Anka323 0 Napisano Maj 26, 2009 jejku dzieki.. gapie sie w test jak sroka w gnat.. musze do mojego gina zadzwonic.. musi sprawdzic,bo ja nie wierze... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Maj 26, 2009 no wiecie co!!!!:) a gdzie jest Klaudiusia? Klaudia, sikaj, sikaj szybko na płytkę, będzie trzecia fasola!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Maj 26, 2009 Beatko, tak się cieszę. Chodzę z tzw. bananem na twarzy, na topiku zaczną się teraz konsultacje zaciążonych. Który masz dc? Anuś, zaraz dostanę zawału. Kobiety, Wy nic tylko dzieci robicie. Jak się cieszę:) A tak się martwiłaś, analizowałaś. Kochana Jak się czujecie, mamuśki?:) Klaudia, czekam na wynik testu, oby się udało:) Figielek, czytałam, że szczególnie wieczorem podczas leżenia na plecach kobieta może odczuwać ruchy dziecka i nie zawsze musi sobie z tego zdawać sprawę. Można pomylić je z pracą jelit. Pati, kochana, spanie na pewno mam po Tobie:P Jestem dumna, że tak dzielnie gospodarujesz. Jak loczki?:D Aha, wyłaź z tej szafy, pijaku jeden! Rea, piękna oracja do kolektywu. Mówiłam Ci już, że jesteś mądra baba. Masz też dobre podejście do prokreacji:D Przynajmniej nie będziesz się zamęczać i dołować, a działać:) Nowa, Rea dobrze mówi, no i patrz na Beatkę:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Maj 26, 2009 co tam sprawdzać, jak tam człowieczek mały siedzi i się śmieje z ciebie, co sprawdzać!!!! 4 krechy, a to jeszcze nie koniec chyba!!! DUŚKA< DUŚKA - sikamy!!!!!! pijmy, pijmy machina ruszyła!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Maj 26, 2009 Dostanę łyk szampana, czy Rea już rozdzieliła, szefuńcia? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Maj 26, 2009 No kurde, wyłazić ciężarówki, gdzie jesteście?? Anka, Beti, co z Wami? Jak Wasze wrażenia, pisać szybko!! Klauducha, uu siu siu uu siu siu...!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Maj 26, 2009 Chmurko, mądra nie mądra, a moje jajo czeka!!!! A popatrz ile ty masz nowych koleżanek od objawów już, cała chmara!!! wywołajmy lepiej Duśkę - Klauduśkę, niech sika!!!! normalnie się upijemy, no dla was ciężaróweczki piccolo tylko!!! i to w dzień matki takie cuda, to jest dobry dzień na takie wieści!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Maj 26, 2009 Zaraz padnę, ale jajca. Tak się cieszę. Za rok nasze tematy, to moje dziecko to i tamto...:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Maj 26, 2009 łyka tobie dam, ale malutkiego.... Folikowa wysiorbała wszystko, podobno antybiotyki jej się lepiej rozpuszczają!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Maj 26, 2009 Chyba Pati wychlała, mówiłaś, że ją zmogło. Ale wstyd...:D Folik, daj łykaaa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Maj 26, 2009 Jak sie czuje??Kobieto ja nie wierze!! Mi musi to lekarz powiedziec,bo nie wierze!!! w glowie mi sie kreci.. to mozliwe,ze to stad moj ciagly glod??i ta placzliwosc?? matko.. dzwonilam do eMa zapytac o ktorej bedzie..ledwo wyszlo mi udawanie,ze nic sie nie stalo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Maj 26, 2009 Pati, pisz podziękowania do tej Rity i wnioskuj o jeszcze!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Maj 26, 2009 I to w Dzien Matki.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Maj 26, 2009 Ania, ja byłam bardzo głodna i przeszło mi dopiero niedawno. Do tego pobolewanie brzucha. I tez nie wierzyłam, przez kilka dni wpatrywałam się w testy. Umów się na wizytę do lekarza, kochana:) Kup kwas foliowy. Jaja jak berety:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Maj 26, 2009 ANIA____ powiem tak... ja wiedziała, przeczuwałam, dlatego wrzątku nie kazałam ale Ania wiedziała swoje:) ANIU>>>>> gratuluję z całego serca :) pisz kochana jak to było , szczegóły, bo może i my z REĄ i FOLIKIEM pójdziemy waszym śladem :) KLaudia____ na miłość boską, gdzie Ty jesteś Słonko? mamy 6 krech czy nie? oj bo zaraz na Lublin się kieruję :) jak się nie pokażesz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Maj 26, 2009 Anka - zrób jakieś tło, kup buciki może?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Maj 26, 2009 REA____ kochana nie wierzę,:) słuchaj na prawdę wymieniłam nas wszystkie z prośbą o jedno....żebyśmy były w zdrowej ciąży i urodziły zdrowe dzieciaczki. Jutro będę koło tego kościoła, bo idę do gian to napiszę kartki i zaniosę. Rea.... kochana od ciebie jak tylko chcesz osobną.... Spacerku.... za Twoje foczątko też się modliłam i za FEMINKI.... kochane ale się cieszę..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Maj 26, 2009 REA____ jak wrócę od teściów... to jak Boga kocham codziennie na nogach bedę chodzić... to nic , że 5 km wybłagam ją o nas też... zobaczysz... tylko pomóc mi musicie a szczególnie foczki w ciąży.... spacerek, Aniu, Beatka... dawajcie nam betę a my wam dobra energię ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Maj 26, 2009 Patunia, osobną nie , bo jeszcze jakieś bliźniaki albo trojaki się trafią, o nie! Patunia, zanieś wszystkie razem i zaznacz, że ja nie chcę ciąży mnogiej i się zastanowiłam, teraz chcę córeczkę z blond włosami podobną do mnie, zdrową! i to szybko:)))) cha cha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Maj 26, 2009 Dlatego Patus nie bylo wrzatku.Wanna byla,ale woda nie za goraca..taka w sami raz.. jejku ja nie wiem co mam Wam pisac..pare dni po owu zaczal mnie brzuch bolec i od paru dni jestem strasznie glodna..zaraz po owu to wzdecia straszne mialam,czytalam,ze to tez sie zdarza... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Maj 26, 2009 No i poproś, żeby w pierwszej kolejności te, co tak długo czekają, no i może dla Nowej, bo ona się za bardzo denerwuje!!!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Maj 26, 2009 Anka, ale kiedy owu a kiedy strzelanie było do tarczy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Maj 26, 2009 Gdzie ta nasza Klaudia?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Maj 26, 2009 owu bylo 12 maja,strzelanie dzien przed i dzien po,bo w srodek owulki za bardzo mnie brzuch bolal...a weszlam na ta strone co spacerek raz podala i wynika ze zaplodnienie bylo 13 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Maj 26, 2009 Anka, Beatka CMOK CMOK CMOK Kocham Was normalnie. Macie się regularnie meldować i nas nie zostawiać!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Maj 26, 2009 ANIU____ kochana.... mówiłam Ci, żebyś zrobiła test .... ile godzin temu... hahah zaraz ja zrobię , owulke miałam w niedzielę... ale skoro cuda to cuda.... hihi żartuje oczywiście, Ania____ a mierzyłaś tempę? coś mi się wydaje , że nie? i... jeszcze jedno... strzelanie do tarczy wieczorem czy rano? bo my chcemy wszystko w wiedzieć :) NIKMAMO____ a gdzie ona..... pewnie tez dwie krechy ma :) Topik musimy przekształcić na miejsce cudów ciążowych :) następne cuda w... dniu dziecka >>>> to juz niebawem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Maj 26, 2009 Aj....pokłóciłam się z moim eM :( nie lubię jak mówi o jego przeszłości, która mnie boli, niby ja zaczęłam ... ale nie musiał być taki szczery buuuuuu a taki miałam dobry humor, dobrze, że poszedł na górę to nie widzi jak płaczę, dobra nie będę tu smęcić , bo taki szczęśliwy dzień dzis mamy a ja płaczę , głupia jestem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Maj 26, 2009 Pati, nie smuć się. Czasem mam wrażenie, że faceci to takie duże dzieci, często bezmyślne. Patrzą takimi oślimi oczami, nie wiadomo, czy myślą... Wszyscy, bez wyjątku:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikulam 0 Napisano Maj 26, 2009 BEATKO & ANIU--------SERDECZNE GRATULACJE!!!!!!BARDZO SIĘ CIESZE:)WRESZCIE COŚ SIĘ NA NASZYM TOPICU RUSZYŁO!NAJLEPSZE ŻYCZENIA Z OKAZJI DNIA MATKI!!!!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Maj 26, 2009 Spacerku ____ wiem...tylko są sprawy, które mnie bolą i czasem należałoby się ugryźć w język... wiesz ie chce być złośliwa i wredna ale też bym mogla zrobić mu przykrość i to dużo większą... wystarczy, że zostawiłabym otwarta pocztę ... bo czasem myślę, że dobrze jest komuś dać na wstrząs tylko z drugiej strony po co... nawet nie mówiłam, że napisał ktoś, kto dawno... dawno temu był w moim życiu bardzo ważny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach