Klaudia0405 0 Napisano Lipiec 10, 2009 Najważniejsze zaufanie żebyś wiedziała że dla małej M chce jak najlepiej.On przecież też zdaje sobie sprawę że nie jest jej ojcem.A może akurat z czasem będą ze sobą jak tata z córką? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ORCIO 0 Napisano Lipiec 10, 2009 w wielu kwestiach mam nawet 200% ale sa kwestie w ktorych ufam tylko sobie i oczy mam szeroko otwarte na wszystkich z naszego otoczenia . taka juz jestem ale nie po to ja 3 dni rodzilam zeby jakis bauwan jej krzywde najmniejsza zrobil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Lipiec 10, 2009 Oj nie daję sobie rady z tym spaniem....marzę żeby być pod kołderką ale moja lala nie spi tylko bajeczkę ogląda więc jeszcze z godzinkę no może dwie.Chyba sobie frytek nakroję.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ORCIO 0 Napisano Lipiec 10, 2009 juz sprawiaja czasem takie wrazenie jak sie bawia wyglupiaja i ucza czasem jak ja jestem czyms innymzajeta ,tylko te pare dni jakos mnie niepokoi ale chyba juz rozgryzlam , dowiem sie jeszcze napewno iweczorem , Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Lipiec 10, 2009 Cha cha Orcio no właśnie ;) A wiecie mój M był przy porodzie i jak czasem opowiada ile to on wytrzymał i w ogóle jak ciężko...a ja?co mam powiedzieć?To JEGO dziecko zawsze mówi MOJA córcia a jaka tam ona jego?ja nosiłam w brzuchu 9 m-cy,urodziłam ledwo żywa,wykarmiłam i karmię nadal zresztą jego też,wychowuję bo go ciągle w domu nie ma ale to JEGO córuś :) ach biedaki ile to się muszą nacierpieć... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Lipiec 10, 2009 Orcio a może Ci sie tylko wydaje że cos nie tak?Przecież jeśli on wie że ma słabe nasienie i nic z tego może nie być to tym bardziej będzie się starał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Lipiec 10, 2009 Lola a Wy tam na stałe?macie swój dom?czy wynajem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Lipiec 10, 2009 Kroję frytasy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ORCIO 0 Napisano Lipiec 10, 2009 musze zmykac bo wlasnie wracaja . klaudia pewnie tak ale ja te przekupowanie i tak musze wyjasnic ,zdaje mi sie ze to zeby nie byc gorszym niz jest szwagier ktory z siodtra przyjechal pare dni temu , Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Lipiec 10, 2009 Sorki ale musialam naczynia pomyc na wieczor i juz jestem Klaudia a my tu wynajmujemy dom bo niema sensu kupowac tzn moze by byl sens ale ciezko z praca i niewiadomo jak to jeszcze bedzie:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Lipiec 10, 2009 Dobra ja znikam nikogo niema to ide posiedziec z eMem i napic sie likierka:D Bede jutro ale z rana tylko ide bo eM ma urodzinki. Takze bede jutro.Pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Lipiec 10, 2009 Pa Lola! Jest ktoś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Lipiec 10, 2009 Hej jestem jeszcze na chwilke ale widze ze nikogo juz niema:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Lipiec 11, 2009 DZIEN DOBRY :-) A ja wczoraj troche Was czytałam ale szczerze to nawet siły nie miałam żeby napisać czułam sie jakbym była pijana i słabo mi było a póżniej auto mi padło ale na szczęście podpieli do komp. i naprawili i już byłam na rynku teraz i wcinam arbuza mmmmmmmmmm pycha jest a jaki słodki. Mnie to coś na słodkie ciągnie a przy pierwszej ciąży to na pikantne i kwaśne i wszyscy mówili że bedzie chłopak a mam dziewczynke. Klaudia mój M dba o moje dziecko jak o swoje to on jej rowery komputer i różne rzeczy kupuje bo jej prawdziwy tatus ma jej potrzeby gdzieś a mnie samej by nie było na to stać bo wies nie zarabiam kokosów a z dzieckiem wydatki są duże same wyjazdy do krakowa był czas że majątki traciłam a teraz z M jest super uzupełniamy sie i on robi za tatusia mała go lubi bardzo czasem ma dzień że woli z czymś przyjść do niego nie do mnie i poprzytula sie do niego jak do taty a jeśli chodzi o zabawy to nawet ja sie z nią już nie bawie bo jest duża i woli z dziećmi w swoim wieku ale ogólnie jest ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ORCIO 0 Napisano Lipiec 11, 2009 Dzien dobry wszystkim Milego dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Lipiec 11, 2009 Hej!Beata___to super że trafiłaś na takiego fajnego faceta w końcu Twoja córcia będzie siostrą też jego dziecka więc więzy rodzinne są. A Ty gdzie pracujesz?w jakzuję się słabo kręci mi sie w głowie,jestem blada,mam kołatania serca i ogólnie wszystko we mnie drży.Nie wiem może mam za niską hemoglobinę?ostatnio miałam 11,6 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Lipiec 11, 2009 Witajcie dziewczyny:D Milego dnia zycze:D Ide sniadanko mezusiowi zrobic:D bo m swito dzis:D bede pozniejD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Lipiec 11, 2009 No juz jestem zjedlismy w lozku sniadanko zaskoczylam go hehe do lozka ze sniadankiem:-) Ale co sie nie robi z milosci:D Co tam u was slychac pije ktos ze mna kawke? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Lipiec 11, 2009 Klaudia ja pracuje w firmie co robi okna dachowe. Ja ostatnio też nie najlepiej sie czuje a najgorsza jest moja twarz i ciało buzie mam całą zesypaną i pare tych bolących a ramiona dekold i plecy masakra całe w malutkiej wysypcfe i niewiem co mam z tym robić bo coś musze nigdy tego nie miałam szok :-( A ja już sobie córcie przywiozłam ze wsi hi hi i sie ciesze bo mi sie tęskniło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Lipiec 11, 2009 Beata no napewno Ci sie stesknilo za coreczka:) to niema jakiegos sposobu na ta wysypke? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Lipiec 11, 2009 Widze ze tu cisza na topiku dzisiaj :( Domek wysprzatany i teraz kawke pijemy a pozniej odpoczynek i kolacja w sobotni wieczor:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Lipiec 11, 2009 Hej!No ja bym chętnie kawkę wypiła ale jakoś mnie odrzuciło od tego smaku niby mam ochotę a nie przechodzi mi przez gardło. Lola na wysypke i krostki w ciąży nie ma rady bo to hormony tak działaja na niektóre kobiety.Mam nadzieję że w drugim trymestrze się to poprawi? Ja mam tylko kilka na dekolcie i czole.Dobrze że mam grzywkę to nie widać ;) ja podejrzewam że po luteinie tak mam. Jutro niedziela może gdzieś pojedziemy nad wodę? Lola a Twój M to wie że tu piszesz z nami?bo mój zielonego pojecia nie ma ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Lipiec 11, 2009 Klaudia no wkoncu sie ktos odezwal:D No to skoro tak to wszystko jasne.A powiedzcie mi czy jak sie mam pod pacha caly czas niska tempke to czy tam wiecie gdzie czy moze tez o 2 stpopnie byc nizsza czy jak bo ja pod pacha mam 34,5 a tam 36,6 takze dziwne to dla mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Lipiec 11, 2009 Oj Lola zazdroszczę domek wysprzątany...a ja mam bałagan i co gorsza nie chce mi sie nic robić nie mam weny a zawsze byłam takim czyścioszkiem :P Ciąża rozleniwia M mi cały czas mówi żebym odpoczywała więc nie mam motywacji żeby się ruszyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Lipiec 11, 2009 Klaudia moj eM wie ze mam was i ze sie doradzam co i jak.I wtedy na ta kuzynke jak sie dowiedzila o tym to wsciekly jak cholera ale mowi ze kazdy moze pisac hehe:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Lipiec 11, 2009 Lola to normalne taka różnica ja też tak miałam dlatego najdokładniejszy pomiar jest w pochwie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Lipiec 11, 2009 To fajnie że do tego podchodzi na luzie mój to zaraz by dociekał a po co na co?czy on mi nie wystarcza?A facet wszystkiego nie zrozumie jak kobieta no i cóż mi on może doradzić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Lipiec 11, 2009 W takim razie wszystkiego najlepszego i wspaniałego dzidziusia za rok dla Twojego męża z okazji urodzin ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Lipiec 11, 2009 No dokaldnbie on to rozumie i niema nic przeciwko temu. Ale eM mi pomogl w sprzataniu ja odkurzalam a on myl hehe:D Ale chodzi mi czy jak jest ciaza to czy musi byc ponad 37? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Lipiec 11, 2009 Klaudia dziek wielkie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach