Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Amaranth

Idealna figura na wakacje!

Polecane posty

Gość Borsuk_morski
Amaranth ... ja juz z Toba nie pisze 😠 ;) A tak na serio ... to dieta naprawde masakryczna :( Aczkolwiek ... zobaczymy co bedzie po, naprawde jestem niesamowicie ciekawy :)

Borsuk-no co Ty???? To ja się tak starałam :) i pierwszy raz pierś z kurczaka ugrilowałam, całe 150 gram :) Nawet dobra była z całą masą przypraw :) mniam mniam

Gość yolka777
Heh może rzeczywiście powinnam mniej warzyw i owoców a więcej mięso itd, i może by mi sie to udało gdyby nie jedno - nie umiem życ bez chleba, może byc czarny, suchy, jakikolwiek :) Słodyczy nie jem wcale, owoce wytnę, zostaną produkty mleczne, mięsko, warzywa i ten chleb nieszczęsny, może szybciej schudnę :) I kupię jutro tran zamiast kolejnej paczki Reduxilu i zobaczymy :) Jutro mam dzień ważenia z diety - ważę się raz na tydzień jednego dnia żeby sie nie dołować :) Dam Wam znać jaka zmiana :).

no jolu koniecznie pisz jutro :) ja kiedys tak mialam z chlebem ale jakos sie odzwyczailam :) teraz weglowodany to glownie w formie pieczonego ziemniaka bo lubie no i owocow, ale owoce jem na sniadanie albo 2 sniadanie

Yolka- ja za bardzo nie wiem jak powinno być bo Borsuk mnie cały czas opie... No ale chyba najważniejsze to nie jeść słodyczy ( choć ja mam teraz fazę na lody), dużej ilości węglowodanów i niczego smażonego. Bardzo jestem ciekawa jak u Ciebie z wagą. Ja ważę się codziennie, a nawet 5 razy dziennie. Generalnie jak widzę wagę to wskakuję i wiem, że póki co szału nie ma. No ale to w końcu dopiero mój 3 dzień :) to czego można się spodziewać :)

Borsuk... a możesz napisać jak wg Ciebie powinna wyglądać idealna dieta redukcyjna dla dziewczyny? Kalorie tak w przybliżeniu, załóżmy, że dla osoby ćwiczącej kilka razy w tygodniu...

Gość yolka777
Lody to ja tez bym zjadła, nawet takie śmietankowe bez czekolady zaraz zobaczę ile mają kalorii :)

Gość yolka777
To pewnie zależy od producenta ale średnio 150kcal w 100g, dużo :(

Yolka- no dużo, ale tak mnie ostatnio bierze, że szok a jak mieszczę się w 1000kcal to sobie na trochę pozwalam. Chleb też uwielbiam i na pewno sobie na niego pozwolę ale dopiero w sobotę :) Jelinka- ja myślę, że tyle białka co dzisiaj to ja rzadko jadłam. Specjalnie te pestki dyni nabyłam, chociaż to ma tyle kalorii co czekolada, a nie muszę mówić co bym wolała :P Dla mnie zawsze podstawą diety były węglowodany:chleb, ziemniaki, makarony, kasze, ryż. I serio 6 kilo w 2 tygodnie???? Na takim jadłospisie jak napisałaś? I z ćwiczeniami czy bez?

Gość Borsuk_morski
Tarmoszek ... moja druga wypowiedz w tym dziale :) Amaranth ... testuje kiedy wybuchniesz, bo na 1000kcal to Ty nie powinnas miec w ogole sil i chodzic jak ... odbezpieczony granat. No, chyba, ze wcinasz wiecej :P

Serio???? A mi się właśnie wydaje, że dużo jem i to takich sycących rzeczy. W ogóle głodna nie chodzę, ale masz rację to jest dopiero mój 3 dzień przede mną jeszcze 3 tyg diety. Tym niemniej mam nadzieję, że nie pęknę. No kurcze przecież wszędzie się słyszy, że dieta 1000kcal to rewelacja, zdrowe chudnięcie i w ogóle cud miód. Przynajmniej ja tak słyszę :P

Gość yolka777
Ja tez mam za soba różne diety np Atkinsa, jadłam kiełbasę, szynkę, kabanosy i tłuste sery i nie schudłam wcale, może dlatego że trzeba było trzymać sie w ramach zapotrzebwania kalorycznego ale o tym to już w diecie nie pisali :) Dwa razy w życiu zastosowałam tez dietę bardzo drastyczną - przez miesiąc nie jadłam nic, piłam tylko sok Kubuś 330ml (małą butelkę) i litr soku Hortexu Light, schudłam oczywiście w ciągu tego miesiąca 10kilo ale potem przytyłam 15 :(

Yolka-miesiąc na sokach????????? o WOW!!! To tak można przeżyć?????? To Ty twarda sztuka jesteś.

Gość yolka777
Ja wtedy młodsza byłam, miałam samozaparcie :) W kółko chodziłam wkurzona bo byłam głodna i ajk tylko schudłam to się żuciłam na jedzenie :( teraz chudnę powoli ale skutecznie, mam nadzieje że już nie bedzie efektu jojo :).

Gość yolka777
Oczywiście jak i rzuciłam, sorki :)

Yolka-nawet nie zauważyłam :) Ja w sumie nigdy nie byłam na żadnej diecie, raczej planowałam diety. No i mój masakryczny sposób na pozbycie się paru kilogramów- papieroski. Mam do nich ogromna słabość więc jak tylko pojawia się okazja wracam do nałogu. Tym razem nie zamierzam zaczynać palić, poza tym też miałam jojo....jak tylko rzucałam palenie.

Oj, Borsuk :P Mi o konkrety chodzi, typu: \"jajecznica z dwóch jaj ze szczypiorkiem\" a nie \"ogranicz węgle\" :> No wiesz :>

Gość yolka777
Tak się zastanawiam nad ta dietą niskowęglowodanową i mam jedną obawę - że jeśli np zamiast dwóch kanapek z szyneczką i sałatą które zjadłam dziś na sniadanie zjem 3 plasterki sera oscypka który leży w lodówce i tak mnie kusi że niewiem :) to będe najzwyczajniej w świecie głodna i w końcu zjem coś jeszcze i po będzie po diecie... po tych kanapeczkach tez nie byłam super najedzona ale przynajmniej napełniły mi zołądek a takie 3 plasterki to znikną i tyle...

Yolka- mi się wydaje, że głodna chodzić nie możesz bo prędzej czy później rzucisz się na jedzenie i jojo gwarantowane. Jak Twoja waga? Ty się ważysz raz w tygodniu tak? Moja waga jak w stopce, czyli nie jest źle, mogłoby być lepiej.

hej ja wlasnie jestem po sniadaniu i tylko dzisiaj owoce , lodowka pusta a na zakupy jade wieczorem ale przynajmniej sie najadlam bo duzo tych owocow :p nakupuje sobie wieczorem jedzonka i bede mogla normalne sniadanka jesc

Laura-przynajmniej zdrowo :) Gorzej gdybyś miała same słodycze :P Moje śniadanko standardowe-kawa z mlekiem plus jogurt-150kcal 2 śniadanie-baton Corny taki duży, nie wiem ile miał kalorii, na oko-250kcal

ja za slodyczami nie przepadam :) czasem zjem kawalek ciacha albo loda, ale czekolada, cukierki, zelki itp to nie dla mnie wole na ostro albo slono :) nie wiem co zjem na obiad bo jedyne co mam to owoce i sie zorientowalam, ze nie wzielam portmonetki do pracy 😡 chyba, ze pozycze pieniadze i cos zamowie, tyle, ze to co jest dostepne to glownie wszystko w wielkich bulkach itd zobaczymy :)

Twoja dieta- i wtedy znalazłaś genialne tabletki za 130 zeta, które Cię uratowały tak? taaaaaaaaaaaaaaa To chyba zły adres. Laura-własnie wiesz co ja american next top model oglądałam :)a teraz oglądam australian. Uwielbiam australijski akcent :) No i b wiele takich show dostępnych jest na youtubie. I właśnie to australian next top model oglądam jak jeżdżę na rowerku. :) Tak dla mobilizacji.

hah ja wczoraj obejrzalam 4 odcinki britain's NTM, jestem od nich uzalezniona :p a za australijskim akcentem nie przepadam hah ;) ja za godzinke jade do domu na lunchyk - kota karmic i chyba sobie zrobie jajeczniczke z 2 jajek i szynki mniam

Laura....ja się przyznam ale tylko tutaj :P.... ja obejrzałam chyba z 10 cykli amerykańskich.... taaaaak :)

oj widze, ze trafilam na kolezanke maniaczke hahah ja musze sobie pokupowac na dvd amerykanskie bo widzialam tylko kilka odcinkow

A ja już po obiadku dość podobnie do wczoraj: -kurczak-200kcal -kalafior-80kcal i deserek-lody-250kcal a pogoda taka.... jak tu się zmusić do rowerka???? Kiedy marzy mi się godzinna drzemka....toczę wewnętrzną walkę... masakra! Ok na dobry początek mocna kawka

ja na obiad jajecznice z 2 jajek z szynka :) najadlam sie jak prosiak hah teraz powoli sie robie glodna a jedyne co mam to owoce i zupki w proszku :( jeszcze niecale 2 godzinki w pracy i do domu to zjem cos normalnego i potem na zakupy - nakupuje sobie miecha, rybek i serow i bede jesc az padne :p

Też się najadłam jak prosiak :P Eh chyba będzie druga kawka :P Nawet na zakupy mi się nie chciało. Co chwila pada...eh

no ja jakos dzisiaj jestem zmeczona, zmiana pogody mnie dobija, co pol godziny na zmiane chmury i wiatr i potem sloneczko jeszcze 1.5 godzinki pracy :)