spacer w chmurach 0 Napisano Kwiecień 3, 2009 Skandal, denerwuje mnie taka głupota. Czy ktoś potwierdził Ci, że możesz mieć problemy z następną ciążą? Życzę Ci drugiego dzieciaczka, nie wyobrażam sobie innej opcji przez głupotę tych partaczy... Skonsultuj się z kimś lepszym. Aaaaaaa, przepraszam, ale padam po pracy. Do tego jestem ciągle głodna i szybko się męczę, pójdę spać, bo jutro dalej 8 h. Nie chce mi się:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Kwiecień 3, 2009 Ok ja uciekam jutro sie odezwe jak wstane:-) bo mam wolne od pracy hura SPACEREK jeszcze raz gratuluje fasolki Dobranoc pa pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Kwiecień 3, 2009 Nie robiłam testów owulacyjnych, wiem, że pewnie użytkowniczki więcej ci na ich temat powiedzą. Czytałam, że pokazują one jedynie dni płodne, a nie moment samych owulacji, ale boję się na mieszać. Osobiście polecam gorąco mierzenie temperatury, to i bardzo pomogło:) Wiem, czy jestem płodna, czy w ciąży (obecnie mam temp. podwyższoną i ona tez dowodzi mi ciążę), ogólnie super sprawa:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Kwiecień 3, 2009 Ja cały czas mierze temp. i przed @ miałam podwyższoną temp nawet było 37.3 i chwile przed @ spadła ale to było z godzine wcześniej.kończmy ja też po pracy padam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Kwiecień 4, 2009 Dzień dobry, babeczki:) Będę się szykować do pracy, ale życzę Wam miłego, słonecznego dnia i wielu owocnych stosunków z partnerami. Zrobiłam dziś 2. test, a kreska ozn. ciążę była już wyraźniejsza, temp. podskoczyła do 37,1. Pisze o tym tylko dlatego, że jeszcze mi się wierzyć nie chce, może bardziej jak przez mgłę . Musze się upewniać co jakiś czas, czy to prawda:D Reo - Twój mąż nie wie co to instynkt macierzyński, bryluje w swoich dziedzinach, ale pewnie na widok potomka oszalałby ze szczęścia:) Daj mu kopa porządnego, zaraz się zmotywuje do starań. Zaskocz go czymś, albo chociaż spróbuj. W każdym razie, taka kobitka jak Ty musi mieć bobasa, nie może być inaczej! A co do Waszej wczorajszej popijawy - brak mi słów. Czemu mnie tam nie było i czemu tak mało alkoholu zużyto??? Pozdrawiam Was, te ciężarne i nie ciężarne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Kwiecień 4, 2009 Witam!Druga.Ferminka dzisiaj zaspała.Ja rozumiem że piękna pogoda i spacery Wam w głowie ale żeby tak opuścić się w pisaniu na forum?żeby się nawet nie przywitać?oj nieładnie kozy ;)J a dziś robię sałatkę z tuńczykiem-pyszna i prosta i piekę karpatkę bo jutro mam urodzinki więc gdyby się do mnie koleżanki z forum wybierały to będę miała czym częstować...Winko już jest czerwone półsłodkie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikulam 0 Napisano Kwiecień 4, 2009 Witam wszystkie! Potrzebowałam całego wczorajszego dnia by dojśc do siebie po imprezie u REI-dlatego się nie odzywałam:)Niech żałuje każda, której tam nie było:)Foliku lepiej nie opowiadajmy reszcie o szczegółach bo będą smutne:) REA- nadal czekam na ten przepis na farsz , wyjątkowo pyszny!Czy tam mięty przypadkiem troszke nie było?:)to tak w ramach afrodyzjaku by nam się w kwietniu groszki wszystkim przytrafiły?:)Twój M niczego sobie!Muszę przyznać :)Zazdrosna jednak nie musisz być bo mojego Kocham a Tobie bym przykrości za nic nie sprawiła! Chmurko----GRATULUJĘ Z CAŁEGO SERCA!Jednak można wygrać z tą głupią prolaktyna!super!Uważaj teraz na siebie i groszka:) ps. REA---podeslij mi proszę pociągiem mój rower, taka piekna wiosna plissssssssssssss Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Kwiecień 4, 2009 Cześć, Nikulam, dziękuję serdecznie:) Nie wiem jak mam na siebie uważać, tzn. jakie ograniczenia sobie narzucić, bo teraz pracuję trochę ciężej, przenoszę różne rzeczy, wszystko trzeba robić na wczoraj, to praca fizyczna. Cały czas martwię się tylko, czy nie zrobię czegoś złego maleństwu. No i jem dużo, oczywiście, bo jestem ciągle głodna. A jak Twój cykl, co ze staraniami?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Kwiecień 4, 2009 Chlejuchy jedne, ja Wam dam! Teraz będą trzeźwiały 3 dni:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fermina30 0 Napisano Kwiecień 4, 2009 jestem, jestem! witam! Klaudi ama racje, an spacer to az nogi ciagna ale ja chyba w domku porzadek zrobie, M poszedł cos w garazu porobić, buuu Coś rano zażartowalam, że w tym miesiacu to moze bysmy poczekali do owulacji, żeby zołnierzyki były mocne, ale... nie uda mi się . czuję:) NA nie nic na siłę, no na siłe to moge jedynie gwałcić męża gdy bedzie czas:) ale nie umiem go jakoś odpędzić skutecznie:) A potem jak przychodzi owulacja to one takie słabe:) choc to nie reguła, bo w poprzednim cyklu jakoś była przerwa , potem bzzz w czasie dwóch kresek na owulacyjnym tescie i potem... jedna krecha na ciazowym:( Rea Ty za bardzo swoejego Mma rozkładach na czynniki pierwsze, robisz z niego bardziej skomplikowanego niż jest:) To FACET! nie zapominaj!Przeciez mów wsród znajomych, że dziecka chce, a czego Ty oczekujesz, ze bedszie się zastanawiał, dlaczego tak trudno je zroboc. Mysle ze faceci się nad tym nie zastanawiaja bo jak zaczna to bedą siebie obwiniac,a faceci ne lubia siebie winic za cokolwiek. Foliku a jak u Ciebie tenmpka i sluz? Ty owu masz teraz? czy to przed @? Czy fasolka moze? Z tego fgadania, że w tym miesiacu się nie staracie:) Uśmialam się, jak pisałas, jak to Twój M uznał, że go oszukujesz ze sluzem hihihihihih Skoro był w tym miesiacu to teraz na pewno chcesz to wykorzystac tylko podstępnie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Kwiecień 4, 2009 Dzien Dobry wszystkim :) I dzis znowu ladna pogoda,a ja do pracy na popoludnie.Wczoraj mialam na rano to lalo caly dzien... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Kwiecień 4, 2009 Witam wszystkie Panie ale pogoda wreszcie ciepło może bocianki kochane wreszcie na południe Polski zawitają:-) od rana okna myłam i sprzątałam ide z dzieckiem na spacerek bo jest LATO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Kwiecień 4, 2009 Dobry wieczór, dziewczynki:) Miłego weekendu, buziak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Kwiecień 4, 2009 Frekwencja dzisiaj,ze hoho..:) A ja w pracy siedze..i to do 23... Jutro mialo byc wolne i d... rano trzeba wstac na 7.. Ehh zawsze mowie,ze ten hotel jest jak tanie linie lotnicze-jedna wypada z gry i jest katastrofa,nie ma czym dziury zapchac..No i wlasnie jedna z dziewczyn zachorowala i kogo wkleili?oczywiscie mnie..ahhh szkoda gadac. Milego weekendu kobitki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Kwiecień 4, 2009 Jej co tu sie dziś podziało??????????? Żywej duszy tu dziś nie znajdzie. hhhmmmmmmmmm piękny weekend pewnie Was wywiało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Kwiecień 5, 2009 Dzien dobry dziewczynki. Ja juz na nogach..U mnie 6.19....Ehhh na 7 do pracy,a bedzie dzis co robic..oj bedzie...Milego dnia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Kwiecień 5, 2009 Cześć Babki super pogoda dobrze ze dziś wolne :-). Życze miłego leniuchowania Tym co pracują miłej pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meg75 0 Napisano Kwiecień 5, 2009 Pozdrawiam wszystkie Panie !! Buziaki dla brzuchatek a dla Rea i Pati specjalny calus z pomorza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewika74 0 Napisano Kwiecień 5, 2009 Witajcie kobietki. Byłam u lekarza po wynik biopsji. Na szczęście jest dobrze. Nic groźnego. Ale za pół roku mam znów zrobić usg czy guz się nie powiększa. Jeśli tak to będzie do wycięcia. :( Ale na razie pół roku spokoju. Jutro jadę do Warszawy z synem na kontrolę. Wyjeżdżamy już o 4 rano. Aż mi się nie chce. Ale jadę z moim M więc będziemy na zmianę kierować. A tak poza tym ........ na dworze wiosna a nawet lato. A u mnie w środku ponura jesień! Chyba znów zacznę chodzić na solarium może coś mi to pomoże. Idą święta a ja nic nie porobiłam w domu jeszcze. Po prostu mi się nie chce nic. No dobra już sobie pomarudziłam. Dziś na tyle. Aha, ponieważ nie wiem czy będę tu zaglądać do Wielkanocy to mały wierszyk dla Was: Mówi zając do baranka, jaka piękna ta pisanka, wtem z jajeczka wyszła kurka, nastroszyła swoje piórka, Teraz biega, głośno krzyczy, że WESOŁYCH ŚWIĄT WAM ŻYCZY! Papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Kwiecień 5, 2009 Babeczki ale jesteście dziś rozgadane no no no gdzie Was wszystkie wciągło????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Kwiecień 5, 2009 Babeczki ale sie dziś rozpisałyście no no no gdzie Was wszystkie wywiało??? pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Kwiecień 5, 2009 Właśnie wróciłam, było cudownie prócz jednego...... oczywiście @ przyszedł z wielkim impetem :( :( nie mam już sil i jak zwykle łzy lecą jak grochy, ale trudno życie toczy się dalej... CHMURKO_____________ gratulacje , uważaj na siebie A teraz wskakuje do tabelki ale tym razem po raz ostatni, oczywiście będę do was wpadać ale ja już na prawdę nie mam sil, muszę zając sie czymś innym , znaleźć jakieś inne marzenie, bo to widocznie było bez sensu POCZEKALNIA PRZED OWU NICK.......... ........PLAN.@..DŁ.CYKLU ..PUNKT..WIEK..CYKL nowa81................27.04......30-32.................2 8..........4 klaudia1985..........10.03........32-36 ....nie.......24..........5 Ziarenko lnu.........20.03......29-35......nie........25..........7 nikulam................19.04.......30-33......nie......3 0.........4 Klaudia0405...........23.04.......30.........tak.......2 6.........4 Fermina30............25.04........26.......TAK.... . .30 .........10 Beata2611............24.04........29........TAK.......26 ..........4 ewika74...............28.04.......27..........tak....... .34 .........6 patrycja75...........07.05.......34......tak......33 ..........10 POCZEKALNIA PO OWU DO KOŃCA CYKLU NICK.......... ........PLAN.@..DŁ.CYKLU ..PUNKT..WIEK..CYKL Chciejka26...........28.03.......28-32......nie.......26 ........5 spacer w chmurach...2.04.....35......... .NIE....22............1 Folik32................03.04.......31-44.....nie.......3 2.........5 Rea...................10.04........31.........nie.... .. 30..........5 Anka323.............11.04........24-26.....nie........23 ..........2 BRZUCHATKI NICK...................TC....TERMIN POR.......WIEK......płeć mooncia...............?...........27.09.2009..........22 .. .... ........ Bombelek83...........11.........10.10.2009..........25.. ..... ....... Ognik80................9..........26.10.2009..........28 .. ..... ....... Mfigielek...............9..........7.11.2009........... 2 4. ... ... ....... Animonda..............8..........10.11.2009..........25 ... ... ....... M_M....................7...........14.11.2009..........2 4.. ... ........ DziewczynaBonda....5..........08.12.2009.... ...33................4 Wiecie co, jak byłam poza domem to jakoś mi nie przeszkadzało, ze ta małpa się pojawiła. ale .... jak wróciłam to się rozkleiłam całkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Kwiecień 6, 2009 Dzień dobry Kobitki:-) Ja juz na nogach od 5.30 nie mogłam spać a zaraz z córką do szkoły trzeba iść. Życze miłego dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Kwiecień 6, 2009 Ratrycja moze żeczywiście bedzie dobrze jak sobie odpoczniesz od tego mierzenia śluzu temneraturek itd...... czasem lekarze radzą wogóle o tym nie myśleć i wtedy sie zachodzi. Ale co ja moge gadać jak sama o tym myśle jak głupia i też płacze jak @ przychodzi. PARTYCJA trzymaj sie cieplutko zobaczysz bedzie dzidzia :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Kwiecień 6, 2009 Pati, kochanie, przykro mi, że się smucisz. Bardzo bym chciała, żeby marzenia spełniały się częściej. Masz rację, jeśli sobie trochę odpuścisz, to naprawdę może Ci to wyjść tylko na dobre. Może się rzeczywiście blokujesz psychicznie? Patrz na Klaudię, ona uznała, że przestaje myśleć o temperaturach, śluzach i daje sobie na wstrzymanie. Oby Wam się jak najszybciej powiodło, bo jesteście fajne babki i musicie mieć bobasa, taki potencjał nie może się marnować. Pisz jak się czujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Kwiecień 6, 2009 http://www.rosniemyrazem.pl/competition_details.php?id=1417&cat=nb Prosze o glosik na moja coreczke :) dziekuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Kwiecień 6, 2009 Pati kochana nie smuc sie i wiesz co? Moja kumpela starala sie od 3 lat o dzidziusia-jest w moim wieku.Wydala tysiace na lekarzy w klinice leczenia nieplodnosci-w koncu lekarz jej powiedzial,ze juz wszystko jest ok i u niej u u jej meza,wiec po prostu niech odpusci-zadnych termometrow,testow,forum internetowych.Kazal jej sie odciac od tego wszystkiego i kochac sie z mezem wtedy kiedy ma na to ochote,a nie po to,zeby zrobic malucha. I tak zrobila,pojechali sobie na tydzien na wakacje,odpoczeli iiii po 3 miesiacach pojawila sie fasolka.. Ona chyba tak bardzo chciala,ze wlasnie zblokowala sie psychicznie.. Moze tez powinnas tak sprobowac,co?Moze za bardzo chcesz..? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Animonda 0 Napisano Kwiecień 6, 2009 Cześć Wam dziewczynki :) Coś tu u Was pusto??? Co się dzieje? Wiosna Was aż tak bardzo rozleniwia? :) Pozdrawiam Was i całuję. Aktualizuję tabelkę. POCZEKALNIA PRZED OWU NICK.......... ........PLAN.@..DŁ.CYKLU ..PUNKT..WIEK..CYKL nowa81................27.04......30-32.................2 8..........4 klaudia1985..........10.03........32-36 ....nie.......24..........5 Ziarenko lnu.........20.03......29-35......nie........25..........7 nikulam................19.04.......30-33......nie......3 0.........4 Klaudia0405...........23.04.......30.........tak.......2 6.........4 Fermina30............25.04........26.......TAK.... . .30 .........10 Beata2611............24.04........29........TAK.......26 ..........4 ewika74...............28.04.......27..........tak....... .34 .........6 patrycja75...........07.05.......34......tak......33 ..........10 POCZEKALNIA PO OWU DO KOŃCA CYKLU NICK.......... ........PLAN.@..DŁ.CYKLU ..PUNKT..WIEK..CYKL Chciejka26...........28.03.......28-32......nie.......26 ........5 spacer w chmurach...2.04.....35......... .NIE....22............1 Folik32................03.04.......31-44.....nie.......3 2.........5 Rea...................10.04........31.........nie.... .. 30..........5 Anka323.............11.04........24-26.....nie........23 ..........2 BRZUCHATKI NICK...................TC....TERMIN POR.......WIEK......płeć mooncia...............?...........27.09.2009..........22 .. .... ........ Bombelek83...........11.........10.10.2009..........25.. ..... ....... Ognik80................9..........26.10.2009..........28 .. ..... ....... Mfigielek...............9..........7.11.2009........... 2 4. ... ... ....... Animonda..............9..........10.11.2009..........25 ... ... ....... M_M....................7...........14.11.2009..........2 4.. ... ........ DziewczynaBonda....5..........08.12.2009.... ...33................4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Kwiecień 6, 2009 Witam witam!!!Pati głowa do góry ;) zaczekaj aż @-szon sobie pójdzie wypnij zad,cycki w górę i zmieniamy nastawienie!!!!Dziewczyny jestem tuż przed owu oczywiście staranka są ale nic na siłe jak mamy ochotę i na pewno nie codziennie aż takiego zapału na bzzz to ja nie mam ;) Nie zakładam że się uda ale babolki czuję się cudownie!Uwolniłam się psychicznie od tego stresu że musi się udać.Wcale nie musi taka jest prawda ale będzie co ma być i moje nerwy nic tu nie dadzą.Trzeba się cieszyć że jest się w miarę zdrowym ma się kochającego faceta u boku ;) My mamy narzekać???To co mają powiedzieć ludzie chorzy na prawde bezpłodni albo chociażby stare panny.My dziewczyny mamy całe życie przed sobą i proszę mi tu nie marudzić!A teraz poważnie moje kózki zatrzymajcie się na chwilę i przemyślcie sobie czy ten stres i nerwy są od Was silniejsze?Ze mną nie wygrały UDUSIŁAM STRESA! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Kwiecień 6, 2009 Witam laki... Ale ładniutko na dworze az chce sie zyc.... U mnie nic szczegolnego.... jak widac na wykresie @-szon jeszcze nie przylazł.... ale mam go gdzies.... jak nie chce niech nie przychodzi... ale pojawi sie tylko jak zwykle pewnie ciezko mu teraz chodzic i przyjdzie z opoznieniem.... ale przyjdzie....w poprzednim cyklu w 26 dc a teraz mu sie nie spieszy testu nie robie... bo nie ma po co skoku nie było... temp. jak widac na wykresie.... i oprócz zwiastunów w formie syfoli nic nie odczuwam wiec test jest zbedny.... a znajac zycie pojawi sie pewnie w swieta... czyli ogolnie cykle mam zajefajne bo opozniaja mi sie teraz do 40 dc.... i tak tez musze liczyc -nie kazdy, ale cos sie pokiełbasiło w tym moim kochanym organizmie..... ale co mam sie załamac... nie nie walczymy dalej... to tyle z mojego raportu.... ida swieta i wiosana a raczej od razu lato - wiec jest fajowo------ ja tam zaczynam sie cieszyc chwila..... to co kawa..... :) pijemy babolinki....?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach