mfigielek 0 Napisano Marzec 31, 2009 animonda ja też cały czas chodze ospała i leniwa. usg mam 16 kwietnia, a ty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Animonda 0 Napisano Marzec 31, 2009 ja na 8 czyli za tydzień i nie moge się doczekać. Tak starasznie sie martwię czy wszystko w porządku :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miesia* 0 Napisano Marzec 31, 2009 Figielek, widze ze jesteś w ciąży GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewczyna_bonda 0 Napisano Marzec 31, 2009 he he tak to ja :) coś mi odbija he he, sprawdzałam czy nick jest wolny a ze jest taki wiosenny to stwierdziłam, że zarezerwuje a co :P i tak tkwiłam zalogowana :) coś dziś zamieszanie robie, mam nadzieję, że po drodzę do domu już nikogo nie stuknę he he Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Marzec 31, 2009 Witam Słonka moje!Animonda a jakieś witaminki bierzesz?bo jeśli mogę to ja zasugerowałabym magnez+wit B6 trzy razy dziennie i wszystko Ci się po tym powinno unieść ku górze._________Chciejka_______nie odchodż już tęsknię za Tobą!NO JAK MOŻESZ NAS ZOSTAWIAĆ????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Marzec 31, 2009 A tak w ogóle to piękny i fajny dzień, co tam krostki .... A tak w ogóle..... :) to cały dzień przesiedzieliśmy z M na necie, bo szukamy autka cordoby albo vectry i nic albo jest.... daleko...albo.... nie taka cena :( hmmm.... musimy coś znaleźć , bo nasz się rozwala i biedak nie doczeka na pewno lata.... hmmmm.... żeby bocianów doczekał :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fermina30 0 Napisano Marzec 31, 2009 Anka 323 witam, zaczernij się i dołacz do tabelki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Marzec 31, 2009 Ale mnie spotkało szczęście.... ( tu pisk..... nastolatki hahahha) nie pisałam Wam , że mam fioła na punkcie ptaszków i wiecie co.... (pisk....) napisałam kiedyś do jednego z ornitologów w okolicy Ostrowca ŚWIĘTOKRZYSKIEGO ( bo tam mam przyszłych teściów, a ptaszków tam Ci dostatek ) i nie dość , że mi odpisał to jeszcze mnie zaprosił w maju.... juhu!!!!!!! jak przylecą żołny juhu juhu juhu :) :) zawsze chciałam zobaczyć tego ptaszka ale u nas go nie ma :( świnia jedna fruwa nie tam , gdzie trzeba..... Pomyślicie , że jestem walnięta ale...c o tam juhu juhu juhu hahhahahah wiem, że mam bzika na punkcie ptaszków... ale to taki przyjemny bzik... nawet mój M przyzwyczaił się ,że czasem musi łazić po krzaczkach z lornetką :) i jeździć w dziwne miejsca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikulam 0 Napisano Marzec 31, 2009 PATI---sama nie szukaj przyczyny tylko migiem do lekarza! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Marzec 31, 2009 NIKUSIU_____ idę za chwilę... tylko widzisz , że jestem uzależniona od Was :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Marzec 31, 2009 Pati to calkiem mily fiol :)A jaki to ptaszek,bo szczerze przyznam,ze nie mam bladego pojecia... Chetnie dolacze do tabelki..tylko...coz...nie wiem jak?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikulam 0 Napisano Marzec 31, 2009 PATI---nie jesteś walanięta tylko masz pasje!cenie sobie ludzi z pasją:)więc u mnie masz kolejnego plusa!:)Kochana powiedz a Ty pracujesz zawodowo?Ciągle z domku klikasz ,a może masz pracę która można z domku wykonać? jeju jak ja bym tak chciała....My też nadal szukamy nie tyle samochodu co skrzyni biegów:)(pisałam Ci o tym w mailu)Zmykaj już do lekarza,i daj znac co to za cholerstwo! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikulam 0 Napisano Marzec 31, 2009 Panie z brzuszkami wyganiam sprzed komputera i zapraszam na spacer!piekne słońce , trzeba wykorzystać i witaminki D nałapać:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Marzec 31, 2009 ANKA323_____ Ania to żołna - zobacz sobie na necie- pięęęękna gadzinka jak egzotyczny ptaszek wygląda :) NIKULA____ w tej chwili nie pracuję, bo etaty są polokowane i czekam aż się odblokują ale mam coś konkretnego na oku :) ale pewnie tak jak u Ciebie najgorzej maja ekonomiści - marketingowcy, bankowcy i ubezpieczeniowcy z dobra pracą- a ja takie kierunki skończyłam, lecę.... później pogadamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Marzec 31, 2009 Faktycznie sliczny ptaszek :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mfigielek 0 Napisano Marzec 31, 2009 ale jest piękna pogoda!!!! pootwierałam prawie wszystkie okna i pościel wyniosłam w końcu na balkon, aż chce się żyć. jest czym pooddychać i ptaki tak fajnie ćwierkają... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Marzec 31, 2009 A u mnie tak sobie.Ponuro troche.Ale w domku juz posprzatalam. Mialam jeszcze piekarnik wyczyscic,ale zeby mi sie tak chcialo jak mi sie nie chce... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikulam 0 Napisano Marzec 31, 2009 Ania---kopiujesz sobie ostatnią zamieszczona przez dziewczyny tabelkę i dopisujesz siebie w odpowiednim miejscu(przed owulacja lub po owulacji),albo daj dane to cię dopisze. NICK,.PLAN.@(data planowanej @)..DŁ.CYKLU(ile dni) ..PUNKT(punktualnie dostajesz czy nie)..WIEK..CYKL(ktory cykl sie starasz) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Marzec 31, 2009 O super by bylo jakbys mnie dopisala..:) Anka323; @ 11.04; 24-26; nie; 23; 2 Dzieki.Ja troszke ciemna jestem w pracach z kompem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikulam 0 Napisano Marzec 31, 2009 Ania----nie wiem tylko czy jesteś już po owulacji czy nie? Zakładam,że skoro masz takie krótkie cykle to chyba już jesteś po i tam Cie wpisałam POCZEKALNIA PRZED OWU NICK.......... ........PLAN.@..DŁ.CYKLU ..PUNKT..WIEK..CYKL nowa81................27.04......30-32.................2 8..........4 klaudia1985..........10.03........32-36 ....nie.......24..........5 Ziarenko lnu.........20.03......29-35......nie........25..........7 nikulam................19.04.......30-33......nie......3 0.........4 Klaudia0405...........23.04.......30.........tak.......2 6.........4 POCZEKALNIA PO OWU DO KOŃCA CYKLU NICK.......... ........PLAN.@..DŁ.CYKLU ..PUNKT..WIEK..CYKL kacha86...............20.03......27-29......tak.......22 ..........6 MadzikXFX ............21.03......27-28...............24..........2 Chciejka26...........28.03.......28-32......nie.......26 ........5 Dziewczyna Bonda..30.03......27-28.....tak.......33..........4 ewika74...............01.04......27..........tak.......3 4 .........5 patrycja75...........02.04.......30-33......tak......33 ..........9 spacer w chmurach...2.04.....35......... .NIE....22............1 Fermina30............03.04........26.......TAK.... . .30 .........9 Folik32................03.04.......31-44.....nie.......3 2.........5 Rea...................10.04........31.........nie.... .. 30..........5 Anka323.............11.04........24-26.....nie........23..........2 BRZUCHATKI NICK...................TC....TERMIN POR.......WIEK......płeć mooncia...............?...........27.09.2009..........22 .. .... ........ Bombelek83...........11.........10.10.2009..........25.. ..... ....... Ognik80................9..........26.10.2009..........28 .. ..... ....... Mfigielek...............8..........7.11.2009...........2 4. ... ... ....... Animonda..............8..........10.11.2009..........25 ... ... ....... M_M....................7...........14.11.2009..........2 4.. ... ........ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Marzec 31, 2009 Super.dzieki wielkie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikulam 0 Napisano Marzec 31, 2009 Ania--bardzo proszę:) PATI----o to powazne kierunki!fajnie:)mam nadzieje,że szybko cos znajdziesz!czekam na wieści jak u lekarza!buziaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Animonda 0 Napisano Marzec 31, 2009 Biorę Duphaston 3 x dziennie, kwas foliowy 15 mg i to tyle. Moje zboczenie zawodowe oczywiście wyszło i zapytałam pania dok. czy mogę brać mg plus B6 ale poki co mam pozostac tylko przy tym. Ja własnie byłam w ogodzie i podziwiałam fioletowe i żólte krokusy :) Śliczne! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Marzec 31, 2009 Ja mam w planie posadzic kwiatki w ogrodku,ale musze poczekac,az moje kochanie mi ziemie przywiezie..A to juz trwa i trwa,ale dzis go chyba w koncu zmusze do tego :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewika74 0 Napisano Marzec 31, 2009 Witam. Dziś zapewne dołączyłam ostatnia. I już po bierzmowaniu. Wszystko było ok nie licząc że z moich canneloni które robiłam w niedzielę zrobiła się lazania. hehe ale gościom i tak smakowało. U mnie to jest tak, że im bardziej się staram coś zrobić to tym gorzej mi to wychodzi, a jak coś robię na luzie to wychodzi najlepiej. A u mnie dziś 27 dc. Jutro nadejdzie zapewne @ bo brzuch mnie boli i zaczynają się jakieś delikatne na razie plamienia. A i jajnik mnie kłuje. A krzyż ciągnie jak do porodu w dół. ;) Znów nic mi się nie chce. Musiałabym okna jeszcze 3 umyć przed świętami ale..... same wiecie jak to jest jak ma się lenia .... w sobie. No i jeszcze cioci zawsze myjemy okna przed świętami więc jak sobie pomyślę o tym to aż mi się nie chce. Ale co tam przeżyję tylko jak się do tego zabrać. A u nas dziś przepiękna wiosna. Aż miło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewika74 0 Napisano Marzec 31, 2009 A witam nową koleżankę Ankę! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Marzec 31, 2009 Jestem Słoneczka z powrotem już:) i opowiadam.... zacznę od ważniejszego---- ale ptaki pięknie śpiewają :) i taki jeden - kopciuszek - już wrócił z Francji :) widziałam go dzisiaj - fajnie, że wrócił..... A co do lekarza to miałyście racje uspokoiła mnie, nawet nic nie zapisała, kazała mi tylko skonsultować to z dermatologiem - dla spokojności :) nie zapisywała nic dlatego, ze maści są drogie a dermatolog na tym się bardziej zna i zapisze właściwą jeśli trzeba będzie. Powiedziała, ze to zwykle brodawki jej zdaniem, które najczęściej same znikną a jak nie to na 100% po maści :) no to mogę odetchnąć... Słuchajcie .... wyszłam....i tak mnie brzuch zaczął boleć na dole jak w momncie dostania tej wstrętnej @, na dodatek w sklepie tak mi sie mokro zrobiło, że nawet wszystkiego nie kupiliśmy , bo mnie zalewało.... przyjechałam do domu a tu nic.... zero@, hmmmm..... mam jakieś zwidy i urojenia, jak nie w jedną to w druga stronę , no istny Kubuś Puchatek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Marzec 31, 2009 ANKA323______ opowiedz nam Słonce coś o sobie, co jak , gdzie, po co i dlaczego hahaha Dziewczyna Bonda_____ wiesz co Kochana... jak to człowiek cały czas się kształci :) wiesz, ze ja dopiero teraz zobaczyłam , że Ty masz 33 latka? nie wiem co mi się ubzdurało, ze masz 21 - umniejszyłam Ci troszkę ale chyba nie masz mi tego za złe :) EWIKA____ a Ty słonko opowiadaj jak po bierzmowaniu, jak się czujesz, teściora robiłaś???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Marzec 31, 2009 Ewika____ już przeczytałam :) a lenia masz takiego jak i ja ale to przed @ sobie... tłumaczę hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Marzec 31, 2009 Jestem na chwilę bo zaraz jadę na zakupki.Witam nową staraczkę!Fajnie że do nas dołączyłaś Aniu ;) Skąd klikasz?Faktycznie dziś pięęęękny dzień większość czasu spędziłam z niunią na dworze aż grzech siedzieć w domku.Chciejka naprawdę zostawiasz nas na dobre?Mam nadzieję że jeszcze do nas wrócisz?REA to co?Od dzisiaj kolacji niet?Powiem Wam że ja kiedyś byłam na takiej diecie że przez 2 tyg.od obiadu zero jedzenia i na śniadanie tylko kawa waga ładnie i szybko poszła w dół ale myślałam że się wykończę.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach