Gość kotka roztropka Napisano Lipiec 9, 2009 to Co Ty Shaarei jadlas,ze schdudlas tyle?? i w jakim czasie?cwiczylas duzo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shaarei 0 Napisano Lipiec 14, 2009 Jadłam gotowanego albo upieczonego w folii kurczaka i warzywa, do tego jedno zielone jabłko 1-2 razy dziennie. Czasem zjadłam normalny obiad czyli mięso+ziemniaki+surówka, ale wtedy dużo tańczyłam i ćwiczyłam w domu, przyjmując wcześniej L Karnitynę. Codziennie brałam Therm Line II i piłam 2-3 szklanki herbatki \'Spalanie\'. Stosowałam codziennie lub co 2 dni balsamy silnie wyszczuplające ale one raczej na kilogramy nie działają tylko na centymetry :) Nie piłam wody bo nienawidzę. Miałam jeszcze takie tabletki \'Fat Metabolizer\' i \'Fibre Diet\' które kupiłam w Anglii więc je też przyjmowałam. Ot i cała moja tajemnica. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bozydar bozydarowicz Napisano Lipiec 17, 2009 o ku**** to ty same tablety lykalas;/ ja dziekuje takie odchudzanie. Lepiej naturalnie i zdrowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bunia17 0 Napisano Lipiec 19, 2009 Cześć wszystkim forumowiczom;):D:D Mam 17 lat i od dawna chcę się odchudzać..jem dość mało ale nic nie widać tego po mnie;/;/ Mam 164 cm ( czy 165:P ) i 55 kg;/ ...Niestety mam niedoczynność tarczycy i może dlatego nie mogę niczego zrzucić.. Proszę powiedzcie jak się odżywiacie..jakie diety stosowaliście..ja już nie wiem ile mam jeść żeby mieć kilka cm mniej..;/ Jem na śniadanie 2 wasy z czymś mało kalorycznym na obiad staram się same sałatki zjeść, bądź małe ilości zwykłego obiadku ( dziś rybka mała była)..kolacji nie jem. Codziennie jeżdżę na rowerku i raz w tygodniu konno ( lub więcej ;) )hmm ale od czasu do czasu jak przyrządzam jakiś posiłek to nie mogę się nie skusić na podjadanie..;/ nie mam chyba silnej woli..a teraz jak jest lato to marzy mi się ładnie wyglądać..:) Mam nadzieję, że mogę liczyć na waszą pomoc :D Będę wdzięczna:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ja czyli ona 0 Napisano Lipiec 24, 2009 No hej Dziewczeta. I co u Was?? U mnie ok, jakos leci :) Stwierdzilam po jakims czasie,ze te szysbkie diety to nie dla mnie i od jakiegos czasu jem ok 1200kcal dziennie i tez chudne :) chociaz cos nie moge przejsc tej granicy z 70 na 6 z przodu,ale mam nadzieje,ze niebawem mi sie to uda :) Narazie 6 kg w dol, a ciuchy spadaja ze mnie-uczucie super:) Jeszcze z 5 kg i bede szczesliwa- z waga 65 kg czuje sie super :) mam nadzieje,ze do konca wakacji mi spadnie :) pozdrowienia dla Was Babki i piszcie co u Was po czasie?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poszla_ola_do_przedszkola 0 Napisano Sierpień 6, 2009 witttaaaaaaam;D tez chce schudnac przynajmniej 10 kg. Widze,ze forum upadlo... Zagląda tu ktos jeszcze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
siubasek 0 Napisano Sierpień 22, 2009 hej hej no wlasnie ciekawa jestem czy ktos tu jeszcze zaglada??? jak idzie wasze dietowanie?? u mnie juz 69 waga pokazala:D jeszcze z 4 kg i bedzie suuper :) chudne powoli, ale nie odmawiam sobie roznych przyjemnosci typu piwko, kebab czy pizza wakacyjna :) ale fajnie,ze kilogramy leca w dol:) no to piszcie co u Was po dlugiej przerwie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość boze ty widzisz i nie grzmisz Napisano Wrzesień 18, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość schudnę ! :D Napisano Lipiec 9, 2010 ja jem od kilku dni tylko obiad , a do tego po południu jakiegoś loda czy coś , i już zauważyłam , że moje spodnie , które mnie strasznie uciskały wchodzą na mnie z łatwością . A jem tak mało , bo po prostu są wakacje , a ja mam dużo zajęć , przez co odkryłam , że wtedy jadłam tylko z nudów , więc pewnie u was tak samo będzie : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
