REA_ 0 Napisano Maj 26, 2009 Beata, zlituj się, w którym dc miałaś owu, w którym bzyt? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Maj 26, 2009 pierdzielę, otwieram drugiego!!!!!! Klauducha i Anucha, sikać na testy, ale już! niech ten maj chociaż obrodzi! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Maj 26, 2009 BEATA_____ który to był dzień cyklu? i powiedz nam kochana czy bzzz było wieczór, czy rano? może my coś źle robimy? a masz tempy wykres? jaka tempe wtedy miałaś? eM juz wie? czy my jesteśmy pierwsze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Maj 26, 2009 a niech mi któraś zdołuje teraz, to zastrzelę! Nowa mam na ciebie pilne oko. Pamiętaj, obserwuję cię:)))) Folik, wyłaź z nory, mamy święto! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Maj 26, 2009 BEATA___ a...... wiedziałaś kiedy owulka, bo nie chce mi się szukać jak to z Tobą było :) TYLKO NAM NIE UCIEKAJ NA INNY TOPIK :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Maj 26, 2009 FOCZKI_____ czyżby Rita już podziałał hihi ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Maj 26, 2009 Pati nie wiem, czy Rita, bo Rita się objawiła jak one już po bzzzzz leżały zmęczone:))))) Ale teraz Rita może zadziałać, jak ja przed owu!!!! cha cha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Maj 26, 2009 REA____ właśnie!!!!! koniec z marudzeniem , że tym razem nie ja , no nie? koniec , bo i tak wszystkie będą w ciąży , jak jedna :) BEATA____ gdzie jesteś? zlituj się!!! chcemy szczegóły z Reą!!!! bo jak nie to zrobimy z REĄ 100 pytań do... , no nie REA? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Maj 26, 2009 REA_____ tak, tak... ale wiesz wspomóc mogła hihi a nam to na pewno pomoże :) KLaudii JUz chyba pomaga:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Maj 26, 2009 zrobimy, a póki co się napijemy! Zdrowie Fasolek nowych!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Maj 26, 2009 REA____ zdrowie :) nowych fasoleczek :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mfigielek 0 Napisano Maj 26, 2009 witam dziewczynki:) i od razu Beatko gratulacje!!! Bardzo sie cieszę, że się udało. wczoraj się nie odzywałam, bo niestety tak jak myślalam - po tyg zwolnienia mam taki zapierdziel w szkole, że wczoraj jak przyszłam po 7 lekcjach, to myślałam że wykituje. taka byłam umordowana. musiałam to odespać godzinną drzemką. dzisiaj nie lepiej, ale byłam krócej, więc sil zostało na pisanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mfigielek 0 Napisano Maj 26, 2009 jutro idę na wizytę do gina, ma mi dać skierowanie na usg, no i pewnie będę znowu musiala jakies badania porobić. miesiąc temu mówiła mi żeby zapamiętać kiedy odczuje pierwsze ruchu dziecka. narazie nic, chociaż wczoraj jak się położykam spać to tak mi się coś wydawało, ale to chyba tylko w mojej glowie, bo za dużo o tym myślę. w niedziele zaczęłam 5 m-c, czyli 17 tc, ale ten czas leci... brzuch już calkiem się wypeuklił i tylko w workowate i ciązowe rzeczy wchodze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mfigielek 0 Napisano Maj 26, 2009 no nic ide gotowac jakiś obiad, może jeszcze wieczorkiem wpadnę narazie pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Maj 26, 2009 Ja nie w norze.... ale mam zapiernicz... jeszcze jutro do 12 i bedzie luz.... BEATA>>>>>>>> a jednak G R A T U L A C J E......... tak sie ciesze w koncu cos ruszyło....... tak sie ciesze...... huraaaaaaaa................ sciskam...... REA polewaj cos tam co masz..... ja dzis sie musze upic..... i za Beate..... i za wszystkie testujace...... dzis...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Maj 26, 2009 mfigielek ---- co tam wrokowate ciuchy - fasolka niech zdrowa rosnie.... pozniej przejdzeisz na forum o odchudzaniu i bedzie git.... teraz ciesz sie z tych ciuchów .... i \"poszerzania\" sie bo to tylko dobrze wrozy... dzidzia musi sobie miejsce robic...bo bedzie duza.... i TWoje kg teraz to szczegolik w tym wszystkim..... :) buziaki.... moj Ty jak to Cie nazwac..... no moim duchem na fasole jestes....... tak ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Maj 26, 2009 Ferminko, masz rację, ten mój M to poprostu facet, a ja wiesz, pępek świata, chciałam, żeby wszystko kręciło się wokół owu itd. ale jestem psychiczna, bo ciagle mam przebłyski, że on udaje...... no schizofrenia, zresztą nigdy normalna całkiem nie byłam!:)) mfigielku - ja sobie wyobrażam, jak ciebie tam ujeżdżają, a czego ty uczysz kobieto? może jakieś korki?:) Foliku - masz kielon i pij do dna..... za fasole.... Klaudyna się gdzieś schowała, Anka topielica się moczy jeszcze, Pati sie upiła i leży w szafie, a ja tu sama sobie sączę... ze ścianami moimi białymi czterema oczywiście!!!! A skoro mowa o alkoholu, to gdzie jest Nikulam? zaszyła się także? wyłaź, wyłaź, jest impreza!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Maj 26, 2009 Folik, a co ty ostatnio taka zapracowana, co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fermina30 0 Napisano Maj 26, 2009 jasny gwint! Beata, gratulacje! Mam nadzieje ze to poczatek wysypu fasolek:) Sikac, jak Rea krzyczla, sikac na testy Anka i Klaudia! A Rea, napisalam \"jak chłop\", ale ze to Ty swojego chlopa odbieralas jak jak chłop! hihi Ze dopiero dobitne dowody przekonaly Cie, ze on chce. A wzcesniej to sama sobie filmy wkrecalas, ze moze nie gotow, ze tamto, sramto:) Czyli troche jak facet, ze trafia do niego to, co bardzo wyrazne:) Ale oczywiscie ze Twoj chlop to chlop prawdziwy to tez mialam na mysli:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Maj 26, 2009 Babolki.. dwie kreski... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Maj 26, 2009 Beata gratuluje!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Maj 26, 2009 REA pisałam organizujemy szkolenie.... i jest robota ale juz jutro wyjazd (ja na szczescie nie jade) i bedzie troche luzu pozniej znowu troche poplochu bo mamy kontrole z urzedu.... ale jakos dam rade chyba..... Fajnie fajnie babki.... REA ufff jakie to mocne.... ile Ty mi nalałas..... o mamo M sie pozna zem pijana.... ale co tam ostatnio zero bz,..... odkrece sie dupka i nie poczuje.... za chwile drugi lej.... bo zaraz wychodze.... slonce dzis zeby mnie nie rozbrało za szybko i bym do domu wrocila gdzie trzeba.... Ferminka.... dziecko drogie co nas tak zaniedbujesz faktycznie zaciazylas i sie troche ukrywasz..... ale nadrobisz chyba obiecałas.... fasola widze nie dokazuje za bardzo....... to tez dobrze... w nastepna ciążę z myslą ze to lekko zajdziesz... Kurna o tej co to myc sie poszla to ja juz dawno czytałam ktora to ta kociara chyba.... to ona jeszcze z wanny nie wylazła... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Maj 26, 2009 Ferminko, ale moi znajomi, w tym psycholog, dawno stwierdzili, że ja mam umysł faceta... no i chyba mam. jak składałam wypowiedzenie, to mi prezes powiedział: niejeden facet zazdrościłby tobie odwagi do przeprowadzenia ze mną takiej męskiej rozmowy jak ta przed chwilą - fakt powiedziałam mu wszystko co mi leżało na wątrobie. wszystko. no jestem chłopem, bo walę bez ogródek. czasami ludzie się płoszą, ale w sumie jestem zawsze odbierana wprost. no i widzisz nawet ty mi to powiedziałaś, więc coś w tym jest.....:)))) i mam nadzieję, że nie jestem przez to mniej kobieca:( nie wiem. trafiam na facetów za wrażliwych wydaje mi się, lubią jak się nimi zaopiekuję, kurna, kto się zaopiekuje mną!!!!! trzymaj kciuki Ferminko za moje jajo, jest już gotowe i niedługo się będzie uwalniać, muszę tylko sprawdzić w kalendarzu kiedy:))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Maj 26, 2009 Andzia, fasola!!!!!!!!!!! mówiłam, żeby otwierać drugiego!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Maj 26, 2009 Anka - babolki - dwie kreski to Ty czy piszesz o Beacie.... Anka to co mamy 4 kreski czy dwie Beaty czy 6 z klaudia.... ło mamo..... ja juz pogubilam sie lej REA bo chyba 4 juz jest... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Maj 26, 2009 Mam dwie kreski na tescie... Jak mi sie rece trzesa..serce wali jak glupie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Maj 26, 2009 wiecie co, takiego numeru jeszcze nie było, żeby były dwie fasole na jeden dzień!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GRATULACJE ANDZIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale jaja!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Maj 26, 2009 REA ile tych kresek mamy bo zwariowałam..... tylko mnie nie ma to sie mnoża baby.... anka pisz jasniej... kobieto... poszlas pływac...... i cos napisałas nam nierozumiale...... REA powiedz... bo nie dowierzam..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Maj 26, 2009 NAKA Sciskam i gratuluje..... to cztery krechy..... REA rozlewaj co Ci pozostało..... normalnie kaludia.... dipij nas jeszcze dobij..... REA wal w to jajo swoje bedzie kresek ze normalnie..... szok... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Maj 26, 2009 ANKA - no tak fajnie.... a niech Ci sie te rece trzesa..... a co !!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach