te cycochy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Listopad 28, 2008 Folik ciiiiiiiiiichutka, bo przylezie to co nie trzeba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sara_24 0 Napisano Listopad 28, 2008 O to może ja wskoczę do tabelki, obyśmy tylko w niej krótko były jako staraczki, i szybciutko założyły tabelkę przyszłych mam :) NICK....................WIEK......DATA @.............TEST........CYKL alexxa82 ----------------26 -------- 30.11------------ 01.12---------2 lata fermina30---------------30----------30.11--------------- ---?-----------4 kate79 ------------------30 -------- 06.12.------------06.12 ---------- 1 dziewczyna_bonda----33---------11.12 ---------------?---------------1 Folik32 ------------------32 ---------13.12 ------------14.12 ---------- 3 sara_24-----------------24----------27.12----------------?--------------1 Z tego co widzę to ja będę najdłużej czekać na wyniki staranek ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Listopad 28, 2008 to dopiero pierwszy cykl, to pewnie tak szybko nie bedzie, jeszcze bede musiala pewnie poprobowac troche Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Listopad 28, 2008 kate zobaczymy.... ale fajnie jak sie nakrecamy wszystkie a nie kazda w samotnosci osobno no w tabelce trzeba swoje odczekac... ja juz na innym topiku spadąłam dwa razy w dół.... nieprzyjemnne ale dziewczyny nazywały to poczekalnia wiec trzeba bylo czekac.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sara_24 0 Napisano Listopad 28, 2008 kate79- skąd wiesz, może będzie to Twój pierwszy i owocny cykl, obyś nie musiała zbyt długo się starać ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Listopad 28, 2008 Sara z tego co wiem to tak latwo nie przychodzi, to pewnie i ja bede musiala odczekac swoje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Listopad 28, 2008 qrzaki kupilam buty na allegro i za małe buuuu ale sa ze kóry moze sie rozejda..... sama nie wiem co robic dałam 180 zł... i nie wiem czy sie rozejda buuuu a tak wyczekiwałam ..... i nie moge wyjsc w nich nawet.... bo jak zabrudze to nici z oddania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Listopad 28, 2008 wrrr a miały byc takie wygodne z tego wszystkiego to chyba sie dzis bzykne... hehehehe :))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sara_24 0 Napisano Listopad 28, 2008 oj to szkoda, a nie możesz wymienić na nr większe?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sara_24 0 Napisano Listopad 28, 2008 no no to jest myśl :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość madziara80 Napisano Listopad 28, 2008 czesc dziewczyny tez staram sie o dzidzi bezowocnie od dwóch lat naleze juz do top[ika tego zaawansowanego ale nie o to chodzi dam wam tylko rade jezeli chodzi o "wspomagacze" wielu dziewczynom pomógł olej z wiesiołka w kapsułkach zazywany 2 razy dziennie od pierwszego dnia cylku do 14 dc dzieki niemu jest obfity śluz ja sama zaczne go brac pierwszy cykl tzn od grudnia :) pzdr WAS Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość madziara80 Napisano Listopad 28, 2008 aha i obowiązkowe swiece po przytulanku czyli nogi do góry :) :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sara_24 0 Napisano Listopad 28, 2008 Ja jakoś się nie mogę przemóc do zakupów na allegro, wolę obejrzeć na żywo, pomacać, przymierzyć i ewentualnie kupić ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sara_24 0 Napisano Listopad 28, 2008 madziara80- dzięki za dobre rady, jestem w tym na razie zielona, ale wypróbuje ;) Jak coś napisze o efektach :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Listopad 28, 2008 madziara tez o tym słyszałam ale jak sie ma udac to mysle ze swieca nie potrzebna ale powygłupiac sie mozna.... dzis to zrobie zobacze co moj m powie... pewnie sie popuka... jak mnie zobaczy co wyczyniam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Listopad 28, 2008 ale madziara dzieki za rady..... moze komus pomoga zycze powodzenia i Tobie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sara_24 0 Napisano Listopad 28, 2008 Nie ma to jak akrobacje w łóżku :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Listopad 28, 2008 sara ja juz tyle rzeczy na internecie kupilam a tu taki klops... juz i buty i duzo wiecej innych rzeczy... a zamienic sie da ale tu jakby pol nr wiecej brakuje ale zoabcze w domu bo mam dzis grubsza skarpeke i polaze po dywanie.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Listopad 28, 2008 no a wiec mam nowe myslenie czy buty sie rozejda a to juz cos lepsze niz myslenie o ciazy.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość madziara80 Napisano Listopad 28, 2008 moj tez sie smiej jak "staje na głowie" no ale kazda kobieta jest inna zycze Wam i sobie powodzonka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Listopad 28, 2008 jesli chodzi o swiece, to ja czasami po, opieralam nogi osciane (tak jak w filmie lejdis-ogladalyscie?) a mojemu mowilam po rostu ze nie lubie jak mi cosik leci po pupie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Listopad 28, 2008 tak mi sie jakos skojarzylo z tym filmem :D, a poza tym pozycja przytulania chyba tez wazna , nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Listopad 28, 2008 a no wlasnie jaka pozycja jest u Was - bo u mnie przewaznie tzw. klasyczna - po Bożemu... hehehehehe ale ja czasami wole co innego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Listopad 28, 2008 jest tam ktos jeszcze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sara_24 0 Napisano Listopad 28, 2008 Ja nigdy nie robiłam żadnych świec i nóg na ścianę, bo jakby to ująć... nic mi sie nie wylewało :p Zobaczymy jak to będzie podczas staranek ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach