Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość syla1111

Klinika w Czechach dr LIBOR POLAK

Polecane posty

Gość makaj
Witam, jestem tu nowa. Zastanawiam się nad operacją powiększenia piersi. Byłam już na konsultacji u dr. Sirka i dr.Anny Olender. Obydwoje odradzali implanty okrągłe tłumacząc, że takich się już nie robi. Osobiście, bardziej podobają mi się okrągłe niż anatomiczne a argumenty lekarzy wyglądały mi bardziej na naciąganie bo anatomiczne są droższe. Napiszcie mi proszę jak wygląda wizyta u dr.Polak. Na jakiej podstawie dobiera wielkość implantów ? Ja na wizytach w Polsce miałam mierzoną szerokość i wysokość piersi, szerokość pod biustem. Ważę 50kg i mam 168cm wzrostu i mój maksymalny implant został obliczony na 315cc. Jak czytam forum to widzę, że doktor preferuje raczej b.duże piersi. Pozdrawiam

Gość gość
bnnb

Gość gość
on po prostu smieje sie z polek ze chca wielkie balony ..:o

Gość gość
Ja przy wzroscie 162cm 45kg jestem drobinka, mam implant 365ml okragle - robilam u Polaka , i wcale to nie sa duze piersi moze jak je wyeksponuje to zwracam uwage ale tak to kompletnie nie rzucaja sie w oczy :)

Gość makaj
Dzięki za info :) Moja koleżanka ma 400cc implant okrągły i wygląda extra ale jest grubsza niż ja. A masz implanty okrągłe ? Jak wyglądają ? Nie są zbyt sztuczne ? Ile płaciłyście dziewczyny za cały zabieg razem z pobytem, antybiotykami, stanikiem itd. ? Jak długo czeka się na zabieg od wizyty ?

Gość RobićCzyNierobić
Witam ja powiększałam piersi w maju okrągłymi implantami z cięciem po otoczce i jestem super zadowolona. Cycory wyszły extra. Co do wielkości, to doktorek spełnia zachcianki klientek/pacjentek i jak któraś chce balony, to takie dostaje. Ja chciałam dopasowane do mojej sylwetki, nie rzucające się w oczy i takie dostałam. Jak któraś ma wątpliwości to zapraszam na Wizaż, temat "Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy". Jest tam dużo dziewczyn w temacie, również od Polaka ( ja też) i można sobie wszelkie wątpliwości wyjaśnić. To skarbnica wiedzy i jest ogromna ilość info o wszystkich obecnie operujących klinikach i lekarzach w naszym rejonie :)

Gość gość
Ja placilam 2100 euro za okragle implanty u Polaka , ok miesiaca czekalam na operacje.

Gość Ruda266
Witam ,mam termin na 22,09 u dr.polaka Bede robic plastyke brzucha, bede na biezaco was informowala co I jak .. Jestem tu nowa aczkolwiek sledze was od dawna

Gość dorota ł
Hej. Mam juz na 100 % termin na 6.10, czyli juz za niedlugo... jesli ktoras z was tez ma termin na 6go niech napisze dora.91@wp.pl Mi lekarz zaproponowal 410 ml, takze dosyc spore, ale uwazam ze jak juz robić to niech bedą duze:)

Gość dorota ł
Hej, jestem dzien po operacji. Pierwsza nocka za mną, nie spala, prawie wcale bo bardzo bolało, ale chyba bardziej przez mocno scisniety bandaż, ciezko mi sie oddycha, okolo 15 mają mi sciagnac te ciasne bandaze i zdjąć dreny. Nie zgadzam sie z wypowiedziami wczesniej ze zero opieki. Dziewczyny pielegniarki są ekstra, pogadają, pomogą, jak poprosisz o srodek przwciwbolowy mimo ze jeszcze nie można to troszke skroci ten czas czekania na zastrzyk. Generalnie dr polak to super facet, miły, wszystko wytłumaczył. Na sali operacyjnej zamim zasnęłam byłam na glupim jasiu, to soe wszycy smiali że gadam caly czas o tym jak fajnie ze bede miala ladny biust itp, wiadomo, glupoty gadałem po glupim jasiu. Kawe dziewczyny robią chętnie. Pomogą wstać itp. Dzisiaj o 5 nad ranem myslalam ze padne tak bardzo bolało, nie spalam w ogole, ale pielegniarka z nocki przyniosila herbatę, pogadała, pocieszyła. Ja mialam miec wstepnie 410 ml, na konsultacji stwierdzilam ze 470 bardziej mi sie podobają, a finalnie dr polak wlozyl mi 475 ml, na razie ich nie widzislam bo mam bandaze ciasno owinięte ale juz sie ciesze ze po operacji, jeszcze tylko ten straszny ból trovhe doluje. Klinika super. Ja polecam!:)

Gość gość
Hey to fajnie ze jestes w stanie napisac wrazenia bo ja nie bylam, bardzo zle znosilam rekonwalenstecje, pamietam ten scisk byl straszny:( ja rowniez nie mam zastrzezen do opieki, mna sie pielegniarka opiekowala wzorowo byla na kazdy moj jek, pomagala wstawac bo sama nie potrafilam, proponowala sniadanie takze opieka na medal! Piersi piekne, rowne i wszyscy zazdroszcza takiego biustu:))

Gość gość
Dorota ł i jak tam sie czujesz? Dochodzisz do siebie? Pozdrowienia i duzo sil

Gość gość
A ktoś robił brzuch? Boję się blizny po

Gość dorota ł
Czuje sie juz bardzo dobrze. Dzisiaj jest tydzien jak jestem po operacji. Bylam dzisiaj na wizycie kontrolnej. Wszystko fajnie sie goi, piersi wygladają super:)

Gość gosica1234
Witam wszystkie panie....i panów ,bo i tych tu spotkałam.Na przeczytanie wszystkich wpisów poswiecilam 2 dni..Temat nie jest mi obojętny bo jak prawie wszystkie myslę o powiększeniu piersi....w sumie to od myślenia przeszlam do czynów bo konsultację mialam we wrzesniu a pod nóż idę w listopadzie...I tak..Pan doktor może i rzeczowy ,ale jakiegos super wrażenia na mnie nie zrobil..widać taką rutynę...a może zły dzień mial...wszystkie moje podpunkty dotyczące zabiegu obalił..tzn...chcialam cięcie pod piersią ..powiedział ze mój przypadek kwalifikuje sie idealnie do cięcia wokoł otoczki...nie chciałam więcej niż 370 ml..on ze 470 to i tak za malo...mam 174 cm i 66 kg...tak zdenerwowana byłam całą sytuacją że musialam przewietrzyc sie z mężem aby podjąć decyzję o klepnięciu terminu...suma sumarum...zdecydowalam się ...zaliczkę wpłaciłam i czekam....polowa listopada...przestalam palić na to konto...już dwa tygodnie...masakra...I teraz po tej lekturze mam mieszane uczucia...nawet nie wiem o co Was pytać ...bo trochę sie przeraziłam....a jak wyjdę jak jakaś Pamela...kurcze potrzebuję głosu rozsądku....

Gość gość
Nie masz powodow do obaw ze będziesz jak pamela, ja przy wzroscie 162cm 47kg mam implant 365ml i w ogole się te piersi nie rzucają się w oczy,sa dopasowane do mnie jestem zadowolona blizny na otoczce mało widoczne

Gość gość
Ja popieram przedmówczynie. ... ja przy wzroście 172 cm i wadze 60 kg mam implanty 395 i patrząc z perspektywy czasu sądzę, że mogły być ciut większe. Nie żałuję a piersi są rewelacyjne :) nie martw się Pan doktor wie co robi.

Gość gość
Ja popieram przedmówczynie. ... ja przy wzroście 172 cm i wadze 60 kg mam implanty 395 i patrząc z perspektywy czasu sądzę, że mogły być ciut większe. Nie żałuję a piersi są rewelacyjne :) nie martw się Pan doktor wie co robi.

Gość gość
Mi akurat takie pasuja sa w sam raz mi z tych 365ml wyszedl rozmiar 70 D - E kupuje biustonosze, niby taki rozmiar ale naprawde tego nie widac, a kojarzy to sie z tak wielkim biustem :) glowa do gory pisz jak cos chcesz wiedziec :-) sluze pomoca:-)

Gość RobićCzyNieRobić
Wszystkie kobitki z wątpliwościami - polecam Wizaż. Jak pisałam wczesniej, wszystkie internetowe cycolinki obecne i przyszłe tam maja najlepsze forum i możliwości wyjaśnienia wszystkich wątpliwości. Wątek - tytuł podałam parę postów wyżej. Ja tam trafiłam i nie żałuję. Powodzenia :) P.S. Niestety Polak ma gorsze humorki niż diwa operowa przed okresem i są dni, że ciężko się z nim rozmawia... Jakby był tylko trochę przyjemniejszy, to pewnie klientek by miał dwa razy tyle...

Gość gosica1234
Dzięki...i jeszcze raz dzięki za odpowiedź...wiecie czego się boję najbardziej...narkozy...przeraża mnie...będąc dwa razy w ciąży zmuszona byłam na cięcie cesarskie...wtedy też narkoza mi spać nie dawała..wybrałam znieczulenie podpajeczynkowe...i chociaż w obu przypadkach wklucie bylo jakieś mało perfekcyjne...bo bóle głowy miałam kosmiczne...to i tak wybrała bym to niż narkoze....a co do biustu...mam małe a....nie mam obwisnietego biustu bo nie karmilam...wyrodna matka...mam jak to mąż mówi...sportowe cycki...no wlasnie cycki...dla mnie ich w sumie nie ma...taki suchoklatez ze mnie...gąbki..gabeczki...to chleb powszedni dla mnie...a i tak efekt mizerny....wiecznie jeczalam...ze ich nie ma...i teraz kiedy są blizej niz kiedykolwiek...ja...m y s l e...A powiedzcie dziewczyny...ta blizna wokół otoczki...czy jest bardzo widoczna....czy po dam rade ogarnąć dom..i dwoje dzieci(13 i 7 lat)..i czy ci ktorzy nie wiedzą ze jestescie po zabiegu komentuja to jakoś...jestem z malej miejscowosci...gdzie kazdy kazdym sie interesuje...a fakt ze cycki robiłam bedzie aferą miedzygalaktyczna...

Gość dorota ł
Gosia, mi dr polak nie dawal narkozy, juz sie od twgo odchodzi. Ja mialam zewnatrzoponowe plus usypiacz, ale to nie narkoza. Zewnatrzoponowe znieczula klatke piersiową tak jak podpajeczykowe od pasa w dół. Pół godziny przed podali mi glupiego jasia w tabletce, troche gadałam i czułam sie jak na maryście hehe, ale to dobrze bo zszedł mi stres i poszlam na luziw na operacje. Ja mam tez na otoczce cięcię i jestem zadowolona. Lewe ciecie troszke dluzej sie goi. Jutro bedzie 3 tygodnie po operacji, prawa pierś juz zagojona, blizna nawet nie jest mocno czerwona, lewa jeszcze na końcach sie zrasta, ale jest na prawde ok:) A i ja na konsultacji mialam ze 410 ml mi wlozy, pozniej ze jednak 470 a finalniemam 475. I jestem bardzo zadowolona. Jak przyjechalam do brata i bratowej po operacji (mieszkają blisko czech) to sie smiali ze w sweterku nie wygladam jak pamela a mysleli ze tak to bedzie wyglądać. Nie moge sie doczdkac az bd mogla zalozyc juz jormalny stanik, wychodzi mi rozmiar okolo 65e lub 70f zalezy jaka firma staników. A i ja mam 164 cm i 59 km ważę juz z implantami i na prawde jest ok. Jedyne to nie podoba mi sie fakt ze mam slady po drenach, myslalam ze nie będą widocznie, narazie są czerwone, szkoda że doktorek ich nie zszył bp moze by to lepiej wyglądało. Ale ogolnie wszystko ok:)

Gość dorota ł
O mojej operacji wie malo osób. Wczoraj sie widzialam z dawnymi znajomymi to nic jie zauwazyli, serio:) jesli chodzi o blizne to tam gdzie juz sie skóra dobrze ze sobą zagoiła jest tylko lekko czerwona, ale to dopiero 3 tygodnie wiec mysle ze nie bedzie widać. Ja tez sie balam tego cięcia a teraz jestem zadowolona!:)

Gość gosica1234
Dziękuję Dorotko za wyczerpującą odpowiedź....a powiedz masz jakieś zdjecia na którymś z forum...tzn zarejestrowana jestem tylko na beauty Polska..ale do zamknietych galerii nie mam dostepu jako nowa....a Polakowych biustow znalazlam tylko trzy w otwartych...

Gość gość
Dorota slady po drenach zejda ja juz o nich zapomnialam a tez martwilam sie bo byly czerwone dlugo a teraz sa niewidoczne takze potrzeba czasu nie ma nic od razu;)

witam mam prosbe czy ktoras z was ma moze namiary na Pania Kasie ta u ktorej mozna kilka dni pobyc po operacji najlepiej numer tel dzieki pozdrwiam i czekam na info

Gość dorota ł
Gosica1234, jesli chcesz to moge Ci wysłać na emaila, bo nie mam kont na forach urodowych. Jak cos to podaj mi tutaj emaila to wysle Ck fotki.

Gość gosica1234
Dorota ł...dziękuję...oto @ goska0674@interia.pl....najbardziej interesują mnie te cięcia...jakaś nienormalna jestem...takiego mam stresa że żyć sie ze mną nie da w domu...wrzeszcze ciągle na wszystkich...niech juz to będzie po....a....i jeszcze Dorotko powiedz jakie wyjsciowki miałaś...

Gość dorota ł
Gosia, email wysany. Ciecia są zakryte ale zrobie pozniej zdjecie cięć i tez Ci wyślę. Przed operacją mialam 75aa lub 70b, zalezy jaka firma, a jak wiadac na zdjeciu po karmieniu zostala sama skóra. W ciazy i w czasie ksrmienia mialam 75dd takze wiadomo;) Zobacz na fotki zresztą to zobaczysz jaka roznica;)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się