Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WTF

Jak przytyć? KONTYNUACJA

Polecane posty

dołączam, ale na razie nie napisze ile waże bo się wstydze ;] mozecie mi napisac KROK po KROKU jakich lekarzy odwiedzic ? jakie badania zrobic? Bylabym bardzo wdzieczna

Gość ewelinkaaaaaaaaaaa
ja mam jeszcze jedna butelke peritolu i chce juz odstawiac nie chce sie faszerowac chemia .....

Nie biore juz lekow:) Na sniadanie zjadam min. 600 kalorii, polecam ciasto gofrowe. mozna kupic wafle gofrowe gotowe w sklepie, 100 gram 470 kcal:) Moze i nie zdrowe ale kaloryczne:) obowiazkowo kakao:) obiad tez min.600 kcal:) dwa litry soku wysokokalorycznego tj. 1200kcal.I takim sposobem \"zjadlam\"2400 kcal, a to dopiero \"polowa\" mojego dnia:) Oczywiscie podjadam miedzy posilkami:) jak kazda z nas:) Odzywiam sie tak \"zdrowo\" ok. 4 m-cy i przytylam ok. 5 kg:) bez zadnej chemii:) Przysiady robie okolo 3-4 miesiecy i nawet moj maz zauwazyl ze mam grubsze uda,ja zauwazylam juz po miesiacu , ze spodnie sa bardziej obcisle, a pupa jest twardsza:)Warto poswiecic sie i zrobic te 100 przysiadow wieczorkiem:) Poczatkowo robilam 10 i 10 sekund przerwy itd. Teraz robie 50 kilka sekund przerwy i 50:) moja forma sie polepszyla:)

Gość ewelinkaaaaaaaaaaa
ja juz nie chce nic brac faszeruje sie ta chemia chyba lepiej naturalnie:) mam 172cm i waze 57-58kg cos kolo tego

Gość agsztyla
no to mówicie o udach a co na temat rąk?? wie ktoś??

Gość etsiboso
boooziu, myslalam ze tylko ja jedna na tym swiecie wygladam jak poltora nieszczescia....165cm i 43 kg, patrze na sebie i chce mi sie plakac, wszelkie diety, odzywki powoduja co najwyzej wahanie o jakis 1 kg.... a najgorsze jest to ze nie ma takiej opcji zeby lekarz przepisal mi leki o ktorych piszecie - pani doktor, jak jej powiedzialam o swoim problemie, napisala mi skierowanie do psychologa...;/ czy ta kobieta naprawde nie potrafi zrozumiec ze jesli ktos slyszy cale zycie ze wyglada jak anorektyczka, to nie pomoze tu zaden psycholog, lecz chociaz te 5 kg wiecej...! juz zwatpilam, ze moj wyglad i co z tym idzie - samopoczucie sie zmieni.... tarczyce i w ogole wszystki wyniki mam w porzadku, no, tylko cisnienie dosc niskie

Gość ewelinkaaaaaaaaaaa
ja tez dostalam skierowanie do psychologa lekarz mi pow ze to ma podloze psychologiczne:(

Gość agsztyla
a wiecie co...ja slyszalam ze jak bierze sie chormonyto sie tyje...tylko niewiem czy to prawda...

Moja znajoma bierze hormony i wyglada jakby byla opuchnieta;( Wyglada to moim zdaniem ....tragicznie.... Znam kilka osob , ktore musza zazywac hormony i uwierz mi nie wyglada to \"korzystnie\" jeli tak moge to okreslic. Odradzam!!!!!!!!

Gość agsztyla
a na wieksze piersi macie cos?

Gość agsztyla
no to jedank moje zrodla informacji sa zle...: ale wkoncu lepeij sie przekonac i od tego wlasnie sa te forum:)

Gość etsiboso
hmmm no u mnie to by bylo podloze psychologiczne od 7go roku zycia wiec watpie czy w tym rzecz:P bo zawsze bylam chuda;/ zawsze od kiedy pamietam, i od kiedy pamietam mi to wypominaja, az do teraz, a mam 20 lat...

Gość etsiboso
na wieksze piersi -ciaza;p hehe:) a tak powaznie to z tym raczej ciezko cos zrobic:) powiekszaja sie u niektorych dziewczyn po tabletkach anty, ale bez sensu brac pigulki z takiego powodu pomysl sobie ze za pare lat jak innym cycki beda wisialy do pasa, Ty caly czas bedziesz miala ksztaltne i jedrne:D

Gość ewelinkaaaaaaaaaaa
ja biore pigulki hormonalne i nie tyje po nich ani piersi nie mam wiekszych:(

Gość inkaaaa
ja biore kreon juz 3 opakowanie i ...niestety musze odstawic zle na mnie dziala mam problemy z cera wyskakuja mi pryszcze:(

na wieksze piersi dobry push up:) Czasami warto pozartowac:)

Na wieksze piersi dobry push-up:) hihihi czasami warto pozartowac:)

Gość ewelinkaaaaaaaaaaa
a.p a ktore soki sa wysokokaloryczne?

Gość ewelinkaaaaaaaaaaa
na wieksze piersi dobry..facet co je odpowiednio wymaca hihihih

Ja pije te geste w kartonach:) nie podam Tobie nazwy bo nie mieszkam w Polsce a te soczki nie sa dostepne w naszym kraju..... To co wiem to litr Kubusia ma ok 500-600 kalorii. Uwazam ze wypicie litr soczku nie bedzie wielkim wysilkiem, a poza tym dorosla osoba powinna pic 2 litry plynow dziennie:) do dziela:)

Gość polecam siłownię
Polecam siłownię i dobrego trenera. Oczywiście dieta swoją drogą, ale przez 5 lat próbowałam przytyć i nic. 6 miesięcy temu zaczęłam chodzić na siłownię 3 x w tygodniu przynajmniej po 2-3 godziny. Na początku było koszmarnie, wszystko mnie bolało, nie miałam w ogóle mięśni ( waga 42 kg/160 cm). Na początku tylko dawałam radę ćwiczenia rozciągające i aerobowe. Od 3 miesięcy ćwiczę na masę i mam doskonałe efekty! Ważę już 50 kg i super wyglądam! Polecam wszystkim chudzielcom! Pamiętajcie tylko, żeby przed treningiem zjeść posiłek bogaty w węglowodany, a po treningu bogaty w białko. Nigdy odwrotnie. :)

Gość agsztyla
a te cwiczenia rozciagajace to jakie? i czy po tych cwiczeniach rozciagajacych byly jakies efekty??

Gość ewelinkaaaaaaaaaaa
a.p a co jest jeszcze takie mocno kaloryczne? co warto jesc? od nastepnego tyg odstawiam leki wybiore te co mam do konca i ...koniec zobaczymy jak mi pojdzie:)

Ja po objedzie zjadam banana, slyszalam , ze to pomaga w przytyciu:)wszelkiego rodzaju orzechy:)

Gość Ka___Ty
Witam wszystkich ;) Mam taki problem jak Wy Przy wzroście 163cm waże zaledwie 44 kg ;/ W szkole podstawowej mój wygląd zbyt mi nie przeszkadzał , ale w gimnazjum spotykało mnie wiele przykrych doświadczeń. Chłopaki z klasy nie dawali mi spokoju i nazywali "anoreksja" nawet koleżanki zaczeły robić sobie ze mnie żarty. Bolało. Bardzo zależy mi na tym aby przytyć. Chciałabym w końcu móc nosić spódniczki [które tak bardzo uwielbiam] niestety wstydze sie ubrać. czy znacie jakiś sposoby aby przytyć bez pomocy lekarza. Moim celem jest 54 kg Moje wymiary: 81- biodra 69 - talia 82 -biust

Gość Ka___Ty
Witam wszystkich ;) Mam taki problem jak Wy Przy wzroście 163cm waże zaledwie 44 kg ;/ W szkole podstawowej mój wygląd zbyt mi nie przeszkadzał , ale w gimnazjum spotykało mnie wiele przykrych doświadczeń. Chłopaki z klasy nie dawali mi spokoju i nazywali "anoreksja" nawet koleżanki zaczeły robić sobie ze mnie żarty. Bolało. Bardzo zależy mi na tym aby przytyć. Chciałabym w końcu móc nosić spódniczki [które tak bardzo uwielbiam] niestety wstydze sie ubrać. czy znacie jakiś sposoby aby przytyć bez pomocy lekarza. Moim celem jest 54 kg Moje wymiary: 81- biodra 69 - talia 82 -biust

Gość ważka17
buziolki dla wszystkich :*:*:* jestem jedną ze "starych" forumowiczek hehe próbowałam juz wielu rzeczy i doszłam do wniosku ze przede wszystkim konsekwencja i wytrwałość sie liczy nie ma co sie łudzić ze sie przytyje niewiadomo ile w miesiąc........ teraz waze 54 kg wzrost 171 i waga idze pomału do góry ( na wakacjach wazyłam 56 kg ale chorowałam) sprawdzonym sposobem przezemnie i nie tylko (oczywicsie oprócz normalnych posiłków i całej reszty) jest SIEMIE LNIANE wzucasz 2-3 łyzki do tego szkl wody do tego co tam chcesz zeby smak miało lepszy(np cynamon i mandarynke, albo banana, albo kokos) i miksujesz i wychodzi pyszny koktajl w ogóle to siemie jest dobre na włosy paznokcie cere itp poczytajcie sobie gdzies w necie na prawde polecam (zawiera tłuszcze omega i mnóstwo skł odzywczych) no i jest stosunkowo niedrogie trzymam za was kciuki a wy za mnie trzymajcie ;) :P buziolki ps. moze sie bede znowu odzywac bo mam teraz czasu wiecej :) sorki za literówy

Gość lenka24
ja teraz biore sobie nasiona kozieradki i jem normalnie bez liczenia kalorii poprostu obiad kolacje i miedzy posilkami oczywiscie bez sniadan tak jak mi lekarz powiedzial kiedys ze jak nie zjem sniadania to w ciagu dnia zjem 2 razy wiecej i jak narazie przez ostatnie 3,5 tyg przytylam 6 kilo ale przestalam palic moze to tez to ale ciesze sie bardzo zawsze mialam problemy ze zlapaniem nawet 1 kilogramka