Patrycja75 0 Napisano Marzec 30, 2009 AAAAA...... mało tego od wczoraj się odchudzam :) a co :) tu mi wisi , tam wyłazi... gdzie to tak wyglądać :) a od @ biorę się ostro za obserwacje... a tak w ogóle to jakie mam kupic testy? tylko nie takie drogie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikulam 0 Napisano Marzec 30, 2009 PATI----odpoczywałam od komputera:)spacerowałam, słuchałam mojego idola:)hahahahah i czytałam książkę:) REA----masz rację, ja też sądze,że do Pani Bondowej w tym mc dołączy PATI i Chmurka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikulam 0 Napisano Marzec 30, 2009 REA i Chmurko---no tak jakoś zaobserwowałam:)oczywiście siebie uplasowałam na 2 pozycji więc nie jestem święta:)Rea my tak tylko lampka winka dla zdrowotności prawda?:)no może czasem troszkę ruskiej wódki.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Marzec 30, 2009 kochane dziewczynki, ja też poproszę winka. W końcu jest już po 17.00:) Mrs B. nie dostanie, musi się oszczędzać, sama sobie wybrała, ale my pijemy:D Nikulam, jak tam z Dostinexem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Marzec 30, 2009 REA_____ oj właśnie mnie coś dól brzuszka zaczął pobolewać, pewno ten @- szon się zbliża wielkimi krokami. hahaha ja to mam z tym mózgiem, pomyslę i od razu na zawołanie :) dobrze chciejka mówiła - nas to tylko do programu mam talent wysłać. a właśnie, gdzie chciejaka nasza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Marzec 30, 2009 Chmurko dziękuję za uznanie, lepsze miejsce niż na alko rankingu:)))) a jakiej długości miałaś średnio cykle? od pierwszego dnia @ do dnia przed kolejną @? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Marzec 30, 2009 A gdzie są te kobietki z 3. rubryki tabeli, czyli w ciąży? Mfigielek i M_M się odzywają, Bombelek kiedyś tez coś pisał, a reszta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Marzec 30, 2009 Chmurko a dlaczego pytasz jak czuję się z imieniem Klaudia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ognik80 0 Napisano Marzec 30, 2009 A ognik tylko podczytuje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Marzec 30, 2009 Witaj Ognik!Jak się czujecie?;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ognik80 0 Napisano Marzec 30, 2009 I przy okazji serdecznie gratuluję Pani Bondowej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikulam 0 Napisano Marzec 30, 2009 REA---mam nadzieje,że się nie gniewasz, ja tam uwazam,że Ci co nie pija to donoszą...(np. ciąże) więc w moim rankingu jesteś baaardzo wysoko:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ognik80 0 Napisano Marzec 30, 2009 A dziękujemy, rośniemy zdrowo, już się maleństwo rozpycha, lekki brzuszek się pojawił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Marzec 30, 2009 Chciejka!Chciejka!Gdzie jesteś?Jak tam sprawy u Ciebie??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikulam 0 Napisano Marzec 30, 2009 Chmurko---z dostinexem super, "0" skutków ubocznych! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Marzec 30, 2009 Chmurko reszta już pewnie na innych forach z prasą fachową w ręku, swoją drogą nie dziwię się brzuchatkom, co my im teraz za rady możemy dać, jak one w innym wymiarze:) Pati - ty nie myśl, tylko się zajmij robotą jakąś, a potem będziemy testować;) bo zaraz nowe objawy dojdą, jak to bywa w tym czasie:) też mi się przytyło przez zimę i mojego eMa zapasłam, wyglądamy jak dwa wieloryby i ciągle w kuchni:( a winka dzisiaj nie piję, bo jeszcze 3 dni antybiotyków mam:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Marzec 30, 2009 to suuuper Ognik wiem jakie to cudowne uczucie nie móc zapiąć guzika w spodniach ;) ach te wspomnienia.