Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Foczka_

Zaczynam starania od dziś. Kto ze mną? Razem weselej.

Polecane posty

ja nadal biore wiesiołek mimo ze gin mnie wysmiał....tylko mam teraz problem.....wg kalkulatora owulka powinna byc w czwartek,mamy sobote a temp nie skoczyła,śluzu takiego jaki byc powinien tyz ni ma....wiec co?brac dalej?.........No moj M taki jest,jak czasem palnie jakims tekstem to płacze ze śmiechu:)

Gość Mika23
malina-- tez dobre:P nie ma to jak pokolenie n-k:P ale się dziś rozgadałyśmy:)

hej wszystkim nowym staraczkom życze powodzenia i szybkich dwóch kreseczek na teście!!!

Gość Mika23
nataliuś-- może być tak w tym cyklu ze owu Ci się przesunie, leki które dostałaś od gina, mogą spowodować przesunięcie o kilka dni owu, bo miałaś za krókie cykle. Ja tez np ne miałam owu (chyba) ale juz przestałąm brac wiesiołka. Wiec jak nie czujesz sie pewnie to po proetu od jutra go już nie bierz. A tak w ogóle to łykasz tabsy które Ci lekarz przepisał??

Gość magdaleena
Zwymiotuję na 100%. Zwłaszcza, że wódki od dawna nie pijam :D Ale to nic, przynajmniej organizm mi się przeczyści :D Malinka-dziękuję za zaproszenie. Faktycznie wszystkie jesteśmy niezłe sztuki :D To żeśmy się tu dobrały :D A co do wyjazdów, to mieszkałam przez 3 miesiące w Niemczech, bo tam pracowałam akurat. Ja mam taką fajną zdolnośc, że przystosowuję się do każdego miejsca w którym jestem i każde potrafię pokchać :) Chociaż tak na stałę to nie wiem czy bym umiała. I choć kuszą mnie strasznie wyjazdy, dalekie kraje i egzotyczne podróże, to nie wiem czy umiałabym żyć w miejscu gdzie nie ma 4 pór roku... A jeżdzic sobie mogę nawet całe życie pod warunkiem, że mam miejsce do którego będe wracała :) Ps. Niestety wszystkie znaki na niebie i ziemi mówią mi, że to oznaka zbliżającej się @! Wszystkie te same objawy co zwykle i obawiam się, że najpóźniej jutro bede musiała zaktualizować nasza tabelkę!

olawd-DZIĘKI!!!!...............jeszcze nic nie biore...Clo mam brac od 3 do 7 dnia cyklu a duphaston od 16 do 25...wiec dopiero nastepny cykl ze wspomagaczami.....choc zastanawiam sie czy duphastonu nie wziąsc juz w tym cyklu....chyba musze do niego zadzwonic.....a sluz podobno nie musi byc bardzo przezroczysty wiec Mika do dzieła!!!!:):)

Gość Mika23
natalius- powiedz ile te leki kosztowały, i na ile starczają. Clo jest na wywołanie owu, a to drugie podwyższa progesteron wiec po owu sie niby bierze.

Tez uwazam ze swietnie sie dobrałysmy nie dosc ze miłe,sy mpatyczne,madre,skromne to jeszcze takie sliczne:):):) Kuźwa,robie ten omlet robie i go zrobic nie moge:)aj,chyba niedługo spotkamy sie na jakiejs terapi uzaleznien od netu:):)

Gość Mika23
A ja Wam powiem coś trochę śmiesznego, mój M zajmuję sie zawodowo terapią i to włąsnie uzależnień od neta:P:P:P natalius--- najważniejsze ze jesteśmy skromne dziewczynki:)

jeszce nie wykupiłam:):):)skoro od 16 dnia to jescze troche niech pieniażki poleza w portfelu a nuz sie rozmnoza:):)a tak serio to przeraza mnie cena tych leków...jeszcze nie wiem ile kosztuja a juz sie boje....jak to było? "krejzolek",no.....:)

mika ja tu jakis spisek wietrze.....ty dołaczasz do forum,przyciagasz,a pozniej twoj M kasiorke sciaga:):):):):):):):):)oj,nie ładnie:):):):)

Gość Mika23
natalius--- no tak, pozytywnie zakręcony "krejzolek".:) pytam o cene tych leków, bo jak pójde do gina to pewnie tez je dostane, one są tak standardowo przepisywane dosyć. A mam nadzieje, że cena mnie nie powali.

Gość Mika23
oj nataliuś--- on to najpierw musi mnie wyleczyć, he he:) ale jak narazie dobrze sie przed nim ukrywam. Z tego co on mi czasem opowiada o przypadkach jakie ma w swoim gabinecie to przed nami jeszcze bardzo bardzo daleka droga

Gość magdaleena
Mika - to niedługo stawimy się u Twojego M. grupowo :D

hi,hi,hi no to mamy okazje spotkania:):):):):)Mika zaklep nam wizyte:):)no i jakis rabat załatw:):):) O mamusiu,mój omlet!!!:(

Do nataliuś:MARSZ DO GARÓW,leniu przebrzydły!!!!!!!Zaraz M Ci karte meldunkowa wreczy!Co z ciebie za żona i gospodyni!!!w kółko tylko kafeteria,wstydz sie!!!

tak,wstydze sie....już ide do kuchni........................................................................................................................................................................................................................ALE WIECZORKIEM BEDE Z POWROTEM!!!!!!hihihihihihi:):):):)

Gość Mika23
dziewczynki rabacik załatwię 100% przez kolejne kilka nocy, :P:P:P nataliuś-- super ze jesteś, jak cos napiszesz to od razu mi sie mordka uśmiecha:)

Gość magdaleena
nataliuś-często gadasz sama do siebie? Bo mi się zdarza hehehe :D Myślicie, że to już oznaka starości? :D Zresztą co ja gadam, przeciez wszystkie tu jesteśmy piękne i młode :D

Hej dziewczyny! Ale tu dzisiaj zadymka! Super! Ja zaglądam z doskoku, bo strasznie dużo rzeczy mam zaplanowanych na sobotę i niedzielę ale w poniedziałek wszystko nadrobię - obiecuję!

Gość Mika23
Zaraz sobie w łeb palnę:P zamiast pisać to zaraz wychodze poszaleć na miasto:P moj kochany promotor mnie w poniedziałek oskalpuję!!! a co tam raz sie zyje:P Miłego wieczorku krejzolki:P:P:P

omlet zrobiony i zjedzony...pycha....a co tam u reszty?cheerless,lilka,czy moge od czasu do czasu,co z Wami kobitki? ..................Magdaleena,jak sie czujesz?...............Brzuchatki,a co u Was?

Gość magdaleena
Ja już dobrze :) Do tego stopnia, że zabieram się do tworzenia, bo już mnie łapki świerzbią :D Tym razem to te "arcydzieła" dla Was. Ślub podobno się udał (to była malutka skromniutka impezka, właściwie my mieliśmy robic tylko kościół i plener), a młodym podobała się moja kartka i w ogóle byli pozytywnie zaskoczeni, bo się niczego nie spodziewali. Jak ja lubie robić ludziom takie niespodzianki :)

ja czekam z niecierpliwoscia.....natalcia1983@tlen.pl...........ciesze sie ze lepiej sie czujesz..............Mika23 baw sie dobrze

Gość monita24
czesc dziewczyny 🖐️ja co prawda starma sie od jakeigoś już czasu, ale mam nadziję ze kiedys sie uda 🌼 czy mogę sie do wac przyłączyć;-)

jasne ze mozesz!!!!!!!!!!!!tylko lojalnie ostrzegam ze My wariatki jestesmy:)zreszta poczytaj topic to sama sie przekonasz:)gdzies na 17,18 str jest ostatnia aktualizowana tabelka,dopisz sie do niej

Gość monita24
Dzięki , że mnie przyjełyście:-) Jestem mężatką od 2 lat, starania o dzidzie zaczeliśmy od kilku miesięcy, jak narazie niestety bezskutecznie:-( 🌼 W tabelkę już się wpisałam;-) 🌼 STARACZKI NICK..........CYLK STARAŃ... ...... ..TERMIN@... .......WIEK.......ZAM. Mika23..................2................06.07??........ ...23.......Podkarpackie niezapominajka25__..2..............20.06.............25 .........Śląskie nataliuś..................8...............03.07......... ....26.......łódzkie Foczka_.................3.................?............. .....24......Pomorskie green-ka ...............2..............09.07. ...........28 ........dolny śląsk skoda... ................2....................................20..... kuja.-pom. Malina...................1.............08.06............ ......27........Stambul lilka90....................2 ............13.06.................30......Glasgow lily white................1..............ok 19.06............29........kuj-pom magdaleena.............6.............ok 22.06. ...........26...dolnośląskie Magda8080 .............2............o 15.07...............28.....śląskie monita24................8...........ok15.07...............24.......kuj.pom BRZUCHATKI NICK..........TC......DATA BADN......TERMIN POR.....WIEK....płeć Online-79......4..... 20.06...........12.02.2010? .......30 .... ??? fisiowna.......4......22.06............9.02.2010(?)..... ..26......?

Gość magdaleena
Witaj Monita! Jak fajnie, coraz nas tu więcej :) Niby nie ma się z czego cieszyć, ale jednak mnie pociesza fakt, że nie tylko ja mam takie problemy. Wiecie co? Czy ja tu jedyna z Was nie jestem mężatką?