Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ifoneczka30283-4

jaki kupic prezent chłopakowi na walentynki??

Polecane posty

Gość gość
Ja w tamtym roku kupiłam swojemu kochanemu Bar butler :) https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTaGzQyFloEMwiegiHX-g5Xtj9Lc5GP9Syq1Gm1FIx4DRBgNku3N9iFH0u1 nie jest to może jakiś romantyczny prezent ale cieszył się jak małe dziecko :P . ja mam niestety utrudnione zadanie, ponieważ mój luby ma wszystko i ciężko mi wymyślać coś co go naprawdę zaskoczy :)

Gość gość
Jeśli chodzi o praktyczne prezenty, to najlepiej jest, gdy kupi je sobie sam zainteresowany bądź zainteresowana - takie jest moje zdanie na ten temat. A co do prezentów na Walentynki... Może dobrym pomysłem będzie wykupienie mężczyźnie jakiś prezent związany z motoryzacją lub np. z ekstremalnym strzelaniem? Wiem, że coś takiego jest na superprezenty.pl,,, Wybaczcie, jeśli kogoś urażę, ale podarowanie facetowi prezentu typu pachnące pudełko z 365 komplementami na każdy dzień roku raczej jest mało męskie, może on się poczuć wręcz jak jakiś Gender.:D Przesadzam oczywiście, ale czy mężczyzna będzie się cieszył z takiego prezentu?

Gość młodapolka
ja planuje kupić bokserki z jakims fajnym napisem xd i zrobie kolacje romantyczna ;) zrobie jego ulubione danie, kupie dobre wino i na deser zrobie babeczki a na nich serduszko, moj kochany nie przepada za ciastami wiec zrobie babeczki albo koktajl i na tym serduszko czy cos.. a pozniej zamierzam sie przebrac w cos seksownego i dac mu glowy prezent ;d dwa dni po walentynkach bedzie 9miesiec jak jestesmy razem dlatego chce i cos kupic, zrobic i mu zrobic przyjemnosc w nocy ;) a do tej pory kupilam mu: ramke z naszym zdjeciem xd koszulke z jego ulubiona postacia i innym razem tez jakas koszulke. portfel z logo jego ulubionego klubu sportowego, e-fajke mu kupilam zeby skonczyl palic i ndal jej uzywa ;) i byl zadowolony z tych prezentow ;) zycze dziewczyny powodzenia ;d ;*

Gość Grzegorz Gomółka
Drogie Panie! Myślę, że rozwiązałem Wasze problemy dotyczące "Obdarowywania Facetów". Napisałem książkę "Sztuka Obdarowywania Mężczyzn" w której znajdziecie aż 145 unikatowych sposobów aby zaskoczyć swojego faceta, męża, chłopaka, kochanka:) Można ją pobrać klikając poniżej: http://sztuka-obdarowywania-mezczyzn.interkursy.pl/ Miłej lektury!

Gość gość
A może w te Walentynki wygraj prezent dla swojej ukochanej osoby? Zapraszamy do konkursu w którym będziesz mógł/mogła wybrać sobie nagrodę! Wystarczy, że odpowiesz na proste pytanie. Do zdobycia personalizowana nagroda o wartości ok 100 zł. www.facebook.com/MyGiftDna?ref=tn_tnmn

Gość holkamodrooka
polecam golarki - NOWOŚĆ na rynku polskim - ale super ładnie zapakowane i super jakościowo - z 4 i 6 oma ostrzami - SHAVE-LAB. Do nabycia tylko przez intermet: www.shave-lab.pl

Gość gość
Niepowtarzalne prezenty walentynkowe dla niej www.kreocen.pl/kreowskaz/2014/luty.html?page=3 i dla niego www.kreocen.pl/kreowskaz/2014/luty.html?page=4 polecam

Gość gość
Odswiezam temat , chce kupic chlopakowi ocieplacz na penisa i lizaka w ksztalcie c**ki, co myslicie o tym?

Gość MałgoMałgo
My już jesteśmy ze sobą 7 lat, więc wszystkie pomysły mi się wyczerpały,a nie znoszę tych serduszkowych gadżetów, dlatego w tym roku kupiłam mu taki pakiet badań "dla mężczyzn" w klinice w Grodzisku Mazowieckim - to jest koło Warszawy.

Gość eerrkkaa
jesli szukacie dla faceta jakiegoś pomysłu np z własnym wyznaniem to polecam statuetkę 3D z http://www.crystalcity.pl/ Wzorów do wyboru jest dużo więc każdy coś znajdzie pod siebie ;)

Gość Bojatowiem
Po pierwsze trzeba wiedzieć co obiekt obdarowania lubi, w jakim jest wieku itp.. Z tego co zauważyłam przedmioty powyklejane z każdej strony serduszkami, facetów jakoś nie powalają na kolana Garść pomysłów: tradycyjnie walentynkowe: Fikuśnie zrobione kupony walentynkowe na wyjście do kina, lub restauracji, album ze wspólnymi zdjęciami, ewentualnie ramka - standardowo i klasycznie. Praktyczne byłyby: Kufel w zestawie z czaderską skrzynką i podkładką http://www.kufler.pl/pl/p/KUFEL-MAXIM-BEER-MUG-680-ZESTAW-SKRZYNKA-I-PODKLADKA/104, perfumy, w zależności od preferencji, koszulka bądź koszula, ucieszy zwłaszcza tych co stronią od chodzenia po sklepach z ciuchami, bielizna dobrej jakości

Gość makrela333
Przejrzyj ceneo, allegro czy www.conrad.pl, na pewno znajdziesz coś ciekawego z elektronicznych gadżetów.

Gość gość
ja nie mam kasy w tym roku na drogi prezent mogę wykorzystać 10-15 zł więc uszylam sama poduszke z dwoma sercami i napisem kc , do tego jutro biore się za robienie kartki z ładnym wierszykiem plus jakieś czekoladki-serduszka :-) mam nadzieję że mu się spodoba :-) za to na dzień mężczyzn już odkładam i zrobie coś extra :-)

kubek na kredki dla 16-17latka??;D raczej dwunastopak prezerwatyw;) Co do głównego tematu może zafundować facetowi "ostatni skok w bok" spadochronem?;) albo razem skoczyć na bungee:D jeśli chcesz koniecznie coś kupić to może strój kąpielowy w stylu Borata?;D albo gigantyczny kieliszek do wina, jeśli jest fanem tego trunku