dula 0 Napisano Listopad 17, 2009 Wiecie co, odnośnie ciąży...to ja chyba mam bardzo zmienne humory...:) Nigdy aż taka uparta nie byłam! Mój w żartach zawsze mówił, że do 9 miesiaca to On osiwieje i moze rzeczywiscie coś w tym jest?!:) Ale tak jakoś na luzie dzisiaj wsszystko przyjmuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Listopad 17, 2009 no własnie mój też tak się zaparł i chce pokazać ze to on ma rację i wiem na 100% że to ja pierwsza muszę podejsc...taki uparciuch:( co to za obraz kochana? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Listopad 17, 2009 kochanie masz prawo mieć takie nastroje i humory takie twoje prawo kobiety w ciąży przecież go nie obrażasz.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brzusiowa czuła 0 Napisano Listopad 17, 2009 hey u Was widze tez nie jest tak bajkowo :( ja nadal sie nie moge pozbierac :( nawet nie mam czasu zeby Wam wszystko opowiedziec chcialam sie tylko przywitac jak bedzie chwila to zajrze pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EsiaSmH 0 Napisano Listopad 17, 2009 prosty wniosek - faceci jak dzieci! jak już Wam się powoli uśmiechy pokazują to niedługo będzie po wszystkim... no chyba ,że jeszcze jakąś gafe strzelą w między czasie :) bądzcie twarde :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Listopad 17, 2009 brzusiowa:) kochana dla malinki też nie zawsze w życiu jest różowo i my teraz wszystkie razem mamy taki okres w życiu ale po burzy musi wyjść słoneczko i kochanie u Ciebie też wyjdzie:) myślę często o Tobie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Listopad 17, 2009 Taki pobraz w odcieniach pomarańczy i czerni co jedną całość tworzy 5 czescie róznej wielkości. Kiedyś taki razem oglądaliśmy i chyba tesciowa zapamietałą, kóry mi sie spodobał:) Jak powiesimy na scianie( a nie wiem kiedy to będzie z racji sytuacji:):)) to zrobię zdjęcie i Wam podeśle. Na dniach ma być auto...wiec tez będziemy musieli tam razem pojechac:) A wiecie co...godzenie też jest bardzo przyjemne...:) Tylko, zeby potem sytuacja, która doprowadzila so spięcia się nie powtórzyła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Listopad 17, 2009 Esia mój się niestety nie uśmiecha:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EsiaSmH 0 Napisano Listopad 17, 2009 czuła kochana !!! zaglądaj , czekamy na Ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Listopad 17, 2009 Esia ja się zawziełam:) Brzusiowa całuski dla Ciebie i Mlainki! Trzymaj sie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Listopad 17, 2009 no własnie u mnie się powtórzyła i mi to wypomniał:(powiedział ze już nie chce przez to więcej razy przechodzić ale może mu przejdzie;) czekamy na zdjęcie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Listopad 17, 2009 napewno mu przejdzie. Zawsze są dwie strony medalu. Powinnien sie postawić w Twojej sytuacji i ciekawe cyz tak swietnie by się z tym czuł... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EsiaSmH 0 Napisano Listopad 17, 2009 przejdzie mu , wiesz on jest prawdziwym mężczyzną musi być poważny :) poza tym oni sa prości- jeśli uważa ,że te babki to nic i tylko ty się liczysz to najprościej w świecie nie może pojąć ,czemu ty podejrzewasz że jest inaczej!! , jak facet mówi że tak jest to jest i koniec (bynajmniej) poza tym w głębi serca napewno cieszy sie ze jestes zazdrosna.. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Listopad 17, 2009 dziewczyny własnie on mnie powinien zrozumiec jak nikt inny! jaki on jest zazdrosny to masakra nawet nie opowiadam bo nie uwierzycie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Listopad 17, 2009 no to jak jest zazdrosny to tym bardziej !!! jej jakie to pogmatwane wszystko:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Listopad 17, 2009 pogmatwane i to jak! teraz to zaczął udawac ze nie jest zazdrosny boze jak z dzieckiem:P mówię mu wczoraj "a jak ty byś się czuł,jak to ja bym pisała smsy z kolegą?" a on na to "to pisz!" no i masz! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Listopad 17, 2009 a dobrze wiem ,że jakby tak było to wojnę bym miała w domu:( dorośli jesteśmy a zachowujemy sie jak dzieci:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Listopad 17, 2009 Tak jest Słonko zazwyczaj, że jak się męzczyznie coś zarzuca to On zaprzecza. Będzie dobrze:) potrzeba tylko czasu... i przede wszystkim zrozumienia ze strony partnera. A z tym czasem może być ciężko:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EsiaSmH 0 Napisano Listopad 17, 2009 ha ha ahahahaa :) chciałyśmy to mamy...! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Listopad 17, 2009 no własnie:D Ja tak zawsze zartuję z koleżanką, że najlepsze małżeństwa by były między kobietami. bo my jakoś tak łatwiej potrafimy sie dogadać:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Listopad 17, 2009 a żebyś wiedziała!:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Listopad 17, 2009 ale się uśmiałam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Listopad 17, 2009 dzisiaj na obiad serwuję mielone kotlety bo dawno nie było. Już wszystko przygotowane. Teraz poleże:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Listopad 17, 2009 hihi;D:D:D:D:D od razu humorek mi się poprawił:P muszę zmykać do kuchni bo mój M sobie zażyczył kopytka a ja tylko ziemniaki ugotowałam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Listopad 17, 2009 haha znowu o tym samym myślimy!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Listopad 17, 2009 Uwielbiam kopytka:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Listopad 17, 2009 w takim razie zapraszam z boczusiem i cebulką:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Listopad 17, 2009 Dula Ty moje:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Listopad 17, 2009 mmmm ale mi smaka narobiłaś:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EsiaSmH 0 Napisano Listopad 17, 2009 jedzenie !!! matko jak możecie mi to robić!!! wszystko bym zjadła! i mielone i kopytka. i kluski i wszystko!!! ja chce jesc...! ide do sklepu Dula przytyłaś już coś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach