Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady Love

4pory roku termin JESIEN 2009! kto ze mna?

Polecane posty

karmelku nic z tego.. temperatura nie kłamie.. przynajmniej nie mnie :( @ przyszla.. w zasadzie narazie lekko plamie ale to tylko kwestia czasu i pewnie sie rozkreci :( nie wiem co jest grane.. kochalam sie 8,11,13 dc sluz jaknajbardziej plodny jak kurze białko wygladał.. i nic z tego :( boje sie ze cos nie tak jest z moja plodnoscia.. albo mojego faceta :( powiedział mi dzis ze no coz trzeba bedzie przejsc sie na badania.. ehh tak mi smutno jak widze dziewczyny z brzuszkami jak @ mi sie skonczy odrazu ide do ginekologa na badania

Karmelku zrobcie badanie nasienia.Nasienie moze byc oslabione badz o zlej budowie.Albo jeszcze moze byc ich malo.Karmelku daj znac jak wrocisz od lekarza.Moze juz w tym miesiacu do nas dolaczysz:) Lady love przykro ze @ przyszla:( Ja @ powinnam dostac na weekend.Nic mnie nie boli,ani piersi ani brzuch.Ciiiisza.... Jesli @ nadejdzie ide na badanie hormonow w 5dc

Gość asiok78
Dziewczyny ja chyba odpadam nie mam już sił :( Jak zwykle ja pełna gotowość a mój mąż wyczerpany i wymęczony, chyba sobie na jakiś czas odpuszczę. Już sama nie wiem co mam robić.....:(:(

asiok nie doluj sie.Moj maz w tamtym cyklu tez byl zmeczony,nie mial ochoty na nic.I akurat w te najplodniejsze dni.Moze masz jakis sposob na niego?:)tylko sie czasami nie denerwuj:)to jeszcze pogorszy:)Asiok ktory to Twoj dc?Mnie troche dzisiaj pobolewalo podbrzusze.Pewnie @ sie zbliza.

kochane nie zalamujcie sie :( asiok to normalne ze facet czasami jest zmeczony...myslisz ze moj nie??? wczesniej balam sie tylko tego ze mi powie ze jest mi potrzebny tylko zeby mnie zaplodnic:D:D ale podswiadomie wiedzialam ze tak nie powie bo razem chcemy dziecka...a po drugie to on pierwszy zaczal rozmowe o dziecku:) dziewczyny wczoraj bylam u gina ...uffff na szczescie wszystko ok...macica sie oczyscila, zadnego zapalenia nie mam...z wynikow histopatologicznych nic nie wynika:( powiedzial ze juz nie pamieta zeby te wyniki pokazaly jaki byl prawdziwy powod poronienia. tylko jestem troszke zla bo mimo to ze powiedzialam zeby mi wypisal jakas liste ktore badania powinnam zrobic to powiedzial ze to jest potrzebne:( mowilam mu ze ja nie szukam przyczyny poronienia tylko poprostu chce sprawdzic przed kolejna ciaza czy ze mna jest wszystko w porzadku...chyba te badania zrobie bez jego pomocy..wyszukam gdzies jakie badania zrobic i zrobie, a do niego przyjde jak juz bede miala wszystkie wyniki i tyle. niestety musimy czekac te cztery m-ce :(:( powiedzial ze to tak juz miesiac z zapasem, czyli jakbym zaszla po trzech to by nic sie nie stalo. umowilam sie z nim po ty miesiacach na obserwowanie mojej owulacji..w 10-11 dc. wiecie co wczoraj przeczytalam na topiku: ciaza obumarla dlaczego?? dziewczyna miala nick : do czterech razy sztuka.... cztery razy juz poronila wczesniej i teraz napisala ze juz piata dzidzie stracila:(:( to jest dopiero bol:(:( czemu to jest takie nie sprawiedliwe:( kochane wy sie nie poddawajcie ... ja tez sie nie poddam:):) moze dla nas to jest taka lekcja zycia??paczus a u ciebie kiedy @?? a moze sie uda?? mnie przed spodziewanym okresem tez bolal brzusz jak na @. wiem ze to jest czesty objaw , wiec paczus moze sie udalo?? kochane cieplutko was pozdrawiam:*

