Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
fermina30

Nowa.Zaczynam starania, kto ze mną?

Polecane posty

jejku dzieki.. gapie sie w test jak sroka w gnat.. musze do mojego gina zadzwonic.. musi sprawdzic,bo ja nie wierze...

no wiecie co!!!!:) a gdzie jest Klaudiusia? Klaudia, sikaj, sikaj szybko na płytkę, będzie trzecia fasola!!!!!

Beatko, tak się cieszę. Chodzę z tzw. bananem na twarzy, na topiku zaczną się teraz konsultacje zaciążonych. Który masz dc? Anuś, zaraz dostanę zawału. Kobiety, Wy nic tylko dzieci robicie. Jak się cieszę:) A tak się martwiłaś, analizowałaś. Kochana🌻 Jak się czujecie, mamuśki?:) Klaudia, czekam na wynik testu, oby się udało:) Figielek, czytałam, że szczególnie wieczorem podczas leżenia na plecach kobieta może odczuwać ruchy dziecka i nie zawsze musi sobie z tego zdawać sprawę. Można pomylić je z pracą jelit. Pati, kochana, spanie na pewno mam po Tobie:P Jestem dumna, że tak dzielnie gospodarujesz. Jak loczki?:D Aha, wyłaź z tej szafy, pijaku jeden! Rea, piękna oracja do kolektywu. Mówiłam Ci już, że jesteś mądra baba. Masz też dobre podejście do prokreacji:D Przynajmniej nie będziesz się zamęczać i dołować, a działać:) Nowa, Rea dobrze mówi, no i patrz na Beatkę:)

co tam sprawdzać, jak tam człowieczek mały siedzi i się śmieje z ciebie, co sprawdzać!!!! 4 krechy, a to jeszcze nie koniec chyba!!! DUŚKA< DUŚKA - sikamy!!!!!! pijmy, pijmy machina ruszyła!!!!

No kurde, wyłazić ciężarówki, gdzie jesteście?? Anka, Beti, co z Wami? Jak Wasze wrażenia, pisać szybko!! Klauducha, uu siu siu uu siu siu...!!

Chmurko, mądra nie mądra, a moje jajo czeka!!!! A popatrz ile ty masz nowych koleżanek od objawów już, cała chmara!!! wywołajmy lepiej Duśkę - Klauduśkę, niech sika!!!! normalnie się upijemy, no dla was ciężaróweczki piccolo tylko!!! i to w dzień matki takie cuda, to jest dobry dzień na takie wieści!!!

łyka tobie dam, ale malutkiego.... Folikowa wysiorbała wszystko, podobno antybiotyki jej się lepiej rozpuszczają!!!!

Jak sie czuje??Kobieto ja nie wierze!! Mi musi to lekarz powiedziec,bo nie wierze!!! w glowie mi sie kreci.. to mozliwe,ze to stad moj ciagly glod??i ta placzliwosc?? matko.. dzwonilam do eMa zapytac o ktorej bedzie..ledwo wyszlo mi udawanie,ze nic sie nie stalo...

Pati, pisz podziękowania do tej Rity i wnioskuj o jeszcze!!!!

Ania, ja byłam bardzo głodna i przeszło mi dopiero niedawno. Do tego pobolewanie brzucha. I tez nie wierzyłam, przez kilka dni wpatrywałam się w testy. Umów się na wizytę do lekarza, kochana:) Kup kwas foliowy. Jaja jak berety:D

ANIA____ powiem tak... ja wiedziała, przeczuwałam, dlatego wrzątku nie kazałam ale Ania wiedziała swoje:) ANIU>>>>> gratuluję z całego serca :) pisz kochana jak to było , szczegóły, bo może i my z REĄ i FOLIKIEM pójdziemy waszym śladem :) KLaudia____ na miłość boską, gdzie Ty jesteś Słonko? mamy 6 krech czy nie? oj bo zaraz na Lublin się kieruję :) jak się nie pokażesz:)

Anka - zrób jakieś tło, kup buciki może?:)

REA____ kochana nie wierzę,:) słuchaj na prawdę wymieniłam nas wszystkie z prośbą o jedno....żebyśmy były w zdrowej ciąży i urodziły zdrowe dzieciaczki. Jutro będę koło tego kościoła, bo idę do gian to napiszę kartki i zaniosę. Rea.... kochana od ciebie jak tylko chcesz osobną.... Spacerku.... za Twoje foczątko też się modliłam i za FEMINKI.... kochane ale się cieszę.....

REA____ jak wrócę od teściów... to jak Boga kocham codziennie na nogach bedę chodzić... to nic , że 5 km wybłagam ją o nas też... zobaczysz... tylko pomóc mi musicie a szczególnie foczki w ciąży.... spacerek, Aniu, Beatka... dawajcie nam betę a my wam dobra energię ;)

Patunia, osobną nie , bo jeszcze jakieś bliźniaki albo trojaki się trafią, o nie! Patunia, zanieś wszystkie razem i zaznacz, że ja nie chcę ciąży mnogiej i się zastanowiłam, teraz chcę córeczkę z blond włosami podobną do mnie, zdrową! i to szybko:)))) cha cha

Dlatego Patus nie bylo wrzatku.Wanna byla,ale woda nie za goraca..taka w sami raz.. jejku ja nie wiem co mam Wam pisac..pare dni po owu zaczal mnie brzuch bolec i od paru dni jestem strasznie glodna..zaraz po owu to wzdecia straszne mialam,czytalam,ze to tez sie zdarza...

No i poproś, żeby w pierwszej kolejności te, co tak długo czekają, no i może dla Nowej, bo ona się za bardzo denerwuje!!!:)

Anka, ale kiedy owu a kiedy strzelanie było do tarczy?

owu bylo 12 maja,strzelanie dzien przed i dzien po,bo w srodek owulki za bardzo mnie brzuch bolal...a weszlam na ta strone co spacerek raz podala i wynika ze zaplodnienie bylo 13

ANIU____ kochana.... mówiłam Ci, żebyś zrobiła test .... ile godzin temu... hahah zaraz ja zrobię , owulke miałam w niedzielę... ale skoro cuda to cuda.... hihi żartuje oczywiście, Ania____ a mierzyłaś tempę? coś mi się wydaje , że nie? i... jeszcze jedno... strzelanie do tarczy wieczorem czy rano? bo my chcemy wszystko w wiedzieć :) NIKMAMO____ a gdzie ona..... pewnie tez dwie krechy ma :) Topik musimy przekształcić na miejsce cudów ciążowych :) następne cuda w... dniu dziecka >>>> to juz niebawem :)

Aj....pokłóciłam się z moim eM :( nie lubię jak mówi o jego przeszłości, która mnie boli, niby ja zaczęłam ... ale nie musiał być taki szczery buuuuuu a taki miałam dobry humor, dobrze, że poszedł na górę to nie widzi jak płaczę, dobra nie będę tu smęcić , bo taki szczęśliwy dzień dzis mamy a ja płaczę , głupia jestem...

Pati, nie smuć się. Czasem mam wrażenie, że faceci to takie duże dzieci, często bezmyślne. Patrzą takimi oślimi oczami, nie wiadomo, czy myślą... Wszyscy, bez wyjątku:)

BEATKO & ANIU--------SERDECZNE GRATULACJE!!!!!!BARDZO SIĘ CIESZE:)WRESZCIE COŚ SIĘ NA NASZYM TOPICU RUSZYŁO!NAJLEPSZE ŻYCZENIA Z OKAZJI DNIA MATKI!!!!:)

Spacerku ____ wiem...tylko są sprawy, które mnie bolą i czasem należałoby się ugryźć w język... wiesz ie chce być złośliwa i wredna ale też bym mogla zrobić mu przykrość i to dużo większą... wystarczy, że zostawiłabym otwarta pocztę ... bo czasem myślę, że dobrze jest komuś dać na wstrząs tylko z drugiej strony po co... nawet nie mówiłam, że napisał ktoś, kto dawno... dawno temu był w moim życiu bardzo ważny

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować