Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Foczka_

Zaczynam starania od dziś. Kto ze mną? Razem weselej.

Polecane posty

Ale agarz nikt się nie złości. To są po prostu fakty. nataliuś dobrze to podsumowała. Bez sensu jest zaczynać pisać, by po trzech dniach przestać. My się dopytujemy i zostajemy bez odpowiedzi... Żeby chociaż raz w tygodniu się odezwać...

No to ja sie zmiesciłam..:) Słońce wreszcie świeci więc będą dzieci!!!

i o to Gree-nka własnie mi chodziło!!!!!!!!!!!!!Agarz,moze jednak lepiej nie czytaj tych naszych wypocin bo jeszcze dojdziesz do wniosku ze z wariatkami lepiej nie zaczynac:):):):):):):):)

Jestem juz na 18 stronie.... I powiem Wam że sposób przytulania co 2 dzień jest podobno najlepszy..Moja koleżanka starała się 3 cykle ( wiem że to krótko ) i nic w końcu postanowiła zaczą od końca @ co drugi dzień i we wrześniu bedzie mamusią...Wiadomo że zawsze trafisz a i pleminki mogą się natworzyć ;)

no widzisz Green-ka Twój nick też pomyliłam,sorki:)ło,kurcze to jeszcze nawet nie miesiac a mnie tez sie wydaje ze duzo dłuzej....przywykłam juz do Was dziewczynki:) ........Jestem wolna!!!!!!!!!!!!!!!!!Teściowa zawineła żagle:):):):):):):):)

Oj nie martw sie ja do normalnych tez nie należę .....;))Mój mąż powiedział właśnie, że od tego netu mi oczy zgniją.... :(

agarz jak dojdziesz do 20 (chyba) to sie dowiesz ze plemniki to nurkowie kaskaderzy i w ogóle to moga sie teleportowac:):):):):):):)a gdzies jeszcze znajdziesz link do NK wiec ujawnij sie kobietko:):):)

ale młodziutko wygladasz:):):):):):)no kolejna dzaga w naszym SKROMNYM gronie:):):):)piekne młode i inteligentne:):):):):):):):):):):):):):)

Chciałabym wkleic link do mojego profilu NK ale nnie wiem jak ....więc nie wiem jak z tą inteligencją u mnie...:)):):):)

Wszystkie jesteśmy piękne, inteligentne i na dziecko gotowe!!!!!!

hihihihi:):):):):):):)na swoim profilu zaznaczasz u gory to http/itd kopiuj wchodzisz do nas wklej i jest:):):):):):)ja jak pierwszy raz zrobiłam tabelke tu u nas to była taka tabelka jakiej jeszcze swiat nie widział:):):):):):):):):):):)

No nie uwierzysz ale nawet z Twoim darem nauczania mi sie nie udało :):):):):):):):)

To ja juz zmykam..... Ide na spacerek...trzeba korzystać ze słoneczka póki swieci bo jutro pewnie znowu deszcz....Już mi blok zaczyna pęczniec i drzwi wejściowe się przestaja domykać...:))) Papatki

no moja droga 5 zł sie nalezy.....................podaje numer konta 997 998 999 992 112 BeGaO ZOO odział 0 w Łodzi:):):):)

co zdolna,co zdolna a kasiora gdzie??????????za 5 min wysyłam komornika,nawet na tym spacerze Cie znajdzie:):):):):):):):):)

Hej Slicznotki jestem, ale tylko na chwilke, bo pichce kolacyjke. u mnie wszytko dobrze. z wczorajszego starania nici - zasnelam zanim przyszedl moj E...nie mial sumienia mnie obudzic - ale dzisiaj przyszedl wczesnie z pracy wiec....:-D dzisiaj mialam gadac z szefem - znow nie bylo okazji. wczoraj na spotkaniu o prace bylo bardzo OK, ale narazie chca mnie na weekendy - dla mnie to odpada. powiedzialam, ze w sierpniu lece na miesiac do Polski, wiec poprosili, abym przed wyjazdem sie u nich pokazala i beda chcieli mi cos zaproponowac... zobaczymy... ja narazie mysle, aby do wrzesnia lub nawet pazdziernika nie przemeczac sie - musze sie jakos pozbierac i dojsc do siebie po tej pracy. w lipcu bede mialam gosci z PL, wiec napewno odchodze. dobra zmykam, ale jeszcze sie pokaze dzisiaj. buzki Iza

Gość Mika23
Cześć kobietki:P Ja dziś w nocy się męczyła i pisałam pace, dziś poleciałam do promotora mu dac moje wypociny. Zobaczymy co powie, mam nadzieje ze sie nie doczepi do tej cześći pracy. Ja dziś w nocy ok. 4 jadę do rodziców, a wracam od razu do mojego kochanie w niedziele:):) nataliuś-- masz rację, ja już miałam to wcześniej napisać, ciągle się dopytywałam o inne dziewczyny, a tu cisza-zadnego odzewu. Do nas nie jest trudno dołączyć, wystarczy napisać kilka razy i od razu sie odezwiemy, zresztą jak dziewczyna pisze jeden post a potem znika to ciężko nawet ją zapamiętać:( green-ka -- ja to myślałam jak przeczytałam to co napisałaś odnośnie dat kiedy kóra z nas pisała to pomyślałam, ze wywróżyłaś nam kiedy która bezie w ciąży i ja pierwsze co to szukałąm siebie:P:P ale ja glupia:P:P Malinka-- działaj dzisiaj!:P widze, że ty z ta pracą masz naprawdę ciężko skoro tak bardzo przeżywasz to wszystko. Wiecie ja sie tak zastanawiam czy jak sie kochałam dzięń po owu, tak myśle, to czy mam jakieś szanse. Może małe cuda sie zdarzają... A wiem ze jest juz po owu bo mam temp typowa jak po owu, dziś była 36.8:) Czyli powoli rośnie. Nataliuś oczywiście ze komplement to był, jak Ciebie nie ma to taka cisza się robi:):) Widzę, że rocznicę masz w niedziele, tak jak moi rodzice-25 lat po ślubie, he he he

Gość Mika23
agarz-- pisz do nas, nie zniechęcaj się. Pisze tyle dziewczyn, że po prostu czasem możemy kogoś zignorować choć nie sądzę ze takie coś miało miejsce. Wystarczy, ze napiszesz 2-3 zdania. Przecież mamy sie wspierac, nie tylko podczas staranek ale taże tak normalnie w walce z trudnościami losu:):)

Hej. Mam małe pytanko, tyle że chyba bardziej do już zaciążonych staraczek. Czy na samym poczatku ciąży czuć może jakieś niewielkie skurcze i bóle brzucha? W internecie jest dużo informacji na ten temat, ale wolę zapytać. Okresu dalej nie mam i raczej nie widać żeby miał przyjść :).

ja pierdziele...............NIEZAPOMINAJKA BIEGIEM PO TEST i pisz jutro co i jak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ile Ci sie spóznia?wg tabelki 4 dni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ale jaja!!!!!!!!!!!!!1

Tak 4 dni :-). Hmm szczerze to robiłam wczoraj test tylko po południu i wyszedł negatywny. Z tym że tyle się naczytałam że dziewczyny robiły kilka testów i wychodziły negatywne a u lekarza wychodziło że są w ciąży. Nie wiem czy wierzyć czy nie. Na pewno jeśli @ nie przyjdzie do piatku to zrobię jeszcze jeden i zapiszę się do lekarza na wizytę. Ale już się nakreciłam :-). Oprócz bólu często biegam na siusiu tylko nie wiem czy tak wcześnie, bo najdalej byłby to drugi tydzień, oprócz braku miesiączki mogą wystapić jeszcze jakieś objawy.

Niezapominajka,skocz jutro na bete bedziesz wiedziec na 100%...ja juz sie ciesze z nastepnej fasolki!!!!!!!!:):):):)

Mika --- ja nie miałabym nic przeciwko temu, żeby według tej kolejności co napisałam,dziewczyny przechodziły do dolnej tabelki! :-) Ale niezapominajka chyba nas wyprzedzi(ła) :-) Super!

Green-ka,Niezapominajka wyprzedziła tylko Mike23 a moze sa juz razem zafasolkowane....Pozniej jestem ja,pozniej Foczka ale jej juz dawno nie ma wiec sie nie liczy i Ty....Ja licze na to ze Twoja wrózba sie spełni!!!!!!!!!!!!!!