Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onnnnnna 28

KTÓRA z Was zdradziła będąc w związku i dlaczego? JA TAK....

Polecane posty

wybory wyborami sami;) dochodzi jeszcze kwestia odpowiedzialności i konsekwentnego trzymania sie obranej drogi;)

zawsze szczery szkodaa słów na komiecznie on nie zrozumie, bo to on zna życie jak nikt inny:P

ike wyluzuj do ciebie nic nie mam, ale jesli chcesz bronić autorki to cóz spierdalaj:P jak komicznie:P chociaz pewnie piszesz te posty aby bronic twego forumowego kumpla:P

Tylko że obrana droga jest strasznie wyboista i z wieloma zakrętami, a czasem nawet drogowskazów brak.

Z tym spleśniałym moczem czy co to tam było :p i colą to kiepskie porównanie, bo dziewczyna w końcu nie siedziała na bezludnej wyspie z tym mężem, tylko chyba żyła normalnie, widziała inne związki, innych facetów, rozmawiała pewnie z koleżankami o miłości itp, czyli widziała że inni piją colę :p a jej się nawet nie chciało szukać tej coli. Obstawiam, że naprawdę dziewczyna jest wygodnicka i nie potrafi wziąć życia w swoje ręce, tylko tak sobie dryfuje z prądem.

ike wyluzuj do ciebie nic nie mam, ale jesli chcesz bronić autorki to cóz spie**alaj jak komicznie chociaz pewnie piszesz te posty aby bronic twego forumowego kumpla vampirku:) nie muszę jej bronić wcale twoje zachowanie a w szczególności odzywki do kobiet doskonale same jej bronią :)

Gość Isabel_13
o tym, ze go nie kochala, dowiedziala sie, gdy zobaczyla jak naprawde to uczucie wyglada.. Racja

a ja osobiście wole myślenie takiego Komika niż Twoje Vampire czy ZS nie chciałabym być z facetem który jest ze mną tylko z rozsądku :P:)

po 9 latach udało się kobiecie stwierdzić,że to nie miłość po 3 miesiącach już stwierdziła,że to miłość oj, ludzie, ludzie ja w przedszkolu przez 2 miesiące miałam chłopaka z sześciolatków :) mieliśmy się pobrać i byliśmy zakochani, wiem, co czujesz Autorko :P

a ja osobiście wole myślenie takiego Komika niż Twoje Vampire czy ZS nie chciałabym być z facetem który jest ze mną tylko z rozsądku i w tym momencie dowiodlas, ze nic nie zrozumialas, z tego co pisalem :-)

ZS zrozumiałam tak jak chciałam,to są tylko litery ,więc nie możesz odp za mój odbiór Ciebie myślę ze tkwił byś w związku już bez tego czegoś bo jesteś odpowiedzialny i tyle:) a Komik to namiętna bestia :P:D

hehe no ok ZS jeśli nic nie czujesz odchodzisz ,dopiero wtedy szukasz innej,zdrada jest dla słabych nie dla Ciebie podroczyc sie z Tobą nie mogę?.:):P

dziekuje za pozwolenie:) ps kiedy ujawnisz swój wiek?nie chce ominąć tego faktu

Gość Paulinaa84
Zołza jakich mało- mnie to też strasznie bawi :)

ile jeśli jakas panna zachowuje się jak sucz, t miomoże jest kobietą nie stawia jej to a pozycji ulgowej, gdyby facet tak zrobił jakta panna tez by dostał zjebki

Vampire facet by nie planował odejścia :) tylko by tkwił w związku mając kochankę .....wiem,wiem Ty taki nie jesteś:)

ile jeśli jakas panna zachowuje się jak sucz, t miomoże jest kobietą nie stawia jej to a pozycji ulgowej, gdyby facet tak zrobił jakta panna tez by dostał zj** ja pisałam dokładnie o tym co powiedziałeś do mnie vampir

Sami:P:P ike a co aj Ci takiego napisałem, no chyba ze jej bronias do dostałaś zjebkę an własne życzenie

to nazywasz zjebką ??:D to nieudolne używanie brzydkich wyrazów przed rozbrykanego prostaczka, który nie umie poradzić sobie z własnymi emocjami vampirku powiem wprost- gdyby los - amor- bóg- czy jakkolwiek to nazwiesz, postawił na mojej drodze kogoś takiego, zdradziłabym go bez mrugnięcia okiem zresztą zrobiłam to!! teraz nazwij mnie suczą :P ulżyj sobie chociaż w ten sposób:P

\"i w tym momencie dowiodlas, ze nic nie zrozumialas, z tego co pisalem\" ale za to Vampire, człowiek ktoremu nieobca jest sztuka erystyki, elokwnentny krasomówca zrozumiał Cie doskonale...:P jak zwykle druga wersja: \"bo kurwa jebana chuja pierdolony jak ten co go tam wzieli to co on kurwa tam\" :D:D

ahh to stąd to zbulwersowanie, no cóz nie musze Cę tak nazywac sama sie juz nazwałaś;) ike pamętaj ze inni tez maja uczucia a igranie z czyimiś uczuciami to poprostu podlośc i chamstwo, moze i jestem prostaczkiem itp, ale nie jestem szmata tak jak Ty;) milego popołudnia zresztą skąd ty do diabła możesz wiedziec ajki ja jestem w zwiazku i ajk sie zachowuje pzry partnerce, mozesz snuć jedynie domysły atk samo durne jak wypowiedzi broniace autorki topiku

ike pamętaj ze inni tez maja uczucia a igranie z czyimiś uczuciami to poprostu podlośc i chamstwo, moze i jestem prostaczkiem itp, ale nie jestem szmata tak jak Ty milego popołudnia no i sobie chłopina ulżył :D

\" komicznie wychodzi ci to nad wyraz komicznie\" waaaaw ale dykteryjka słowna Ci wyszła :D:D i po 216 postach nauczyles sie mojego nicka!!! Doprawdy mamy tu swoistą ewolucje osobowosci :D