Anka323 0 Napisano Kwiecień 10, 2009 Hejka dziewczyny. Ja jeszcze pol godzinki i do domku..A dzien dzis okropny,zapieprz taki,ze dopiero teraz znalazlam chwile zeby zajrzec. Widze,ze duzo nie stracilam,bo wszystkie dzis zajete :) Beatko nie przejmuj sie-wiem,ze latwo powiedziec..wez ciepla kapiel i sie zrelaksuj.. Do jutra kobitki. Milej Nocki :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Kwiecień 10, 2009 Aniu kąpiel nic nie pomoże bo jestem w ogromnym szoku ale jak zasne to nie bede o tym myśleć. Ha Ha mój M kupił mi a raczej mojej córeczce papugi bo chciała. Niby nie jest jej ojcem ale ją traktuje jak własną córke i to mnie tylko pociesza. Niewiem czy pisałam ale córke mam z innym facetem z moim byłum mężem a teraz sie staramy z moim innym M. może to on ma jakieć problemy??????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Kwiecień 10, 2009 HO HO ale dół brzucha mnie boli chyba sie jajo wykluwa mam nadzieje ze jutro jak bedzie bzzz to zdąże jak myślicie??????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Kwiecień 10, 2009 Ania to żeczywiście święta bedziesz miała do d...y szkoda bo każdy powinien wtedy odpocząć i być ze swoimi bliskimi :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Kwiecień 10, 2009 Beata___________ oj przykro mi strasznie, bo na pewno to nic przyjemnego :( ale jutro będzie lepszy dzień :) a zresztą ten do konca tez nie był taki zły - papugi w domku :) będzie wesoło; dobrze, że masz nowego M takiego fajnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Kwiecień 11, 2009 Cześć Patrycja dobrze ze ktoś tu jeszcze jest:-) nowy M jest super jesteśmy już 2 lata razem i chcemu właśnie dzidzie już a papugi są śliczne. Dalej nie moge wyjść z szoku jak można człowieka potraktować:-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Kwiecień 11, 2009 Beata++++ ja czegoś nie rozumiem.... jaka idiotka mogła Ci zrobić afere o nie taka cenę na butach? przecież....to ich problem, że maja bałagan....oj jakby to na mnie trafiło.... ja bym jej dała policję.... wiesz, chyba za dobra jesteś :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Kwiecień 11, 2009 Kłuciłam sie ale to nic nie dało bo przyszła ochrona i mnie zamkli w tym pomieszczeniu co przeszukują i wezwali policje i zabrali na komisariat. Ale wiesz co jest najgorsze ze chcieli mnie zostawić na \"dołku\" i nie puszcić dziś do domu, ale zadzwoniłam po adwokata i na szczęście jestem w domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Kwiecień 11, 2009 i wyobraż sobie ze byłam moim autem tam w sklepie i powiedziałam im ze nie zostawie na parkingu auta to dali mi jednego policjanta zeby jechał ze mną nba komisariat żebym nie uciekła jak jakiś morderca SZOK SZOK I JESZCZE RAZ SZOK!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Kwiecień 11, 2009 ok JA UCIEKAM BO RANO WSTAJE BO JAJA I KIEŁBASE TRZEBA IŚĆ ŚWIĘCIĆ A JESZCZE NIE PRZYGOTOWAŁAM JAJEK PRZEZ TĄ AFERE ZE SKLEPEM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Kwiecień 11, 2009 DOBRANOC :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Kwiecień 11, 2009 wiesz .... spróbuj o tym nie myśleć Kochana, bo trafiłaś na jakiś debilnych ludzi i tyle, szkoda tylko, że najadłaś się wstydu , ale co tam :) najważniejsze , że mała będzie mieć fajnego nowego tatusia :) i rodzeństwo za niedługo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Kwiecień 11, 2009 No ja też zmykam :) dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fermina30 0 Napisano Kwiecień 11, 2009 Dziewczyny, zycze Wam wszystkiego co najlepsze z okajzi Swiat Wielkanocnych!Spełnienia marzeń, zwłaszcza tego naszego wspólnego marzenia.. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikulam 0 Napisano Kwiecień 11, 2009 Hej Kochane! Postanowiłam jeszcze wpaść na poranną kawkę zanim się za sprzątanie wezme:)Zaparzam która ma ochotę? mam do kawki taki waniliowy syrop, do tego jeszcze mleko i mmmm...pycha:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Kwiecień 11, 2009 Zadumy u grobu pustego, radości ze spotkania Zmartwychwstałego, pokoju, nadziei, jajka smacznego i udanego oblewanego! Niech się nie zgubi wśród tylu pisanek Świąt sens prawdziwy - Jezus - Baranek. Tego Wam życzę wy moje internetowe ciotki-klotki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mfigielek 0 Napisano Kwiecień 11, 2009 wszystkiego naj naj z okazji Wielkiej Nocy:) nie obżerajcie się tak bardzo:) przy okazji aktualizuje tabelkę, bo 11tc mi stuknął he he... POCZEKALNIA PRZED OWU NICK.......... ........PLAN.@..DŁ.CYKLU ..PUNKT..WIEK..CYKL nowa81................27.04......30-32.................2 8..........4 klaudia1985..........10.03........32-36 ....nie.......24..........5 Ziarenko lnu.........20.03......29-35......nie........25..........7 Klaudia0405...........23.04.......30.........tak.......2 6.........4 Fermina30............25.04........26.......TAK.... . .30 .........10 Beata2611............24.04........29........TAK.......26 ..........4 ewika74...............28.04.......27..........tak....... .34 .........6 patrycja75...........07.05.......34......tak......33 ..........10 POCZEKALNIA PO OWU DO KOŃCA CYKLU NICK.......... ........PLAN.@..DŁ.CYKLU ..PUNKT..WIEK..CYKL Chciejka26.........28.03.......28-32......nie.......26 ..........5 Folik32...............03.04.......31-44.....nie........3 2..........5 Rea.................. 10.04........31.........nie.... .. 30..........5 Anka323.............11.04........24-26.....nie........23 .........2 nikulam.............. 19.04.......30-33......nie........30.........4 BRZUCHATKI NICK...................TC....TERMIN POR.......WIEK......płeć mooncia...............?...........27.09.2009..........22 .. .... ........ Bombelek83...........14.........10.10.2009..........25.. ..... ....... Ognik80...............12..........26.10.2009..........28 .. ..... ...... Mfigielek..............11..........7.11.2009........... 24. ... ... .... Animonda..............9..........10.11.2009..........25 ... ... ....... M_M....................9...........14.11.2009..........2 4.. ... ........ DziewczynaBonda....5..........08.12.2009.... ...33................4 Spacer w chmurach..7..........10.12.2009.........22................ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Kwiecień 11, 2009 Hej laseczki :) wpadłam złożyć Wam życzenia :) Życzę Wam i Waszym rodzinom przede wszystkim dużo, dużo zdrowia i miłości bez liku, która jeszcze w tym roku zaowocuje najcudowniejszym darem , na który z niecierpliwością wszystkie czekamy - MAŁYMI, ZDROWYMI I ŚLICZNYMI FASOLKAMI ;) Życzę Wam prawdziwej, bezinteresownej przyjaźni takiej, jaką sama znalazłam w Was wszystkich :) Życzę Wam, żeby wszystkie napotkane brzuchatki nie sprawiały nam przykrości a samą radość, jak nasze cudowne brzuchatki, które potrafią dzielić się swoim szczęściem , z nami - oczekującymi :) Życzę Wam i sobie samej, żebyśmy kiedyś mogły spotkać się razem wszystkie ze swoimi dziećmi i cieszyć się naszym szczęściem. Życzę wreszcie, żeby nasz topik przetrwał wieki i żebyśmy zawsze mogły znaleźć tutaj pomoc , wsparcie i zrozumienie. Wesołych Świąt Zmartwychwstania Pańskiego życzy Wasza Pati Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Kwiecień 11, 2009 LOLA_______ Tobie też składam życzenie najweselszych Świąt i wracaj do nas!!!!! Ale to już chyba moje życzenie :) KATE_____ wesołych Świąt słonko :) proszę odezwij się do nas , bo się martwimy, życzę Ci kochana cudnej fasolki, niech bociuś szybko do Ciebie zawita i przyniesie Ci takie śliczne dzieciątko, bo po tylu cierpieniach musi dla Ciebie jak najszybciej wyjść słoneczko MEG______ Zdrowych, spokojnych i radosnych Świąt, odezwij się proszę co u Ciebie - liczę na same wspaniałe wiadomości.... bociany już przecież są:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Kwiecień 11, 2009 _________██_______█ __________█▒█______██ _________█▒▒█_____█▒█ ________█▒▒█_____█▒▒█ _______█▒▒█_____█▒▒█ _______█▒▒█____█▒▒█ _______█▒▒█___█▒▒█ _______█▒▒█__█▒▒█ _______█▒▒█_ █▒▒█ _______█▒▒█_█▒▒█ _______█▒▒▓▓▒▒█ _______ █▒▒▓▓▒▒█ ______█▒^¶▓▓¶^▒█ _____█▒▒¶▓▓▓¶▒▒█ ___█▒▒▒▓(●)¶(●)▓▒█ __ █▒▒▒▓▒▒▒▒▓▒▒█ _ █▒▒▒▓░░███░▓▒▒█ █▒▒▒¶▓¶▒▒▲▒▒¶▓¶▒▒█ __█▒▒▒¶¶▒▒▒▒¶¶ ▒▒▒█ ___█▒▒▒▓¶\'██\'¶▓▒▒▒█ ___ ██▓▓♦\'▓▓▓\'♦▓▓██ _____██▓▓►◄▓▓██ __██▓▓██_█▓█_██▓▓██ _█▓█▒▒█▓██▓█▒▒█▓█ █▓█▒▒____█▓█___▒▒█▓█ █▓█▒▒_____________▒▒█▓█ _█▓█▒▒___________▒▒█▓█ __█▓█▒▒_________▒▒█▓█ ____█▓█▒▒_____▒▒█▓█ ______█▓█▒▒_▒▒█▓█ ________█▓█▒█▓█ ______█_█_█_█____ஜ(█▒) ____█_________█(▒█ஜ ___█___________█___ஜ(█▒) __█_____________(▒█ஜ _█_e$$$$e__♥♥♥♥_█__ஜ(█▒) █_$$$$$$$_♥♥♥♥♥♥█_ஜ █_$$$$$$$$♥♥♥♥♥♥♥█ஜ(█▒) █_$$$$$$$$$_♥♥♥ஜ █ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ _▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ___▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ____▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ _____▓▓▓▓▓▓▓▓ Moc prezentów od zajączka co koszyczek trzyma w rączkach Wielu wrażeń, mokrej głowy w poniedziałek dyngusowy. Życzę jaja święconego i wszystkiego najlepszego! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Kwiecień 11, 2009 Widze że już wszystkie dziś świętujecie :-) więc zycze jeszcze napotkania jak największej ilości bocianów ;-) A Brzuchatkom dużo lenistwa i rosnących fasolek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Kwiecień 11, 2009 Wszystkiego Najlepszego z okazji Swiat wielkanocnych dla Wszystkich staraczek, i powodzenia.Odezwe sie jeszcze.Pozdrawiam Wszystkie!!!:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Kwiecień 12, 2009 Wszystkiego najlepszego, dziewczyny, zdrówka, szczęścia i upragnionych bobasków. Odpocznijcie w Święta, mocno Was ściskam wirtualnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Kwiecień 12, 2009 Smacznego jajka Kochane Babolki. Ja juz w pracy niestety... Obyscie wszystkie doczekaly sie upragnionych fasolek,a brzuchatkom zycze by Wasze fasolki rozwijaly sie zdrowo i by daly Wam sama radosc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Kwiecień 12, 2009 ANIU______ przykro, że musisz w taki dzień pracować ale .... dzielę się z Tobą wirtualnie jajeczkiem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Kwiecień 12, 2009 A dziekuje Pati :) A to wiejskie jajeczko? Bo bardzo smaczne jest ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Kwiecień 12, 2009 ANIU_____ tak , tak jajeczko wiejskie i wędlinką Cie też wiejska poczęstuję mój M sam robił , jak byliśmy na wsi u teściów... pycha :) a do tego serniczek z wiejskiego serka i szarlotka ze smażonych własnoręcznie jabłek , zapraszam :) szkoda tylko , ze wirtualnie :( My świętujemy od rana, już brzuszek mi pęka ; ale jedziemy poźniej do rodzinki to trochę się poruszamy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Kwiecień 12, 2009 POCZEKALNIA PRZED OWU NICK.......... ........PLAN.@..DŁ.CYKLU ..PUNKT..WIEK..CYKL nowa81................27.04......30-32.................2 8..........4 klaudia1985..........10.03........32-36 ....nie.......24..........5 Ziarenko lnu.........20.03......29-35......nie........25..........7 Fermina30............25.04........26.......TAK.... . .30 .........10 Beata2611............24.04........29........TAK.......26 ..........4 ewika74...............28.04.......27..........tak....... .34 .........6 patrycja75...........07.05.......34......tak......33 ..........10 POCZEKALNIA PO OWU DO KOŃCA CYKLU NICK.......... ........PLAN.@..DŁ.CYKLU ..PUNKT..WIEK..CYKL Chciejka26.........28.03.......28-32......nie.......26 ..........5 Folik32...............03.04.......31-44.....nie........3 2..........5 Rea.................. 10.04........31.........nie.... .. 30..........5 Anka323.............11.04........24-26.....nie........23 .........2 nikulam.............. 19.04.......30-33......nie........30.........4 Klaudia0405...........23.04.......30.........tak.......2 6.........4 BRZUCHATKI NICK...................TC....TERMIN POR.......WIEK......płeć mooncia...............?...........27.09.2009..........22 .. .... ........ Bombelek83...........14.........10.10.2009..........25.. ..... ....... Ognik80...............12..........26.10.2009..........28 .. ..... ...... Mfigielek..............11..........7.11.2009........... 24. ... ... .... Animonda..............9..........10.11.2009..........25 ... ... ....... M_M....................9...........14.11.2009..........2 4.. ... ........ DziewczynaBonda....5..........08.12.2009.... ...33................4 Spacer w chmurach..7..........10.12.2009.........22................ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Kwiecień 12, 2009 Jest tu ktoś o tej porze w takie święto?Bo niunia mi już usnęła i mężuś też...;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Kwiecień 12, 2009 Lola fajnie że się odezwałaś co tam u Ciebie?a co z Kate?czytasz nas?Jak się czujesz kochana?mam nadzieję że jakoś sobie to poukładałaś?Ja właśnie popijam samotnie winko czerwone mocne jak nie wiem!i oglądam taniec z gwiazdami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach