Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dietynka

zaczynam ochudzanie kto ze mna 10 kg plus

Polecane posty

Gość dietynka

Postanowilam wziasc sie za siebie i zaczac sie ochudzac 10 kg kto ze mna ?razem damy rade

Gość dietynka
na sniadanko jogurcik 2 snaiadanie jakis owoc obiad warzywa na parze kolacja owoc jako przegryzka chleb ryzowy duzo wody zielona hebata i ruch duzo np dzis tyle

Gość dietynka
sama ustalam sobie diete od rana

ja zaczelam 2 tyodnie temu ale nie idzie mi najlepiej-tzn w ciagu dnia jest ok-jem tylko waze zamiast chleba,miesko i warzywa, activie i 3 razy dziennie pije ocet jablkowy ale moja zmora sa wieczory-nie daje rady i podjadam stad tez nienajlepsze wyniki bo zgubilam tylko 1,5 kg mam 172cm i waze 74,5 kg-chce zejsc do 63 w tej wadze czuje sie najlepiej

Gość akakhaj
cześc ja tez dzisiaj zaczynam rano zjadłam serek wiejski , z pomidorkiem i troche sera białego pół tustego , i wypiłam cherbate rumiankowa

Gość akakhaj
a po o pijesz ocet jabkowy ??? co to daje

Gość dietynka
A cwiczycie ?>

poczytalam troche na temat octu i wiem ze wspomaga odchudzanie oczywiscie naturalny ocet jablkowy a nie ten na spirytusie

z tymi cwiczeniami to tak srednio ale od dzis zaczynam-w planach steper, troche aerobiku w domku i cwiczenia na piersi bo do najwiekszych nie naleza a przy odchudzaniu jeszcze bardziej oklapna

Gość dietynka
ja narazie niczym nie wspomagam sama probuje kto cos fajnego poleci i niskokalorycznego

Gość magia oczyszczania
lyzka octu jablkowego dziennie poprawia przemiane materii lepiej sie trawi tluszcz, resztki tak nie zalegaja, jak dodasz jedna activie dziennie to nie ma problemu z wzproznieniem na diecie. sprawdzone

Gość dietynka
Ja tez chce steper wprowadzic dzis pol godziny

super sa wszelkiego rodzaju galarety z kurczaka, indyka-niskokaloryczne dodatkowo zelatyna dobrze wplywa na paznokcie i wlosy

Gość dietynka
JA mrozone warzywa i swieze warzywa duzo zamierzam jesc salatek jogurtow naturalnych

mrozonki sa moze i wygodne ale niewiele w nich witamin wiec lepiej swieze. Ja nic nie smarze-miesko albo gotowane albo na parze-jem glownie drob i chuda wolowine-wolowina daje na dluzej uczucie sytosci-pije zielona i czerwona herbate

Gość dietynka
miesko to tylko piersi z kurczaka tak kiedys schudlam 30 kg miec to niest takie trudne

z jogurtami uwazaj bo zawieraja duzo weglowodanow ja wole do salatek dodawac oliwe z oliwek(zdrowy tluszcz) albo ocet jablkowy

Gość dietynka
ja jogurt jem sam do salatek daje przyprawy i nic wiecej :)

Gość dietynka
30 prawie :)

no ja 38 ale czuje sie i wygladam na 30 ;) wiesz im czlowiek starszy tym trudniej niestety

Gość dietynka
a zamierzacie sie czym smarowac ?

ja tez sie odchudzam:) nie cche za duzo 5-8 kg poprawi mi humor na pewno:) od kilku dni biore line:) Cwicze i 2 razy w tygodniu chodze na aerobic nie jem za duzo-efekt linei i mysle ze cos tam uda mi sie schudnac:)

poltora roku temu bylam 2 mce na diecie ok 1000kcal, duzo cwiczylam i pieknie schudlam prawie 15kg-waga sie utrzymywala bardzo dlugo-niestety potem problemy osobiste i zajadanie slodyczy w hurtowych ilosciach i efekt taki jaki jest

Gość dietynka
musiamy sie wziasc zas iebie i schudnac wiec mysle ze forum nam pomozee

narazie masuje sie podczas kapieli szorstka gabka, musze kupic krem ujedrniajacy-poprzednio smarowalam sie nim na noc i owijalam sie folia-skora byla ok choc na brzuszku przy pepku zaczela sie marszczyc dlatego wiem ze ponizej 63 nie moge schodzic-niestety w moim wieku skora nie jest juz taka elastyczna

Gość dietynka
CHe jeszcze cala sie zmienic fryzura wlosy kolor paznokcie cialo i ogolnie chce na swieta wygladac super kto ze mna koniec uzelania sie nad soba da sie schudnac j aschudlam i wiem ze sie da 30 kg w 3 miesiace wiec

Gość dietynka
WIEC PLAN NA DZIS JA PIERWSZA JOGURT NATURALNY , KAWA Z MLEKIEM 1, 5 WODY pOL GODZINY STEPERU 1 H NA SPACERZE Z MALYM KTO NASTEPNY