M_M 0 Napisano Maj 14, 2009 Aniu, wysłałam CI na nk zaproszenie, ale co do mojej osoby, to nie wierz we wszystko, co o mnie mówią ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Maj 14, 2009 No niby racja Rea tylko,ze mi sie w tym miesiacu tak porobilo,ze mi sie wcale bzzz nie chcialo,a jak do tego pomyslalam,ze musze,bo inaczej sie nie da fasolki zrobic,to juz w ogole mi sie nie chcialo.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Maj 14, 2009 M_M - ale pamiętaj, że nie można znieczulenia!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Maj 14, 2009 Anula, ja miałam tak samo. W drugą stronę całkiem, feee teraz postanowiłam trochę inaczej to zrobić i nie liczyć, tylko działać. nie liczę i koniec i w czerwcu będę zapylona, bo mój chłop się już niecierpliwi i ja chyba odpoczęłam, 2 cykle spokoju, wiec mogę znowu! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
M_M 0 Napisano Maj 14, 2009 Mój gin powiedział,że można brać znieczulenie i nawet jak trzeba wyrwać, to się nie bać, a jak dentysta mi powie,że nie wolno, to zmienić dentystę! Musi tylko wiedzieć,że jestem w ciąży, wtedy odpowiednio dobiera dawkę i lek...Problem jest tylko, jeśli trzeba zrobiś prześwietlenie,a le to mi nie grozi...I myślę,że to nie mnie dzisiaj będzie potrzebne znieczulenie, hi hi ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Maj 14, 2009 Nono M_M co do tej figurki to jednak kobity tu maja racje ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikamo74 0 Napisano Maj 14, 2009 No ja mam nadzieje że od czerwca zaczniemy zapełniać ostatnią rubryczke w tabelce...I zamiast o owulca bedziemy sie uskarzać na dolegliwosci ciążowe ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Maj 14, 2009 Tak Nikamo popieram Cie w 100% Ja mam maj zamówiony więc może może.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikamo74 0 Napisano Maj 14, 2009 A co do blondynek- to na poprawę humorku:) http://www.joemonster.org/download.php?d_op=getit&lid=4547 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Maj 14, 2009 Ale jaja!Cha cha!dobre! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Maj 14, 2009 Co tam Foczki robicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikamo74 0 Napisano Maj 14, 2009 Ja sie nudze w pracy:( Jeszcze 40 min.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Maj 14, 2009 NIKAMO___ do 17 pracujesz? na szczęście to już niedługo :) NIKAMO pracujesz w biurze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikamo74 0 Napisano Maj 14, 2009 Tak do 17 w biurze ,a jeszcze jestem sama i jak nie mam pracy to dostaje świra.! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Maj 14, 2009 Hej Pati!Ja piję kawkę i jem babeczkę.... A co to jutro za sądny dzień dla Ciebie?bo nie kojarze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikulam 0 Napisano Maj 14, 2009 coś dla brzuchatek http://dziecko.haczewski.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Maj 14, 2009 Witajcie laseczki.Wlasnie niedawno wrocilismy do domu,i teraz czekam na obiad bo dopiero zrobilam takze od jutra zaczynam normalnie jesc 1 posilekrano sniadanie pozniej kawa z lekiem potem po poludniu obiad a w trakcie owoce jablka i winogrono i wieczorem lekka kolacja przed 6 Bo tak to nic nie chudne bez sensu.Stoje w miejscu:( A co tam u was? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Maj 14, 2009 Klaudia____ napiszę Ci na maila. a jesteś w ogóle na topiku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Maj 14, 2009 Foczki____ jest tutaj ktoś w ogóle... czy wieje pustką? Lolenko____ jak samopoczucie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Maj 14, 2009 Buuuuuu czemu nie ma nikogo :( jak ja tak was potrzebuje buuuuu :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Maj 14, 2009 Pati dzieki,juz lepiej:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Maj 14, 2009 Pati jestes?? Czy Cie niema.ja sobie siedze i pije kawke ale powiem ci ze dochodzi do mnie powoli ale wiecej na email napisze.oki.czekaj:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Maj 14, 2009 LOLA_____ nie uwierzysz Skarbie ale.... chyba ... jednak mamy coś wspólnego :) w tym temacie o którym pisałyśmy ;) napiszę Ci na maila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Maj 14, 2009 Oki ja juz ci wyslalam i czekam na twoj list:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Maj 14, 2009 Pai gdzie cie wcielo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Maj 14, 2009 Lola___ niecierpliwcia z Ciebie :) pisałam do Ciebie, Klaudii i NIKUSI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Maj 14, 2009 Acha rozumie oki juz odpisalam hehe:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Maj 14, 2009 Laski gdzie wy jestescie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Maj 14, 2009 Dobra widze ze nikogo tu Niema takze spadam na film a pozniej spac.papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewika74 0 Napisano Maj 14, 2009 Hejka laseczki. Dziś dopiero teraz siadłam po pracy od 7 rano a o 14 po południu byłam z synem na komisji odwoławczej w Katowicach. Ale o tym napisze jutro. Padam!!! Ale ale bzzz obowiązkowo :D Pozdrawiam Was serdecznie do jutra papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach