Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Amaranth

Idealna figura na wakacje!

Polecane posty

Gość Anulaaaa
Czy urzęduje tu jeszcze borsuczek? bo wiz, że daje mądre rady. To ja mam takie pytanie jak przyspeiszyć metabolizm. JEstem głupia i ostro się odchudzałam i nadal chcę schudnąć, ale mimo ostrej diety nadal nie chudne, sądzę że to wina słabej przemiany matetrii. jakie są sposoby by ją przyspieszyć a do tego schudnąć?

Anullaaaa- najlepszy sposob na przyspieszenie materii to zwiekszenie ilosci bialka w diecie, duzo wody mineralnej i cwiczen :)

i ponoc ostre przyprawy typu chili i pieprz cayenne przyspieszaja metabolizm :) ale nie wiem ile w tym prawdy, chociaz ja je do wszystkiego dodaje, im wiecej tym lepiej mniam

Z tymi przyprawami to racja :) A ja wlasnie wrocilam z egzaminu i jestem zalamana. Poszlo mi beznadziejeni :( Pierwszy egzamin, ktory mi tak zle poszedl :( A najtrudniejszy czeka mnie w poniedzialek :(

e tam jelinka nie przejmuj sie na pewno nie jest tak zle :) strzel sobie drinka i Ci przejdzie zly humor :p

taaa jellinka strzel sobie drinka. Mi się tyle razy wydawało, że poszło mi beznadziejnie a potem spadałam na cztery łapy. W końcu dużo i zależy też od tego jak poszło wszystkim. Anulla- Borsuk jest załamany moim jadłospisem i trochę milknie :P A z ty podkręcaniem metabolizmu to może jeszcze różne herbatki zielone, czerwone a nawet ta zwykła. No i wszystko zależy jak bardzo zdrowo chcesz to zrobić.

Gość Anulaaaa
A taqm nie musi być zdrowo. Teraz mam chopla na punkcie wygladu i robie różne głupie rzeczy by schudnąć, chociaż jest to złe:( A basen to też dobry na schudnięcie czy siłownia lepsza? W ogóle się z wami nie przywitałam Witam!! Jestem Ania:) miło mi

Gość yolka777
Hej dziewczyny :) Od razu informuję że dieta i ćwiczenia dają efekty, z 72.8 w zeszły czwartek spadłam na 71,8 :) Nie moge się już doczekać kiedy spadnę poniżej 70tki... Napisze co dziś zjadłam: śniadanie - omlet z 3 jaj na łyżce oleju i 10g sera żółtego -400kcal 2 sniadanie - lody 130kcal obiad - rosół z makaronem - 600kcal na kolację nie mam nic bo sie bardzo spieszyłam do pracy ale muszę się przyznać że zjadłam jakieś 30g ciasta które szefowa przyniosła (urodziny ma, głupio odmówić) więc w sumie będzie jakieś 1300kcal Jelinka wiem że to łatwo tak mówić ale nie martw się, zawsze jest jeszcze sesja poprawkowa, ja przez jednego doktora barana miałam warunek ale i tak skończyłam studia choć milion chyba razy zastanawiałam się po co mi ten caly stres itp itd. W poniedziałek będziemy trzymać za Ciebie kciuki i na pewno pójdzie lepiej :)

Gość yolka777
Cześć Aniu :) Z moich doswiadczeń wynika że siłownia lepsza, najpierw 20 -30 min na bieżni a potem ćwiczenia na wybrane partie ciała :) Basen jest ok ogólnorozwojowo, ale podobno niechudzie się od tego tylko nabiera masy mięśniowej.

Yolka--gratulacje!!! :) Anulka- a nie możesz robić tego i tego? Od nadmiaru sporty chyba jeszcze nikt nie przytył. Ja chyba sobie dołożę basen w przyszłym tygodniu. Kiedyś chodziłam tak z 3 razy w tygodniu i chudłam, tylko wiesz, najważniejsze jest to żeby po takim basenie czy siłowni nie rzucić się na jedzenie. W ogóle dzisiaj sobie nogę obtarłam na rowerku, tak tak udało mi się zmusić, i chyba będę musiała ten rowerek trochę odpuścić. Dobrze, że jutro czeka mnie siłka i spin.

Gość Anulaaaa
No jasne, że może być to i to:) Na fitness sie już zapisałam i na tennisa;)Tylko to wszystko kosztuje, a siłownia jest droga 20 zł to sporo to wolę na tenisie sie zmęczyć:D

Gość yolka777
Ama dzięki :) Przyznam wam się ... dostałam z pracy karnet na siłownie i basen za friko ale jestem leń i mi się nie chce jeździć, jutro się chyba jednak wybiorę z córcią...

Gość Anulaaaa
Zazdroszczę. Ja za wszystko muszę płacić a to drogie :(

ania jakie ladne imie tez jestem ania :p zrobilam wlasnie a6w i lece na zakupy bo lodowka pustaaa chyba piwko sobie nabede ;)

Dzieki dziewczyny za pocieszenie :) Moze faktycznie nie bedzie tak zle.... :) A teraz jestem juz po cwiczeniach: 1h rowerka, 15min hula-hop i 4 dzien A6W Laura- na ktorym dniu 6 Weidera jestes? Jak efekty?

Gość yolka777
Robię Waidera dzis 5 dzień, jest efekt - oponka spadła i tak z przodu sadła mniej ale jakoś siły mi nie przybyło, niedługo trzeba będzie po 4 serie robić a ja przy trzech wysiadam... Mnie też się pivko marzy i chyba sobie zakupię, albo winko czerwone bo w sobotę ide na grila do koleżanki (o ile pogoda w miare dopisze), już widzę te stosy mięsa i kiełbachy, ciężko się będzie oprzeć...

Gość Anulaaaa
laura_0307 no tak Ania hehe:P bardzo pospolite niestety to udanych zakupów... A to ja się pochwalę, że dziś na siłowni 2h byłam i brzuszków 150 zrobiłam, ale przeczytałam tutaj na wielu forach, że są one nieprzydatne na spalanie tkanki, więc zabiorę sieza hula-hop. Mam zaledwie 23 dni na wyrzeźbienie wspaniałej sylwetki... Czy mi sie uda?:(

Anula-a ile ważysz? mierzysz? i ile chcesz schudnąć? Ja mam jeszcze mniej czasu także... hmm pozostaje się nie poddawać i żyć nadzieją dziś zjadłam: jogurt-150kcal baton corny-250kcal plasterek żółtego sera-100kcal!!!( a tak niewinnie wyglądał) kurczak grilowany(43g białka)-200kcal kalafior-80kcal lody-250kcal serek wiejski-150kcal (15gram białka!) ------------------- niecałe 1200kcal Także dzisiaj b dużo białka było No i 1h30min rowerka treningowego, którego mam już szczerze dość.

wlasnie jem loda :p mini twistera czekoladowego - tylko 40 kalorii a jaki pychaaaa, jeszcze mam 7 wiec moze jeszcze jednego ;)

Laura- też bym zjadła, ale a kysz mi z tym, ja już swoje lody dziś zjadłam całe 250 kcal :) Dziś mam w planach jedynie małego drineczka :P

Gość yolka777
Wy tu o lodach, ja głodna jestem a obok na szafce stoi tort... Ale wytrzymam, muszę, zrobię sobie herbaty...

kurde 2 zjadlam :p a pozniej jeszcze mam wedzona makrele i piwko, ale mi sie mieszanka w zoladku zrobi hah

Gość Anulaaaa
Amaranth niestety ja jestem dużo grubsza od was:( Aż wstyd sie przyznać.... 170cm i 63kg

Gość yolka777
To jaj jestem najgrrubsza więc się nie dołuj 170/71,8 :(

Gość Anulaaaa
To musimy to zmienić;) Ja jestem głodna teraz jak wilk ale walczę! A w ogóle to postanawiam biegać 1h dziennie? ciekawe czy dam radę. A i jeszcze hula hop.

Gość yolka777
Ja biegać nie lubię bo trzeba z domu wychodzić, ćwicze codziennie aerobik i robię te ćwiczenia na brzuch, w sumie to mi godzinę zajmuje, zastanawiałam się czy to nie za mało ale ja nie przepadam za ćwiczeniami, wolę mniej zjeść i poleniuchować :)

ja wlasnie jestem po kolacji i lece sie kapac i smaarowac :) wiec podsumowanie dnia : sniadanko - melon, truskawki i gruszka obiad - jajecznica z 2 jajek i szynki przekaska - 4 plastry szynki - jestem miesozerna wiec dla mnie przekaski to mieso albo szynka hah podwieczorek - 2 lody czekoladowe- kazdy 40 kalorii kolacja - 3 plastry chudej wolowiny z sosem miesnym, gora kalafiora i swiezy groszek zielony do tej pory 770-800 a przede mna jeszcze piwko mmm

Gość Anulaaaa
Amaranth no to damy czadu:D Ja chyba od jutra i 30 min hla hop bo bardzo zależy mi by schudnać na brzuchu, praktycznie nei mam tali Jakieś 73cm:( w 25 dni ile uda mi sięcm pozbyć przy ostrych ćwiczeniach jak sądzicie?

Gość Anulaaaa
A i wiecie co wam powiem.... Zastanawiam się nad kupnem aqua slim, jak myślicie daje to coś?