Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Foczka_

Zaczynam starania od dziś. Kto ze mną? Razem weselej.

Polecane posty

Gość magdaleena
Masz rację Malinka. Mój Ł. kiedyś co roku jeździł do Anglii. Na długo. I przez to rozpadł się jego poprzedni związek. Laska go zdradzała. Dlatego jak zaczęliśmy być razem i on znów wyjechał na 8 miesięcy to był pewnien, że z nami będzie tak samo. Ale udowodniłam mu, że się myli :D Wrócił po 6 miesiacach, zerwał kontrakt, bo się za mną stęsknił, a w następnym roku już nie pojechał :D Stwierdziliśmy, że jak jechac to tylko razem, ale nic w końcu z tego nie wyszło, bo zaczęliśmy kombinować tu, na miejscu. I tak się tułamy od 4 lat :D

Gość magdaleena
Ja też się na razie żegnam, bo jedziemy w dwójkę na rowerkach zrobić sobie ognicho i upiec kiełbaski :D

Gość Mika23
To widzę, że ja jakaś straszna panikara jestem! Mój siedzi teraz cały czas w Krakowie właśnie, a ja do Krakowa mam 2 godz pociągiem. No i jest tak, że jeździmy do siebie raz tylko na noc, czasem na cały weekend zależy jak nam czas pozwala. Ale spotkania min 1-2 dni w ciągu tygodnia są:P Kiedyś nie widziałam go miesiąc bo pojechał na narty do Szwajcarii a ja nie mogłam bo mnie sesja na uczelni wykańczała to zamiast się uczyć to cały czas płakałam za nim i normalnie jak wrócił to tak się do niego przyczepiłam, że nie odlepiłam się przez tydzień:P:P Ale powiedziałam że to się już więcej nie powtórzy. Dziewczyny ja Was bardzo podziwiam, że przetrwałyście:P Od razu mi się humor poprawił:) To robię sie na bóstwo i jadę do tego Krakowa, zrobię mu niespodzianke po tej wczorajszej kłótni:) Malina-- baw się dobrze!! magdaleena-- udanej wycieczki:P:P

jedz,jedz 2 godz drogi to nie tak duzo...ja do pracy jade 1.5:):):)Wszystkie bawcie sie dobrze,miłej niedzieli!!!!!:):)a ja sprzatam bo mam jutro wizytacje tesciowej:(

Gość Mika23
To ja już sie nie będę odzywać ani tym bardziej narzekać:P natalius-- ty do pracy 1.5 godz jedziesz, dla mnie szok! i tak masz codziennie i to znosisz a ja taka głupiutka i narzekam na 2 godz jazdy:P:P Dziewczyny odpoczywajcie, nabierajcie sił do staranek:P W ogólne chyba jutro owu mam mieć i lepiej bedzie jak potulnie pojade i wykorzystam ten czas najbardziej płodny, :P:P Odezwię sie jutro albo pojutrze jak wróce:P

no......mieszkam w Łodzi a do pracy dojezdzam do Strykowa....bo to jedyna fabryka w której w miare dobrze płaca

Gość Mika23
ale jestem dziewczyny wściekła!!! chyba przegapię owu!! Mój M dzwonił i powiedział, że mam jutro przyjechać!! i co ja mam zrobić, załamię się!! idę płakac w podusię!!!

cześć dziewczyny:-) Jak wam mija dzionek?? Ja siedzę z D i popijam piwko z soooczkiem:-) Mniam.....która chce?? Miłego wieczorka 🌼

Gość magdaleena
No właśnie Mika, ja też jestem ciekawa czemu nie dziś. Nie będę Cię pocieszac na siłę, ale ja zawsze wychodzę z założenia, że nic nie dzieje się bez powodu i że maczaja w tym palce jakieś siły wyższe. A potem się okaże, że jednak bardzo dobrze się stało, że tak wyszło :) Monit - pivko... Chyba też sobie wypiję :) Uwielbiam pivko. Zawsze tez lubiałam z soczkiem, ale przestałam je pić kiedy zaczęłam tyć :D

czesc Dziewczyny, ja chce piwko z sokiemmmm - u nas nie ma soku:-( jak mam okazje to przywoze z PL. wrocilam juz znad morza, bylo bosko, troszke sie przypieklam , nierowno wysmarowalam sie balsamem - ma kilka bladych latek na nogach ale mam nadzieje, ze sie to wyrowna. jutro do pracy:-( mam w planach powiedziec szefowi, ze odchodz...trzymajcie za mnie, bp jestem troche tchorzem w takich sytuacjach, juz sie stresuje..

Malina;kwiatek] a proszę pifffoo:-) A dlaczego chcesz sie zwolnić?? magdaleena 🌼 ja też nie powinnam pić , ze względu , że moja gin powiedziała , ze muszę zrzucić kilka kg , wiec ograniczam się,nie jem żadnych słodyczy , ale pifffka nie moge sobie odmówić;-)

mam bardzo stresujaca prace, wracam do domu najwczesniej o 19, czasem nawet o 22. nie mam czasu nas nic, moje zycie osobiste bardzo na tym cierpi ( z towarzyskiego juz zrezygnowalam... napiecie i stres sa niemozliwe..a do tego ciagla presja i tzw. wyscig szczurow. jestem w tej pracy bardzo nieszczesliwa, nawet teraz poblewa mnie brzuch ze stresu, bo wiem jakie jutro beda problemy z debilnym szefem. jestem juz przemeczona, a na porzadny urlop nie mam szans - kazal mi pracowac z zapaleniem nerek ( swoja droga mam nadzieje, ze moje chore nerki nie beda powodem do cesarki - a to mozliwe). ojj dlugo bym musiala narzekac i zalic aie - a juz nie chece:-))) mam plan tego co moglabym robic na wlasny rachunek i co dawalo by mi satysfakcje - brak mi tylko odwagi...

Gość magdaleena
Monita, co pomyliłaś? Malinka - ja trzymam kciuki :) Co do pinka to też nie umiem sobie odmówić :) Za bardzo je lubię, słodycze jadam okazjonalnie, bo jakoś nie przepadam, za to mogę zajadać się czipsami. Chociaż ostatnio staram się jeść mniej takich paskudztw, a więcej warzywek itp :)

Gość magdaleena
Ps. Malina, a co chciałabyś robic? Czy to na razie tajemnica? :)

no i w sumie po niedzieli....M wrócił zpracy,pozarliśmy zupke i poszlismy do parku...siedzielismy nad stawem popijajac piwko obserwowalismy kaczuchy....takie maluskie,jeszcze zółte gdzieniegdzie,kazałam M złapac mi taka ale nie chciał,podlec jeden:(......Malina,kto nie ryzykuje ten nic nie ma!!!głowa do góry,poradzisz sobie!!!!zadna praca nie jest warto poswiecania zycia osobistego i zdrowia!!!!...........mika23,oj nie płakusiaj!!!!!skad po za tym wiesz ze akurat dzis masz owulke?przeciez tempki nie mierzysz a test owu wskazał druga bladą kreske!No,bo płacz urodzie szkodzi!!!!!!Monita,dawaj to piwko.....:)

Gość magdaleena
Eee, jeszcza nie przyszła. Ma jeszcze 1 dzień, a ja i tak nigdy nie dostaje regularnie. Ale brzuch mnie coraz bardziej boli. Ciężka noc przede mną :( Wszystkie o tym pivku gadacie, też idę sobie przynieść. nataliuś, czy to nie będzie Ci przeszkadzać jak kartka pójdzie poleconym? Bo nie chciałabym, żeby nasza kochana poczta ją zgubiła, zmarnowała lub ukradała :D

Magdalena - jestem tlumaczem przysieglym, wiec moge robic tlumaczenia ( angielskie, polskiei tureckie). mysle tez o nauce angielskiego w szkole jezykowej - tutaj dla obcokrajowcow jest to calkiem niezle platna praca. chce tez dawac prywatne lekcje. w Turcji sytuacja ze znajomoscia jezykow obcych wsrod ludzi jest o wiele gorsza niz w Polsce - dlatego tez nauczyciele sa bardziej w cenie. kilka moich kolezanek tak pracuje. w szkolach jezykowych obcokrajowcy prowadza konwersacje - czyli calkiem przyjemna praca. na moim osiedlu sa tlumy dzieci w wieku szkolnym i nie ma zadnych kursow, tak sobie mysle, ze gdybym dobrze sie zareklamowala i na poczatek zaoferowala przystepne ceny ( i tak duzo wyuzsze niz w Polsce), to moglo by sie udac....

magdaleena ,pewnie ze nie!!!juz na nia czekam!!! malina,jakos nie chce mi sie wierzyc ze jest gdziekolwiek gorsza sytuacja ze znajomoscią jezykow niz u nas:)Ale w sumie plan masz dobry,trzymam kciuki zeby wypalił!!!!!opowiedz nam dlaczego akurat turkologia i Turcja?

Gość magdaleena
Malina-kobieto, Ty się nawet nie zastanawiaj. Ja przez ostatnia pracę zmarnowałam (bo inaczej nie można tego nazwać) pół roku swojego cennego :D życia. Dosłownie 6 miesięcy wyciętych z życiorysu. Pewnie, że bałam się odejść, głównie przez to, że kryzys i pracy nie ma nigdzie, ale teraz, po niecałym miesiącu uważam, że naprawdę była to doskonała decyzja, na dodatek idealnie wpasowałam się w czas :)

Z turkologia to jakies przeznaczenie chyba:-) czesto zartuje, ze poszlam na studia po meza:-) tak na serio, to chcialam nauczyc sie jakiegos oryginalnego jezyka, bo zawsze uwazalam, ze znajomosc jezykow pomoze mi w znalezieniu ciekawej pracy. znalam tez Turcje z wczesniejszych wakacji i po prostu padlo na nia:-)

wiecie co... gadamy tak osobiscie, wiec Wam powiem, ze ma sluz taki jak byc powinien i zaczelam dzialac:-))) ten tyzien bedzie super wazny...

hihihi Malina,no to do roboty!!!!!:):):)ale bedziesz miec slicznego dzidziusia!!!!!!!..........................a mnie sluz taki sobie,nie dzieje sie u mnie nic co jest zgodne ze \"standaryzacja\":(

Gość Mika23
JA dopiero wstałam, sobie popłakalam troszkę i zasnełam:( Skąd wiem że owu miałam?? Dziś mierzyłam temp i było 36,4, test owu wczoraj wieczorem pozytywny, dzis już tylko 1 krech. Zatem od wczoraj w ciągu 24-48 godz wystąpi owu. No i dzis miała piękny śluzik, no i na samym końcu kilka godzin temu ból i delikatne kłucie w podbrzuszu. Więc wiele wskazuje ze owu nastąpiła. A jutro bedzie po prostu o kilka godzin za póżno:( A dlaczego nie pojechałam? brat mojego M ma duze problemy ze swoim dzieckiem, dziecko ma wodogłowie i on jest ogólnie załamany. A że M zna troche tych lekarzy, wiec stara się go pocieszać i mu pomagać. I dziś wypadł znów taki dzień. M powiedział że dziś tylko marzy zeby odpocząc od wszystkiego, i przytulanki to jest ostatnia rzecz jaka mu w głowie, wiec i tak z tego nici:(

Gość Mika23
malina-- bierz sie do roboty, nie ma na co czekać, a nuz owu przyjdzie wcześniej Widzę dziewczyny miałyście fajna niedziele, super cieszy się:)

Gość magdaleena
Mika - nie smuc się! Ja Ci mówię, że to znak :*