siubasek 0 Napisano Grudzień 5, 2010 o ktos moj stary temat odnalazl :) ciekawe czy ktoras z dziewczyn jeszcze tu jest? ja niestety wciaz walcze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość revitaly Napisano Marzec 8, 2011 Ja chciałbym rozpocząć teraz odchudzanie i zrzucić właśnie około 10 kg. Myślę na dietą metaboliczną, którą znalazłam w klinice Vimed. Ponoć można dostosować cały program do indywidualnie wyznaczonego kodu metabolicznego. Wydaje się to być dość sensowne rozwiązanie, czy któraś z was może próbowała się odchudzać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sheanie:) Napisano Kwiecień 18, 2012 witaj Shaarei:) Ja tez bardzo chce schudnać na wesele brata mam 10 lat mniej od cb ale waze 62 kilo i mam 164 cm wzrostu, wiec jesli chcialabys abym sie do cb dolaczyla to bylo by mi milo tracic kilogramy razem z tb jesli masz jakies metody na odchydzanie to prosze pisz pozrawiam i życzę powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vhills Napisano Czerwiec 5, 2012 dobra dziewczyny urlop tuz tuz.... a kg po zimie zostaly...;( od poniedziałku tez mam 5 tyg i musze spalic ile sie da...:) pewnie 10 nie bedzie... 6 tez sie zadowole..:) NP: - sniadanie, jajecznica "z teflonu" jesli ciwczysz, jesli nie gotowane jajko, serek wiejski. - owoce, na jakie masz ochote ale nie przepraczajace wielkosci 2 kiwi ( jablko, miseczka truskawek, kawałek arbuza, nawet banan) ale tylko do 12 ( 2 śniadanie) - warzywa ile chcesz i jakie chcesz ale min. 2 posiłki dziennie (surówki, gotowane na parze, zupy warzywne) ja proponuje obiad i podwieczorek (do podwieczorka dodac jakieś pestki/ziarna/orzechy wielkości 2-3 łyżeczek od herbaty) - kolacja do 19 (zalezy o ktorej chodzisz spac) rybka albo filet piersi z drobiu - ok 150g (gotowany albo pieczony) Kto gotowy? :) - Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasia@28 Napisano Czerwiec 6, 2012 ja :) od jutra :)pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kaśka93 Napisano Marzec 23, 2017 Odnawiam. Ktoś chętny do wspólnego odchudzania? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 23, 2017 polecam wszystkim tą dietę indywidualną http://odchudzanie.wex.pl/ Schudłam 20 kilogramów w 2 miesiące !!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Paula Napisano Lipiec 29, 2019 10 kg to akurat nie jest jakiś super problem. Moja poradnia dietetyczna daje gwarancję przy trzymaniu się diety na od 3 do 5 kg miesięcznie - na samej diecie, więc jak się jeszcze by się odpowiednio ćwiczyło, to bez obaw 10 kg w dwa miesiące są w miarę rozsądne - tj. jest to dalej zdrowe odchudzanie i da się zachować zdobytą sylwetkę. Teraz w Foodwise mają taką promocję - za zakup jednego jadłospisu na miesiąc dostaje się jadłospis na drugi miesiąc, więc wychodzi bardzo tanio, a o efekty nie musimy się martwić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malinowa.Mamba 0 Napisano Lipiec 30, 2019 10 kg w 5 tygodni to bardzo dużo. przy dobrych wiatrach tygodniowo zrzucisz ok 2 kg, ale pamiętaj że metabolizm ci się strasznie spowolni, więc lepiej miej na uwadze to, że możesz później przytyć. Jeżeli chcesz rozkręcić metabolizm to w razie czego jedz imbir. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach