Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Foczka_

Zaczynam starania od dziś. Kto ze mną? Razem weselej.

Polecane posty

Hej Slicznotki:-) ja tez sie melduje:-) ale cudownie, ze dzisiaj jest -sobota. na dodatek przeczytalam post magdaleny, ktory podtrzymal mnie na duchu i uswiadomil, ze nie ma co cierpiec we stretnej pracy:-))) ja od 7 rano jestem na telefonach z celnikami, przewoznikami, kierowcami i klientami... a to moj dzien wolny od pracy:-( czekam na mojego mezusia - wroci z Ankary za okolo godzinke i jak odsapnie, to zaraz wyciagne go na dwor:-) znow mamy okolo 30 stopni i slonce:-) jutro planujemy jechac nad morze, w koncu sie poopalam i odpoczne. a w przyszlym tygodniu skladam wymowienie. w przyszlym tygodniu powinnam tez zaczc konkretne starania, bo bedzie owu:-) ale juz od dzisiaj zaczynamy. tak jak mowilyscie - co 2 dni:-)

zaraz sie wkurze....wysyłam i nic!!!!!!!!!!!!!!głupi komp!!!!mika23,do ciebie tyz nie doszło?

Gość Mika23
nataliuś-- no niestety nic do mnie nie przyszło, słuchajjak teraz nic ci nie wysyłam to spróbuj za kilka godzin bądź wieczorem

spróbowałam z innego adresu,wysłano...a Twoja poczta nie odbiera wiadomosci powyzej 20 mb.....................malina,ale masz fajnie....ja tez chce nad morze!!!!!!!

wlasnie napisala do mnie kolezanka, ktora rowniez mieszka w Turcji ( zreszta poznalysmy mezow w tym samym czasie bedac na tym samym stypendium, w tym samym miesiacu wyszlysmy tez za maz). No wiec kolezanka jest w ciazy:-) bedzie miala synusia... kolej na mnie:-)

Gość Mika23
nataliuś odezwię sie zaraz do Ciebie na nk:)

Gość Mika23
malina-- my po kolei wszystkie będziemy spadać w dół , bez wyjątków:)

mika23-WOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nie wiem czemu wyobrazałam sobie Ciebie w czarnych włosach!:):):):)Malina,wchodz na NK teraz Ty sie ujawnij:)

hihihi Magdaleena za to Ty w moim wyobrazeniu byłas lekko puszysta blondynka:):):):):):):):)

Gość Mika23
ja dziś chyba oszaleje z tym wszystkim:P normalnie siedze caly czas i z Wami gadam, albo n-k:) tylko teraz zrobiłam szybkie zakupy bo w lodówce echoooo:P A ja nataliuś-- właśnie sobie Ciebie tak wyobrażałam, taki krejzolek z Ciebie jest:P

oj,nie praw mi takich komplementów:):):):)ja tez nie moge sie ogarnac przez to nasze forum:):)jeszcze nie posprzatałam.....M jak przyjdzie z pracy to sie zdziwi:)hmmmm....moze lepiej nie robic mu takich niespodzianek w postaci chlewika w domu.....spadam sprzatac....zajrze wieczorkiem

Gość Mika23
Ja sie też musze ogarnąc:P Idę coś zjeść, bo od rana nic nie jadłam:P Dobrze ze mój M tego nie widzi bo by mnie zabił:P:P No i jakieś pranie dziś zrobie i oczywiście sałatke -niespodzianke, hehe.

Gość Mika23
Malina---niezle masz w tej Turcji, ja to kocham morze i słońce więc Ci strasznie zazdroszcze:P

Malina,tez Ci tego zazdroszcze!:)........Green-ka z Ciebie tez jest nie zła d..pa:):):)Ale fajnie ze wiekszosc sie zameldowała na NK.....reszta dziewuch-dołączac sie!!!!

hej:-) no jest faktycznie pieknie, choc zyjac tutaj tak na codziennie mam czasu podziswiac takich widokow, zazwyczaj w weekendy wybieramy sie na wycieczki. uwierzcie, ze bedac tutaj mysle sobie jaka ta Polska piekna. nie myslalam dawnieji, ze mozna tesknic za ojczyzna, a jednak mozna... pomijajac piekno Turcji, to w wielu kwestach zycie tutaj jest trudniejsze niz w Polsce, ale to ze wzgledu na roznice kulturowe - widzialy galy co braly:-))) wiec nie narzekam.

Gość Mika23
malina juz Tobie wysłałam zaproszenie na nk:P i green-ka też otrzymała, ciekawe czy sie domysli że to ja:P

Gość magdaleena
nataliuś, mika - ale z Was piękne dziewuszki :) Mikę też wyobrażałam sobie raczej jako ciemnowłosą dziewczynkę, a co do natalii to podejrzewałam, że to taka pozytwnie zakręcona osóbka :) Właśnie skojarzyłam, że mój profil podałam Wam tylko na maile, więc podaję dla reszty :) Pokazywać się dziewuszki :) http://nasza-klasa.pl/profile/377248 No i nie pojechałam na wesele. Nie poćwiczę kamerowania. Ale tak mnie brzuch rozbolał i jajniki, że nie wystałabym kilku godzin przy kamerze :( Trudno! Mój Ł.jak mnie zobaczył to od razu wygonił do domu. Na szczęście, bo jeszcze do tego żołądek tak mi się rozstroił, że co chwilę biegam do toalety. Więc to dobrze, że jestem tu, a nie kilkanaście kilometrów od domu, skąd nie miałabym czym wrócić w trakcie wesela! Ps. Jakoś nie moge się oderwac od Was i od tego forum :D

Gość Mika23
magdaleena-- ja mam nadzieje ze to brzuszek nie boli Cie na @!!!!!!!!!!!! szkoda, że Cie ominęła okazją poćwiczenia roli Pani Kamerzystki:P No ja tez tak mam, coraz bardziej to forum mnie wciąga:P materiały do pisania pracy tak sobie leżą i leżą któryś juz dzień:P Ogólnie to fajne z nas babeczki:P:P:P

Malina,Mika to jest dopiero slicznotka.......:)Hmm...pewnie masz racje.....W sumie to ja od czasu mojej przygody w Holandii wychodze z założenia ze wszedzie dobrze gdzie nas nie ma.....I powiem szczerze ze podziwiam Cie,ja po 2 mc juz teskniłam za nasza piekna ojczyzna.....a teraz robie omlet nomen-omen po turecku:):)pewnie Twój M gdyby to zobaczył zabił by mnie smiechem za taka nazwe:):):):)

Mika23 pewnie ze zajefajne z nas babeczki!!!!!i jakie skromne!!!!:)mnie tez nasz topic strasznie wciągnął...moj M jak wchodzi do domu i widzi mnie z lapkiem na kolanach to mówi "czesc kafeteria":):):):):)

Gość Mika23
nataliuś--- normalnie ale się uśmiałam z Twojego stwierdzenia "cześć kafeteria" !! to jest dla mnie hit dnia:) A ja swojemu nic nie mówie o kafe, raz tylko coś tam wspomniałam,chyba by mnie lekko przydusił za to ze wypisuje publicznie o swoim śluzie, kiedy mam płodne itp:P:P:P ja to nie byłam nigdzie na dłużej poza krajem, wiec nie wiem jak to jest. ALe pewnie bym sie zatęskniła mimo wszystko za swoją rodzinką:)

Gość Mika23
A zapomniłam wcześniej napisać, że wczoraj wziełąm ostatnia tabletke wiesiołka i wydaję mi się że śluzu mam więcej, Ciągnie się jak cholera, mimo tego że nie jest do końca przeźroczysty

magdeelena,kurcze szkoda........musiałam zajrzec do naszej tabelki....no niby @ masz blisko ale miejmy nadzieje ze to nie to.....a na żołądek polecam pieprzówke,stary dobry przepis dziadka mojego M,kieliszek czystej wódki i pół łyżeczki pieprzu...ogień ale działa...no chyba ze wymiotujesz to lepiej nie próbuj

Gość Mika23
Już sie normalnie nie mogę doczekać aż bedziemy jedna za drugą zaciążać:P:P