Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Foczka_

Zaczynam starania od dziś. Kto ze mną? Razem weselej.

Polecane posty

Gość Mika23
no dobre, dobre"... bo najlepiej isc po prysznic przed facetem, bo oni przeciez sie masturbują wszędzie gdzie tylko popadnie:):P skąd sie biorą takie laski, ewenementy na skalę kraju, :):)

Gość Mika23
słuchaj ja dzwonię zaraz do mojego M, powiem mu żeby poszedł się kąpać do wanny, pobawił troszkę a ja jak przyjade to wchodzę po nim:P:P w końcu plemniki to supernurkowie a moja komóreczka to super komóreczka :):):)

dziewczynki,wysyłamy eMów pod prysznic:):):):):):)hmmmm,ale jakos o desce klozetowej nie wspomnieli:):):):):):):):):)hihihihihihihihihihi

Ciekawe czy jak trzymamy się za ręce ( a M. wcześniej sam się zabawiał) a potem w toalecie podcieramy się to czy jakiś sprytny plemniczek może przeskoczyć i nas zapłodnić??? :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D P.S. Żeby w naszych czasach zadawać jeszcze takie pytania to już porażka!

Gość Mika23
green-ka oczywiście, że może przeskoczyć!!! Bo plemniczki to też takie malutkie supermenki:):)

Gość Mika23
a w sumie to ciekawe czy mogą sie też teleportować..:):):):)

Gość natliuś
pewnie ze moga!!!!no,widzisz Mika a martwiłas sie ze wczorajsza owulke przegapiłas!!!!a przeciez wystarczy pomyslec i plemniczki juz sa!!!!!!!!!:):):):):)

Gość Mika23
oj ja głupia, szkoda że o tym wczoraj nie pomyślałam:):) na dodatek nie wiem z czego ja sie tak ciesze, przecież mam nici w tym miesiącu ze staranek!!!!

oj,tam zaraz nici....ja nie wiem co ty tu jeszcze robisz....sio do Krakowa!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Mika23
no ja własnie zaniedługo jadę, ale jak pojadę za wcześnie to będę sama siedzieć w mieszkaniu:( wiec jadę tak żeby być dokładnie o tej godz o której M kończy prace:) hmmm... a może pojadę wcześniej i tam prysznic wezmę, moze uda mi się jakiegos plamniczka złapać jeszcze:P:P oj ale głupotki wypisuje...

jedz wczesniej!!!!!!przechwyc jego wczorajsza bielizne i załóz,moze jakis niedobitek tam jeszcze grasuje:):):):):):):):):):)

Gość Mika23
pewnie schował:P:P a tak na marginesie, to mój M zanim ja mam przyjechać to zawsze mieszaknko na błysk wyczyści, wszystko wyprane, szok:):)

Gość Mika23
niedługo bede topic typu: "nie miałam jeszcze miesiączki nigdy w życiu i całowałam sie z chłopakiem, czy test wyjdzie pozytywny dzień po" !!!!! mam brata co ma 15 lat ale jest dokładnie uświadomiony co i jak!

łe...szkoda...no nic próbuj z tym prysznicem:):):)a tak serio to bardzo mu sie to chwali..................tak sobie teraz pomyslałam ze temat naszego topicu jest adekwatny do tresci,rzeczywiscie "razem weselej":):)

Oj Wy wariatuncie :-))) usmialam sie dp lez:-) wyszlam dzisiaj wczeniej z pracy- udalomisie wziac pol dnia wolnego. zlozylam CV w jednej ze szkol angielskiego,moze odezwa sie w sierpniu - wtedy maja nabory. u mnie dzisiaj 11 dzien cyklu - kalkulatorek mowi, ze szanse sa. az do owu bede szlec ( czy misie bedzie chcialo, czy nie) w najgorszym razie kaze mojemy isc sie kapac i ten tego.... hihihiihhihi

Gość magdaleena
Hej dziewczynki :) Ja dopiero w domku. @ jeszcze nie przyszła, ale ja mam tak co miesiąc. I na 100% jak zawsze dopadnie mnie w nocy. Za to mam wielkie, nabrzmiałe i obolałe piersi i wyglądam niczym dojna krówka :D Już nawet nie mówię jakie są ciężkie. Normalnie mam rozmiar 75 D, więc możecie się domyślic jak wyglądam przed @. Tragedia po prostu :D

Gość magdaleena
Malinka - o tym to ja nawet nie chcę myślec :D

Czesc dziewczyny! Chciałabym sie do Was przyłaczyć od 2 cykli staramy sie o dzidzię. W kwietniu byłamna usg dop. był to 17 dc ginekolożka zobaczyła piękny duży pęcherzyk i powiedziała ze on mi nie pękł. Wpadłam w panikę, zaczęłam ja wypytywac dlaczego tak sie stało - odpowiedziałą ze nie wie. Kazała zrobic badania hormonalne. Wróciłam do domu i dopiero zaczelam myslec!! 17 dzień cyklu to u mnie przed owulacją - skoki temp. w 7 obserwowanych cyklach miałam 20 - 21 dc. Wkurzyłam sie na siebie ze nie pomyślałąm wcześniej i na ta babę że mnie wystraszyła. Zrobiłam badania hormonów- prolaktyna ( chyba z tego stresu ze ta kobieta - bo to nie lekarz miała racje)wyszła za wysoko 34 ( norma 25) i androstendionn. Przeczytałam wszystko na temat prolaktyny - zaczęłam brać castagnus- po pierwszym miesiącu stosowania prolaktyna spadła do 8. O androstendionie znalazłam informacje ze mój poziom nieiwle ponad norme nie przeszkadza w zajściu w ciąże tym bardziej ze progesteron jest bardzo ładny. Tak więc dzisiaj mam 27 dc jajniki i brzuch bolą juz kilka dni, okres powinnam dostać w niedziele - mam nadzieje ze nnie dostanę a te bóle zwiastują szczęscie....

Agarz,witaj wśród stuknietych staraczek!!!:)dopisz sie do tabelki,str 24.......i na dzis to tyle ode mnie bo spadam do pracy:(dobrej nocki dziewczątka!!!

Dopisuję się! STARACZKI NICK..........CYLK STARAŃ... ...... ..TERMIN@... .......WIEK.......ZAM. Mika23..................2................06.07??........ ...23.......Podkarpackie niezapominajka25__..2..............20.06.............25 .........Śląskie nataliuś..................8...............03.07......... ....26.......łódzkie Foczka_.................3.................?............. .....24......Pomorskie green-ka ...............2..............09.07. ...........28 ........dolny śląsk skoda... ................2....................................20..... kuja.-pom. lilka90....................2 ............13.06.................30......Glasgow lily white................1..............ok 19.06............29........kuj-pom magdaleena.............6.............ok 22.06. ...........26...dolnośląskie Malina....................2............08.07............ ......27.......Stambul Magda8080 .............2............o 15.07...............28.....śląskie monita24................8...........ok15.07............. ..24.......kuj.pom Luiza....................4.............07.07............ ......26.....Londyn Agarz ...................2.............28.06..................27.....śląskie BRZUCHATKI NICK..........TC......DATA BADN......TERMIN POR.....WIEK....płeć Online-79......4..... 20.06...........12.02.2010? .......30 .... ??? fisiowna.......4......22.06............9.02.2010(?)..... ..26......?

Cześć wszystkim :-). No ja właśnie czekam, bo @ spóźnia się już drugi dzień. A dawno już się nie spóźniała. Tylko dziwnie boli mnie brzuch. W czwartek robiłam test przed pójściem do lekarza, ale był negatywny. W każdym razie nie wezmę tych paskudnych tabletek póki nie będę wiedziała na pewno czy jestem w ciąży czy nie. Sama nie wiem co myśleć. A tak z innej beczki też się muszę wziąć porządnie do pisania pracy bo wrzesień już blisko... Pozdrowionka.

Gość magdaleena
A mam takie pytanie do Was dziewczynki: bierzecie kwas foliowy?

Gość Mika23
ja myślałam, że jak mnie nie będzie to zapiszecie kilka stron, a tu tak mało do czytania mam. JA sobie siedzę sama w mieszkanku bo kochanie poszło do pracy:( no ale mu daruje bo w nocy sie postarał, he he he:) magdaleena-- ja kwas foliowy biore juz 3 miesiąc, czytała żeby przed planowną ciążą brac go min 4 tyg. Ale czytałam również że kobietom które planują dzidzię to mogą brać go cały czas bo nie zaszkodzie, ogólnie on jeszcze poprawia koncentrcję a np dla mnie jest to dodatkowy plus:P Koleżanka wróżyła mi z obrączki i wyszło mi że będę miała chłopczyka i dziewczynke:P:P:P jeszcze zapytałam zeby mi wywróżyła w którym roku, ale tego sienie da:(:( malina-- bierz sie do pracy przytulankowej, mnie sie płodne skończyły, dzis jest mój 18 dc. Wiec ja już czekam tylko do 6:)

dziewczyny!!! wlasnie zadzwonili do mnie ze szkoly jezykowej, w ktorej zostawilam wczoraj CV :-)) o 19 mam spotkanie i rozmowe. zobaczymy co mi zaproponuja...kto wie, moze cos ciekawego...oby nie szkole letnia, bo chce w te wakacje zrobic sobie urlop i pojechac do Polski. sluchajcie, u mnie jakis zanik sluzu...czemu? to moj 12 dzien cyklu. mam nadzieje, ze nie dzieje sie nic nie tak jak powinno. dzisiaj znow przytulanki ( wczoraj nie bylo). ja mam kwas foliowy w zestawie witamin - nie wiem czy wystarczajaca ilosc. jaka powinna byc dzienna dawka? pozdrawiam

Ja kwas foliowy biore od stycznia. Wiem ze jest jakaś max. dawka ale nie wiem jaka.