Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Shaarei

Chcę schudnąć 10 kilo w 5 tygodni. Niemożliwe czy możliwe???

Polecane posty

Gość cynamonekiii9
siubasku- nie przejmuj sie w ogóle tymi dennymi komentarzami, pewnie wyglada jak szafa i wstydzi sie wyjsc z domu, a takimi komentarzami probuje podniesc swoja samoocene heheh zalosne:) co do sukieneczki ja mam taka w rozmiarze 38 i jest niestety juz na mnie za duza :( a szkoda bo jakis czas temu byla jeszcze swietnie dopasowana:) , powiem ci ze kolor czarny wyszczupla, ja mialam wtedy jescze brzuchola ale fajnie wygladalam i wszyscy mi na weselu mowili ze wygladam swietnie, takze polecam ci taka sukieneczke:)i nie sluchaj tych dennych rad :)

Gość cynamonekiii9
a jesli chodzi o sukieneczke, ja mam cos ala ta druga tylko ze cała jest gładka i błyszczaca równieć, tzw. ''mała czarna'' z gorsetem i bez ramiczek no i długosc jest taka z 25cm przed kolanami:)

Witajcie :** Dawno mnie nie bylo, u mnie z dieta tez bylo kiepsko, ale nie poddaje sie i odchudzam sie dalej, mimo, ze na wadze jest wiecej-54 kg :/ Wiem, sama jestem sobie winna, zostal mi rowny miesiac do wakacji.. do zzutu mam minimum 6 kg, fajnie by bylo jka by 8 zlecialo, wtedy to bylaby idealna waga hehe w kazdym badz razie od dzisiaj ciag dalszy diety, i postanowilam ze dozuce duza ilosc cwiczen, zaczynam skakac na skakance, no i dalej ejzdzic na tym rowerze, i musze wzmocnic miesnie brzucha.. Co do sukienek, to sliczne sa, ta marszczona chyba bedzie lepsza, wydaje mi sie, ze bedzie wyszczuplala brzuch.. Co do tych komentarzy, wiem ze za mile nie byly.. ale moze faktycznie ta osoba zle nie chciala, nie wiem jak wygladasz, ale ja np teraz (mimo, ze waze 54kg, czyli nie az tak duzo) to bym w takiej sukience nie wyszla, po prostu zle bym sie czula, nie majac swietnej figory i ubierajac taka sukienke.. ale wiadomo kazdy jest inny, no i to Twoja decyzja :) A nie myslalas np o spudnicy takiej dluzszej, do tego gorset na gore i jakas marynarka ? Wydaje mi sie, ze to tez wygladalo by ciekawie :) Co do dzisiajszego jadlospisu, to o 9:30 bulka maslana o 14 platki z mlekiem 0,5% i o 16 zjem jablko i to tyle :)

Widze weekend wiekszosci z nas wyszedl bokiem... :O Ale nic to! ;) Nie poddajemy sie, walczymy dalej!!! :) pozdrawiam 🌼 🖐️

A tu co tak cicho ? :P Ja niedawno wrocilam ze szkoly, dziaj o 9:00 bulka maslana 13 jablko 15 kalafior i fasolka szparagowa 15:30 truskawki i to na tyle, a jak tam u was ? :)

heeej :D a u mnie baaardzo dobrze:D nie chce zapeszac:D kazdy mi mowi,ze chudne w oczach i fajnie wygladam a to mobilizuje cholernie:) dzis ogolnie fajowo jest. Ale duuuzo zajec mam,stad moja nijaka obecnosc, ale wciaz trwam:D W piatek wazenie i mierzenie,wiec nie moge sie doczekac:D echh jestem baardzo ciekawa jaki bedzie wynik, a tymczasem pozdrowienia:D

no to widze,ze chyba topik upada:( szkoda, bo zapowiadalo sie tak fajnie ja dzis wazylam sie i kolejny kg w dol, wiec jestem zadowolona pogoda dzis okropna, ale niebawem wybieram sie na zakupki w poszukiwaniu kiecki:) pozdrowienia

Oj tam zaraz topik upada... Może dziewczyny nie mają czasu tu zajrzeć? ;) (sama tak mam :O ) Siubasku, gratuluje spadających kilogramów! :) (znalazłaś kieckę?!) Też jeszcze trwam w diecie... :D Teraz weekend i mam nadzieje, że będzie lepszy od poprzedniego bo tamten bokiem mi wyszedł :P Nagrzeszyłam (czyt. pojadłam) że ho ho... :P:D;) Odchudzaczki, gdzie jesteście?! 🌼 Pozdrawiam i słonka życzę~. :))))

Hey :P U mnie super :D Nie jesm od kilku dni slodyczy i jem tak z 500 kcal.. Moze mniej, nie wiem nawet hehe :)

kameska--> taaak:D znalazlam ,wczoraj sobie kupilam:D bylam u nas w galerii i juz zrezygnowana wchodze do chyba przed ostatniego sklepu (tiffi) i byla:D czekala na mnie:) taka klasyczna czarna,a zarazem ma cos w sobie takie ladnego :) super kroj i swietnie lezy :) chyba nawet wyszczupla:D wiec jest oki:) od dzisiaj to moj ulubiony sklep:D:D a zaraz znowu do nauki siadam,bo sesja trwa;/ tragedia,ale jeszcze 3 egzamy i wakacje. Chociaz jakos ta mysl mnie nie pociesza.

ech dziwnie to tak samej do siebie pisac, hop hop laski wracajcie:) nie zostawiajcie mnie :)

a tak w ogole, to jestem zadowolona z siebie, idzie mi dobrze :) co dzien cwicze sobie, brzuszki, jakies tam jeszcze aeroby jak mi sie zachce :) jedzonko tez ograniczam tak jak planowalam. I czuje sie juz super :) tylko oby jeszcze pogoda byla lepsza :)

Hejj :** U mnie okey, dzisiaj na wadze bylo 52.. Ale troche nagrzeszylam, a nawet troche bardziej.. Czasu coraz mniej, musze sie zmobilizowac, zaczac cwiczyc i jesc mniej niz 500 kcal.. Bedzie ciezko, ale musi sie udac.. A wam jak idzie ? Cos tu cicho..

Gość cynamonekiii9
Hej dziewczynki, wybaczcie ze tyle nie zagladalam ale niestety wyladowalam w szpitalu;/ schudlam w nim 2 kg, to jdyny plus, no i wczoraj wyszlam, caly czas dietke trzymam, w szpitalu mialalm glodowke niestety przed badaniem, ale dzis juz znów jem tak jak przed szpitalem. niedawno wrocilam z basenu upilam sobie karnet zeby mnie mobilizowal:) dzis zjadlam. 2 tosty z dzemem,- sniadanie salatka grecka- obiad kolacja. - hmmm moze arbuza::) a Wam jak idzie??:) caluski

Gość dwudziecha
hey shareei moze nie powinnam, ale sobie pozwole mimo wszystko ... wlasnie czytam twoje wypowiedzi z 2008 roku kiedy to zastosowalas dietke cud (5 kg w 4 dni!!!) i zarzekalas sie ze nigdy nie powrocisz do poprzedniej wagi.. no a teraz ci pogratuluje tych 79kg

Gość dwudziecha
ups sorki 76 :)

Gość just dance
Hej:) Jestem nowa:D Mam 165 wzrostu waże 57 kg.Chciała bym schudnac 5 kg, nie tyle co z nóg co z brzucha :D Zaczynam od jutra:*****

Widze, ze topik chyba upadl, no i dawno nie bylo zalozycielki.. Czyzby zrezygnowala ? Ja w kazdym badz razie walcze dalej, na wadze juz mam 51 :D Z tym, ze jem ostatnio czesto slodycze itd.. Ale jestem juz coraz blizej swojego celu.. Pozdrawiam

hej!! ja tez nie zrezygnowalam, ale wchodzilam dzien w dzien wiec nie bylo sensu abym pisala do siebie:) u mnie tez super:) kg leca w dol a co najwazniejsze i centymetry :) a co jeszcze wazniejsze nie gloduje :) jem noramlnie, tyle ze nie jem slodkiego :) a najlepsze jest uczucie luznych ciuszkow :) pozdrowionka :)

siubasek Gratuluje kochana :D ja juz w tali mam 63 :D wiec nie ma zle.. Wczoraj id zisiaj troche odpuscilam.. ale od jutra robie ostra diete do 7 lipca :D Musze jak anjwiecej do 7 schudnac codinnie rower, i nie przekraczam 500 kcal :D i ostatni posilek o 16 :D 3maj sie :) bo chyba zostalysmy same

PODNOSZĘĘĘ!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D Mówcie co tam u Was słychać???!! 🌼:D:D

Gość gość
Witam :) Nie polecam diet gazetowych oglaszanych itd to stek glupot prowadzacych do efektu jojo to diety na chwile :) Niestety sama doswiadczylam tego i stracilam na to 3 lata Ja stosuje wlasna i w 3 tyg ubylo mi 6 kg :) Zycze powodzenia i zapraszam jak co na gg :)

Gość bzdury gadam
no i gdzie ta autorka co miala schudnac 10 kilo w 5 tyg?????????????????????????????????? popisala przez 10 dni i juz?!!!?!??!

autorka żyje i ma się dobrze :) Moja dieta choć czasem mniej restrykcyjna miała się dobrze :) Aktualnie jestem PO weselu które miało miejsce 27 lipca, 28go poprawiałam z panną młodą do późnej nocy i aktualnie na urlopie jeszcze odpoczywam po imprezie ;) A w czwartek jade na ryby :P Z dietą na razie koniec bo uwielbiam grillować i wymyślać dania na grilla poza tym mam urlop i wszystko gdzieś :) A po urlopie znowu dietka, ćwiczenia i zamierzam kolejne 10 kilo zgubić. Tak więc jak widać bzdury gadam - bzdur nie gadam:P:P 🌼

Gość nie wierzeeeee
shaeii ze chudlas 10 kilo!

witam moge sie przylaczyc??mam 176 wzrostunwaze 72 kg ostatnio 6 kg mi przybylo chce schudnac 10kg juz zaczelam ale z innymi razniej:)) do wrzesnia chcialabym to 10 kg zrzucic stawiam na rower zero kolacji slodyczy zero moze czasdami przes poludniem jakis cukierek tylko mniej żrec o połowe i utrzymac wage bo co z tego ze schudne jak to wróci..