Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ananas w UK

19stki i 20stki z ponad 70 kg w dół!

Polecane posty

Bieganie to jedna z nielicznych rzeczy, których naprawdę nie lubię robić. Preferuję inne my ruchu. Wolę jednak chyba się chwilę przespać, zregenerować siły, szczególnie, że sesja się jescze nie kończy.

Dziewczyny jade na weekend do chlopaka trzymajcie sie tu dzielnie ja wpadne dopiero w poniedzialek poczytac jak Wam weekend zlecial:) i grzeczne badzcie!:P mi sie zapowiada 3dniowy odwyk od ważenia sie hehe;) ale bardziej mnie martwi jutrzejsza wielka rodzinna impreza i te ciasteczka i inne smakolyki, a ja o szklance wody w zamian😭:P ale dam rade... prawda ze dam? powiedzcie ze dam bo chyba sama w to nie wierze:P Do poniedzialku kobitki, pa😘

Widzę, że nawet do naszego tematu dotarł spam:-) Wróciłam właśnie z kursu pilota i zamierzam się odprężyć i obejrzeć jakiś filmik. W końcu nie samą nauką człowiek żyje, prawda????

Witajcie dziewczyny! dawno mnie tu nie było:) rezultaty niewielkie - kilo mniej :P Musze sobie tę dietkę bardziej poukładać bo teraz to jedynie co to mniej jem i nie jem bardzo późno... Jestem bardzo bardzo bardzo bardzo zdeterminowana ! od poniedziałku ćwiczenia ćwiczenia ćwiczenia dietka i kremiki modelujące (choć nie wierze w cudotwórcze ich działanie) i chrom :D hehe słoneczko które zagląda mi coraz częściej przez okno strasznie mnie zmotywowało :D a raczej myśl o wakacjach (ohh plaża-na zdjęciach z wakacji 2008 trudno odróżnić mnie od piłeczki plażowej :D nie chce tego powtórzyć)

Jeny a mi waga tak wolno leci... Może to przez @. Mam nadzieje, że będzie lepiej po...

Ananas w UK trzeba być wytrwałym :D mi się zbliża @ i już czuje jak mój organizm krzyczy CZEKOLAAAAADY :P ale się nie dam heheh:)

Gość ewela70
Dziewczyny złamałam sie cały dzien wczoraj nic nie jadłam bo miałam egzaminy a wieczorem poszłam z chłopakiem na pizze. mam chyba zbyt słabą wole, pomocy!!!!!!! nie uda mi sie ;(Potrzebuje motywacji

Moja waga ani drgnie ostatnimi dniami...Nie wiem skąd ta przykra tendencja. Idę ne rowerek, całuski:-*

Czesc! Mam prawie 21 lat. Waze 65kg (o zgrozo!). Moge sie przyłączyć? Od jutra zaczynam. Moj cel to 58 kg... Biore tabletki hormonalne Novynette. Czy jest ktos w podobnej sytuacji?

Nie mogłam dziś nic napisać! Nareszcie się udało! Dzisaj jakiś nijaki dzień. No i rodzice chleb upiekli... Na kolacje zjadłam jeszcze ciepły (upiekli specjalnie dla mnei bo ja lubie ciemny ze slonecznikiem więc aż głupio by było nie zjeść a poza tym w kaloriach się mieściłam:). Tylko jestem zła na siebei bo leżało poł kromki ukrojone i jak zeszlam odnieść kubek do kuchni to zjadłam. Ale to będzie kolo 30kacl więc aż ta kbardzo sie nei stresuje:) Nie samą dietą się żyje:) Malinka- Ile masz wzrostu?

Mam nadzieje, że po weekendzie już i rozmowa ruszy:D Piszcie jak wam minął weekend:D

ja przez to, że jestem w domu kompletnie odpuściłam z dieta.. jem to co chce.. w czwartek wracamn do Wrocławia i do swojej dietki.. dzisiaj w koncu pogoda dopisala i moge znowu isc pobiegac buzka 😘

malinka moje tycie zaczelo sie wlasnie od novynette - przytylam w 1.5 roku 20 kilo (oczywiscie nie od samych tabletek :P) dziewczyny nie mialybyscie nic przeciwko temu zebym sie przylaczyla ? moj topic niestety padl :)

Czesc! Jestem tu nowa! Dzis siie zapisalam! Tez sie odchudzam i wkoncu znalazlam topik dla mnie! Tylko ze jest 1 maly problem ja mam 23 lata i nie wiem czy mne przyjmiecie! :(

edddytka Witamy:) Fiolek 1985 to nie jest problem:) Miałabyś 80 lat też by to nei było problemem:) Napiszcie kaie macie cele, wagi i wzrost:)

Bushnell, mam 164 cm wzrostu i waze 74kg, także o wiele za dużo :( No ale pokonam nieubłaganą wskazówkę wagi;P ;) pozdrawiam gorrąco

SUPER! Wzrost 1,72 m Odchudzam sie od pocztku tego roku. Starowalam z 72 kg Obecie mam 67 kg Moj cel 58/60 kg

Mam nadziej ze moj cel osiagne ok maja lub czerwca! Slyszalam ze dobre cwiczenia sa ze skakanka i hula hopem! co o ty myslicie? Czy juz ktos to stosowal?

Ja jestem za leniwa no i nie mam tych rzeczy tutaj. Chcialam isc na siłownie, ale za niecaly miesiac jade do polski na tydzien i by mi przepadlo sporo kasy , więc dopieoro 10 marca o tym pomyślę...

Talia 76cm Biodra 100 :( z reszta nie ma tu duzo tluszczyku a naturalnie mam szerokie biodra :(

Zadam najgłupsze pytanie pod słoncem. Gdzie meirzysz talie? Bo ja niewiem:D Zawsz emeirze brzuch a nei talie:D A biodra to ja mam wielkie w porównaniu z tobą! 107cm. Ale Ty chyba masz mięśnie a ja tłuszcz:D

Caly moj problem zaczal sie gdy wyjechalam w 2006 do szwecji! W ciagu 3 mc przytylam 10 kg! Koszmar a potem poszlo z gorki czyli w kwietniu 2008 wazylam 75!!!!!! Kg! W Polsce jadlam co chcialam i nic mi nie bylo wazylam 53,5 do 58 kg a teraz szok! Talie mierze hmm z jakies 15 cm pod biustem na zebrach a brzuch na pepku mam ok 82? Juz dawno sie nie mierzylam! :)

Ananasku... no i nie dałam rady:( oczywiscie na imprezie skusilam się i na kawalek tortu i na inne kaloryczne rzeczy:( jestem taka zła na siebie bo po weekendzie wrocilam do domu o 0,4 kg ciezsza:( i w ogole mam jakies zalamanie... w tamtym tygodniu zrzucilam 2 kg za to w tym swietnie mi idzie nadrabianie tamtych kilogramów😭 Jutro mija drugi tydzien i powinnam sie zwazyc rano ale az sie boje stanac na tej glupiej wadze... eh no trudno teraz juz nic nie zrobie i po prostu musze zapomniec i zabrac sie mocno do roboty zebym mogla sie za tydzien pochwalic nadrobieniem zaleglosci w gubieniu tego mojego tluuuuuszczyku A jesli chodzi dziewczyny o novynette to ja stosuje te tabletki od 1,5 roku i nie przytylam po nich a wrecz nawet gdy zaczelam je brac to w ciagu miesiaca schudlam 3 kg wiec mysle ze to po prostu zalezy od organizmu jak na nie zareaguje ale jak dla mnie te tabletki sa bardzo ok:) Dobrej nocki Kochane👄 i musze przyznac ze stesknilam sie za Wami to pewnie dlatego takie wpadki jedzeniowe mialam, teraz juz obiecuje byc grzeczna a Wy mnie pilnujcie!:P

Tez tak sobie powtarzam, ze najwazniejsze sie nie poddac:) Bo glupota by bylo teraz przez jedna wpadke rzucic wszystkie starania i ocknac sie za kilka miesiecy jeszcze grubsza z wyrzutami sumienia ze znowu sie nie udalo;) tak wiec staram sie dalej i biore sie ostro do roboty! Pozdrawiam 🌻