mfigielek 0 Napisano Kwiecień 8, 2009 a gdzie się wszyscy pochowali??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Kwiecień 8, 2009 Kwiatki posadzone,obiadek sie robi.. Jeszcze tylko troszke porzadkow i spokoj.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mfigielek 0 Napisano Kwiecień 8, 2009 a co pysznego na ten obiadek, może się załapie?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Kwiecień 8, 2009 mfigielek zobaczysz jak czas szybko poleci i juz niedługo bedziesz miała fasolke w ramionach.... a Ty liczysz i liczysz.... Mfigielek... oddaj mi @ bo nie mam a Tobie juz niepotrzebna.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Kwiecień 8, 2009 Golabki.Zapraszam,bo zdaje sie,ze duzo wyjdzie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Kwiecień 8, 2009 Anka ja chce podaje adres" FOLIK321 Warszawa - POLAND forum dla staraczek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mfigielek 0 Napisano Kwiecień 8, 2009 folik oddaje ci wszystki z 10 m-cy, a nawet dłużej do 16:)) ale niech już w końcu przyjdze, wiem co to znaczy na to dziadostwo tyle czekać. przyjdzie - źle, ale jak go niw ma - jeszcze gorzej.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Kwiecień 8, 2009 NIE!!!!! mfigielek... ja chce tylko jedna nic nie myslisz teraz a nastepny cykl chce juz z plusem Ty babo nie mysliesz nic.... popraw sie babo.... bo nieladnie z Twojej strony tyle miesiecy mi @owych nadałas dzieki wiesz.... ale Ty jestes.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mfigielek 0 Napisano Kwiecień 8, 2009 o kurcze foilik nie o to mi chodziło naprawdę. przepraszam:) no to sobie wybierz z tych 16 tą najlepszą, tzn najkrótsza i bezbolesną, zebyś mogła szybciutko działać:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Kwiecień 8, 2009 Folik__ napisz jeszcze ile chcesz tych golabkow,bo nie wiem ile zapakowac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Kwiecień 8, 2009 anka..... 4 moga byc jak dobre... to M-wi dam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Kwiecień 8, 2009 Ok.Niedlugo bede gotowe to zapakuje i wysle kurierem,zeby pod same drzwi dostarczyl jeszcze cieple. Ehh jutro juz do pracy,a tak milo bylo miec 3 dni wolnego... Nic to,za 3 miesiace bede miec 3 tyg wolnego :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ognik80 0 Napisano Kwiecień 8, 2009 Hej laseczki. Dawno się nie odzywałam, ale czytam, w miarę możliwości regularnie. Wzięłam sobie 2 dni urlopu, trochę trzeba chałupę odgruzować, bo zarosła po zimie. Wcoraj byłam u lekarza, w końcu mam już kartę ciąży. Wszystko jest ok, niedługo kończę pierwszy trymestr, a w piątek zaczynam 12 tydzień. A teraz tabelka POCZEKALNIA PRZED OWU NICK.......... ........PLAN.@..DŁ.CYKLU ..PUNKT..WIEK..CYKL nowa81................27.04......30-32.................2 8..........4 klaudia1985..........10.03........32-36 ....nie.......24..........5 Ziarenko lnu.........20.03......29-35......nie........25..........7 Klaudia0405...........23.04.......30.........tak.......2 6.........4 Fermina30............25.04........26.......TAK.... . .30 .........10 Beata2611............24.04........29........TAK.......26 ..........4 ewika74...............28.04.......27..........tak....... .34 .........6 patrycja75...........07.05.......34......tak......33 ..........10 POCZEKALNIA PO OWU DO KOŃCA CYKLU NICK.......... ........PLAN.@..DŁ.CYKLU ..PUNKT..WIEK..CYKL Chciejka26.........28.03.......28-32......nie.......26 ..........5 Folik32...............03.04.......31-44.....nie........3 2..........5 Rea.................. 10.04........31.........nie.... .. 30..........5 Anka323.............11.04........24-26.....nie........23 .........2 nikulam.............. 19.04.......30-33......nie........30.........4 BRZUCHATKI NICK...................TC....TERMIN POR.......WIEK......płeć mooncia...............?...........27.09.2009..........22 .. .... ........ Bombelek83...........14.........10.10.2009..........25.. ..... ....... Ognik80...............12..........26.10.2009..........28 .. ..... ...... Mfigielek..............10..........7.11.2009........... 2 4. ... ... .... Animonda..............9..........10.11.2009..........25 ... ... ....... M_M....................9...........14.11.2009..........2 4.. ... ........ DziewczynaBonda....5..........08.12.2009.... ...33................4 Spacer w chmurach..5..........10.12.2009.........22................ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Kwiecień 8, 2009 dlaczego nie ma bab spadamy co raz bardzoej w dol... juz okna pomyte.... ??? bo Wam bede mazac po stronie.... . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Kwiecień 8, 2009 nie denerwujcie sie babki te co sa czesto a te co okna myja i sa na sloncu niech sie podenerwuja... a ja im dam cos do pocytania..... bo tylko poczytaja i na slonce.... a macie.... . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Kwiecień 8, 2009 Ja to juz nic nie wiem z tego mojego cyklu..Wczoraj i przedwczoraj jajnik klul mnie jak na owu,ale to juz 20 dc..chociaz poprzedni cykl trwal 43dni,wiec..Ehh porobilo mi sie po tych pigulkach... Ja mam okna pomyte,posprzatane..teraz sie troszke polenie. Powtorke M jak Milosc ogladam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewczyna_bonda 0 Napisano Kwiecień 8, 2009 ale wam fajnie! u mnie przez okna ledwo co widać, zresztą moja połwa to bałaganiarz (może macie jakieś przepisy na wyleczenie go? ;-) ) i zanim zajade do domu to 19 i musze przed kompa siąść i dłubać i wstane o 21 zjem, umyje sie i jest 22.30 chwile odpoczać i kiedy te okna myć? eee? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Kwiecień 8, 2009 Moj byl taki sam..Palcem w domu nie kiwnal. Troche awantur,potem sie zbuntowalam i pralam tylko swoje rzeczy,jedzenie robil sobie sam i po dlugim czasie i probach buntu z jego strony doszlismy do porozumienia.Teraz jak ma wolne to odkurzaczem sprzatnie,smieci wyniesie,lozko poscieli-kiedys to bylo nie do pomyslenia ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewczyna_bonda 0 Napisano Kwiecień 8, 2009 Akurat gotowac to on lubi i gotuje dla nas. Ale co przy tym nasyfi to paść można. Pranie wrzucam do pralki i tyle, on nie prasuje sobie i ja mu nie musze ... Ale przychodzi, to zrzuca ubranie po całym domu jak kroi to po podłodze w kuchni się wala i zaraz cała podłoga się klei. Jemu to nie przeszkadza i co tu zrobić? Owszem jak zagonie to posprząta, pozmywa... ale za chwile jest to samo...i te narzędzia...wszędzie!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewczyna_bonda 0 Napisano Kwiecień 8, 2009 zaraz mnie Folik pogoni za marudzenie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Kwiecień 8, 2009 A do takich rzeczy to trzeba sie chyba przyzwyczaic..Ja codziennie rano z salonu wynosze jakies talerzyki,szklanki,skorki od bananow..Bo on zapomina..Oni chyba nie maja takiego zmyslu czystosci i im takie rzeczy nie przeszkadzaja.. Trzeba czasem pomarudzic,a kto jak kto,ale baba w ciazy chyba moze ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewczyna_bonda 0 Napisano Kwiecień 8, 2009 przez przypadek znalazłam i obrazuje właśnie to co mówię :) http://www.joemonster.org/art/11276/Ksiazka_kucharska_dla_mezczyzn__szarlotka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Kwiecień 8, 2009 a nie dziewczyna bonda nic nie powiem bo potrzebuje od Ciebie pomocy przeciez (gina)a marudz sobie a co niech ciezarówka marudzi byle na forum bo spadac zaczniemy a to nie wrozy dobrze.... pogłaszcze Cie... a nie bede ganic..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Kwiecień 8, 2009 Hahahaha dobre.:):):) M wlasnie wrocil z pracy..wparzyl do domu wsciekly,bo gume zlapal,a ma dzis jeszcze prawie 500km do zrobienia,bo jedzie kumpla na lotnisko zawiezc..oczywiscie nie mogl kumpel leciec z lotniska oddalonego o 40km.Nie nie to by bylo za proste... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikulam 0 Napisano Kwiecień 8, 2009 Hej wszystkim!witam wiosennie:)przepraszam,ze mało się udzielam ostatnio,ale mam tyle pracy,że jak do domu wracam to nie wiem nawet jak sie nazywam:)Oczywiście na Święta nic nie zrobione:(No nic na szczęście idziemy do teściów więc się zbytnio nie przejmuje tym gotowaniem i sprzataniem. co do matudzenia to każdej kobiecie wolno, a już z brzuszkiem w szczególności!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikulam 0 Napisano Kwiecień 8, 2009 REA----jak tam u Ciebie? Za dwa dni powinna przyjść @, jakieś objawy?przeczucia?:) Foliku----który to już Twój dzień cyklu?Może ten warszawski smog (nie mylić ze smokiem bo to w Krakowie)tak na nas działa,że @ nie przychodzi o czasie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Kwiecień 8, 2009 nikulam.... wykres w stopce... zobacz buuu...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikulam 0 Napisano Kwiecień 8, 2009 Foliku---35 to jeszcze tragedii nie ma, myslałam,że już tak jak u mnie było ..... masakra normalnie, w koncu @ dostałam po 10 dniach brania luteiny w 59dc! licze,ze to własnie sprawka tego warszawskiego smogu:)Obecnie jestem w 22dc od tej wywołanej @ i modle sie by tym razem przyszła normalnie....ciekawa sprawa nie móc sie doczekać @ :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Kwiecień 8, 2009 Witam :) jak tam objawowiczki ? REA_____ jak było w pracy? NIKULUŚ_____ :) zaraz Ci podeślę jakiegoś śledzika i babeczkę , bo ty bidulo taka zapracowana.... :( A u mnie ..... hmmmm.... nie wiem czemu robi mi sie śluz rozciągliwy, ale może to tylko dziś ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Kwiecień 8, 2009 No jasne :( nikogo nie ma :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach