nikulam 0 Napisano Czerwiec 4, 2009 Spacerku---mam jasne włosy (aktualnie z baleyage) a długość ...mam pocieniowane bo krecone tak lepiej chyba wygladaja (cos sie dzieje i nie wyglada sie jak spaniel :) ) tak do łopatek mniej wiecej Lola---nigdy tak nie miałam, nie wiem czy w dni płodne to normalny objaw, raczej chyba nie. ja takie plamienia miałam jakos przed samym okresem, wyszło,ze mam zbyt mało progesteronu i generalnie @ musiałam miec wywoływana bo własnie miałam tylko taki sluz z krwia....a u ciebie to mysle,że to chyba jednak ta nadżerka, może umów sie do lekarza niech cie pooglada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Czerwiec 4, 2009 nikulam Ja jstem w irl a tu ciezko o lekarza tak o! takze poczekam moze to faktycznie od nadrzerki oby:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Czerwiec 4, 2009 Juuuuppppppiiiiiiii:D:D:D Zaczelam 504 strone czyli bede 4 w ciazy po was hehe:|D a teraz cos mi sie pinkoli net takze zmykam narazie niechce sie wkurzac:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annolia 0 Napisano Czerwiec 4, 2009 Co do włosów to też mam takie problematyczne! Mam bardzo kręcone i nie da ich się rozczesać na sucho, jedynie na mokro. A wiecie dziewczyny, że takie włosy czasami w ciąży się rozprostowywują i już potem takie proste zostają! Kuzynka mojego męża tak miała! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Czerwiec 4, 2009 Moje druciki już bardziej się nie rozprostują na szczęście:) Patiś, łer ar ju? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Czerwiec 4, 2009 Lola ja tak miałam w ostatnim cyklu-w dni płodne śluz zabarwiony krwią i bzzz było i fasolka jest ;) A miałaś sama krew czy ze śluzem płodnym? Ale się najadłam!kolejna porcja truskawek z cukrem,śmietaną i makaronem a co mi tam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Czerwiec 4, 2009 Ja też mam proste włosy i dobrze mi z nimi chociaż no nie są wymarzone bo dość cienkie i delikatne. Brzuchatki w którym tc zaczęło być widać u was brzuszek?bo ja mam nadzieję że przy drugim dziecku nie będę musiała czekać do 5 m-ca żeby ktoś zajarzył że jestem w ciąży... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Czerwiec 4, 2009 Mi brzuchol wystaje, ale maskuję go przed kolegami ze studiów. W 10. tyg nie dopinałam spodni, w 11. lekko wystawał, ale jak czytam w necie, to normalka. Wiele kobiet w tym czasie zaczęły odstawać lekko w tym czasie. Dziś np. bez spodni widzę, że to ciąża, ale ja wiem, a ludzie nie. Klaudia, Tobie brzuch szybciej wyjdzie, przy 2. bobasku:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Czerwiec 4, 2009 Klaudia Jestem.Wiesz jak pierwsze wlozylam 2 palce zeby sprawdzic jaki mam sluz to bez krwi ale rozciagliwy i przezroczutya le pozniej jak wsadzilam drugi raz dla upewnienia sie tojuz z krwia sama niewiem co sie dzieje czy to cos groznego?ale dzis mam dopiero 1 dzien dni plodnych z wyliczen tak wynika no zobaczymy ale bzzz na pewno dzis bedzie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Czerwiec 4, 2009 FOCZKI____ wszystkie poszły.... ? SPACERKU___ juz mnie przywołałaś do porządku :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Czerwiec 4, 2009 Pati, ja czekam:) Co mi kupiłaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Czerwiec 4, 2009 Patiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Będź:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Czerwiec 4, 2009 Albo bądź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Czerwiec 4, 2009 Kurde dziewczyny serwery na o2 padly i nie moglam wejsc ani na poczte ani na topik ale juz jest wszystko w porzadku:D i co z ta krwia doradzicie mi cos jeszcze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Czerwiec 4, 2009 Klaudia Ty mialas podobnie opisuj mi tu boje sie czy cos nie tak ze mna czy ta nadrzerke dotknelam:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Czerwiec 4, 2009 A i jeszcze mnie strasznie bola sutki:( w lewym cycku:( kuzwa co jest grane:((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Czerwiec 4, 2009 SPACERKU_____ ja tylko alkohol do moich nalewek :) no i same zdrowe rzeczy.... musli, jogurty, mój eM mówi, że muszę się dobrze odżywiać ...hihi chyba, żeby być grubszym wielorybkiem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Czerwiec 4, 2009 pati a ty niewiesz co mi jest? a dostalas wiadomosc na nk? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Czerwiec 4, 2009 LOLA____ nie mam pojęcia, może się paznokciem zadrapałaś. Może to owulka i też mogą być plamienia, a czy za wcześnie... nie zawsze jest o tym samym czasie owulacja, przecież jajeczka w jajnikach są w różnym stadium zaawansowania... i jedne dojrzewają wcześniej drugie później, gdybyś mierzyła tempe i badała ta nieszczęsną szyjkę można byłoby coś więcej gdybać. Ja niestety nie umiem Ci pomóc. A gdzie masz teraz szyjkę ? blisko? daleko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Czerwiec 4, 2009 Pati szyjke mam daleko a temp mierze i dzis rano bylo 36,3 takze malo.Moze zadrapalam sie zobacze jak nie przejdzie do rana tzn ze cos nie tak jest a i sutek lewy mnie strasznie boli niewiem czemu:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Czerwiec 4, 2009 A ja piszę pracę roczną, niech mnie ktoś natchnie! Potrzebuję muzy... Powiedzcie mi coś inspirującego:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Czerwiec 4, 2009 Kurde dziewczyny bylam teraz siku i jakis taki skrzep bordowy byl na papierze jak sie podcieralam kuzwa co jest grane :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Czerwiec 4, 2009 Stawiam na owulację, bo sama przyznałaś, że masz dni płodne. Czasem krwawienia się zdarzają. Pati, ja chciałabym tak gotować jak Ty. Teraz myślę o tym sosie z podgrzybków. I jak ten Twój facet ma Cię nie kochać? Jak kobita umie o niego zadbać, to będzie wdzięczny:) Chyba... Muszę się bardziej postarać, bo jak na razie to mój chłop zasuwa:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Czerwiec 4, 2009 Sorki ze was tym molestuje ale wystraszylam sie ale temp mam niska a jak zrobilam dzis tego testa owul na probe to 1 kreska sama niewiem co jest grane:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Czerwiec 4, 2009 Chmurko ale jak robilam dzis testa owul to 1 krecha:( takze raczej to nie owulka chyba nie ejstem w ciazy:( tzn nie poronilam:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Czerwiec 4, 2009 Nie, myślę, że to nie poronienie. Poczekaj, co będzie działa się dalej. Klaudunia, gdzie jesteś? Rea, mój Mały Dzielny Tosterku:) Jesteś silną kobietą, bardzo inteligentną i wierzę, że przetrwacie ciężkie chwile. SPA może nie będzie przez jakiś czas, ale możesz malować pazurki:) Gdzie jesteś? Pati, tak bym zjadła jajecznicę z kurkami, mmmmm... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Czerwiec 4, 2009 Chmurko no sama newiem pierwszy raz w takiej sytulacji jestem i niewiem czy bedzie dzis bzz bo sie boje troche czy wsio oki :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Czerwiec 4, 2009 Cześć dziewczyny jestem wreszcie. Wiecie co ja mam duphaston na podtrzymanie ciąży ale ja sie martwie dziewczyny jeszcze troche i zawał dostane. no i już na małego dzidziusia dałam dzisiaj 150 zł ale jak ma być dobrze to i więcej wydam;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Czerwiec 4, 2009 Witaj beata A co bylas u innego gina dzisiaj czy co? Ja mam schize znowu niewie co jest grane:( ale to pewnie od nadrzerki taka mam nadzieje:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Czerwiec 4, 2009 Szkoda że nikogo już niema to ja spadam ide spać dziś to cały czas spałam a zimno jest mi jak niewiem co cały czas dreszcze mam od jakiegoś czasu chyba fasolka mnie mrozi bo ledwo żyje i smutno mi. Pati kochana to czekamy razem do poniedziałku Ty na test a ja na maleńkie kochane serduszka oby było. DOBRANOC PA PA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach