Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wredziolku...

Miłość to naiwność, zawierzenie, oddanie...powiesz mi te dwa słowa???

Polecane posty

Gość Wredziolku...
naprawdę... Twoj M. ma teraz o czym myslec...faceci nie dzialaja tak impulsywnie jak my......

Gość Wredziolku...
nie wiem czy bede potrafila wrocic do swojej normalnosci , ktora byla przed.....

Chyba masz rację. Wiesz, ja jestem z tych "w gorącej wodzie kąpanych":D:D:D Jak coś zrobię, to od drugiej strony oczekuję natychmiastowej reakcji. Taka to moja wada ;))

Z drugiej strony, nie mam pewności, czy On w ogóle tą wiadomośĆ odebrał.Wszak mógł mieĆ wczoraj wolne...

Gość A.............
"moj" M. nie zdobyl sie nawet by podziekowac ...wiecej nie napisze a niedlugo Jego swieto :(

Gość Siedzę i płaczę..
Walcze ze wspomnieniami. wciaz w sercu z nimi walcze... nie poddaje sie, nie wymazuje ich, ale spokojne na nie patrze i staram sie pogodzic z tym, ze to co bylo... juz nie wroci... Bede zyc chwila i usmiechac, przestane rozpamietywac, przestane plakac widzac Jego zdjecie, miejsca, gdzie bylismy razem... Bede walczyc... I dziekowac za wszystko co dal mi los. Ze zeslal mi Jego, choc na zbyt krotki czas... Zeslal mi Jego blask w oczach na moj widok i promienny usmiech. Zeslal piekne chwile... Ktorych reszte czekajacych na mnie zaprzepascilam. I za to przepraszam siebie i los, i Jego. Ze lzami w oczach. Ale walcze, bo nie maja sensu dalsze lzy i przepuszczanie swiata przez palce. Choc w sercu i tak bede wierzyc, tak cicho i szeptem... Jednak bede silna i bede zyc bez Niego. Szczesliwa, bo caly swiat przede mna i na pewno Ten, ktory na mnie czeka. Jesli to On, nasze drogi sie zlacza. Ale nie bede juz dluzej plakac. Bede usmiechem. :) jestem szczesliwa. :) Dziekuje Losie, dziekuje. :)

Gość Siedzę i płaczę..
Koncze ten rodzial i patrze na mnostwo pieknych chwil, ktore mnie czekaja :) bede sie starac. :) Zycze Wam tego! bedzie ciezko, z pewnoscia, ale postarac sie zawsze mozna. :) 🌼 pozdrawiam :)

Gość Wredziolku...
powodzenia :) 🌻

Gość Siedzę i płaczę..
Dziekuje Ci 🌼 :)

Gość Wredziolku...
Pieknie napisalas ...ja wierze, ze milosc wygra...jesli jest miloscia...jak nie teraz to kiedys trzymaj sie cieplo i tez dzieki :)