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Marzec 30, 2009 REA wielorybku Ty nasz chciałabym Cię zobaczyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Marzec 30, 2009 Klaudia - bo nam się podoba Twoje imię i bierzemy je pod uwagę:) Reo - moje cykle: ostatni 22 dni, wcześniej 45, kiedyś miałam nawet 57, a w wieku 14 lat pół roku bez okresu. W ostatnim roku, uśredniając, 30-45 dni. Tym razem jednak badałam się, więc mogę orientacyjnie określić potencjalna owulację i dodać 2 tygodnie. Do końca tygodnia czekam biernie i obserwuję. A jak się czujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Marzec 30, 2009 witamy naszą kochaną brzucholinę. jak tam rozpinamy już spodnie, ciśnie, czy nie? a jak to podczytuje, to cicho siedzi i nie pisze?!!! No nie! co ja mam z wami zrobić?!:) Nikulam - wytłumaczyłaś się teraz zgrabnie:) nie obrażam się więc na ciebie! a ta chciejka rzeczywiście zniknęła - chyba dostała decyzję i lata z odwołaniem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Marzec 30, 2009 Klaudynko - uwierz mi na słowo - może on wieloryb a ja FOKA:)))) Chmurko - już mi lepiej, ale dalej głowa boli i brzuch od leków - ale wychodzę na prostą, wczoraj nawet byłam na krótkim spacerze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Marzec 30, 2009 Chmurko Klaudia to przepiękne imię i mogę z ręką na sercu powiedzieć że dziewczynki o tym imieniu są najpiękniejsze i najukochańsze na świecie!!!!Można różnie mówić:Dusia,klaudusia,klaudynka.A mówię tak bo Klaudia to imię mojej córeczki ;) tak jakoś podałam taki nick i tak zostało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Marzec 30, 2009 Foka?o nie REA ale Ty masz poczucie humoru ;) To przyznaj się ile ważysz FOCZKO? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Marzec 30, 2009 Chmurko, to będzie bardzo ciężko teraz ustalić termin @, ja na twoim miejscu zrobiłabym test ok. min. 10 dni po owulacji, jeżeli wiesz kiedy ją miałaś. 10 dni, bo testy ciążowe są bardzo czułe, wykrywają nawet 6-7 dniową ciążę. najbezpieczniej byłoby 15 dni, ale nie wiem, czy jesteś cierpliwa. jeżeli nic tam się nie wykluwa, to powinnaś wcześniej dostać @, bo odpadnie element nerwicy i sraczki ciążowej:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Marzec 30, 2009 REA____ dodałaś mi otuchy, bo już myślałam , że jestem jedynym zwierzątkiem na topiku :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Marzec 30, 2009 no babony, nie jestem wysoka więc 60 mi zupełnie wystarczy (po bokach i z tyłu!!!!!) fuj, a byłam taka atrakcyjna;))))))))))))))))))) laska! teraz nawet nie wiem gdzie się kończę a gdzie zaczynam, ch acha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Marzec 30, 2009 ratują mnie jedynie duże CYCOCHY :)))))))))))))))) dodają TALII!!!! a brzuszysko, ohohoho, na kolanach:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Marzec 30, 2009 60?REA to co to za waga?Ja ważę 59 i jestem chudzinka no tyle że 168 cm wzrostu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Marzec 30, 2009 Klaudia - znam 3 klaudie, jedna jest ładna, a druga śliczna:) Dzieki za opinię, bo mój chłop mnie molestował o to:D Reo - dzis mija 12 dni od skoku temp. Może teścik w pt? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Marzec 30, 2009 Klaudynko, a ja kaczka jestem mniejsza! dlatego krzyczeć głośno muszę, żeby mnie słyszeli, cha cha nie nie, zawsze ważyłam max 53 kg, teraz przesadziłam. źle się czuję w tym moim cielsku, chociaż nigdy nie chciałabym schudnąć za mocno... tak w granicach zgrabnej pupy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach