Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiolekowkaa22

na co faceci zwracaja uwage u wygladzie kobiety przy pierwszym kontakcie?

Polecane posty

Gość fiolekowkaa22

Gość jhghjhgjgf
cycki!

jesli o mnie chodzi, to zwracam uwage przede wszystkim na oczy. a jesli jeszcze sa zielone, to przepadam z kretesem :classic_cool:

Gość Truskawa23
myśle,że twarz- zęby;)

Gość Truskawa23
fetysz?

Gość z moich obserwacji wynika
ze na OCZY:) zawsze się gapią i mówią, żę mam śliczne zielone oczęta:P a potem chyba piersi:p

jesli buty z odkrytymi palcami, to tylko sandalki (inne sa malo "apetyczne"). koniecznie szpilki - sylwetka kobiety nabiera wowczas zmyslowosci. o ile,, rzecz jasna, umie w nich chodzic. np kolyszac biodrami :classic_cool: zielone oczy - mmm, najpiekniejsze. najbardziej tajemnicze, zmyslowe i... piekne :classic_cool:

Gość hehehaha
Obcas to podstawa!

Gość do Sarah J Parker
że Ty jesteś wredną suką to każdy tu wie:D a że masz brzydkie oczy i w Twoim przypadku faceci musialiby bajerować że sa łądne to już Twój problem:D

sarah, cudowna kobieto cudownie dzialajaca na moje nerwy - 🌻 tesknilem i cierpialem katusze. ciekawe, ktore wieksze - te z toba czy te bez ciebie? kolorowo bedzie 🌻 mam nadzieje, ze sie nie gniewasz :classic_cool: na ogol nie kumam :classic_cool:

Gość do Sarah J Parker
oczy każdy ma piękne hahaha zdziwiłabys sie:D mam wiele kolezanek, ktorych oczy maja kolor sraczki i sa podkrązone i paskudne:D wiec nie pieprz:D

"nie mów ze cie baleriny kreca ? " czy jak zapytam, bo nie chce mi się sprawdzać, jak to wygląda to wyjdę na ignoranta i nieudacznika? :D wołałbym obuwie sportowe albo glany :classic_cool: może przynajmniej nie próbowała by mnie ciągać na klubowe imprezy jak lubi takie buty :P

nie kumam nie zartuj.... ze wolisz sandałkowe dziewczyny..:P nie mam nic przeciwko ale buty z delikatnej szpili z odkrytymi palcami toz to kwintesencja sexownego ubioru u kobiety

Gość malolataaa..
na piersi? czyli musza byc koniecznie duze, tak?

nie kazdy ma piekne oczy. bywaja: - za bardzo od siebie odsuniete - za blisko siebie polozone - zbyt gleboko osadzone - zbyt wylupiaste - za male - zbyt puste (chodzi o spojrzenie) - za malo wyraziste a makijaz niewiele pomoze. najpiekniejsze sa te oczy, z ktorych wyziera dusza :classic_cool:

Gość eded
mnie szczupła figura i "szeroki warsztat"

niedzwiedziu, widziales kiedys sandalki na wysokim obcasie? mowie o sandalkach, tzw paseczkach, na cienkiej szpilce o wysokosci powyzej 5 cm. jednak nie ma to, jak klasyka :classic_cool: zwlaszcza ta czarna i czerwona :D

na to, co potrzebne do sexu - dupa, cycki, usta (że się tak dosadnie wyrażę)

do Sarah J Parker że Ty jesteś wredną suką to każdy tu wie a że masz brzydkie oczy i w Twoim przypadku faceci musialiby bajerować że sa łądne to już Twój problem nie widziałes sary ,i twoje szczescie....:D nie wiem czy bys dal rade utrzymac kubek z kawa z wrazenia po luknieciu w jej wizerunek :P:P:P