Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KIKI09

Historia podobna do mojejnadzieja na dziecko

Polecane posty

Gość kasieńka......
dziewczyny trzymam za was kciuki. Napewno się uda. Ja w ogóle nie wierzyłam że będę kiedyś mamą. Wręcz już próbowałam pogodzic się z myślą że będziemy bezdzietnym małżeństwem. Wiem co to wszystko znaczy, przeżyłam to. Ale jak już będziecie nosić pod serduszkami wasze maleństwa szybko o tym wszystkim zapomnicie.

Gość KIKI09
ja teraz się odłącze od was na jakieś 3 4 miesiące

Gość KIKI09
będę sledziła was tylko to mi pozostaje no i trzymać za was :) tyle tutaj pisalyście a mnie nie było nie moglam się do was przyłoczyć mam tyle do nadrobienia że hejjjj :)

Kiki ty sie mozesz odlaczyc ale ewentualnie na 9(ciezarnych) miesiecy...ha ha:) a jak tam odpoczynek udany??

Gość KIKI09
sisi kochana!! napewno nie wczesniej ja zastrzyki zaczynam co 28 dni już za ok 10 dni chce mi sie wyć sisi mam nadzieję że to pomożeeeeee jeden zastrzyk kosztował mnie 340zł :(

Gość KIKI09
tak wypoczynek udany wciąż odpoczywam wracam we wtorek ale zajrzę tu jutro :) buziaczki dla was wszystkie ;)ściskam >>>>pa

u mnie odpoczynek i danie na luz nic nie pomoglo:( odpoczywam juz 2 lata..nie mysle 24 godz na dobe:) i jakos nie idzie...kasienko tylko pogratulowac ze udalo sie:) no az mi sie chumor poprawil,a wstalam jakies 15 min temu i nie mialam fajnego snu..

Gość KATARYNKAAAAAAAA
kIKI ja slyszalam,ze zstrzykli mozna b tanio kupic tylko lekarz musi zaznaczyc na recepcie-choroba przewlekla!!!!!!!!!!!! POPROS O TO LEKARZA-wtedy za jeden zaplacic pare zlotych :))) BUziaki laseczki kochane..Kiki nie waz sie nas opuszczac!!! Asha,Sisi jak minal dzionek??? Buzka

dzionek spokojne:) w sumie to moja pierwsza spokojna niedziela od poltora miesiaca:) pobyczylam sie na calego...

Katarynka ma racje tez czytalam gdzies o tych zastrzykach.... zalezy pewnie od lekarza;(

Gość katarynkaaaaaa
My to mamy przesrane ..czasem wolalabym byc facetem :D Ja wrocilam z rolek..ide pod prysznic i spac:)) Buziaczki i dobrej nocki:**

Czesc dziewczyny! Bylam caly dzien na przejazdzce z mezem,bylo fajnie.We wtorek bede wiedziala czy mialam owulacje czy nie.Milej nocki!

Dzieki kasienka za rade,wlasnie wybieram sie we wtorek na usg zeby zobaczyc czy pecherzyk pekl.

Gość KIKI09
czesc dziewczczynki ja znów na chwilkę pewno nikogo nie będzie :) ale napiszę coś nie coś!! wiem o tych zastrzykach że jeżeli lekarz zaznaczy na recepcie to jest tanio bo tylko 3.40 ale nie wiem dlaczego on tego nikomu nie zaznacza tak tylko wszystkim 100% od czego to zależy przecież tyle człowiek zostawia kasy u niego i w ogóle i nic na rękę nie pójdzie czy przez to że prywatnie?????? ja dalej wypoczywam :) miłego dnia zyczę :)

jesli jest to specjalista od nieplodnosci pewnie ma mniejsze mozliwosci wypisania recepty:(

Gość KIKI09
sisi wlaśnie też tak myślę że coś musibyć nie tak skoro daje na 100% platnea ja myślę że to by było mozliwe jak bym się leczyła na NFZ a nie w klinice

Gość KiKI09
jak minął dzionek wam dziewczynki?ja się trochę nudzilam ,pogoda tez nie najlepsza chyba już będzie po pogodzie w tym tygodniu :(

Gość katatrynkaaaaaaaa
hej dziewczynki..My z mezem kupilismy sobie dzis kurczaczka,frytki,surowke i pojechalismy klika km w gory zjesc na lonie natury!! Cos pieknego;))) A jak wchodzil obiadek... Poza tym tez mi sie wydaje,ze juz po pogodzie;( Jeszcze 3 tyg do zabiegu..ahh chcialabym byc po i zaczac staranka :* Buziaki kochane KIKI moze tak na wszelki wypadek zapytaj lekarza -moze cos sie da zrobic :) Jak wam kobitki minal dzionek;) Caluski

hej KIKI:) wydaje mi sie ze tutaj chodzi o rodzaj schorzenia na jaki cierpimy;( jesli chodzi o nieplodnosc w tym przypadku lek nie jest refundowany..ale w przypadku innej" diagnozy"podobne leki a wrecz te same mozna wystawic na recepte:) Lekarze sa tego swiadomi tak wiec jesli leczymy sie z powodu nieplodnosci na bank ich nam na recepte nie przepisze...bo zlamie przepisy. Jestem pewna ze mozna cos zalatwic...ale potrzeba sprytu no i odwagi:)

katarynkoooooooo ale wam dobrze:) ja zaczelam dzien od pracy;( w poniedzialek zawsze przekichane...ale juz o 1 bylam w domciu , przez duchoty pootwierane okna i nalecialo kilka much. Moj pies wlasnie skonczyl jesc ostatnia bleeeee a oko tak wyslinil ze jutro zas mycie...o ile nie bedzie lalo:)

Gość katarynkaaaaaaaa
hah sisi ale masz fajowego pieska :)) Ja tez chcialabym miec prace:(((( Niestety nie moge znalezc-glownie przez nasz-walizkowy-tryb zycia :( Ale mam nadz,ze tez kiedys popracuje :( U nas w Bielsku-B tez sie zaczyna robic pochmurno-bedzie lalo...ale ja kocham deszc do tego fajna ksiazka i moge siedziec :***

U nas tez pada i tak ma byc do jutrzejszego popoludnia:( ale weekend podobno przepiekny:) Ja raczej nie poczytam ...w sumie to nawet dobrej ksiazki nie mam.... A moj slucha telewizor na maxa i o skupieniu sie nie ma mowy:)

poczatkiem sierpnia bylismy w Polsce ale przywiozlam tylko gazety i wszystkie przeczytalam w jeden dzien. Bo we wszystkich podobne tematy:) Ale narobilas mi smaka na romansidlo ajajaja:)