Dorotka78 0 Napisano Listopad 29, 2009 Ja już sobie zrobiłam kawusię, pyszota mi wyszła :):):):):):) Spacerku ale Ty to może taka malutką i na pewno baaaaaaardzo słaaaaabiutką. A może cacao będzie bardziej wskazane, cio????? Idę trochę poleniuchować przed tv, tak mi jakoś zimno cały dzień dzisiaj, mam nadzieje, że to nic poważnego.....? A gdzie reszta kobitek, wcięło Was, tak przy niedzieli? Jak macie mnie dość to pisać, krzyczeć, mówić!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorotka78 0 Napisano Listopad 29, 2009 Hmmmmmmm no chyba Wam jeszcze nie zawadzam, skoro nie piszecie, nie krzyczycie:):):):):):) Albo Was dziś nie ma, dlatego nic nie mówicie:(:(:(:(:( Ja sie w dalszym ciągu nudzę, trochę nadrobiłam ogarnianie w domku i chyba znowu się ponudzę..... Odezwijcie się........Czyżbym się uzależniła od Kaffe?????? Co u Was, jak samopoczucie Brzuchatek, Mamusiek - kobitki jak Wam chowają się Maleństwa??????????????????????????????????? :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorotka78 0 Napisano Listopad 29, 2009 Ze mną musi być naprawdę źle, skoro "gadam" sama do siebie...Oj niedobrze, niedobrze. Czy to już starość???? Puk, puk jest Ktoś???? Litości dziewczynki :):):) Mam już sobie iść stąd???????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorotka78 0 Napisano Listopad 29, 2009 Dobranoc!!!! Ale komu ja to mówię, jak tu nikogo nie ma przez cały dzień:):):):):) Pouciekałyście na inne topiki.............??????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorotka78 0 Napisano Listopad 29, 2009 Teraz to już sie zegnam z Wami na 100 %:):):) Życzę dobrej nocki i owocnych staranek.... Mam nadziej, że nie zostawicie mnie tu samej. U Was mogę się wygadać, pożalić..... DOBRANOC!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Listopad 29, 2009 Spokojnie Dorotko.Niedziela to i dziewczyn nie ma..Jutro pewnie sie odezwa. Milej nocki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorotka78 0 Napisano Listopad 29, 2009 Ooooooooooooooooooooooooooooooooooooo Chyba na odwyk muszę iść!!!:(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chciejka26 0 Napisano Listopad 30, 2009 czesc kobity.. Ja nie pisalam bo znowu wyladowalam w szpitalu tym razem z barkiem(nie alkoholowym hehhe) mam chyba rwe barkowa.Pisze chyba bo nie moga sie rozpoznac.M zawiozl mnie do szpitala w czwartek o 1 w nocy !!! bo juz wytrzymac nie moglam,zadne tablety nie pomagaly a bol niemilosierny...Polozyli mnie dali kroplowki,ale bol nie minal..wiec rano tysiace zdjec mi robili,ramienia,calego barku,nawet szyje przeswietlali i nic...jeszcze ich zdziwilo to ze momentalnie zemdlalam..siedzialam na krzesle rozmawialam z mama,cieplo sie zrobilo i juz mnie nie bylo...pani neurolog nie byla pocieszona ze nic nie znalazla...dostalam jakies leki i tyle,powiedziala ze jak po tyg nie przejdzie to dalej bedziemy szukac.. acha i mam juz zdjete szwy..poszlam na oddzial gdzie mialam operacje i polozna mi wyciagnela..jaka ulga..ladnie sie goi. :) ale tu cisza..tylko Dorotka i spacer i lola najbardziej sie udzielaja ... REA,FOLIK i cala reszta wracac,mowic co u was!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Listopad 30, 2009 Chciejka biedactwo Ty to masz przejścia ze szpitalami a raczej ze swoim zdrowiem. Kuruj sie kobieto bo trzeba bedzie zacząć pracować nad maleństwem a Ty sie nam tu sypiesz :-( Ciesze sie ze już nie masz szwów bo już nie ciągna i lepiej sie bedzie Tobie ruszać :-D. Wracaj do zdrowia szybciutko kochana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chciejka26 0 Napisano Listopad 30, 2009 Beatko oj masz racje ulga ...blizna bedzie mam dluugo kreske i uwaga X wyglada to tak ___________X :) jak z archiwum X heheh A co do staranek to wiecie..jakos tak mi cisnienie zeszlo na dzidzie..chyba przez ten bol i widzialam jak ciezarne cierpia, jak dzieczyna poronila :( chodzial do jakiegos lekarza mowil ze wszystko ok,trafila do szpitala bo miala lekkie krwawienie i w ten sam dzien poronila w szpitalu,po USG ordynator(Moj lekarz) powiedzial jej ze plod byl martwy od 3 tyg :( jak ona biedna plakala..a my razem z nia... Ale moj M za to zrozumial co ma w domu hehe i spieszy mu sie do slubu i do dzidzi chce juz teraz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Listopad 30, 2009 Chciejko, przykro mi, że masz teraz takie problemy ze zdrowiem. Jak się dziś czujesz? Dbaj o siebie bardzo, musisz szybko dojść do siebie. Ściskam Cię:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chciejka26 0 Napisano Listopad 30, 2009 spacerku dziekuje kochana...mam nadzieje ze sie ulozy :) ale wy piszcie co u was :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Listopad 30, 2009 Zaglądaj tu do nas i pisz na bieżąco, bo te Twoje wizyty w szpitalu są coraz częstsze:) A ja czytam książkę i patrzę, czy nie piszecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Listopad 30, 2009 Hej Babole! Co tam u was? Chmurka zaciśnij jeszcze kolanka, lepiej po czasie urodzić, niż przed. Zawsze to kilka dni więcej w ciepłym brzuszku!:))) prasuj pajacyki, czytaj do woli i rób kawe, bo jestem z rana na masażu:))) potem nie będzie ani czasu ani ochoty na książki, jeszcze będziesz narzekać, to tobie to wszystko przypomnę niecierpliwcu jeden! Chciejko - co się z tobą babo dzieje?!!!! NFZ się na ciebie obrazi i zagnie parol, hi hi! Kuruj się babo, męcz ich o specjalostyczne badania. nie podoba mi się to, że ciągle coś nawala, to nie jest normalne w twoim wieku być ciągle w szpitalu. nie popuśc im, bierz wszystkie skierowania i biegaj do bólu. niektóre paskudztwa chodzą parami, trzeba je ZNISZCZYĆ:)))) nie dawaj się! Tak was czytam czasami i nie chce mi się wierzyć, że już rodzicie. ja się zatrzymałam u was na 5-6 mcu i myślałam, że będziecie zawsze w ciąży:) hi hi, a tu porody, kurna kiedy to się stało??? Ferminko - gdzieś przepadła cholero? założycielka, o urodzinach topiku gada i ani słow a o sobie - a fe!!!!! Topiku - wszystkiego najlepszego, obyś stał się świadkiem wielu zapłodnień i porodów!!!!!! Foli, Pati, Ewika, Lola - wezmę się za was i to już niedługo, bo urlop mi się kończy! będę przepytywać i sprawdzać termometry, cha cha! nie, no nie będę, będę: POLEWAĆ W PIĄTKI:))))) BO JUŻ NIEDŁUGO WSZYSTKIE ZNOWU BĘDZIEMY MOGŁY ZABALOWAĆ!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Grudzień 1, 2009 Hej wszystkim :-) Pewnie pisze sama do siebie no alee coz trzeba jakoś dbać o topik. Rea tak tak wracaj już do nas to moze i reszta baboli sie pokaże tu trzeba zrobić pożądki generalne, i zadnych urlopów juz niedajemy koniec kryzysu :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Grudzień 1, 2009 Rea, nareszcie jesteś, małpiszonie:D Ustawiasz wszystkie do pionu i znikasz, mam poczucie krzywdy:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Grudzień 1, 2009 ale tu ruch..., piszecie w przerwach na jedzenie?:))))))))) Krzywdy? a co to za ciążowe dąsy, co?;) urlop kończę za 2 tygodnie i jak będzie trzeba to i pokrzyczę, jak zawsze!:) buziaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Grudzień 1, 2009 Rea, brakuje nam Ciebie. Nie obchodzi nas, że nie masz czasu - masz być tu i tyle:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorotka78 0 Napisano Grudzień 2, 2009 Cześć Dziewczyny:):) Widzę, że dzisiaj jestem pierwsza (i ta godzina!!!) Chciejka widzę, że Ty masz się z tymi problemami zdrowotnymi :( , i te przygody ze szpitalami wrrrr Mam nadzieję, że dzielnie się trzymasz i z każdym dniem Twój stan zdrowia się poprawia :):) A co z pozostałymi Paniami, żyjecie??????? Ania, Beata, Spacerku Pozdrowionka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorotka78 0 Napisano Grudzień 2, 2009 Wiecie co, mam do Was pytanie. Bo już przestałam się w tym wszystkim łapać. Mierzę sobie tempkę i przy moim ostatnim 33 dniowym cyklu do 37,1 stopni skoczyła mi w 20dc, i jak mniemam wtedy miałam owulkę, a w tym cyklu (też 33dniowym) wahała mi się między 4dc a 9dc między 36,8 a 36,7stopni; a 10dc - 37,0; 11dc - 37,1; 12dc - 37,0; a 13dc - 36,9. Czy to znaczy, że w tym cyklu mam owulkę w okolicach 11dc. Czy może.....? bo tak w głębi robię sobie nadzieję, że może tak na Mikołaja...... Sorrki, że Wam tak marudzę ale chodzę jakaś taka dziwna, rozkojarzona. Czuję się jakbym miała dostać @ (chociaż jestem już po), niedobrze mi cały czas......Co ja mam sobie myśleć o tym wszystkim?????????????/ Pomóżcie :(:(:(:(:(:(:( Aaaa nie wiem czy w ogóle coś z tego zrozumiecie!!!!!!!!!!!!!!!1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorotka78 0 Napisano Grudzień 2, 2009 Widzę, że dalej nie ma żadnej z Was.....????? Hmmmm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Grudzień 2, 2009 Moment Dorotko bo nie chwytam..To jestes juz po @ i dalej masz podwyzszona tempke czy jestes przed??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Grudzień 2, 2009 A tak w ogole to zyjemy zyjemy.Tylko jest jeszcze jeden topik i my sie tam wiecej udzielamy. Tu widze znowu cisza...:(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Grudzień 2, 2009 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4173156&start=4050 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorotka78 0 Napisano Grudzień 2, 2009 No wiem, że nas daaawno zdradziłyście!!!!:):):):) Nieładnie, nieładnie!!! Żartuje Aniu :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorotka78 0 Napisano Grudzień 2, 2009 Podczytuje Was czasami no ale jeszcze nie wolno mi się tam udzielać :):):):) No właśnie teraz to ja już sama zgłupiałam i nie wiem czy jestem już po owulce czy przed. Bo @ skończył mi się w czwartek i trwał 7 dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorotka78 0 Napisano Grudzień 2, 2009 Hmmm mam tylko nadzieje, że nie chlapnęłam z tą zdradą i Brzuchatki i Mamuśki się na mnie nie obrażą, coooooooooooo???? :):):):):) Idę sobie pod prysznic bo rano znowu trzeba wstać do pracy. Ojojojojoj Buziaki dla Was) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Grudzień 2, 2009 Dorotko nazwa topiku to Kobietki,przyszle i obecne mamusie,wiec jest dla wszystkich.. Nie uwazam tego za zdrade..z reszta byly juz na ten temat dyskusje i zdaje sie ze temat zostal zamkniety...;) Piszemy i tu i tu,ale do kogo pisac jak nikogo nie ma???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorotka78 0 Napisano Grudzień 2, 2009 Aniu ------ przecież napisałam, że żartuję. Rozumiem Was, to są już inne problemy, którymi nie chciałyście niektórym Staraczkom sprawiać przykrości. I JA TEGO NIE POTĘPIAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Przecież żadna z Was nie mogła przewidzieć jak będą Wasze wypowiedzi odbierały dziewczyny. :):):):):) P.s. sama mam nadzieję, że niedługo będę mogła odwiedzać Was na tamtym topiku ): Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorotka78 0 Napisano Grudzień 2, 2009 No wiem, ja też czasami piszę sama ze sobą....... A powiedz mi co ja mam myśleć o tej swojej tempce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach