Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Foczka_

Zaczynam starania od dziś. Kto ze mną? Razem weselej.

Polecane posty

pszczoła mnie uje..ła........w praniu na balkonie k...a siedziała.... tak sie popłakałam ze ide spac:(

Gość Mika23
och magdalenna :*) ja też czuję że to jest jakis znak, bo wypadło to wszystko w najważniejszy dla nas w dzien w miesiacu, ale przecież nie mogę obrażać sie na niego za to, że chce pomóc bratu. Nie będę egoistka bo to akurat malutkie dziecko potrzebuje pomocy. Ale jak już bedziemy miec własne maleństwo to ja wiem, że ono bedzie dla niego całym światem i kazdą wolną chwilę bedzie wtedy spedzał z nami:):)

o rany:-(( wiecie co ja tez zalapalam dola:-( wydaje mi sie, ze jestem nieodpowiedzialna planujac odejscie z pracy i zajscie w ciaze (mamy kredyt mieszkaniowy na glowie). mam nadzieje, ze znajde prace...a moze powinnam sie jeszcze pare miesiecy przemeczyc..ale nie chceeeeee.juz nie dam rady. ale to wszystko popieprzone... tez ide spac... buziaki

Gość magdaleena
To widzę, że tylko ja tu naładowana pozytywną energią, mimo przeciwności losu :) Muszę mieć jej dużo, dużo, bo inaczej załamałabym się juz dawno! Dziewczynki - główki do góry. Malina - będzie dobrze! Nataliuś - głupia osa! Mam nadzieję, że nie jesteś uczulona? Mika - to z tego co mówisz wynika, że nasz swietnego faceta :)

Gość Mika23
a sio!! wyganiam te złe doły!!! no i teraz bedzie dobrze bo wygoniłam wszystko co złe:) magadaleene-- rozsiewaj swoją dobrą energię:) natalius-- mam nadzieje ze po osie nic ci nie bedzie! malina--jeżeli czujesz że teraz chcesz mieć dzidzięto to jest właśnie najlepszy moment, a wątpliwości typu ze może inna praca, albo lepsza, że kredyt to będą sie cały czas pojawiać!! Główka do góry:P

Gość magdaleena
Rozsiewam, rozsiewam (niczym zarazki :D ) A przynajmniej się staram :)

Gość Luiza123
Witam i pozdrawiam wszystkie staraczki!!! My tez z mezem sie staramy od kilku miesiecy, niestety.. bez rezultatu. W tym miesiącu postaramy sie na maxa! Dołączam do Waszej rubryczki;) STARACZKI NICK..........CYLK STARAŃ... ...... ..TERMIN@... .......WIEK.......ZAM. Mika23..................2................06.07??........ ...23.......Podkarpackie niezapominajka25__..2..............20.06.............25 .........Śląskie nataliuś..................8...............03.07......... ....26.......łódzkie Foczka_.................3.................?............. .....24......Pomorskie green-ka ...............2..............09.07. ...........28 ........dolny śląsk skoda... ................2....................................20..... kuja.-pom. lilka90....................2 ............13.06.................30......Glasgow lily white................1..............ok 19.06............29........kuj-pom magdaleena.............6.............ok 22.06. ...........26...dolnośląskie Malina....................2............08.07............ ......27........Stambul Magda8080 .............2............o 15.07...............28.....śląskie monita24................8...........ok15.07............. ..24.......kuj.pom Luiza....................4.............07.07..................26.....Londyn BRZUCHATKI NICK..........TC......DATA BADN......TERMIN POR.....WIEK....płeć Online-79......4..... 20.06...........12.02.2010? .......30 .... ??? fisiowna.......4......22.06............9.02.2010(?)..... ..26......?

Gość magdaleena
Witaj Luiza w naszym stukniętym gronie :) Mio nam przyjąć kolejną buzię :) No i życzymy, żeby staranka były jak najszybciej owocne i wstrętna @ już nie przyszła :D

Cześć dziewczyny. Sorki nie dałam znać w sobotę po lekarzu. Wsio ok, widziałm fasoleczkę :-) 5,5 mm 5 tydzień, wszystko prawidłowo. A ja chodze do tyłu przez cały czas, senna jestem , gdzie sie nie położę tam zasypiam:-) ale co tam:-) Przesyłam Wam fluidki i całuję:-)

Hej dziewczyny! online --- super, że już widziałaś swoją fasolkę!!! Bardzo się cieszę, że wszystko w porządku. I dzięki za fluidki bo dzięki nim wszystkie po kolei zaczniemy spadać do dolnej tabelki ;-) nataliuś --- trzymaj się! Gdzie ta wstrętna osa Cię użądliła? Mocno Cię boli użądlenie? Biedulko Ty nasza... Ale nie przejmuj się! Jesteś młoda i zdrowa i szybciutko Ci zejdzie. Mika, malina --- głowy do góry! Wszystko się ułoży najlepiej dla nas. Widocznie takie są nasze losy, skoro nie mogłyśmy z jakichś przyczyn zajść w ciążę za pierwszym razem. Przyjdzie \"nasza kolej\" i będziemy się cieszyły z naszych pociech :-) Ja wiem, że to czasami ciężko, ale jesteście silne babki i dacie radę!!! magdaleena --- dobrze, że wysyłasz pozytywne fluidki na to forum. Przyda się każdej z nas! Miłego dnia! 🖐️

malina --- trzymam kciuki bardzo mocno! Nie bój się, wszystko ułoży się po Twojej myśli! Jak Cię będzie dopadał stres pomyśl, że robisz to dla siebie i dzięki temu Twoje życie będzie tylko lepsze!!!

dzieki Kochana:-) jakos bedzie. ja w poniedzialki prawie zawsze mam takigo stresa. mialam nie isc dzisiaj do pracy i pozanosic CV do szkol jezykowych, ale musialam przyjsc. milego dnia Dziewczynki, bede tu zagladac w ciagu dnia:-) pozdrawiam

nigdy oprucz komara nic mnie nie udziabało!na zadnych wakacjach,na zadnej wsi!a teraz na własnym balkonie,przy sciaganiu własnego prania jakas pszczółka i wcale nie Maja smiała to zrobic!!!skandal!!!!na szczescie okazało sie ze nie jestem uczulona,paluch tylko spuchł i boooooooolałoooooo:(No i zaczynam mój ulubiony tydzien nocek w pracy:(......Luiza,witam serdecznie!.........Malina,trzymam kciuki zeby wszystko poszło dobrze!!!......Magdaleena,co z @?......Online,super ze wszystko ok!!!!............A ja tak szybko nie spadne na dół....W tym cyklu mierze temp a ona ani drgnie wiec owulki chyba brak,dzis 14 dnien a jam mam cykle 24 dniowe wiec teoretycznie owulka powinna juz byc:(

Gość Mika23
Witam, No cóż czuję, że ja mam w tym cyklu juz pozamiatane:( Sluzu niet już, temp jedynie 36.6 a wiem, że po owu mam ok 37. Wczoraj mnie brzuszek bolał:( Czyli się spóźniłam kilka godzin,i nawet cała ochota na przytulanki mi przeszła. Ale ten los potrafi być okrutny:( Ale dziś wycinsnę z M wszystkie soki życia, musi odpokutować swą winę:P:P O bidny on dziś, biedny...:):) Malinka-- nie denerwuj się kochana, spokojnie! Pamiętaj, że stres nie sprzyja poczęciu! trzymam za Ciebie kciukasy!:) green-ka-- a co tam u Ciebie?? i witam nową 'staraczke':)

Gość Mika23
nataliuś-- pamiętaj, że raz na jakiś czas zdarzają się cykle bezowulacyjne, zresztą dopiero pierwszy raz mierzysz temp wiec cierpliwości troszkę. Dopiero pop jednym pełnym cyklu obserwacji i mierzenia temp możesz stwierdzić kiedy owu była, czy w ogóle była. on-line-- super że z fasoleczką wszystko dobrze:) fisiowa-- ty chyba masz na dziś termin wizyty, wiec daj nam tu wszystkim znać co i jak:) w ogóle dziewczyny odzywajcie sie do nas cześciej, piszcie co i jak u was, jak ciąża przebiega:)

Gość Mika23
magdaleena-- w tabeli jest napisane, że dziś masz mieć termin @!! dziewczyno pisze szybko co i jak :)

Mój M mówi wszystkim "dzien dobry kafeteria":):).........Dzisiaj podlec ma wolne bo idzie do lekarza z ta poparzona noga i pewnie sie bedzie nabijał ze mnie:)

Gość Mika23
nataliuś--- no nie będę płakać drugi dzięń z rzedu, przykro mi jest bo wczoraj byl moment idealny, perfekcyjny wręcz... Ale musze stwierdzić, że ja po tym wiesiołku miałam więcej śluzu. Także w następnym cyklu też będę sie nim faszerować:) Kafeteria mówi Twojemu M "dzień dobry" :):)

własnie zaobserwowałam ze ja tez mam wiecej sluzu tylko nie takiego jaki powinien byc.....nie taki typowy niepłodny,taki pomiedzy.....z wiesiołka tez nie rezygnuje bo nawet jesli nie pomoze to napewno nie zaszkodzi......ajj,ciezkie te starania.........zapomniałam dodac ze jak M mówi "dzien dobry" to uzywa tonu Czesia z "WŁATCUF MUH":)

w przypadku kolejnych dołów polecam topic "prysznic razem=ciaza":):):):)czy moge zajsc w ciaze?pewnie,urodzisz trojaczki albo piecioraczki zalezy ile dziurek ma prysznic:):):):):):):):):):):):):)ale mi sie humor poprawił:):):):):):):):):)hihihihihihihihi

"chodzi o sytuacje kiedy chłopak sie masturbuje pod prysznicem, a potem ja ide sie umyc. przeciez plemniki mogą dostac sie do pochwy wraz ze strumieniem wody" no ni moge:):):):):):):)hihihihihihihihihi

"jak wiadomo, w ciążę z ręcznikiem można zajść i urodzić gąbkę. więc z ciąży z prysznicem urodzi się kurek do kranu ;]"......nie które tematy sa lepsze niż JoeMonster:):):):):):):):):):):):):)ale mam pompe...hihihihihihihihi

Gość Mika23
plemniki-- nurkowie, kaskaderzy :P:P

tylko zastanawia mnie skad ta głupota sie bierze?chyba ze to nie głupota....zaraz wysle M pod prysznic,niech sie tam sam pobawi,pózniej ja wejde.....moze sie uda:):):):):):):):)hihihihihihihi