Witajcie:) Karmelku lepiej zrob sobie badania hormonalne i badanie nasienia.I tak jak mowisz idz z wynikami do lekarza.Zanim zaszlas w ciaze tez troszke czekalas.Moze wszystko sie wyjasni.Ja robilam badanie nasienia a w nastepnym cyklu ide na badanie horm.Mi jak sie nie uda to bedzie juz 11miesiac:(A @ powinnam dostac na weekend.Juz mnie piersi zaczely bolec:(Ojj ile bym dala zeby wkrotce sie udalo!i nam wszystkim!:)

paczus a ile kosztuja takie badania nasienia?? i trzeba na nie miec jakies skierowanie?? je sie robi w osrodku zdrowia czy w labolatorium?? tak samo hormonalne?? trzeba miec skierowanie?? to obojetnie w jakim dniu cyklu bede robila te badania??i ile tez kosztuja?? kurcze dziewczyny , narazie w sumie zrbie te badania i nasienia a pozniej sie wezme za reszte:D i tylko trzymac sie za kieszen:O:O wiecie co nie wiem czy lepiej chodzic do gina z nfz czy prywtnie....co z tego ze chodze prywatnie i da mi skierowanie na jakies badania jak i tak musze za nie placic:O to to samo co zrobie na wlasna reke... taka piekna wiosna a mi sie nie chce cieszyc:( przejde przez miasto to albo z wozkiem albo z duzym brzuszkiem:( ostatnio w kosciele siedzialam kolo kobiety w ciazy i widzialam jak ja maly kopie:D:D takie fale dunaju normalnie miala na brzuszku:) kiedy my sie doczekamy takich kopniaczkow kochane:(:( tak bardzo bym w koncu chciala wyjsc na spacer z mezem i naszym cudem:( kazdy mnie pociesza ze jeszcze zdaze sie na przewijac i bawic w pampersach.... ok , ale ta mysl ze nam sie nie udaje jest bardziej dreczaca:( caluski kochane:*:* i zycze milego weekendu:D:D paczus oby ta zgroza nie przyszla:O:O bede trzymac kciuki:)

Gość asiok78
Witam dziewuchy:) Wiosna wiosna i mało czasu na pisanie. Dziś były 6 urodziny mojej córci dom pełny ludzi:) Paczus11 na dzień dzisiejszy to mój 15dc a @ powinnam dostać ok 4.05 i na pewno dostanę :( Kochaliśmy się 9-10dc a owulkę miałam 12dc Karmelku nie wiem jak zaszłaś w tamtą ciążę czy się długo starałaś... Jeśli bez problemu to nie widzę sensu robić badania hormonalne czy badania nasienie( nie ma znaczenia przy tych badaniach do jakiego lekarza chodzisz wszystko jest płatne. Hormonalne od każdego jakieś 20zł a jest ich chyba 3 a nasienia zależy gdzie od 30-50zł). Zrób sobie badania na toksoplazmozę koszt ok 40 zł i ważne jest czy szczepiona byłaś na różyczkę choć ja tego nigdy nie sprawdziłam.

Gość asiok78
Dziewczyny a co z madziaczkiem dawno tu nie zaglądała :( pozdrawiam i miłej nocki

hejka :) asiok ja robilam ta toxo jeszcze jak bylam w ciazy i wynik ujemny, czyli nie mialam nigdy toxoplazmozy. co do ciazy staralismy sie 9 m-cy:O i od samego poczatku byly problemy:(

Gość mamis = madziaczek
hejka dziewczyny zagladalam tylko pisalam jako mamis bo madziaczek nie chcialo sie wpisac ja obecnie czekam ok czwartku powinna byc @ mam cicha nadzieje ze nie bedzie ale niestety nie mam zadnych objawow ciazowych nie chce robic wczesniej testow po ostatnich swoich przezyciach wydaje mi sie ze to bylo tak dawno a tymczasem minal dopiero miesiac od tego koszmaru

hej:) Karmelku ja na badania horm.bede szla w 6dc.Za badanie nasienia placilam 50zl.Nie musiasz miec skierowania na badanie nasienia.A robilam w labolatorium. Dzisiaj dostalam@@@@!!zdolowana jestem strasznie:(Dzwonilam dzisiaj do gin. i w tym cyklu nie bede brala Clo,bo bede miala robione badanie horm.To juz 11 miesiac...:( Pozdrawiam Was kobietki. Buzka.Milego wieczorku.

dobry wieczór kochane...paczuś jest mi przykro:(:( kurcze paczus juz myslalam ze wam sie uda w tym m-cu:( ale nie zalamuj sie,my staralismy sie tez dosc dlugo 9 m-cy. jak juz bedziesz po tych badaniach to napisz koniecznie jakie beda wyniki...za jaki czas juz beda te wyniki?? ja i tak trzymam za was mocno kciukasy, bedzie dobrze zobaczycie , ze wszystkie tutaj w koncu zaciazymy:) buziaki:*:*

Gość asiok78
witam, karmelku jeśli to tak wygląda to faktycznie możesz zrobić te badania bo to dość długo 9m-cy. Ja hormonalne robiłam w zeszłym roku i było wszystko ok teraz mamy zrobić badanie nasienia jeśli się nie uda :( Pozdrawiam i dziewczyny działajcie niech ktoś w końcu przerwie to żmudne czekanie

hejka moje dziewuszki:) kurcze co tutaj tak pusto i cicho??:( co tam u was slychac?? pewnie nie marnujecie czasu i nie siedzicie w domciu?? super pogoda:):) dziewczyny a moze zalozymy znowu tabletke?? kiedy mamy dostac @ i jakie mamy cykle?? jeszcze jeden dzien i dlugi weekend ..w koncu sobie odpoczniemy od pracy:D:D nie chce mi sie juz siedziec w tych murach od rana jak jest taka piekna pogoda:(:( kochane a wy czym sie zajmujecie na codzien??Ja jestem księgową w zakładzie komunalnym:( kiedys pamietam ze pracowalam na takie sezonowki i chyba lepiej sie czulam w takiej pracy....zawsze to z kims bylo mozna porozmawiac:D:D niestety tutaj gdzie mieszkamy nie mam zbyt duzo znajomych:(:(mam nadzieje ze z czasem sie ich troche uzbiera lekarz kazal czekac 4 m-ce zeby zaczac starania i to jest z takim miesiecznym zapasem ale chyba nie wystrzymam i zaczniemy starac sie teraz juz w sumie za 1,5 bo juz 1,5 minelo .... nie wiem czy powinnam ale nie chce dluzej czekac:(:( pozdrawaim was cieplutko:):)

hej babeczki:)Karmelku ja nadal zdolowana jestem.Jakos nie moze mi przejsc.W sobote jade na badania hormonalne.Troche sie boje...Nie wiem tez jak dlugo bede musiala czekac na wyniki.Hmm... Karmelku dobry ten pomysl z ta tabelka:)Juz nie pamietam kto jak dlugo sie stara.Ojjj jak mi sie chce juz odpoczac:)Ja pracuje szobie w sklepie meskim:)czasami smiac mi sie chce jak przychodzi jakis facecik i musze go mierzyc w pasie:)hehe! Karmelku tak jak mowilas ten 4 miesiac jest zapasowy i lekarz mowil ze nic by sie nie stalo jakbys zaszla.Ale nie chce nic mowic...:)piszcie kochane co tam u Was :)buziole

Gość mamis= madziaczek
czesc dziewczyny niestety dostalam dzis okres przykro mi ze nic z tego bylam na tej kontroli u gin w 10dc pecherzyk byl wielki i nic nie wyszlo nie wiem czemu kupilam dzis wiesiolek i teraz bede brac go na poprawe sluzu czy kroras z was wie ile go trzeba brac tzn zaczelam dzis i wiem ze do owulacji ale ile na dzien 2 -3 czy wiecej?

witam babeczki:) jak tam weekendzik sie zapowiada?? u mnie nie dlugo nie bedzie nudno, bo nasi znajomi sie zleca:) w koncu, juz mam dosyc siedzenia w domu:O paczus hmmmmm nie chcesz nic mowic...myslisz ze jakbym teraz zaszal tzn za 1,5 m-ca to bym troszke nie odpowiedzialne zrobila?? madziaczku bardzo mi przykro:(:( madziaczku a robisz sobie testy owulacyjne?? wiecie co.my jak zaczniemy sie starac nie ma co... bede mierzyc tempke i obserwowac sluz...nigdy tego nie robilam ale na portalu 28dni.pl troszke sie o tym naczytalam. celowniku, antonino a co u was slychac?? zycze wam milego weekendziku, odpoczynek troszke nam dobrze zrobi:) :*:*

heeeej:) Karmelku chodzilo mi ze jabys zaszla w ciaze to nic by sie nie stalo:)tak jak mowil Tobie lekarz:)Ja tez obserwuje sluz:) Mamis=madziaczek przykro mi:(ja dzisiaj dopiero 5 dc:o Dziewczyny a ja gdzies wyczytalam ze tez siemie lniane poprawia sluz:)i kupilam sobie:)hi! Karmelku na weekendzik idziemy do znajomych na browarka:)trzeba sie troche rozerwac:)

Gość asiok78
hej dziewuszki weekend trwa :) A ja prawie cały czas w pracy. Mam kwiaciarnie taką nie za dużą ale trochę obowiązku jest zawsze-teraz czas komunii :) Mnie zaczęły wczoraj wieczór boleć piersi a to oznaka że za 3-4 dni będzie@ tak ostatnio miewam:( karmelku ja myślę że spokojnie możecie zacząć starania

Gość
Lady Love JESTEŚ pasztetem :o :D

Gość asiok78
Ja łykałam ten wiesiołek po 2 tabletki 2xdziennie ale nie widziałam poprawy w śluzie raczej normalnie

Cze kobietki! Witam was w piękny majowy poranek :) Na chwilkę tutaj zaglądnełam bo jestem na wsi i zaraz fruuuu na dwór! :) Na pewno jesteście ciekawe co u mnie nowego :) :) :) Oczywiście dostałam @ 21 kwietnia :o i teraz już w zasadzie czekam na kolejną owulację. Wczoraj był katastrofalny dzień bo strasznie ale to naprawdę STRASZNIE bolała mnie głowa. Nigdy tak mnie nie bolała wcześniej. Wzięłam 2 tabletki i dopiero po 1h zaczęlo się poprawiać. Dziś jest ok. Zastanawiam się jak działać. Jak myślicie lepiej codziennie współżyć czy co 2 dzień??? Wy jak robicie?? Proszę napiszcie. Asiok ja też łykałam wiesiołek i jakoś tez nie zauważyłam poprawy. A piersi też bolą we wczesnej ciąży, więc może masz szanse?? Paczus tylko żeby ci się film nie urwał po tym browarku :) :) Karmelku warto mierzyć tempke. Ja robiłam testy owul ale zdecydowanie wolę tempke bo te testy są beznadziejne. Na wyresie przynajmniej widać kiedy jest skok. Mamis przykro mi ze dostalas @ :( Może twoja komórka b. krótko żyje i nie wstrzeliliście się z mężem? Pozdrawiam was dziewczynki i życzę wam stosunkowo miłego weekendu ! :) :*

HEJKA:) mamis przykro:(Ja tez wiesiolek bralam 2tabletki 2>

Hejka:) Mamis przykro:(ja tez bralam wiesiolek 2tabletki 2>

znowu nic nie moge wyslac:owysyla mi sie to samo:(ok sprobuje pozniej.Milej niedzielki:)